PDA

View Full Version : За или против брака??

03-10-2007, 12:17
Знам че все още не сме тръгнали да се женим но все пак - знак на вечна любов или ненужно обвързване с договор?? И бихте ли сключили брак някой ден?

mgxpower
03-10-2007, 12:22
Ми против съм белия лист хартия с два подписа...нима това е любовта не мисля ...този документ ще промени ли чувствата ми към въпросната дама пак не за това с него и без него ние пак ще можем да бъдем едно голямо семейство само ,че на семейни начала

HopeLesss
03-10-2007, 12:23
Да, бих. Не смятам брака за договор или чиста формалност. Това е нещо, с което показваш на целия свят, че си намерил твоята половинка. Друг е въпроса колко от браковете се запазват :?

kobrichka
03-10-2007, 12:45
Ми аз съм за,макар че мн ми хареса мнението на MG-X-Power и наистина е прав че един лист хартия не може да промени чувствата на двама ако наистина се обичат.Но лично аз бих сключила брак, всяко момиче мечтае да се види като булка.Но има доста време до тогава,но аз съм за. :)

iiirish
03-10-2007, 12:50
Да, бих. Не смятам брака за договор или чиста формалност. Това е нещо, с което показваш на целия свят, че си намерил твоята половинка. Друг е въпроса колко от браковете се запазват :?

съгласна съм, съкровище ;) напълно си права!

koalka
03-10-2007, 18:04
Да, бих сключила, защо не?Но все пак ще ми е все едно дали ще съм го сключила или не.Това не е важно за една наистина сериозна връзка.Ако обичам човека до себе си това няма да е толкова важно.

ThePainIsReaL
03-10-2007, 18:17
ЗА брака . Това , че модерното общество не го почита и го възприема напълно грешно , не е мой проблем . Разбира се , ако някога сключа брак , ще е за човек , когото обичам и съм готова да се изправя с/у света за него и разни такива .

nikinkaaa
03-10-2007, 18:17
Против!

bungle
03-10-2007, 18:21
За.
Станах романтична душа.

thirteen
03-10-2007, 18:32
С 2 ръце ЗА!

ghost rider
03-10-2007, 18:34
приемам-за съм това сближава според мен хората

divo_kotence
03-10-2007, 18:35
аз съм за...

dinosaur
03-10-2007, 18:43
estvestveno 4e bih ... noo o6te mi e rano :)

4akam 4oveka,koito 6e bude do kraq na jivota mi s men :)

moje bi sum go sre6tnala ve4e nz :))))

J^Lo^ass
03-10-2007, 18:45
az sum ZA :D

POLA^_^
03-10-2007, 18:46
А защо не?! :roll: Все излизате с аргумента,че е "просто подпис"...хората досега са го правили ...значи не е просто подпис....А според мен е нещо красиво....и е голяма крачка.... :|

Bacard1
03-10-2007, 18:49
А защо не?! :roll: Все излизате с аргумента,че е "просто подпис"...хората досега са го правили ...значи не е просто подпис....А според мен е нещо красиво....и е голяма крачка.... :|

абсолютно съм сагласен!!!

BunnYY_f
03-10-2007, 18:56
ЗА брака . Това , че модерното общество не го почита и го възприема напълно грешно , не е мой проблем . Разбира се , ако някога сключа брак , ще е за човек , когото обичам и съм готова да се изправя с/у света за него и разни такива .
и аз мисля така

miloto_girl_4e
03-10-2007, 19:25
Не съм против брака, но не удобрявам това да става рано, бих се омъжила, но някъде към 25-30 години :wink:

Kote`sladko{}
03-10-2007, 20:49
Az sam protiv braka.Smiatam che moga da jiveia s nikoi i bez niakakav si podpis.A ako stane taka che triabva da se razdelim prosto edinia si vzima bagaja i izchezva bez razvodi bez gluposti.A kato imash brak edva li ne toi te zadarja pri choveka s koito primerno neiskash da si veche zashto da si uslojniavam naprazno jivota s brakove razvodi palni gluposti...

carevi4noto_momi4e
03-10-2007, 20:55
Не съм против брака, но не удобрявам това да става рано, бих се омъжила, но някъде към 25-30 години :wink: aham ili na 30-40 pak nema da e zle..da jiveem dokat ni e vreme i sme mladi..

