Влез

View Full Version : 4ovekut kogoto nqma da zabravite nikoga...

prosto az f
03-12-2007, 18:54
....i toi e ? razkajete za nego i za6to to4no toi 6te ostane v saznanieto vi dori sled vreme kogato imate deca i t.n. i ste s dr 4ovek? az li4no znam kogo nqma da zabravq nikoga....4ovekut do men,4ovekut kogoto 4akah toolko vreme ,4ovekut koito me promeni ....4ovekut kogoto obi4am a znam 4e samo sled meseci moje bi 6te e dale4 ot men.....NIKOGA NE 6T GO ZABRAVQ! A VIE?

divo_kotence
03-12-2007, 19:05
аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето ми

koalka
03-12-2007, 19:05
Никога няма да го забравя дори и да се разделим, защото той ми показа какво е любовта, какво е да обичаш и ме направи безумно щастлива.Обичам го и не искам да се разделяме!

babi_girl
03-12-2007, 19:06
Az nqma da zabrava pyrvata mi lubov, vypreki che oshte sym s nego, ne znam kolko she prodylji nashata vryzka. Dori da se razdelim i vseki da si poeme po svoq pyt, az nikoga nqma da go zabravq. S nego mi se sluchiha tolkova hubavi pyrvi neshta. I vinagi she sym mu blagodarna che me nauchi da obicham istinski

cherinka
03-12-2007, 19:12
....i toi e ? razkajete za nego i za6to to4no toi 6te ostane v saznanieto vi dori sled vreme kogato imate deca i t.n. i ste s dr 4ovek? az li4no znam kogo nqma da zabravq nikoga....4ovekut do men,4ovekut kogoto 4akah toolko vreme ,4ovekut koito me promeni ....4ovekut kogoto obi4am a znam 4e samo sled meseci moje bi 6te e dale4 ot men.....NIKOGA NE 6T GO ZABRAVQ! A VIE?

Приятелката ми Силвия.. Има невероятен умствен багаж.. много неща съм научила от нея и ми е помогнала да се променя вътрешно.. разбира се към по-добро. Тя е човекът, който ме накара да осъзная много неща за/около живота и за това какво става около мен и всички нас. Чувствам я по-близка дори и от майка ми! Готова съм да дам душата си за нея.. живота си дори.. давам всичко за нея.. абсолютно всичко. Представа си нямам какво щях да правя в момента, ако не се беше появила в живота ми.. тя буквално го преобърна.. обожавам я страшно много и я обичам от дъното на сърцето и душата ми. Бих дала всичко, за да може тя да се чувства добре и да бъде щастлива !!!

malkoto^f
03-12-2007, 19:17
nikoga nqma da zabravq parvata si liubov,koqto oshte prodaljava..priqtelqt mi e napravil tolkova mnogo neshta za men i bi napravil kakvoto mu kaja .. mislq si,che nikoga nqma da polucha takava golqma liubov ot momche kakto sega .. kato znam che sled 3 meseca nqma da sme veche zaedno mi se iska da vrashtam vinagi vremeto nazad i da ne idva iuni mesec :smt010 nikoga nqma da go zabravq i se nadqvam,che sled godini toi shte me chaka pak :smt008

POLA^_^
03-12-2007, 19:27
Много хора са минали през живота ми и всеки е оставил някаква следа,която обаче по нокакъв начин не може да се сравни тази,която остави един ужасТно специален човек за мен...За пръв път обичам....отдавам се...Вярвам в човека до мен до такава степен....за пръв път се чувствам обичана истински....научи ме на толкова много....даде ми толкова прекрасни спомени и ще продължава да ми дава.....Научи ме да съм себе си без знаечение как ще ме приемат околните....научи ме да показвам какво чувствам,....извади ме от черупката,в която се бях свила,не позволявайки на никой да я пробие...и само той успя да ме види истинска.....Само той ми показва всеки ден какво е щастието...само с него не усещам земята под краката си.......Благодаря му......

nasty_f
03-12-2007, 19:30
Много хора са минали през живота ми и всеки е оставил някаква следа,която обаче по нокакъв начин не може да се сравни тази,която остави един ужасТно специален човек за мен...За пръв път обичам....отдавам се...Вярвам в човека до мен до такава степен....за пръв път се чувствам обичана истински....научи ме на толкова много....даде ми толкова прекрасни спомени и ще продължава да ми дава.....Научи ме да съм себе си без знаечение как ще ме приемат околните....научи ме да показвам какво чувствам,....извади ме от черупката,в която се бях свила,не позволявайки на никой да я пробие...и само той успя да ме види истинска.....Само той ми показва всеки ден какво е щастието...само с него не усещам земята под краката си.......Благодаря му......
Да,много правилно.Нещо подобно се отнася и за мен :smt006

