Влез

View Full Version : ...

vandalz
03-11-2007, 22:18
Беше точно преди една година с теб се запознахме онази люта зима..аз погледнах теб ти погледна мен...господи това това беше наи-прекрасния ми ден..обичах те аз...обичаше ме и ти.....Извинявам се за тая тема...но се сещам за момичето което до преди 2 месеца бяхме заедно а сега не....3год..и сега тя е с друг....много ми е тежко...не мога да я върна...може би живота ми е едно изпитание....

Pleasure
03-11-2007, 22:49
и аз к'во да прая?

MoHuTo
03-11-2007, 23:03
Такъв е живота :-s :::

Kianna
03-11-2007, 23:54
so?

cherinka
03-12-2007, 03:30
Случва се и в най-добрите семейства. Важното е Господ здраве да ти дава.

koalka
03-12-2007, 05:41
Еми, приеми, че така е трябвало да стане и не ви е писано да бъдете заедно.

evil_lady_in_black
03-12-2007, 05:55
Такъв е живота :-s :::

vvs_go
03-12-2007, 06:11
и аз к'во да прая? ми eби са в гъзa

JoeBanana
03-12-2007, 06:31
...и накрая всички умрели в изродски инцидент с цедка за кафе :mrgreen:

happy_cute
03-12-2007, 07:02
Беше точно преди една година с теб се запознахме онази люта зима..аз погледнах теб ти погледна мен...господи това това беше наи-прекрасния ми ден..обичах те аз...обичаше ме и ти.....Извинявам се за тая тема...но се сещам за момичето което до преди 2 месеца бяхме заедно а сега не....3год..и сега тя е с друг....много ми е тежко...не мога да я върна...може би живота ми е едно изпитание....
Ооо знам какво е!Ти не я харесваш вече,ако тръгнете пак няма да е същото,сега просто е ревнуваш и от новия
Офтопик:Боже защо аз не познавам такива момчета,а само такива,които си падат по външния вид

ThePainIsReaL
03-12-2007, 09:31
Момче , тя не те заслужава , не си струва да се чувстваш така за човек , който дори не се сеща за теб и е избягал при друг . Може би ти е направила добро , за какво ти е да бъдеш лъган и мамен ?
Каквото и да се случи , животът няма да спре . Животът ти няма да се сведе само до един човек .. Замисли се , заслужава ли си да страдаш за човек , който целува , прегръща друг ..
Премахни я от главата си , от мислите си ..
Тя отдавна не е твоя , но и ти не си нейн . Ти си свободен да си харесваш която и да е друга по всяко време , нали ? :wink:

Papagal4e
03-12-2007, 18:16
Животът е тежък !
Не се отчайвай,хубавото тепърва предстои 8)

nencuHka
03-12-2007, 21:17
За 3 години връзка..и да те остави заради друг...Не си заслужава пич да я чакаш все още [-X

jus7_a_boy
03-12-2007, 21:19
Предстои ми да усетя какво имаш в предвид...точно от тази минута нататък започва същото и с мен...няма да ме разбереш сигурно, но няма значение. Немога да ти дам съвет, защото и аз се нуждая от такъв...любовта е просто една гадна болка

happy_cute
03-13-2007, 06:20
Ооо знам какво е!Ти не я харесваш вече,ако тръгнете пак няма да е същото,сега просто е ревнуваш и от новия
Офтопик:Боже защо аз не познавам такива момчета,а само такива,които си падат по външния вид

Ами не просто тя е хубава. То ако беше трикрак изрод кой ше пише стихове за нея?
Aaa eто пак гледате само външния вид :smt013

iiirish
03-13-2007, 06:23
щом това се е случило, знали така е трябвало до стане. примири се и поглени от хубавата страна на живота. никой разбира се не е казал да си слагаш непрменно розовите очила, но все пак в живота има нещо много повече от разбитите сърца и отминалата любов ;)