RoyTheReaper
03-10-2007, 21:21
Брака е просто една форма на договор. Със или без него - все тая.

Kianna
03-10-2007, 21:29
ЗА :!:

zubi
03-11-2007, 07:22
много относитело е .... ако искате повечко благинки нема се жените ако неискате ще се жените .... Ако не сте забелязали семейните двойки немат онези благинки които могат да измъкнат двойки на семейни начела без брак .... ама в общи лии съм За .. :-)

dAnnyb0y
03-11-2007, 07:31

Това не е така. Бракът напомня за ангажимента и верността, за клетвата и обещанието, което си дал към човека до теб. Нещо повече брака не е само любов, а отговорност, която се поема към продължаване на рода, обществото.
Много от семействата прекъсват страстния живот и "голямата" любов след години, но запазват приятелски отношения, обич и разбирателство в името на децата, общите цели и общия дом. Този "безсмислен договор" е морална лампичка, която мига всеки път, когато човек забрави отговорностите си към обществото, дълга си на приятел и възпитател на децата си. И не на последно място, напомня онези ценности, които са завещани в християнската религия и които много хора са забравили отдавна.

RoyTheReaper
03-11-2007, 07:42
Да, на теория това е брака. Но на практика в днешно време семейните ценности не са същите. Хората могат да зарежат семейство и деца, колкото и да им мига моралната лампичка. Освен това, ако двама души наистина се обичат и са един за друг, те ще са си верни независимо колко клетви ще изкажат. Тоест, и в двата случая брака не прави нищо.

dAnnyb0y
03-11-2007, 07:54
Има НЯКОИ хора, които пренебрегват и моралните обещания на брака, но те са по-малко от онези, за които клетвата означава нещо. Това официално обвързване повече помага отколкото вреди.
По твоята логика не трябва да има закони, защото някой продължава да ги нарушава (без да намеквам, че брака е закон), не трябва да има полиция след като тя не може да спре всички престъпления, не трябва да правим дискусии за наркотици след като пак ще има алкохолици, пушачи и прочие..
Клетвата е ритуал и традиция както има и много други в българската култура. Дайте сега и мартеници да не си връзваме за здраве след като ще се разболеем независимо от това след време от някой грип.
Понякога един ритуал си струва само заради мероприятието. В случая с брака, повярвай много хора се отрезвяват от това и спират с глупостите и нарушаването на религиозните догми.

03-11-2007, 08:33
Съгласен съм, че идеята на брака е "докато смъртта ни раздели" и че обещанията трябва да се спазват. Но дали всички смятат така? Не мисля. В икономически напредналите общества вече се наблюдава тенденция браковете да се развалят след 4-5 години. Развода се налага като нещо толкова нормално колкото и брака. Неминуемо и тук ще стане така. Просто начина по който обществото вижда брака еволюира в ущърб на брака.

Примера със законите беше неуместен, тук не става въпрос за това. По-на място беше това с мартениците. Не съм казал, че не трябва да има брак и не трябва да има ритуали. Който ги счита за необходими, нека си ги спазва. Това са неща без които може - въпрос на личен избор.

alkobalko
03-11-2007, 09:09
Не смятам, че бракът е просто подпис на лист хартия или подсигуряване, че този човек ще е винаги до теб.
За мен това е нещо мног по-голямо. Това е съюз между двама влюбени, които узаконяват любовта си и се вричат във вярност и вечена любов. И точно, защото много малко хора разбират истинското значение на думата брак се стига до разводите, изневерите и караниците.
Лично аз съм за бракът и след време с удоволствие бих се омъжила.

