View Full Version : Сънувах за нея !?
Какво означава това ?
Харесвам едно момиче ама днеска сънувах за нея - какво ? еми че съм с нея и си говориме и как нещата отиват към това да тръгнеме !
Ама означава ли това че съм влюбен в нея ?
OtherDimension
03-11-2007, 08:46
не
аз съм сънувал и почти непознати хора ..
alkobalko
03-11-2007, 08:49
Не ми се вярва един сън да ти посочи дали обичаш даден човек, или не.
ThePainIsReaL
03-11-2007, 08:50
Само ти сам можеш да си прецениш , дали си in love . Но един сън не означава , че е това момичето .
означава че си хлътнал по нея и явно искаш да сте заедно ти си решаваш :wink:
ghost rider
03-11-2007, 08:57
щом я сънуваш не зна4и 4е задължително си хлатнал по нея
аз сънувам кви ли не глупости
Да така е - искам да сме заедно - хлътнал съм по нея - просто ми се иска да бъдем заедно - да целувам кожата й и тя да бъде до мене - да бъде момичето на сънищата ми за сега - да забравям за лошите неща като съм с нея !
Може ли да се случи да тръгна с момичето което съм сънувал - т.е. сънувах едно много красиво момиче от моя клас с което искам да тръгна и ... въобще !
Просто ми е чудно дали като сънувам за нея може да съм влюбен в нея защото в училище като я гледам просто погледа ми не може да се оттегли от самата нея !
Иска ми се да можех да й го кажа но с риск да се случи с едно Д*е*с*и не искам да го правя !
ghost rider
03-11-2007, 09:02
е зна4и мои 4овек яко си хлатнал по нея така 4е аз ти казвам даваи смело напред =D>
Да но това не е за добре защото по принцип вече от опит знам че момичетата не обичат когато ние момчетата сме хлътнали по тях !
ThePainIsReaL
03-11-2007, 09:35
Прав си .. аз не обичам . Досадно ми е .
Но друго става , когато и аз се кефя на момчето . :roll:
добре де а когато примерно момичето няма симпатии към тебе ?
Каква би била реакцията й ?
ThePainIsReaL
03-11-2007, 09:40
добре де а когато примерно момичето няма симпатии към тебе ?
Каква би била реакцията й ?
Говоря лично за себе си , ще го отбягвам , ще му се дразня .. винаги правя така .
Ясно - значи не трябва да й показвам че си падам по нея !
Хубаво . Все пак мерси ДъПеинИсРиъл !
ThePainIsReaL
03-11-2007, 09:54
Ясно - значи не трябва да й показвам че си падам по нея !
Хубаво . Все пак мерси ДъПеинИсРиъл !
Виж какво ще ти кажа , това съм аз , характерът ми е супер кофти , хората да не ме харесат , щот наранявам .. пука ми за тях , ама не мога да се насиля да съм с тях :/
Но съм на мнение , че едни чувства не се появяват , за да останат скрити . По-добре намери начин и рискувай да получиш едно "НЕ" , отколкото да я гледаш отдалече . Никога не можеш да знаеш как ще реагира тя .
FiRe_LaDy
03-11-2007, 11:38
E nie ne mojem da ti kajem DA vluben si ili NE ne si vluben.Na tozi vypros mojesh da si otgovorish samo ti.I az sym synuvala mnogo hora,ama tova nsihto ne znachi .. edin obiknoven syn.
baby_angel
03-11-2007, 12:03
edin san ne pokazva dali si vluben ili ne
sled kato si q haresal pogovori s neq i moje i da tragneti si4ko zavisi ot teb
Това, че си я сънувал далеч не означава, че си влюбен в нея.Явно я харесваш повече. :wink:
Krem4eto
03-11-2007, 19:09
Мисля,че щом си я сънувал значи си влюбен!Просто подсъзнателно това момиче ти взема ума!Иначе пробвай!Трябва да знаеш какво мисли тя!Пък ако не с това момиче отивай при Десито!УСПЕХ
едвали си влюбен .. щом него чувстваш и ни питаш .. а това със съня ... просто мозъкът си е дефрагментирал тва кво е стаснало през деня и сигурно си мислил за нея или си излизал по приятелски с нея и той просто си го е припоммнял