Влез

View Full Version : Чувствам се като кучка след това...

nasty_f
03-11-2007, 00:08
Току що отрязах приятеля си.Той найстина е прекрасен човек,който обичам страшно много,но само като приятел,не като гадже.Вече няколко дни го лъжех,че не знам какво искам,но аз всъщност знаех-не искам.Познаваме се от лятото,защото си идва тук само ваканциите.Зимната ваканция тази година тръгнахме,като си знаехме,че се харесваме още от лятото,но тогава не стана нищо поради хиляди причини,дори и ме отряза тогава,но не искам да изпадам в подробности. И тъкмо се хванахме и той си тръгна 3 дни след Нова година,като аз имах рд на 6 януари и можеше да остане,но не го направи.Както и да е.На моя рожден ден се заподнах с едно момче и се целувахме,но аз не казах на М.,а той ми каза да му казвам,ако си хвана някое гадже,но този да го наречем Ч.,с който бях на рд-то ми не ми е никакъв.И се мина 1 месец и като се видях с Ч. пак се целувахме,а с М. си пишехме по скайпа.Аз пак не му признах.После ме убедиха да си призная на М. за Ч. и аз го направих.Но направих грешка като го излъгах,че го обечам още-за гадже става въпрос-.Той е узключително добър човек-М.- и се чувствам ужасно.Сега си писахме доста дълго като аз само увъртах и накрая той ме попита "да" или "не"...Демек дали оставам с него,или не.Аз го питах "ти как мислиш?" и той ми каза,че чака от мен,за да разбере.Казах му [02:45:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: gadno mi e da kazvam tova след което получих такива отговори
[02:45:06] Everlast каза: ti tu kazva6 4e me obi4a6 tu kazva6 4e sa ti iz4eznali 4ustvata
[02:45:08] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: :(
[02:45:08] Everlast каза: i ti ne znae6
[02:45:14] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: e
[02:45:20] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: po edin razli4en na4in
[02:45:26] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: ot tozi koito be6e
[02:45:30] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: lqtoto
[02:45:34] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: i vuob6te
[02:45:36] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: .....
[02:46:07] Everlast каза: nqma da sme zaedno taka li
[02:46:15] Everlast каза: dobre
[02:46:20] Everlast каза: e tova iskah da znam
[02:46:33] Everlast каза: 6to ti e gadno ne kazvai
[02:46:45] Everlast каза: ;)
[02:47:00] Everlast каза: dano si 6tatsliva
[02:47:07] Everlast каза: uspeh
[02:47:14] Everlast каза: (u)
[02:47:16] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: miro ne govori taka
[02:47:37] Everlast каза: za6to ne
[02:48:56] Everlast каза: ne az ti kazvam samo
[02:49:09] Everlast каза: da pomni6 kvo si kazala
[02:49:25] Everlast каза: 6toto kato doida tam nqma da sedna do teb
[02:50:43] Everlast каза: po tupo ot tova ne moja da se polu4i
[02:51:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: zn
[02:51:36] Everlast каза: ve4e nqma nujda da mi kazva6 kato si s nqkoi
[02:52:57] Everlast каза: az otiam da se opraam da lqgam
[02:53:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: dobbre
[02:53:17] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka no6t
[02:53:45] Everlast каза: (u)
[02:53:53] Everlast каза: are vesi
[02:53:58] Everlast каза: 4ao 4ao
[02:54:05] Everlast каза: jalko
[03:03:58] Everlast каза: ae az lqgam
[03:03:59] Everlast каза: leka
[03:04:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka
[03:04:20] Everlast каза: :*
[03:04:27] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: :*
[03:04:28] Everlast каза: za posledno
[03:04:59] Everlast каза: byes
[03:07:18] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: bye
[03:07:24] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: sujalqvam
Това е,имаше и още,но е твърде дълго...........Чувствам се гадно,мразя,когато се получава така,сега не знам за каква ме мисли и сега като си дойде пролетната не знам с какви очи ще го погледна.Всъщност аз му казах не,не съм го излъгала за нещо,но все па :smt010 ...Боже,не мога да спра да плача....

