View Full Version : Имам нужда от съвет....
SilverAngel
03-11-2007, 12:29
Всичко започна една вечер, към 21-ви Януари. Тогава се запознах с Владимир. При мене беше нещо като любов от пръв поглед, а според Антония (тя е негова съученичка и моя най-добра приятелка) той също ме е харесал. От тогава не съм имала други момчета в живота си, а иначе не мога без някой до себе си. Същата вечер той ми взе телефонния номер и казал на Тони че ще ми пише. Не ми писа... Трябваше аз да направя първата стъпка. Пращах му поздрави по приятелката ми, и той ми връщаше. Разбрах че има skype и му писах смс и той ме намери. Чатихме. Минах първа смяна и всеки ден висях в даскалото им да чакам Антония и под тоя предлог всеки делничен ден го виждах. Той все ме заговаряше, усмихваше ми се, намигвахме си... Общо взето и това ме правеше щастлива. Обаче аз имам един страхотен проблем - МАЙКА МИ! Тя е ... как да кажа... старомодна. Било я страх за мене и не ме пуска да излизам вечер. Ако чуе че искам да изляза в някое кафе веднага ахва и си измисля причина поради която да не ме пуска, Точно заради не 2 пъти прецаках Влади. Особено на 8-ми март. Бях се разбрала с майка ми, всичко беше тип-топ но в последния момент майка ми реши, че имало много хора, щото било празник, била съм много красива и я било страх да не ми се случи нещо. И не излязох. Тогава не издържах и плаках цяла вечер, после цяла нощ. На следващия ден приличах на мъртвец, и на всичкото отгоре се видях с Влади. Той само ми каза ''Ти пак не дойде'' и ме отмина. От тогава не мога да се съвзема и да се оттърся от мисълта че ми се сърди и че не иска да има нищо общо с мене повече. Аз го приемам с неговите недостатъци, които не са почти нищо, но и не мога да го разбера, защо не ми направи компромис а трябваше да се отнесе така с мен... сега идва понеделник и се надявам да можем с него да си поговорим и да компенсираме изгубеното на 8-ми март време. Вие как мислите, Той ще продължи ли да се интересува от мене или просто ще ме остави в списъка с момичета, с които не е станало нищо, колкото и да им се е искало и на двамата?
Просто седни и поговори с него.
Сама ще разбереш.
miss_fatty
03-11-2007, 12:58
мисля че ако му кажеш как стоят нещата с майка ти ще те разбере!Имам една приятелка която има същия проблем иии говори с гаджето си,обясни му всичко и той я разбра!Но най-добре поговори с майка си защото така ще ти писне мноо яко!Твойте приятелки да излизат вечер,а ти да си седиш вкъщи!Говори първо за еди колко си часа!Пробвай до 8,до 9 ии така тя най-накрая ще свикне с мисалта че тряа да те пуска,че имаш нужда да илизаш иии така!А между другото на колко години си?
щото било празник, била съм много красива и я било страх да не ми се случи нещо
баси надутата майка! била си прекалено красива :shock: то вярно, че "моето гардже си е най-хубаво" ама това е баси и тъпото вече !!! :?
по темата: ако го прецакаш още веднъж може и да те остави в графата на пропусналите. ако все пак държиш на него кажи му за разбиранията на майка си... макар че като се замисли човек ако бях на негово място и ми кажеше това за майка си тотално щях да те отрежа, защото никой не обича да се занимава с пикли на които им казват кога могат и кога не могат да излязат!
^I_believe_i_can_fly^
03-11-2007, 13:07
ako misli6 4e maika ti 6te pobesnee kogato i kaje6 4e ne iska6 da ti se burka, nedei da i kazva6! mislq 4e priqtelq ti 6te te razbere ako mu obqsni6! :smt119
BebeTooOoo
03-11-2007, 13:08
Ми според мене трябва да поговорите.Може би той незнае как седът нещата между теб и майка ти.Обясни му ги и той сигурно ще те разбере.Също така трябва да поговориш с майка си.Всички родители са такива - страх ги е от това от онова,но няма начин.Покажи й че вече може да ти се има доверие,като бъдеш точна и т.н.
