View Full Version : Боли ли ви от сънищата когато са далече от реалността?
Ice_Queen
03-11-2007, 07:23
Много често ми се е случвало да сънувам ...човек които обичам например,но той по някакви обстоятелства да не е до мен...да сме скарани ,аз да не искам да комуникирам или....той да не иска :smt011 ..
Идеята на темата ми е следната :
Снощи сънувах че точно 1 такъв човек е до мен,гушка ме и ми обяснява че аз съм голямата му любов.. а предната вечер пак сме се скарали по 1 или др причина..И преди ми се е случвало само че беше пак нещо такова мило,и;....хубаво да кажем..
В момента ми е някакво кофти - хем помня държанието му ..хем помня съня и хем ми е объркано,хем си викам-стига тъпизми бре..
Боли ли ви от сънищата,когато реалността е далече от тях?Или те ви дават надежда..да продължите...
Нарочно я пускам темата в любов ,понеже точно за болка от любов говоря.Ако има такава -извинете ме .
ThePainIsReaL
03-11-2007, 07:45
Сани , адски добре знам за какво говориш . Да сънуваш всяка нощ нещо , което искаш да стане , но не става . В сънищата си да имаш някого , но в реалността да ти се изплъзва от ръцете , да не искаш да се събуждаш само и само , за да можеш да имаш този човек още час , два .. да го виждаш , та дори и усещаш до себе си . Аз често губя мярата си .. сънувайки , забравям , че е сън , сякаш това е реалността. Единствено в сънищата си съм наистина щастлива . Там ми е хубаво .. и когато се събудя , първите 2 мин не мога да повярвам , че това , което съм сънувала , не е истина .. и така тези 2 мин аз съм *хепи* .. но след това .. боже , колко боли .. колко боли да знаеш , че сънят ти остава само за миналата нощ , че денят няма да ти донесе това , което през нощта си имала .
Вече ми е омръзнало само през нощта да съм себе си , да се усмихвам и усещам .. омръзнало ми е само през нощта да го имам .. но това е реалността .. аз го нямам и заспивам , за да го имам.
Границата м/у съня и реалността я прекрачвам нон-стоп . И не мога да се спра , всяка нощ , преди да затворя очи си обещавам , че няма да правя така ,че когато започна да губя мяра , ще се събудя ... но не мога да се откъсна от тази сладка болка ..
Сънищата ми не ми дават надежда , защото за мен надежда няма ..
те просто ме карат да вярвам , че някога в далечното бъдеще може би ще има друг човек , който спира дъха ми с всяка измината секунда , че някога аз ще бъда оценена и обичана . Би ми се искало да ми се сбъдне сънят , но знам , че няма да стане .. с това отдавна съм се примирила . Тази болка , която изпитвам всяка сутрин , събуждайки се , е част от мен . Няма да съм аз , ако не ме боли , няма да съм аз , ако гласът ми се спира на гърлото и сълзите ми не текнат от очите , знаейки , че утрото ми носи нещастие .
Така че .. сънищата да кофти нещо , но за мен са начин на живот .
maybelline
03-11-2007, 07:48
След като скъсах с бившето си гажде(бяхме ходили 1 година) го сънувах няколко пъти и в съня ми бяхме сдобрени.Но като се събуждах,не ме болеше,а само се ядосвах на себе си,че изобщо още ми е в главата.
Ice_Queen
03-11-2007, 07:57
Сани , адски добре знам за какво говориш . Да сънуваш всяка нощ нещо , което искаш да стане , но не става . В сънищата си да имаш някого , но в реалността да ти се изплъзва от ръцете , да не искаш да се събуждаш само и само , за да можеш да имаш този човек още час , два .. да го виждаш , та дори и усещаш до себе си . Аз често губя мярата си .. сънувайки , забравям , че е сън , сякаш това е реалността. Единствено в сънищата си съм наистина щастлива . Там ми е хубаво .. и когато се събудя , първите 2 мин не мога да повярвам , че това , което съм сънувала , не е истина .. и така тези 2 мин аз съм *хепи* .. но след това .. боже , колко боли .. колко боли да знаеш , че сънят ти остава само за миналата нощ , че денят няма да ти донесе това , което през нощта си имала .