Charlotte_the_Harlot
03-11-2007, 05:00
Защо ли когато някоя смотана женска нарани някого, се разцивря!?

cherinka
03-11-2007, 06:10
Е щом не го харесваш и нямаш никакви чувства към него, наистина няма нужда да го мотаеш. Хубавото тук е, че си му признала.. на теб явно ти е кофти, но ще отмине това чувство. Горе главата. И на него може да не му е добре, но всетът е пълен с момчета и момичета.. не си кучка, а просто си му казала истината на М. и това е много по-добре, токолкото да го лъжеш.

JoeBanana
03-11-2007, 06:11
спокойно,
млади сте, ще го преживеете :mrgreen:
ае стига драми :mrgreen:

SaYoNaRa
03-11-2007, 08:22
И в крайна сметка всички знаем, че ти си кучка, защо трябва да ни го натякваш?

=D>

03-11-2007, 08:34
ЦЕНЗУРА!

Moderated by koalka
т.2 от Правилника!

sexy_anji_
03-11-2007, 08:53
Ти не си кучка КУРВА СИ !

аман от такива като тебе :smt013 и тези по горе, заглавието на темата да не би да е "Обиждайте ме" :smt017

Към авторката: свършен факт и да ти е кофти и да не ти е кофти нищо няма да промениш, стига си стояла вкъщи пред компа а излизай да се забавляваш да не мислиш все за него :wink:

Digital
03-11-2007, 11:56
Защо ли когато някоя смотана женска нарани някого, се разцивря!?
Не знам Мария.

iiirish
03-11-2007, 11:58
Е щом не го харесваш и нямаш никакви чувства към него, наистина няма нужда да го мотаеш. Хубавото тук е, че си му признала.. на теб явно ти е кофти, но ще отмине това чувство. Горе главата. И на него може да не му е добре, но всетът е пълен с момчета и момичета.. не си кучка, а просто си му казала истината на М. и това е много по-добре, токолкото да го лъжеш.

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-11-2007, 12:08
Много по добре е че си му казала истината,това което си направила не е лошо и няма защо да се чувстваш като кучка.Все пак си му казала това което искаш и това което според теб е правилното,да постъпиш така е много по добре отколкото да си мълчиш и да го лъжеш.

