View Full Version : Езиковата бариера.....моля ви се помогнете :(((
Хора имам проблем (каква изненада) и не знам какво да правя честно в задънена улица съм !!!!!!!!!!!Запознах се с едно момче и ми изглежда много свестен, излязохме няколко пъти и проблема е,че той е чужденец и много много не говори български(да не кажа почти нищо не знае на български)....и .....с него се запознах в чат-а и като си пишем всичко е горе долу добре ....говорим си и се разбираме :wink: ама като се видяхме....лелелелелееле..... уж съм учила чужди езици и си мислех че ще мога да свържа някое и друго смислено изречение ...аахахаххахахаха шаансът 8-[ седим и си мълчим :P :P на втората среща решихме че трябва да спрем да мълчим и се целувахме през 90% от времето ;-) в което нямаше нищо лошо поне според мен де :D , обаче не може всеки път така в смисъл ...................не знам за какво да си говорим :-k :-k :-k сигурно си мислите че съм мноого ама много зле :( пък аз искам само малко помощ :-s :-s моля ви се помогнете ми :cry: :cry: предварително благодаря O:) O:)
Това, че си си хванала чужденец за гадже е само в твой плюс, защото по този начин ти ще си упражняваш чуждият език! А за какво можете да си говорите не е мой проблем това решавате вие двамата!!!Съгласна съм.
divo_kotence
03-12-2007, 19:08
щом не става с думи пробвайте с жестове :-D а и то с времето единия ше научи другия на своя език ;-)
Ем ако той смята да живее в България концентрирайте си енергията в това той да научи български ;) А той къв език говори ?
Междо другото това като цяло ми се струва много яко - обичате се с някой и единствения начин да общувате е с жестове.Пак нали знаете за любовта нема граници та някав си език ще ви спре - някой път думите са излишни ;)
е как да няма за какво да говорите ;) знаеш ли как можете да се забавлявате като го учиш да осъвършенства българския си :lol:
има време ще свикнете и да говорите нормално ;)
nencuHka
03-12-2007, 21:21
е как да няма за какво да говорите ;) знаеш ли как можете да се забавлявате като го учиш да осъвършенства българския си :lol:
има време ще свикнете и да говорите нормално ;)
хаха подкрепям
SaYoNaRa
03-12-2007, 21:58
Дядо ми казваше:
"Аз всичките езици ги знам само че ме заболяват ръцете да им обяснявам на чужденците"
I cum blood
03-12-2007, 23:29
emi zapo4vai da u4i6 :smt005
alkobalko
03-13-2007, 04:04
Започвай да учиш неговия език и му помогни и той да научи по-добре българския.
Papagal4e
03-13-2007, 13:52
даже ще сте толкова уникална двойка !Мисля,че много ще се забавлявате заедно !
Научи го на български и си упражнявай същевременно чужд език !
KpuCuTo0o
03-14-2007, 10:26
И аз мисля така както другите казаха... Учи го на български, а той да те учи на... тоя език дето си знае... За мене винаги е било много готино двойка, от които единият е чужденец... А и как няма за какво да си говорите... разпитвай го за страната му, а и му обеснявай за България... :)