Bacard1
03-12-2007, 19:31

аз ли аз никога няма да забрава...това е онова момиче...онова красиво момиче..онова прекрасно момиче което срешнах така ненадеино...сичко започна на шега...онова момиче което мизаваря главата и което още я варти....и никога няма да спре да я варти...онова момиче което ме накара да забравя сичко...онова момиче което когато ме целуне изпитвам онова чувство че съм укрилен...онова момиче което ще помня до края на живота си...момичето с тумните черни коиси..с кафявите очи...сас сладката миниатюрна бемка на горната устна..онова момиче в което се влюбих...и което никога няма да спра да обичам....!!!НО НЯМА ДА МИ СЕ НАЛАГА ДА Е ЗАБРАВЯ ЗАЩОТО ВИАГИ ЩЕ Е ДО МЕН...ВИНАГИ ЩЕ МЕ РАДВА И ОБИЧА ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕЯ...ВИНАГИ ЩЕ МИ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ..ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ДА ПОПЛАЧА НА РАМОТО Й(да и момчетата плачат...не е мн за фалба но само пред нея мога да плача тя е първата пред която съм пакал и последната защото никоя друга няма да ме разкрие толкова колкото нея)...ОБИЧАМ Я И НИКОГА НЯМА ДА Е ПРЕДАМ...КАКТО ТЯ МЕН...!!!!

_eLITO_
03-12-2007, 19:32
nikoga nqma da zabravq p1rvata si istinska lubov,koqto be6e predi 2 godini :| za tezi 2 godini s1m hodela i s dr mom4eta,no.....nqkak si mom4eto predi 2 godini mi e vse o6te tr1pka i vinagi 6te ima edna 4ast ot nego v moeto s1rce :( nqma lubov ve4e v nikak1v slu4ai,no.......no tr1pkata si q ima o6te i o6te kato go vidq :?

qHu4Ka
03-12-2007, 19:37
Edinstfeniq 4yek k0ity nqma da zabrafq...tfa e 40vek1t k0ity nai mn0o0ogy ybi4qm!f m0menta 06te sme zaedny...zap0znaxme se predi 5 meseca.....pr0sty bqxme f edna 0b6ta k0mpaniq...i se vidqxme...p1rv0 izlqzaxme as i t0i i 0t kakty gy vidqx...pr0sty si kazax 4e t0va e 40vek1t za men!4esny da vi kaja....sega imame vr1zka....za tezi 3,p04ti 4etiri meseca pres k0ity sme zaedny stanaxa t0lk0va mn0og0o ne6ta...4e neznam 0t kade da zap0zna....1-v0 priqtelkata mi p0ne taka nare4enata mi priqtelka na k0qty as vqrvax i sp0delqx abs0liytn0 vsi4k0 se 0pita da ni razdeli,za6t0ty tq gy bila xaresvala....p0sle k0i i p0 kak1f li ne na4in se e m14il da ni skara.....0t tam natat1k az zagybix vqra v1v vsi4k0....nqmax d0veriq na nik0g0 i na ni6t0!mrazex si4ki....i kf0 li 06te ne...znaex 4e e s men...n0 t0lk0va mn0og0o me b0le6e 0t vsi4k0 tfa kyety stava6e 0k0l0 nas dfamata...k0i li ne se e 0pitfal da ni razdeli...nz dali e 0t taka nare4enata g0lqma liyb0f ili e pr0sty s1dba n0 06te sme zaedny...as gy 0bi4am i t0i me 0bi4a...aky neg0 g0 nqma6a..nz..pr0sty nem0ga da si gy predstavq...no0o kakty i da e....t0i e edinstfeniqt 40vek k0ity 0stavi 0gr0mna sleda v jiv0ta mi!i 0t tyk natat1k kf0ty i da stane as vinagi 6te si gy BicHKaM!!!!

jus7_a_boy
03-12-2007, 19:38
Момичето с което съм сега, но което само след броени дни вече няма да е до мен...никога не съм обичал по силно и никога никоя няма да може да заеме онова място в сърцето ми, което е нейно...никога :cry:

iiirish
03-12-2007, 19:43
никога няма да забравя най-добрата ми приятелка Христина! дори живота до време да ни раздели, да ни отвее в различни посоки, дори всяка да поеме по своя път и да заживее собствен живот отделен от другата... аз никога никога няма да забравя нейното чисто и преданно приятелство! винаги ще запазя в спомените си най-щурото, най-очарователното, най-прекрасното и най-жизнерадостно момиче, което човек може да познава!
миличка, обичкам те и ти благодаря за всичко, което си наравила и продължаваш да правиш за мен! целувам те! :smt058

Gogi___
03-12-2007, 20:23
Za6to 6te e dale4 ot teb samo sled mesec kakvo ima6 predvid ???? Az nikoga nqma da zabravq priqtelkata mi, mnogo q obi4am i ne moga da jiveq bez neq!!!!