Digital
03-11-2007, 12:25
Току що отрязах приятеля си.Той найстина е прекрасен човек,който обичам страшно много,но само като приятел,не като гадже.Вече няколко дни го лъжех,че не знам какво искам,но аз всъщност знаех-не искам.Познаваме се от лятото,защото си идва тук само ваканциите.Зимната ваканция тази година тръгнахме,като си знаехме,че се харесваме още от лятото,но тогава не стана нищо поради хиляди причини,дори и ме отряза тогава,но не искам да изпадам в подробности. И тъкмо се хванахме и той си тръгна 3 дни след Нова година,като аз имах рд на 6 януари и можеше да остане,но не го направи.Както и да е.На моя рожден ден се заподнах с едно момче и се целувахме,но аз не казах на М.,а той ми каза да му казвам,ако си хвана някое гадже,но този да го наречем Ч.,с който бях на рд-то ми не ми е никакъв.И се мина 1 месец и като се видях с Ч. пак се целувахме,а с М. си пишехме по скайпа.Аз пак не му признах.После ме убедиха да си призная на М. за Ч. и аз го направих.Но направих грешка като го излъгах,че го обечам още-за гадже става въпрос-.Той е узключително добър човек-М.- и се чувствам ужасно.Сега си писахме доста дълго като аз само увъртах и накрая той ме попита "да" или "не"...Демек дали оставам с него,или не.Аз го питах "ти как мислиш?" и той ми каза,че чака от мен,за да разбере.Казах му [02:45:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: gadno mi e da kazvam tova след което получих такива отговори
[02:45:06] Everlast каза: ti tu kazva6 4e me obi4a6 tu kazva6 4e sa ti iz4eznali 4ustvata
[02:45:08] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: :(
[02:45:08] Everlast каза: i ti ne znae6
[02:45:14] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: e
[02:45:20] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: po edin razli4en na4in
[02:45:26] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: ot tozi koito be6e
[02:45:30] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: lqtoto
[02:45:34] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: i vuob6te
[02:45:36] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: .....
[02:46:07] Everlast каза: nqma da sme zaedno taka li
[02:46:15] Everlast каза: dobre
[02:46:20] Everlast каза: e tova iskah da znam
[02:46:33] Everlast каза: 6to ti e gadno ne kazvai
[02:46:45] Everlast каза: ;)
[02:47:00] Everlast каза: dano si 6tatsliva
[02:47:07] Everlast каза: uspeh
[02:47:14] Everlast каза: (u)
[02:47:16] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: miro ne govori taka
[02:47:37] Everlast каза: za6to ne
[02:48:56] Everlast каза: ne az ti kazvam samo
[02:49:09] Everlast каза: da pomni6 kvo si kazala
[02:49:25] Everlast каза: 6toto kato doida tam nqma da sedna do teb
[02:50:43] Everlast каза: po tupo ot tova ne moja da se polu4i
[02:51:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: zn
[02:51:36] Everlast каза: ve4e nqma nujda da mi kazva6 kato si s nqkoi
[02:52:57] Everlast каза: az otiam da se opraam da lqgam
[02:53:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: dobbre
[02:53:17] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka no6t
[02:53:45] Everlast каза: (u)
[02:53:53] Everlast каза: are vesi
[02:53:58] Everlast каза: 4ao 4ao
[02:54:05] Everlast каза: jalko
[03:03:58] Everlast каза: ae az lqgam
[03:03:59] Everlast каза: leka
[03:04:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka
[03:04:20] Everlast каза: :*
[03:04:27] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: :*
[03:04:28] Everlast каза: za posledno
[03:04:59] Everlast каза: byes
[03:07:18] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: bye
[03:07:24] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: sujalqvam
Това е,имаше и още,но е твърде дълго...........Чувствам се гадно,мразя,когато се получава така,сега не знам за каква ме мисли и сега като си дойде пролетната не знам с какви очи ще го погледна.Всъщност аз му казах не,не съм го излъгала за нещо,но все па :smt010 ...Боже,не мога да спра да плача....
Смятам, че в случая е най-удачно да се самоубиеш. Повярвай ми, това е правилния ход.

Digital
03-11-2007, 12:48
Супер оригинален и забавен си,повярвай ми... :roll:
Вярвам ти. А сега си прережи вените.

Shadow_Walker
03-11-2007, 12:55
Щом нямаш чувства към него наистина е било по-добре да скъсате, защото иначе щяхте да се измъчвате взаимно...

WindfaLL
03-11-2007, 16:54
Добре,защо всички я нападнахте?Ми не е споделила е така за да я обиждате...Постъпила си правилно и това е...Мн по добре е да си искрена отколкото да го лъжеш и да му даваш напразни надежди ;)

03-11-2007, 17:43
Добре,защо всички я нападнахте?Ми не е споделила е така за да я обиждате...Постъпила си правилно и това е...Мн по добре е да си искрена отколкото да го лъжеш и да му даваш напразни надежди ;)
Saglasen sam

koalka
03-11-2007, 17:48
Лъжите са били излишно, но явно не си събрала достатъчно смелост и за това си го направила.По-добре му се извини, ако не си го направила и гледай напред.Просто няма какво друго да направиш.

nasty_f
03-11-2007, 17:48
Благодаря ви,че сте искрени.По принцип не пускам теми,които са озаглавени "Обиждайте ме",но няма значение...Има и свестни хора в този форум.