Вече ми е омръзнало само през нощта да съм себе си , да се усмихвам и усещам .. омръзнало ми е само през нощта да го имам .. но това е реалността .. аз го нямам и заспивам , за да го имам.
Границата м/у съня и реалността я прекрачвам нон-стоп . И не мога да се спра , всяка нощ , преди да затворя очи си обещавам , че няма да правя така ,че когато започна да губя мяра , ще се събудя ... но не мога да се откъсна от тази сладка болка ..
Сънищата ми не ми дават надежда , защото за мен надежда няма ..
те просто ме карат да вярвам , че някога в далечното бъдеще може би ще има друг човек , който спира дъха ми с всяка измината секунда , че някога аз ще бъда оценена и обичана . Би ми се искало да ми се сбъдне сънят , но знам , че няма да стане .. с това отдавна съм се примирила . Тази болка , която изпитвам всяка сутрин , събуждайки се , е част от мен . Няма да съм аз , ако не ме боли , няма да съм аз , ако гласът ми се спира на гърлото и сълзите ми не текнат от очите , знаейки , че утрото ми носи нещастие .
Така че .. сънищата да кофти нещо , но за мен са начин на живот .
Пфф.. Несли..нямаш идея точно заради тоя сън как се сдухах..и да права си -това не ни дава надежда..мен лично още повече почва да ме боли..
ghost rider
03-11-2007, 08:05
някои път искам да не заспивам защото знам 4е като се събудя ще ме боли но някои път нямам търпение да заспя за да сънувам отново и отново желаните неща,но с две думи гадно е и адски болезнено. :cry: :cry: :cry:
ThePainIsReaL
03-11-2007, 08:06
Пфф.. Несли..нямаш идея точно заради тоя сън как се сдухах..и да права си -това не ни дава надежда..мен лично още повече почва да ме боли..
Именно .. това е най-най-кофтито .
alkobalko
03-11-2007, 09:14
Имало е такива моменти, в които съм сънувала нещо отминало, което не може да се поправи. И когато се събудя усещам неописуема болка дори от мисълта, че това което съм сънувала не е релано и че съм загубила нещщо без дори да мога да го оценя и да му се порадвам. :smt010
puhkav_mecho
03-11-2007, 09:36
зависи какъв е съня, но е имало и случаи, когато ми е било гадно събуждайки се и разбирайки, че всичко е било само сън...
Такива сънища ме карат да се чувствам зле. Защото осъзнавам колко надълбоко ми е влезнал в главата и как го мисля и как нещата, които искам да са , не са. Осънавам, че един вид психиката ми е болна и се лекува с лъжи. През деня страда, а вечер затъпява болката с илюзии.
FiRe_LaDy
03-11-2007, 10:55
Zashto li tova mi e poznato do bolka.Ne edin ili dva pyti sym se sybujdala sys sylzi na ochite.Tova prodyljavashe meseci nared.Synuvah go vinagi do men,tolkova mil i dobyr.Davashe mi vsichko,ot koeto se nujdaeh.A kogato se sybudeh vsichko izchezvashe i toi otnovo beshe dalech ot men,studen i grub kym men.Tova e tolkova ujasno,no sega sled vreme bih dala vsichko za da go synuvam i pone v synq mi toi da byde do men,zashtoto znam,che na jivo nqma da go imam nikoga veche.