Sperminator
03-12-2007, 20:35
Никога няма да забравя момичето,с което зо пръв път правих секс,нищо ще се подигра с мен,защото бях просто много малък и неопитен на 14,но колкото и да искам няма да я забравя :(

Night_lover
03-12-2007, 20:42
Никога няма да забравя хората , които са били до мен винаги - в добро и в лошо! Няма да забравя сегашното си гадже което ми показа какво означава да държиш на някой и да обичаш ИСТИНСКИ! Няма да забравя това , че дължа успехите си на мойте баба и дядо както и на родителите ми , които ме подкрепят!

C-Block - Time is tickin'Away.mp3

sexy_anji_
03-12-2007, 21:08
Няма да забравя двете ми приятелки, един добър приятел и едно момче, за което незнайно защо постоянно си спомням :?

nencuHka
03-12-2007, 21:14
Еми...първата си истинска любов...човек който ми показа розовата страна на живота...човек,който ми показа какво е да държиш на някой,да не си егоист ...човек ,който като цяло ме научи на много!!!!

`Death`Whore`
03-12-2007, 21:15
Ще запомня първото си гадже...сладката му пламеница, сестра му, как пих ракия с зет му...ще помня как се сдухвах...ще помня втория - как с него се отпуснах и спря да ми пука...ще помня най-вече един специален човек, с когото толкова ми се иска положението да е различно...всичко да е различно...но ние някак да сме същите...и всичко би могло да бъде перфектно...ще помня бившия си...

Жадувам те
03-12-2007, 21:34
Казва се Георги и е... любовта, която винаги съм искала, за която мечтая откакто класиките на Дисни събудиха в мен мисли за романтика и приказност, любовта, за която не искам да мисля, и която не искам да забравям никога. И мисля, че няма. И до ден-днешен не съм видяла по-силна любов от нашата. Бяхме заедно 5 години... Разделихме се окончателно и може би завинаги преди по-малко от месец.
Не знам дали някога сте изпитвали особеното чувство...че сякаш всичко си е на мястото, когато сте с него/нея. Всичко е точно както трябва, той ви целува и гали ТОЧНО както бихте искали, гледа ви точно както сте си мислили, че любимият ще ви гледа, ако е много влюбен във вас, държи се с вас точно както бихте искали... досеща се за всяка ваша мисъл, познава всяка една частица от вас, всеки жест, знае наизуст всяко движение..Обожава всичко във вас и вие всичко в него. Синхронът е перфектен... и в общуването, и сред приятелите, и вкъщи,когато сте сами, и през нощта... Несравнимото усещане... да се събудиш до него/нея... Да заспиваш всяка вечер до него и да ти се иска мигът, който осъзнаваш, че протича в момента, да не свършва никога.
Но той все някога свършва...
Неизбежно е.
Как е възможно след 5 години връзка все още да ми се свива стомахът ВСЕКИ път, когато той ме докосне..? Не мога да спра да го целувам... Искам да прекарам целия си живот така: седейки до него, слушайки го, галейки го, целувайки го... Без хора, без семейство, без приятели, без университети, без работа, без проблеми. Само аз и той. Завинаги.
Няма как да стане. А и да има, не е редно. И все пак така искам...

5 години и страстта да нараства все повече... това би трябвало да означава нещо? Би трябвало да е достоен елемент за окачествяването на тривиалното название "любов на живота", нали? Би трябвало.
Не мога да обичам друг човек. Не и скоро, не и така. А искам точно така, точно тази любов, точно този човек, защото той ме прави така щастлива както знам, че друг няма. НО не заради това. Не заради това, че ме прави шастлива, а заради това, че аз го правя щастлив, така както мисля, че друга не би могла. А може и да има такава. Ако има такава, надявам се да я срещне. Но ако я няма... моля се да дойде при мен... Един ден да се звънне на вратата в 2 през нощта, да отворя (защото никога не спя... не мога да спя, освен ако не съм до него), да го видя.... и всичко да бъде наред. Ще го прегърна... Даже няма да има нужда да ми казва каквото и да е. Всичко ще се нареди така както и започна преди 5 години - без думи.
Липсва ми толкова много. :( Адски много. Толкова ми е трудно да започвам деня си с въпроси, на които нямам отговори, а съм свикнала да имам: "Какво ли ще прави той днес?", "Кога ще го видя?", "Как ли е минала работата му?", "Как ли се чувства?", "Какво е последното нещо, за което мисли преди да заспи?", "МИСЛИ ЛИ ЗА МЕН, така както аз за него?", "ЛИПСВАМ ЛИ МУ...?", "Възможно ли е да не му липсвам...?", "Какво да направя: да живея живота си колкото може по-добре и междувременно да го чакам или да забравя за шанса някога да го прегърна отново...???".
МОГА да живея без него, но не искам. Обичам го повече от себе си. И без значение колко ми е трудно без него, ще се радвам стига той да се чувства добре, да намери себе си, да разбере собствения си път, да го следва.
Ако един ден се завърне при мен... :) тогава ще знам, че щастливия край не е само по филмите и главните герои накрая наистина са щастливи и заедно ЗАВИНАГИ. Но ако не се завърне никога повече... няма значение. Защото той винаги ще бъде Той и аз никога няма да Го забравя.... Благодаря на Господ, че го срещнах и имах..макар и само за няколко години. Бих предпочела... едно докосване на ръцете му, едно вдишване от косата му, една целувка от устата му... пред цял живот без това. ЕДНО.