_candy_girl_
03-11-2007, 17:50
всички ли тряа да узнаем за простотията ти?понякога заради еи такиа момичета като тебе всички момчета си мислят всички момичета са курви е незнам кво да кажа....

nasty_f
03-11-2007, 18:25
всички ли тряа да узнаем за простотията ти?понякога заради еи такиа момичета като тебе всички момчета си мислят всички момичета са курви е незнам кво да кажа....
Първо да ти кажа,че не съм курва и имам достойнство...Не мисля,че ти си човекът,който има право да ми казва каквото и да е.В темата си не съм искала някой да ми каже нещо,просто споделих и ако на някой му се пишеше нещо да пише.Просто като бях с другото момче,бившето ми гадже не си беше тук и преди да си тръгне ми каза,че ако искам мога да си хващам друго момче,защото няма право да ми забранява и аз му казах същото като отиде в неговия град.И в този случай не съм го излъгала,ами премълчах...И той си се е зарибявал там и сигурно продължава с други момичета,но аз не му казах нищо,както и той на мен....Не започвай веднага да нападаш.Разбирам да съм спала с другото момче,че да ме обиждаш,а това бяха няколко шибани целувки да еба...Просто се опитах да кажа,че ми е гадно,че го заебах.

Krem4eto
03-11-2007, 18:37
Като чета чата малко гадно сае е получило...

Papagal4e
03-11-2007, 19:06
хора вие нормални ли сте ](*,)
как и се нахвърлиха все едно е направила нещо кой знае колко лошо!
Курва била..вие мислите ли какво пишете..все едно на вас не ви се е случвало да се целувате с някой докато си иамте приятел ?!?Все едно е смъртно провинение !
Аз мисля ,че е постъпила добре като му е казала и даже е много смела за това !Малко момичеата биха си признали

OtherDimension
03-11-2007, 19:09
Курва била..вие мислите ли какво пишете..все едно на вас не ви се е случвало да се целувате с някой докато си иамте приятел ?!?Все едно е смъртно провинение !
Аз мисля ,че е постъпила добре като му е казала и даже е много смела за това !Малко момичеата биха си признали

това ,че си е признала , не значи ,че не го е направила
постъпила е ... гадно да кажем и сега ще си търпи последствията
аман от такива като вас
.. ама бях пияна , ама много съжалям
да си имала акъл
честито ! :smt006

Papagal4e
03-11-2007, 19:13
и все пак не е нужно да чете такива глупости по свой адрес за няма нищо..Да,ще си има последствия,но не е нужно да са от някои хора от този форум,които се мислят за безгрешни ! [-X

OtherDimension
03-11-2007, 19:16
не е нужно да си безгрешен,за да си малоумен и да си играеш с някой :roll:
щото докато го е правила и и е било яко и не е мислило за момчето .. а сега реве
айдеееее :-$

vvs_go
03-11-2007, 21:00
Защо ли когато някоя смотана женска нарани някого, се разцивря!? аххам

Mike-Jones
03-11-2007, 23:39

=D> da ve za kakvo go natqkvash maika ti da eba ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro

cherinka
03-12-2007, 03:35

това ,че си е признала , не значи ,че не го е направила
постъпила е ... гадно да кажем и сега ще си търпи последствията
аман от такива като вас
.. ама бях пияна , ама много съжалям
да си имала акъл
честито ! :smt006

Що сте се навъили толкова оборотни глупаци в тоя форум...?!

No_LiMiTe^f
03-12-2007, 04:00
И според мен е по-добре че си му казала!Няма смисъл да го залъгваш!Никой не иска да наранява хората и да бъде нараняван,но понякога се налага и се случва!

muhlqsal_4orap
03-12-2007, 07:01
и за да се почувствам кучка не трябва вече само да препикавам краката на хората О.о
?!?!?!