Violenza
03-11-2007, 13:59
Не смятам, че бракът е просто подпис на лист хартия или подсигуряване, че този човек ще е винаги до теб.
За мен това е нещо мног по-голямо. Това е съюз между двама влюбени, които узаконяват любовта си и се вричат във вярност и вечена любов. И точно, защото много малко хора разбират истинското значение на думата брак се стига до разводите, изневерите и караниците.

Няма да се повтарям, Алеандра го каза.
Преди си мислех, че не искам да се омъжвам и т.н. но сега мисля по съвсем друг начин.
За брака съм.

kukli4ka__
03-11-2007, 14:16
против :!:

sexy_momi4e
03-11-2007, 14:53
ZA braka sum i bih skliu4ila,ako naistina obi4am 4oveka do sebe si

ice_cream_f
03-11-2007, 15:02
ZA \:D/ :!:

Iviqna
03-11-2007, 15:54
аз съм за ;)

^I_believe_i_can_fly^
03-11-2007, 16:21
da ti kaja se dvuomq 6toto ot edna strana ne moje6 ve4no s edin i su6t 4ovek da si 6ttoto omruzva :lol: no puk naistina trqbva i da pokaje6 4e obi4a6 4oveka do sebe si (ako tova e taka de) :)

Valar
03-11-2007, 16:41
И за и против.

Butterfly^
03-11-2007, 16:46

Твърдо ЗА.

FiRe_LaDy
03-11-2007, 17:35
Zavisi ot mnogo neshta.No za men nishto ne znachi tova.Moje da si jenen/omyjen za nekogo,a izobshto neshtata da ne vyrvqt dobre.Moje da ne ste jeneni,a da si jiveete super i da se razbirate mnogo.Edin podpis nishto ne znachi.Nqkakyv si lis hartiq ... no vse pak ima vreme dokato porasna dostatychno za da resha dali da se omyja ili ne. :wink:

Green_Moon
03-11-2007, 17:49
ЗА :!:

nasty_f
03-11-2007, 18:41
С 2 ръце ЗА!
И аз съм ЗА.

Princesata
03-11-2007, 18:44

Krem4eto
03-11-2007, 18:55
За!!!Според мен това не е просто подпис!Това е свързване!Макар двамата да се обичат много трябва да го покажат пред всички!!!

krem4et0
03-11-2007, 20:25
За брака съм, но да е сключен след определен период на съжителство,защото едно е да пиете кафе, да си ходите на гости или да се гледкате 1 седмиц на море,а друго е съвместният живот. еоедневните дребни проблеми, сметките, прхраната, отговорността и прочие. Да, бих се омъжила и го желая точно сега. искам да съм свързана с този човек, да сме заедно, д не се разделяме, защото всяка минута раздяла е мъчение. Приятелят ми казва,че сме млади и аз му предлагам да живеем заедно да видим как ще е тогава. Според мен връзката ни е на този етап, когато трябва да направим нещо по-решително, а той не е готов за това. Естествено няма да го прищпорвам, но все пак толкова млади ли сме? на ппочти 22 сме, от 2 години и половина сме заедно, разбираме се и се обичаме. дори той казва,че съм му достатъчна и няма нужда от нищо друго, за да живее. А не иска да се обвърже. какво да правя?

ANGEL4E
03-11-2007, 20:28
za stiga da ima lubov :roll:

miss_fatty
03-11-2007, 20:31
ПРОТИВ ПРОТИВ ПРОТИВ!!!абе живейте си живота бе хора! :-s

ooops
03-11-2007, 20:34
ZA braka sum i bih skliu4ila,ako naistina obi4am 4oveka do sebe sidamz i az taka

Shadow_Walker
03-11-2007, 20:42
Нямам нищо против брака.Може би един ден ще се оженя...
Брака може и да е формалност, но все пак така се става истинско семейство.
Е, наречете ме консервативен в това отношение...