A moje bi i tezi synishta mi davaha sili za da prodyljavam da se borq za nego i dori v na - beznadejniq moment da si kazvam,che ima nadejda i che trqbva d aprodylja da se borq.VZnaeh,che nqma smisal,no synishtata mi bqha tolkova hubavi,che mi se iskashe da gi prevyrna v realnost ... :smt010
Gothique♫
03-11-2007, 17:37
Не си идинствената и на мен ми се случва и то много често но просто няма как да съм с този който харесвам защото има много фактори които спират това.Понякога сънищата се сбъдват но това е доста рядко срещано явление,но поне тях си имаме и там се чувстваме като в реалност но като осъзнаеш че сънуваш и си мислиш 'Защо отново...?' И просто сънищата са единствената утеха на хората (в това число и аз) че няма никакъв начин да бъдеш с човека в който си в любен наяв,а го имаш само в съня си за жалост...
dinosaur
03-11-2007, 17:44
често ми се случва... обаче като си кажа, че караницата е била за супер тъпо нещо (както е в повечето случаи) и после много съжалявам :?
mechtaq_za_teb
03-11-2007, 18:17
Tova mi e mnogo poznato.Naprimer stava vapros za bifshiq mi priqtel.Otdavna bqhme skasali,i bqhme dosta skarani,ne mojehme da se gledame. ;( No az imah chuvstva kam nego i chesto mi se sluchvashe da go sanuvam kak e do men i mi govori milichko...i kato se sabudq i se osaznaq 4e e bilo samo san cql den mi e kofti.
Понякога ми е кофти,че това е само сън...Сънищата ми,особено,когато са с човекът когото обичам и сме заедно,са много реални.Просто като те целува и докосва в съня ти имаш чувството,че найстина някой го прави и като се събудиш не можеш да повярваш,че е било сън...Толкова реално,толкова истинско.Може би това е магия на любовта.
Както казах,понякога ми е кофти и само се ядосвам,че е сън.Но в повечето случаи точно тези сънища ме правят щастлива и ме зареждат с положителна енергия от сутринта,защото знам,че поне в сънищата ми ми е позволено всичко и никой не може да ми каже нищо.Случвало ми се е дори,когато ми е било гадно за нещо свързано с човекът,който обичам,или харесвам да си припомням сънищата си с него и си казвам "Там поне беше мой" и се усмихвам :lol: .
И когато искам да сънувам даден човек в повечето случаи си затварям очите и си припомням неща,които найстина съм преживяла с него-естествено хубави-и като тръгна да се унасям и го сънувам,ефикасно е :-D
Papagal4e
03-11-2007, 19:10
на мен пък ми е омръзнало да имам момчето,което обичам само в сънищата и мечтите ми ! Много е гадно :roll:
на мен пък ми е омръзнало да имам момчето,което обичам само в сънищата и мечтите ми ! Много е гадно :roll:
znam za kakvo govori6 i znam kolko e gadno ponqkoga se sabujdam s pisaci no6tem oblqna v studena pot i salzi za6toto znam 4e mom4eto ot sanq mi nikoga nqma da e pak moe :smt010
офф и на мене ми се е случвало и някой път след като съм сънувала нещо такова цял ден си мисля само за това и ми е някво сдухано.Ведъж така сънувах едно момче дето си харесвам,но е далече от мене и цял ден само тоя сън ми беше в главата пфф ](*,) и само се чудя как да не си мисля за това
ThePainIsReaL
03-12-2007, 09:35
Забелязвам , че само момичета сме писали в тази тема .. явно само ние имаме такива болни мозъци . :smt011
`Death`Whore`
03-12-2007, 09:58
Чести сънувам гадни сънища - не типични кошмари, ами че късам с гаджето, хората, на които държа, ме намразват и бивам отритната...и винаги след това ми е гадно...
преди няма месец ме шокираха с една новина и беше странно, но няколко вечери поред сънувах различните варианти за развитие на ситуацията :shock:
иначе вярвам, че сънищата са свързани с подсъзнателните желания, защото понякога и аз сънувам неща, които искам, но са невъзможни, и все пак като 1 път си осъзнал ,че шансът да се случат е 0,001% отминаваш такива сънища по-лесно