_candy_girl_
03-12-2007, 12:26
OtherDimension мислиш че всеки се е целувал с друг докато си има приятел ли?ами аз не мисля така при теб може и така да се е получавало но аз лично не бих го направила така че по добре не говори така "все едно на вас не ви се е случвало..." просто е тъпо разбираш ли?нямам нищо против никой ама просто се дръжте малко е все пак...пф незнам кво да ви кажа...

nasty_f
03-12-2007, 16:44
не е нужно да си безгрешен,за да си малоумен и да си играеш с някой :roll:
щото докато го е правила и и е било яко и не е мислило за момчето .. а сега реве
айдеееее :-$
Може да ми е било яко,ама и на него му е било яко докато си се е ебавал с другите момичета там...Не мисля,че му е било зле.Пък и той самия ми писа по скайпа,че ще търси какво да ебе там,защото тук като си дойде е сигурен,че няма да му пусна-което е и така....Вие просто не четете всички коментари,които съм пуснала тук....

sherry
03-12-2007, 16:48
Няма какво да си тровиш нервите - правилно си постъпила. Нямаше смисъл да си с него, след като вече не изпитваш любовни чувства. Давай смело напред и на мисли за станалото! :-)

nasty_f
03-12-2007, 17:14
Благодаря на момичетата,които ме подкрепиха...Защо ли не се учудвам,че само те го правят...Момчетата са много горди,за да признаят истината,макар и да знаят,че грешат продължават да твърдят грешното....Не могат да се примирят,че понякога грешат...

WindfaLL
03-12-2007, 18:46
Благодаря на момичетата,които ме подкрепиха...Защо ли не се учудвам,че само те го правят...Момчетата са много горди,за да признаят истината,макар и да знаят,че грешат продължават да твърдят грешното....Не могат да се примирят,че понякога грешат...

Ами мъже :-D но мисля че си постъпила правилно...Пък и да не ми да има закон:На жените им е забранено сичко а мъжете могат да си правят каквото поискат...Тъй че за момчето,което си зарязала просто не трябва да ти пука :)

nasty_f
03-12-2007, 19:27

=D> da ve za kakvo go natqkvash maika ti da e** ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro
Хайде,ела да видиме как ще я ебеш :smt018 ....Изглеждаш ми доста ограничен човек,само от тези 2 реда,които си написал.Добре че нямам "щастието" да те познавам.Писнало ми е от такива комплексарчета,които не могат да си намерят място никъде и само пишат глупости в различни саитове като този тук и си избиват комплексите.Не си мисли,че си много интересен като пишеш "да ти еба майката",това просто говори за възпитанието ти и един нормален и разумен човек,ако прочете това ще разбере какво се опитвам да намекна с това,което пиша и ще си даде сметка що за човек си ти,както и някои други!

LGPz
03-12-2007, 21:18
Много ми е чудно как се "режете" ? "Той ме одряза" , "Аз го одрязах" ... ?!?!

SaYoNaRa
03-12-2007, 21:48

=D> da ve za kakvo go natqkvash maika ti da e** ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro
Добре че нямам "щастието" да те познавам.

Знам, че общото интелектуално ниво на хората, пишещи в този раздел на форума не е много високо (въпреки опитите на Птичи Грип и Хихи да вдигнат този коефициент с присъствието си), но според мои лични подозрения поне 90% от форума всъщност знаят какво е това сарказъм и ирония и не е нужно да поясняваш всяка такава с кавички. Знаем, че "щастието" е в преносен смисъл. Не е нужно да ни обясняваш. Не те прави по-интелигентна, може би напротив.

В случая тя най-вероятно използва гротеска.А това дали го знаят 90% от форума?

cherinka
03-13-2007, 06:26

Добре че нямам "щастието" да те познавам.

Знам, че общото интелектуално ниво на хората, пишещи в този раздел на форума не е много високо (въпреки опитите на Птичи Грип и Хихи да вдигнат този коефициент с присъствието си), но според мои лични подозрения поне 90% от форума всъщност знаят какво е това сарказъм и ирония и не е нужно да поясняваш всяка такава с кавички. Знаем, че "щастието" е в преносен смисъл. Не е нужно да ни обясняваш. Не те прави по-интелигентна, може би напротив.

В случая тя най-вероятно използва гротеска.А това дали го знаят 90% от форума?

Аз го знам :D Тва се учи в 7ми и 8ми клас :D

nasty_f
03-13-2007, 14:29
Da,znam kakvo e groteska,ili groteskov obraz.Kogato se nadsmiva6 na nqkoi i go predstavq6 spored tvoite vijdaniq