Exothermic
03-12-2007, 12:40
Странно е да пиша по тая тема ,ама аз нямам желание и планове да
сключвам брак в близките 30-40 години! =; =; =; :smt119

malkoto_sladur4e
03-12-2007, 19:52
Az mnogo iskam da skliy4a brak =D> Vinagi s1m si me4tala za denq v koito obli4am bqlata roklq...doblijavam se do liybimoto mom4e i kazvam DA pred oltara posle se celuvame i toi me iznasq na r1ce ah! :smt008

sorceress
03-12-2007, 20:05

Това не е така. Бракът напомня за ангажимента и верността, за клетвата и обещанието, което си дал към човека до теб. Нещо повече брака не е само любов, а отговорност, която се поема към продължаване на рода, обществото.
Много от семействата прекъсват страстния живот и "голямата" любов след години, но запазват приятелски отношения, обич и разбирателство в името на децата, общите цели и общия дом. Този "безсмислен договор" е морална лампичка, която мига всеки път, когато човек забрави отговорностите си към обществото, дълга си на приятел и възпитател на децата си. И не на последно място, напомня онези ценности, които са завещани в християнската религия и които много хора са забравили отдавна.

Напълно съм съгласна
Не бих могла да го кажа по - добре

patoka_dafi
03-14-2007, 08:25
защо е нужен брака може и без брак женитесе на 19 и после се развеждате на 30 с дете и после какво правите съжалявате мноого иначе е хубаво дасе ожените на 26 или 28 :D

Cherlotte
03-14-2007, 12:31
За. :wink: Никой не е казал, че самата формалност по подписването ще промени чувствата на двамата, но ако наистина се обичат и искат да бъдат заедно няма и да се плашат от подобна стъпка. Плюс това, макар и формалност, ми е много интересно как всички двойки, които живеят на семейни начала и имат деца, някой ден ще се опитват да обяснят на децата си защо не са женени. В крайна сметка всеки си решава, ако някой смята, че веднъж подписал се на въпросния лист хартия, ще се чувства като роб до края на живота си, да не го прави, но аз лично не го разбирам. :wink:

svetlidim
03-14-2007, 13:55
И аз съм ЗА!Подкрепям идеята,че брака е един вид "морална лампичка",която светва всеки път когато ти се иска 'кривнеш'. :smt023

Muse_of_Madness
04-05-2007, 10:28

Много добре казано, бих искала още да добавя един откъс от "Тъй рече Заратустра", който много ме изкефи.

Имам един въпрос само за тебе, брате мой:като отвес спускам този въпрос в душата ти, за да узная колко дълбока е тя.
Ти си млад и желаеш да имаш дете и брак. Ала аз те питам:дали си ти човек, който може да желае дете?
Дали си победителят, себепокорителят, повелителят на сетивата, господарят на добродетелите си? Тъй те питам аз.
Или от твоето желание говори скотът и нуждата? Или може би самотността? Или враждата със самия себе си?
Аз искам твоята победа и твоята свобода да копнеят по дете. Живи паметници ти трябва да издигнеш на победата и на освобождението си.
Над себе си трябва да градиш. Ала по-напред трябва да изградиш себе си-хармоничен тялом и духом.
Не само трябва да се размножаваш, а и на ръст да растеш! За това нека ти помогне градината на брака!
Трябва да си създадеш едно по-висше тяло, изначално движение, самозадвижващо се колело-един създател трябва да създадеш.
"Брак"-тъй наричам аз волята на една човешка двойка да създаде едно същество, което е повече от своите създатели. Взаимна страхопочит зова аз брака, страхопочит като пред люде, обладани от една и съща воля.
Нека това бъде смисълът на твоя брак. Ала това, което многолюдието, тези лишни люде, зоват брак-ах, как да го назова аз?
Ах, тази духован нищета на такава двойка! Ах, тази кал в душата на двойката! Ах, това жалко удоволствие на двойката!
Брак назовават те всичко това и отгоре на всичко твърдят, че браковете им уж били сключени на небето.
Не, аз не го желая, не ми трябва това небе на лишните люде. Не, не ги обичам, не обичам тези вплетени в небесна мрежа скотове.
Далеч от мене и богът, който, накуцвайки, идва, за да благослови тези, които не е съединил.
......................
Много краткотрайни лудории-това се нарича у вас "любов". А бракът ви слага край на всички краткотрайни лудории, край, който означава дълготрайна глупост.
..................
Ала дори и вашата най-дълбока любов е само възторжен символ и мъчителна жарка страст. Факел е тя, който трябва да осветява пътищата ви към висината.
Това май е достатъчно.