Разбирам, че майка ти иска да те защити, има много лоши хора, всеки ден млади момичета страдат, има изнасилвания, убийства и т.н. Но майка ти не може да те защити от това. Тея неща стават и посред бял ден, тя какво иска, да не излизаш изобщо ли? Поговори с нея за това, но поговори и с момчето. Нормално е да ти се сърди, той не е наясно какво става, сигурно си мисли, че го разигаваш. Всеки би помислил така. Останете сами някой път и му разкажи за майка ти. Кажи, че го харсеваш и наистина си искала да излезеш с него, но не е зависило от теб. Дано всичко се оправи.
Наистина говори с него и му кажи истината и защо не си дошла, така ще престане да ти се сърди.
Знам от личен опит,колко е гадно да не те пускат да излизаш.И аз имах същите проблеми миналата година,но сега са голяма рядкост.Седнах и си поговорих с майка ми.Казах и че като излезна не правя нищо нередно,просто отивам да пия едно "кафе" и се прибирам,к`во толкова.Кажи и,че всичките ти приятелки ходят и ти е писнало да си седиш вкъщи..А ако я е страх,че може нещо да ти се случи докато си тръгваш можеш да й кажеш,ако имаш най-добър приятеЛ,че той ще си те изпрати до вас и така.
Papagal4e
03-11-2007, 18:42
обясни и !
пък и е много по-добре да започне да те пуска постепенно ,отколкото като пораснеш достатъчно да избухнеш като бомба със закъснител,замо защото не те е пускала като малка ! :-s
SilverAngel
03-12-2007, 14:35
Мерси много за съветите. Правила съм мн опити да говоря с мама ама тя все държи на нейното, инат е...... а с Влади нещата не вървят, приятелката ми ми каза , че просто разликата в годините го спира и няма защо да опитвам. той ще стане на 17 на 09.06 а аз съм на 14
~ShaDoW~
03-12-2007, 15:27
ami milo momi4e...ako vaprosniqt Vladi darji na teb bi te razbral (est ako mu obqsni6 kak stoqt ne6tata v deistvitelnost) ne e lo6o i da pogovori6 s maika si... vse pak ne moje cql jivot da te darji v kletka. aide uspeh slan4ice i dano ne6tata s Vladi potryfnat :!:
Просто в понеделник когато го видиш завлечи го някъде където няма много хора и поговорете и му обясни как седят нещата ... ако е някъв пич ще те разбере и ще направи компромис, ако не значи е поредния задръстеняк .... !
SaYoNaRa
03-12-2007, 22:29
^^ Hello Moto
SilverAngel
03-13-2007, 03:41
:lol: е със сигурност няма да се самоубия :lol:
alkobalko
03-13-2007, 04:03
Говори с него и му обясни защо не си отишла на срещата. А и с майка си не е зле да поговориш и да и обясниш, че вече не си дете и трябва да ти даде малко свобода.
SilverAngel
03-13-2007, 12:30
А как ще реагирате ако няй-добрата ви приятелка ви каже '' искам да ''скъсаме''. Чувствам се оженена за теб, вече се задушавам даже. Не прекарвам толкова време със сестра ми колкото с те. Не искам приятелки, просто искам познати с които да илизам, а ти дори и не излизаш ''. А когато се разделяхме пред тях аз и казах ''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''. Е ако това няма да ви съсипе....
А как ще реагирате ако няй-добрата ви приятелка ви каже '' искам да ''скъсаме''. Чувствам се оженена за теб, вече се задушавам даже. Не прекарвам толкова време със сестра ми колкото с те. Не искам приятелки, просто искам познати с които да илизам, а ти дори и не излизаш ''. А когато се разделяхме пред тях аз и казах ''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''. Е ако това няма да ви съсипе....
Боже...
На колко години сте ?
SilverAngel
03-14-2007, 04:05
Аз съм на 14 тя е на 16. До преди разликата в годините не й пречеше, но сега мисля че даже се срамува от мен....
Боже...
На колко години сте ?
ХХАХАХАХАХАХ
нека позная. после и двете сте ревали. БАХАХАХХА ТОВА МЕ РАЗБИ
''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''
ХахахХАХАХ :-D :-D :-D :-D
SilverAngel
03-15-2007, 03:52
хахаха наистина. Смешно звучи, ама а стани момиче и го преживей :lol:
SilverAngel
03-15-2007, 03:53
И всъщност тя със сигурност се е кефела, а на мене ми стана гадно, но мога да те уверя че не съм ревала :D