П.С. Извинете, ако страшно дългото ми съобщение ви е подразнило или отегчило.

SaYoNaRa
03-12-2007, 21:53
Папагалът ми Чочо който умря преди 1-2 год
И папагалът ми Пипи койото умря по 2 дни след съкилйника си Чочо

MoHuTo
03-12-2007, 22:55
Аз никога няма да забравя първия човек, в когото се влюбих истински - Любо.С него научих какво е да обичаш и какво е да те боли, какво е да те изгаря болката отвътре и да не можеш да спреш сълзите си..винаги ще го помня и винаги ще има малка част в сърцето ми, която ще е само за него :smt010 :smt009

MoHuTo
03-12-2007, 22:59
Казва се Георги и е... любовта, която винаги съм искала, за която мечтая откакто класиките на Дисни събудиха в мен мисли за романтика и приказност, любовта, за която не искам да мисля, и която не искам да забравям никога. И мисля, че няма. И до ден-днешен не съм видяла по-силна любов от нашата. Бяхме заедно 5 години... Разделихме се окончателно и може би завинаги преди по-малко от месец.
Не знам дали някога сте изпитвали особеното чувство...че сякаш всичко си е на мястото, когато сте с него/нея. Всичко е точно както трябва, той ви целува и гали ТОЧНО както бихте искали, гледа ви точно както сте си мислили, че любимият ще ви гледа, ако е много влюбен във вас, държи се с вас точно както бихте искали... досеща се за всяка ваша мисъл, познава всяка една частица от вас, всеки жест, знае наизуст всяко движение..Обожава всичко във вас и вие всичко в него. Синхронът е перфектен... и в общуването, и сред приятелите, и вкъщи,когато сте сами, и през нощта... Несравнимото усещане... да се събудиш до него/нея... Да заспиваш всяка вечер до него и да ти се иска мигът, който осъзнаваш, че протича в момента, да не свършва никога.
Неизбежно е.
Как е възможно след 5 години връзка все още да ми се свива стомахът ВСЕКИ път, когато той ме докосне..? Не мога да спра да го целувам... Искам да прекарам целия си живот така: седейки до него, слушайки го, галейки го, целувайки го... Без хора, без семейство, без приятели, без университети, без работа, без проблеми. Само аз и той. Завинаги.

5 години и страстта да нараства все повече... това би трябвало да означава нещо? Би трябвало да е достоен елемент за окачествяването на тривиалното название "любов на живота", нали? Би трябвало.
Не мога да обичам друг човек. Не и скоро, не и така. А искам точно така, точно тази любов, точно този човек, защото той ме прави така щастлива както знам, че друг няма. НО не заради това. Не заради това, че ме прави шастлива, а заради това, че аз го правя щастлив, така както мисля, че друга не би могла. А може и да има такава. Ако има такава, надявам се да я срещне. Но ако я няма... моля се да дойде при мен... Един ден да се звънне на вратата в 2 през нощта, да отворя (защото никога не спя... не мога да спя, освен ако не съм до него), да го видя.... и всичко да бъде наред. Ще го прегърна... Даже няма да има нужда да ми казва каквото и да е. Всичко ще се нареди така както и започна преди 5 години - без думи.
Липсва ми толкова много. :( Адски много. Толкова ми е трудно да започвам деня си с въпроси, на които нямам отговори, а съм свикнала да имам: "Какво ли ще прави той днес?", "Кога ще го видя?", "Как ли е минала работата му?", "Как ли се чувства?", "Какво е последното нещо, за което мисли преди да заспи?", "МИСЛИ ЛИ ЗА МЕН, така както аз за него?", "ЛИПСВАМ ЛИ МУ...?", "Възможно ли е да не му липсвам...?", "Какво да направя: да живея живота си колкото може по-добре и междувременно да го чакам или да забравя за шанса някога да го прегърна отново...???".
МОГА да живея без него, но не искам. Обичам го повече от себе си. И без значение колко ми е трудно без него, ще се радвам стига той да се чувства добре, да намери себе си, да разбере собствения си път, да го следва.
Ако един ден се завърне при мен... :) тогава ще знам, че щастливия край не е само по филмите и главните герои накрая наистина са щастливи и заедно ЗАВИНАГИ. Но ако не се завърне никога повече... няма значение. Защото той винаги ще бъде Той и аз никога няма да Го забравя.... Благодаря на Господ, че го срещнах и имах..макар и само за няколко години. Бих предпочела... едно докосване на ръцете му, едно вдишване от косата му, една целувка от устата му... пред цял живот без това. ЕДНО.