FleurDelacor
04-05-2007, 15:06

=D> :D =D>

babi_girl
04-05-2007, 15:08
Да, бих. Не смятам брака за договор или чиста формалност. Това е нещо, с което показваш на целия свят, че си намерил твоята половинка. Друг е въпроса колко от браковете се запазват :? napylno sym syglasna

`Death`Whore`
04-05-2007, 15:38
За всички, за които бракът е нещо много важно, ще разкажа една история:

Една моя колежка има приятел, живеят заедно и искат да се оженят. Но нямат пари и за да имат пари за сватба, той ще замине в чубжина и ще бъдат разделени половин година. Кое е по-добре - да живеят щастливи без брак известно време или да са разделени толкова време само за да спретнат сватба?

UnaBletoLoVeU
04-05-2007, 17:17

=D> =D> =D>

sorceress
04-05-2007, 17:20
За всички, за които бракът е нещо много важно, ще разкажа една история:

Една моя колежка има приятел, живеят заедно и искат да се оженят. Но нямат пари и за да имат пари за сватба, той ще замине в чубжина и ще бъдат разделени половин година. Кое е по-добре - да живеят щастливи без брак известно време или да са разделени толкова време само за да спретнат сватба?

И такива неща се случват, но според мен не става въпрос за сватба, а за нещо мн по-дълбоко. Бракът не се изразява само в това да похарчиш куп пари за някво празненство. По този начин хората заявяват на света, че се обичат и са намерили своята така да се каже "сродна душа". Колкото до сватбата - с нея или без нея все тая. Според мен не е нужно хората да се харчат толкова - скромните сватби са също достатъчни. Абе тва си е най-вече личен избор, но щом приятелите ти са готови на такива жертви, значи това значи мн за тях. Какво лошо има в това??

Muse_of_Madness
04-05-2007, 17:23
Продължава да се повтаря едно и също... някой погледна ли поста ми? Бракът е за творци...

PoLiToOo
04-05-2007, 17:27
Za braka sum.. :smt008 :smt008 :smt008

DJay
04-05-2007, 17:40
Още съм "неузрял" достатъчно, но според мен брака е едно доказателство за вярност и вечна любов.И ДА някой ден когато срещна подходящия човек бих се венчал с него!

`Death`Whore`
04-05-2007, 17:43
И такива неща се случват, но според мен не става въпрос за сватба, а за нещо мн по-дълбоко. Бракът не се изразява само в това да похарчиш куп пари за някво празненство. По този начин хората заявяват на света, че се обичат и са намерили своята така да се каже "сродна душа". Колкото до сватбата - с нея или без нея все тая. Според мен не е нужно хората да се харчат толкова - скромните сватби са също достатъчни. Абе тва си е най-вече личен избор, но щом приятелите ти са готови на такива жертви, значи това значи мн за тях. Какво лошо има в това??
Не са ми приятели ;) И да, явно е важно за тях, но е тъжно заради това да са разделени толкова време...

BAYO
04-05-2007, 18:22
Е па аз съм против, ма гаджето ми твърдо иска да облече бялата рокля...чудя се защо. Може би, защото е готова да обърне целия свят заради мен. Аз се чувствам по същия начин, не знам какво намира в брака, може и да не разбера, но съм склонен да направя компромис и да сбъдна мечтата и един ден... когато се върна в БГ :D

NeVeN4o`f
04-05-2007, 19:04
Против !!! Квой тва ? Фурчащо лишч с няколко подписа и малко мастило...
Гледах един филм в който една двойка се женише и развеждаше много пъти . Предстявам си как се карам с него след две години и ще трябва да тичам нагоре надолу да анулирам брака :-k . Винаги сам се чудила дали има нещо което да е по-тъпо измисляно . Дигаш целия свят на главата си и след тва ще трябва да му переш лекинко миризливите чорапки ... Вече си вурзана в къщи защото си имаш съпруг( Представям си го като един голям плужак с потен потник грабнал кибапче ... ) НЕ!!!!

BuBi008
04-05-2007, 19:18
Против !!! Квой тва ? Фурчащо лишч с няколко подписа и малко мастило...
Гледах един филм в който една двойка се женише и развеждаше много пъти . Предстявам си как се карам с него след две години и ще трябва да тичам нагоре надолу да анулирам брака :-k . Винаги сам се чудила дали има нещо което да е по-тъпо измисляно . Дигаш целия свят на главата си и след тва ще трябва да му переш лекинко миризливите чорапки ... Вече си вурзана в къщи защото си имаш съпруг( Представям си го като един голям плужак с потен потник грабнал кибапче ... ) НЕ!!!!

Kato gledam posta ti ti mai nqma nikoga d aimash semeistvo. Peresh mirizlivite chorapki ne samo kato skliuchish brak no i kato jiveesh s liubimiqt chovek. Nqma kakvo da si predstavqsh debel ne debel pak shte trqbva da mu peresh i gashtite dori zashtoto tova e jenskata rabota . Ne kazvam estetsfno che jenata trqbva da sedi vkushti kato robinq no vse pak da se ogoledame ... kolko pyti vijdate myj da vurshi domakinskata rabota ?! A pak i kakvo ot tova taka e ustroen sveta ako edna jena nameri nqkoi svqsten ee super kakvo tolkova.

A do kolkoto do braka ... estetsfno che sym ZA . Braka ne e samo edno listche hartiika a dokazatelstvo za liubovta mejdu horata. To nali za vsqka neshto trqbva da stiga do nqkade i da ne moje da se nadmine poveche emik az vijdam braka tocno taka ... toest shtom edna dvoika stigne do brak znachi liubovta im e mnogo silna. E pone poicheto seriozni hora go priemat taka vapreki che ima hora koito se jenqt kakto si smenqt chorapite. A i vse pak e vajno zashtoto e samo edin pyt v jivota i e tochno za pravilniqt chovek.

NeVeN4o`f
04-05-2007, 19:27
Не съм и искала да иамам семейство защото виждам до каде стигат браковете вобще ;) Можеш пак да докажеш по различни начини колко обичаш един човек , можеш да си имаш семеиство и без брак.
ще си имаме извун брачно дете нпр. ;)

DJay
04-05-2007, 19:31
Всеки решава сам за себе си.Според едни брака има смисъл, според други не...Такъв е живота неможе сички да сме еднакви :P

lo_flo
04-05-2007, 19:40
Знам че все още не сме тръгнали да се женим но все пак - знак на вечна любов или ненужно обвързване с договор?? И бихте ли сключили брак някой ден?

Твърдо "ДА"!

PeAcH
04-05-2007, 20:05
Ami razbirase 4e sam za braka.Nqma ni6to po hubavo ot tova za dvama du6i,koito se obi4at.

BAYO
04-05-2007, 20:19
Ami razbirase 4e sam za braka.Nqma ni6to po hubavo ot tova za dvama du6i,koito se obi4at.

Няма ли? Пералня, съдомиялна, памперси, количка, къща, кола и всяк'ви такива екстри, пък те нека не са си женени.... ако искаш да се жениш, решаваш, ставаш , взимаш 2мата ти най-добри приятели за свидетели и го правиш. Но не е тва най-важното нещо според мен.

Muse_of_Madness
04-05-2007, 20:28

Много добре казано, бих искала още да добавя един откъс от "Тъй рече Заратустра", който много ме изкефи.