:smt010 :smt010 :smt010

ThePainIsReaL
03-13-2007, 09:40
Много са хората , които няма да забравя . Но малко са тези , които след гимназията повече никога няма да видя и въпреки това няма да забравя и ще помня с най-добри чувства . Всичко в момента може би се свежда до едно - единствено име дори . Сигурна съм , че аз за него отдавна не съществувам , но при мен не е така . Няма как да забравя човек , който е спирал дъха ми , който ме е променил толкова много ( макар и в момента към по-лошо да клоня ) Дори с побелели коси , аз ще го помня ::: :mrgreen:
И не само него , ще помня всички , които са успели да се докоснат до истинската мен, които зад маските от лъжи , са съзрели малкото момиче , и въпреки това са били до мен .

Пф .. нещо много драматизирам май :-& Млъкнах .

bqsna_teenagerka
03-13-2007, 09:44
:roll: явно се ме единодушни....няма да забравя 1 си любов

ThePainIsReaL
03-13-2007, 09:45
Неизбежно е.

Любов .. защо ли винаги свършва така :/

bungle
03-13-2007, 10:32
Първото ми гадже. С него имам незабравими мигове.. Някак си по детски се обичахме и той ме закриляше и приемаше повече като негова сестра, за която да се грижи..

И сегашния ми приятел - той ме научи да обичам. Показа ми, че трябва да правя отстъпки и да не бъда толкова импулсивна.

FiRe_LaDy
03-13-2007, 10:44
Nikoga nqma da zabravq bivshoto si gadje.Toi e edinstvenoto momche,koeto sym obichala i prodyljavam da obicham.Beshe pyrvata mi istinska lubov.Imashe prekrasni ochi s edin neveroqten cvqt,dori ne moga da go opredelq kakyv beshe tochno.I imashe super sladka usmivka.
Drug chovek koito nqma da zabravq e moqta nai dobra priqtelka - Ivka.Mnogo si q obicham.Vinagi e bila do men v trudni momenti i e pravila kakvo li ne.

malko bebe
03-13-2007, 10:45
nikoga nqma da zabravq edno mom4e,koeto sum vijdala samo vednuj.toi be6e priqtel na brat mi.kazva6e se sa6o.sa6o po4ina predi okolo 6 meseca v avtomobilna katastrofa.nikoga nqma da zabravq kak mi kazaha 4e brat mi i drugite dve mom4eta sa s opasnost za jivota, a sa6o e po4inal..........tva be6e nai ujasniq den v jivota na mn hora,vklu4itelno i v moq.

CrazyWitch
03-13-2007, 10:48
Сегашния си приятел - Иван :smt007 , майка си, баща си, сестра си, котката, папагала и най-добрата ми приятелка Весито и един наистина страхотен човек на който пожелавам плановете му за в бъдеще да се наредят - Веско. :lol:

HopeLesss
03-13-2007, 11:47
Има много хора, които никога няма да забравя - бившото ми гадже, най-добрата ми приятелка, родителите и приятелите...

Но има един човек, който никога няма да излезе от съзнанието ми, по простата причина, че НЕЯ вече я няма... Това е една съученичка и приятелка, която почина в ръцете ми... НИКОГА няма да забравя изражението на лицето й, усмивката, ръчичките, косата... :smt009

03-13-2007, 11:51
Човека,който никога няма да забравя е този,който беше моята опора 7 години,този който постоянно беше до мен и ме подкрепяше,а после прецака живота ми..Човека който мразя от дъното на душата си,но въпреки това няма да забравя!!!!

HopeLesss
03-13-2007, 11:53
Човека,който никога няма да забравя е този,който беше моята опора 7 години,този който постоянно беше до мен и ме подкрепяше,а после прецака живота ми..Човека който мразя от дъното на душата си,но въпреки това няма да забравя!!!!

Обикновено човек помни не тези, които са го направили щастлив, а тези, които са го наранили най-много :roll:

I_ve7o
03-13-2007, 12:11
nikoga nqma da zabravq mom4eto .. s koeto sam v momenta dori i nqkoi den da se razdelim dano tova ne stane...za6toto go obi4kam bezkraino mn mn .. dryg 4ovek koito nikoga nqma da zabravq t.e te sa 4 momi4etata s koito ot 7 godini sme si fr i taka ....

Barbaronka
03-13-2007, 12:29
Nikoga nqma da zabravq edin IDIOT,koito se podigra s chuvstvata mi!
Dori i da iskam da go zabravq,nqma da moga..nishto,che veche ne mi dreme za nego !!
Nqma da zabravq i nai-shantavata i edinstvena istinsja pr Danielle ! :)

FaTaLn0t0_LaDy
03-13-2007, 14:08
аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето ми

Няма кво повече да кажа..освен че все още го преодолявам тва момче :smt010

ghost rider
03-13-2007, 14:14
Обикновено човек помни не тези, които са го направили щастлив, а тези, които са го наранили най-много :roll: [/quote]
вярно е но ще спомена име оба4е запо4ва с буквата "в" и завършва с буквата "и" дано да го про4ете това :| :| :|

BrokenInnocence
03-13-2007, 14:23
Хората идват и си отиват. Има много, които ще забравя и много, които вече съм забравила или съм избрала да забравя. Тези, които няма да забравя са човека, който ме създаде отново, когато бях разбита на парчета, който ме направи това, което съм сега. Също никога няма да забравя първия човек заради, който тръгнах с/у себе си и се отрекох от неща, в които се убеждавах от години. И заради същия човек съзнателно се впуснах в нещо, за което знаех, че само ще ме нарани. Защото след два месеца никога повече няма да видя този човек и болката е адска.

Mimka_sweet
03-13-2007, 14:26
ДАНИ :-D

mila_pila
03-13-2007, 14:29
никога няма да забравя Кирил. Той е единственото момче, което някога съм обичала, но за жалост никога не сме били заедно истински..... ще го помня, защото винаги ще се надявам, че е възможно да стане нещо между нас, дори, когато той се държи идиотски с мен, аз знам, че ме обича и все пак не сме заедно. ужасно е да го виждам всеки ден, навсякъде и да не мога да го прегърна. всичко ми е толкова объркано и не мога да продължа напред, не мога без да съм изживяла това между нас....сякаш времето е спряло и не мога да обичам никой друг, никой друг няма значение. понякога си мечтая просто да го прегърна и да останем така вечно.... просто една прегръдка......

TreeHill
03-13-2007, 15:11
аз може би няма никога да забравя първата си любов

mdaa...i az ... tq naistina me nau4i da obi4am imahme svoite vuzhodi i padeniq,no nikoga nqma da zabravq prekrasnite migove s koito me dari.
Vinagi 6te ostane v syrceto mi

P.S:cuknete dolu na "Best song ever" i 6te razberete za kakvo stava vypros :wink:

03-13-2007, 16:24
ThePainIsReal

psiHopaT4o
03-13-2007, 16:26
ThePainIsReal

Ice_Queen
03-13-2007, 16:45
Дими...защото мн често ми се иска да съм умряла с него... :?

gavra1
03-13-2007, 17:02
няма да забравя СКАЙП:

(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)(music)(music)
Здравейте: влезте в http://free-gsm-pics.hit.bg/ за да получите безплатни картинки за вашия gsm, както и нови картинки за скайп, интересни тестчета, загадки и игри. трябва само да полпълните марката на вашия гсм и е-майл ;) много лесно и просто и напълно безплатно. Изпратете това съобщение на всичките си абонати, нека и те да могат да се възползват от безплатната услуга :)
(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)
(music)(music)(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~) (~)
(~)(music)(music)(music) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

f1s714e70
03-13-2007, 18:26
ami i az nqma da zabravq nikoga parvata si lubov s koqto sam zaedno vse o6ti :) :lol:

03-13-2007, 20:11
Майка ми & баба ми :wink:

CVETELLINA
03-13-2007, 21:05
аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето миНяма какво повече да кажа..Въпреки че вече не сме заедно-всеки път,когато си спомня за него и мии става малко тъжно.. :? нооо кво да се прави такъв е живота.И все пакк съм си много щастлива със сегашния ми приятел.Но има хора,които оставят много трайна следа в живота ни,дори и за кратко време,особено ако сме ги обичали истински :|

miloto_girl_4e
03-13-2007, 22:39
Никога не ще забравя едно бивше гадже, което ми беше и първият, но не е това причината да не го забравя...
Просто.. имах по-специални, по-истински чувства към него.. имам чувството, че дори на сватбата си ще се сетя за него...

sladuranata_891
05-06-2007, 17:33
NIKOGA NQMA DA ZABRAVQ MOQ LUBIM KOITO TOLKOVA MN MI E POMOGNAL VAV VSI4KO PROSTO GO OBI4AM I 6TE GO OBI4AM I NIKOGA NE 6TE GO ZABRZVQ.