Имам един въпрос само за тебе, брате мой:като отвес спускам този въпрос в душата ти, за да узная колко дълбока е тя.
Ти си млад и желаеш да имаш дете и брак. Ала аз те питам:дали си ти човек, който може да желае дете?
Дали си победителят, себепокорителят, повелителят на сетивата, господарят на добродетелите си? Тъй те питам аз.
Или от твоето желание говори скотът и нуждата? Или може би самотността? Или враждата със самия себе си?
Аз искам твоята победа и твоята свобода да копнеят по дете. Живи паметници ти трябва да издигнеш на победата и на освобождението си.
Над себе си трябва да градиш. Ала по-напред трябва да изградиш себе си-хармоничен тялом и духом.
Не само трябва да се размножаваш, а и на ръст да растеш! За това нека ти помогне градината на брака!
Трябва да си създадеш едно по-висше тяло, изначално движение, самозадвижващо се колело-един създател трябва да създадеш.
"Брак"-тъй наричам аз волята на една човешка двойка да създаде едно същество, което е повече от своите създатели. Взаимна страхопочит зова аз брака, страхопочит като пред люде, обладани от една и съща воля.
Нека това бъде смисълът на твоя брак. Ала това, което многолюдието, тези лишни люде, зоват брак-ах, как да го назова аз?
Ах, тази духован нищета на такава двойка! Ах, тази кал в душата на двойката! Ах, това жалко удоволствие на двойката!
Брак назовават те всичко това и отгоре на всичко твърдят, че браковете им уж били сключени на небето.
Не, аз не го желая, не ми трябва това небе на лишните люде. Не, не ги обичам, не обичам тези вплетени в небесна мрежа скотове.
Далеч от мене и богът, който, накуцвайки, идва, за да благослови тези, които не е съединил.
......................
Много краткотрайни лудории-това се нарича у вас "любов". А бракът ви слага край на всички краткотрайни лудории, край, който означава дълготрайна глупост.
..................
Ала дори и вашата най-дълбока любов е само възторжен символ и мъчителна жарка страст. Факел е тя, който трябва да осветява пътищата ви към висината.
Това май е достатъчно.
Айде вземете прочетете това... И го коментирайте, вместо да повтаряте едно и също...

RoyTheReaper
04-05-2007, 20:50
Който иска, ще го прочете без да ни го навираш в очите.

Alex___f
04-05-2007, 20:53
ЗА!

bqsna_teenagerka
04-05-2007, 21:05
хм.... :-k ....малка сам за да се змислям за такова нещо...не знам...неутралитет съм.

BuBi008
04-05-2007, 22:07
Не съм и искала да иамам семейство защото виждам до каде стигат браковете вобще ;) Можеш пак да докажеш по различни начини колко обичаш един човек , можеш да си имаш семеиство и без брак.
ще си имаме извун брачно дете нпр. ;)

Dobre de ... no v posta ti kategorichno kazvashe kak si predstavqsh braka ti ..... i shte trqbva da mu pereshn leko mirizlivite chorapi i kakvo oshte tam kaza . Emi ako mislish che ako imate izvyn brachno dete i da budete semeistvo bez brak emi koe te kara da mislish che togava nqma da trqbva da mu peresh leko mirizlivite chorapi .... shte gi peresh po sushtiqt nachin po koito shte gi peresh kato skliuchite brak. A togava zashto pak ne prosto da imate edin shtastliv den i za dvama vi ... ako mislish che razlikata shte bude golqma ako braka vi se razrushi ili pak izvyn brachnata vi vryzka ruhne mnogo se lujesh .... Taiche nqma nujda da mi davash primer do kude stigat brakovete v segashno vreme zashtoto ako shte se razdelqte jeneni ili ne pak nqma da e lesno a i ako imate dete pak shte ostane samo ....Prosto chovek kato skliuchi brak ima edin prekrasen spomen v jivota si a i toxchno tazi hartiika moje da promeni vsichko da rechem da spre myja ti ot iznevqra zashtoto shte si vidi pruistena na rakata i shte kaje abe az imam prekrasna supruga i dete vkushti zashto mi e tova....

k0k0l1n40
04-05-2007, 22:13
мммммммм на мене ми е все едно :smt006