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-06-2007, 18:14
nikoga nqma da zabravq.. todor ke4edjiiev ot jambol :smt005 :smt005 cc ... eto tva mom4e me nau4i naistina na mn`neshta.... ne moga da go opisha s dumi.. :-k :-k :-k :-k

gPa3HuTeJl
05-06-2007, 18:25
Моя най-доб1р приятел Весо.. с него сме прекарвали незабравими просто моменти.. напивали сме се яко, правили сме тройки, били сме се... просто моменти който ще ми останат завинаги в главата... с него учехме в едно даскало, в един клас, мен ме изключиха от даскалото заради отс1ствия и лошо поведение, а той остана... но никога не спряхме да подд1ржаме вр1зка и да изживяваме пак тези моменти който ги правехме когато учехме в едно даскало...
Няма да забравя с1що и моята п1рва и до ден днешен истинска любов Лили..Много я обичам..

648541
05-06-2007, 18:39
4ovekut koito nikoga nqma da zabravq se kazva Ivan....ot moq strana be6e lubov ot pruv pogled...s nego be6e purvata mi celuvka....lugah roditelite si za da buda s nego...no prosto istoriqta e mnogo dulga i to ivinagi 6te ostane v surceto mi :roll: :roll:

IlLuSi0nS`
05-06-2007, 18:57
доста хора всъщност няма да забравя.. хора, които са били част от живота ми.. хора, които са оказали силно влияние върху мен.. хора, които са ме накарали да чувствам.. но може би най-важният човек в живота ми до този момент е най-добрата ми приятелка.. единствената истинска, която някога съм имала.. никога няма да я забравя, ако животът ни раздели по някакъв начин..

05-06-2007, 19:52
Az nikoga nqma da zabravq moqta best fr s koqto sme v dobro i lo6o i iskam vinagi da sme zaedno,a drugiqt 4ovek e mom4eto koeto tolkova mn ogi4ax 4e 4ak bqx gotova da dam jivota si za nego...Makar 4e tolova mn me narani za edna godina i malko az nikoga nqma da go zabravq i tova koeto tolkova vreme izpitvax kum nego

tedinkata_
05-07-2007, 18:39
(za momcheta samo) -> nikoga nqma da zabravq purvata si istinska i izstradana lubov-Stefan (predi godina) zashtoto edva s nego razbrax kakvo e da obi4am SILNO makar i za mn kratko vreme.. kakto i mom4eto obi4alo me nai istinski dosega-Georgi... i moje bi choveka s koito pravix sex za parvi pat..Martin.. =;

PoisoNGirL
05-07-2007, 19:23
Emi to izliza,che pochti vseki nqma da zabravi purvata si lubov.Moje bi i az sum taka.. pazq mnogo krasivi i mnogo loshi spomeni ot nego,no vinagi shte go pomnq i shte ima kusche ot surceto mi.

Luda PikLa
05-07-2007, 19:34
[color=indigo] emi kvo da vi kaja?moje da prozvu4i stranno,no az imam priqtel s koitohodq ot 5 meseca imam sa6to i drug priqtel s koito se haresvahme to4no predi tova no ni6to ne stana...da vqrno e az adski mnogo obi4m 4oveka do sebe si...nO prosto tova mom4e koeto haresvah sega e naoi-dobriq mi priqtel i ne izpitvam nikakvi drugi 4uvstva kam nego osven priqtelski!i vapreki vsi4ko nikoga nqma da zabravq imenno nego istinskiq priqtel,koito az nari4am svoi brat!da naistina zvu4i 6antavo..no e taka obi4am go adski mnogo i nikoga nqma da go zabravq!!!!! :smt018 :smt018 :smt018

BeBsItO
05-07-2007, 20:07
nikoga nqma da zavravq sega6noto si gadje,ama naistina nikoga,do sega ne sam sre6tala takav 4ovek. NQMA da zabravq i nai dobrite mi fr qni4ka i ilqna,na koito stra6no mn darja,i nai vajnotot nqma da zabravq sebe si........nqma da se samozabravq v uspeha si( dai boje) s dves dumi nqma da zabravq ot kade sam tragnala nikoga :)

Кукличка
05-08-2007, 03:55
Мисля,че никога няма да забравя двама души :) Това са сегашният ми приятел,защото никой никога не ме е наранявал толкова.И момчето,с което беше първата ми целувка,и с което след време изживяхме много красива история ,но не с толкова красив край ... O:)

malkoto_sladur4e
05-08-2007, 05:51
А никога няма да забравя сегашния си приятел,защото той ми е първата любов и с него съм преживяла всичко!Той винаги е бил до мен (макар че сега съм мн тъжна заради един наш фр понеже моя го защитава :smt010 :smt010 :smt010 ) ама пак мн си го обичам :smt006 Та така де...надявам се един ден още да съм с него,а не с друг!

kuber
05-08-2007, 06:55
Всички пишете за гаджета и аз със риска да просзвуча педалски ще кажа, че никоя от моите гаджета не заслужава честа да я запомня за винаги, но все пак има двама мои приятели които ще помня цял живот и винаги ще се притека на помощ дори и да не ме потърсят...
Освен приятели те ми бяха учители в живота. Единият ми даде влас и ме научи как да я използвам, как да преценявам враговете си, а другият ме научи да се придържам към реалноста, да не си губя ума, да мисля трезво и да увладявам гнева си...
Последното все още се опитвам да науча, но с времето ще стане!

`Death`Whore``
05-08-2007, 06:57
Никога няма да забравя един човек, заради когото ми е криво сега...обичам я :smt009

05-08-2007, 08:46
Ако някога взема че се оженя че и ми се треснат дечурлига определено няма да забравя жената която ми е причинила това :lol:

bqsna_teenagerka
05-08-2007, 09:23
няма да забравя 3 неща:
1.най добрата ми приятелка
2.семейството ми
3.еминем ;)

BAYO
05-08-2007, 09:27
Най-добрият ми приятел и мацето, с което съм в момента. Просто никога няя ги забравя, дано и не ми се налага :-D

cacegka_3a_cekc
05-09-2007, 11:55

mila..imame shodna istoriq..i as nikoga nqma da zabrvq 4ovekat koito e do men sega...za6toto toi me promeni taka kakto nikoi dryg nemoja dosega....s nego se 4ystvam razli4no..za men toi e ynikalen...vapreki 4e 6te go vidq 4ak uni mesec...i sega ne e pri men..za men nqma dr kato nego...i dori i sled vreme da ne sam s nego da se razdelim...VINAGI 6TE GO POMNQ!za6toto tova e 4oveka koito obi4am :smt007 :smt007 :smt007

neverand
05-09-2007, 11:59
Сегашната ми приятелка,от бая време сме заедно и просто,според мене е невъзможно да я забравя :) Обичам я страшно много и само мисълта,че мога да я забравя ме подлудява.Просто тя е невероятна :)

05-09-2007, 12:01
Аз няма да забравя единствения човек който някога съм обичала истински,но с когото за жалост вече не сме заедно...Той ми даде много и ме научи на много...винаги ще е в сърцето ми :(

Mishity
05-09-2007, 15:08
НИКОГА,но наистина НИКОГА няма да забравя бившото ми гадже!Той е .. различен,умее да ме изненада винаги.Вече 8месеца не сме заедно и аз и той сме с други партниори.НО все още го обичам безумно много и бих направила всичко,за да си го върна.Той е на 19,но .. с него разбрах какво е любов и то истинска!Той не ми е първия,но .. с него разбрах и научих много неща,той жертваше и беше против всички,за да е с мен,с техните не говореше,но БЕШЕ с мен!Направи много неща за мен,макар че бяхме само 3месеца заедно.И то..защото аз правалих всичко..Ставаше в 7ч и се печеше на терасата,за да ми прави палачинки за закуска и..беше наистина добър.Правеше всичко с любов..Но за жалост сега е с друга и..не знам как да си го върна.Тази година е абитюрент и .. искам да съм с него,имахме много мечти заедно,но...останаха само мечтите..ОБИЧАХ го и все още го ОБИЧАМ повече от всичко на този свят,дори от сегашния ми приятел..ИСКАМ да си го върна,но..не знам как..С бившия още си пишем от време на време..той винаги казва,че ме мрази и .. не иска да ме вижда,но преди месец ми каза как .. пази всичко от мен,пази снимките ни заедно,пази нещата ми,които останах в тях..но..нещото,което много ме нарани е,че .. каза,че дори и да умира за мен..дори да не обича друга,НИКОГА няма да се върне при мен и НИКОГА няма да погледне назад... :(

Ако някой може да ми даде съвет как да си го върна .. да ми пише :( ЩЕ ЧАКАМ..

BAYO
05-09-2007, 15:14
НИКОГА,но наистина НИКОГА няма да забравя бившото ми гадже!Той е .. различен,умее да ме изненада винаги.Вече 8месеца не сме заедно и аз и той сме с други партниори.НО все още го обичам безумно много и бих направила всичко,за да си го върна.Той е на 19,но .. с него разбрах какво е любов и то истинска!Той не ми е първия,но .. с него разбрах и научих много неща,той жертваше и беше против всички,за да е с мен,с техните не говореше,но БЕШЕ с мен!Направи много неща за мен,макар че бяхме само 3месеца заедно.И то..защото аз правалих всичко..Ставаше в 7ч и се печеше на терасата,за да ми прави палачинки за закуска и..беше наистина добър.Правеше всичко с любов..Но за жалост сега е с друга и..не знам как да си го върна.Тази година е абитюрент и .. искам да съм с него,имахме много мечти заедно,но...останаха само мечтите..ОБИЧАХ го и все още го ОБИЧАМ повече от всичко на този свят,дори от сегашния ми приятел..ИСКАМ да си го върна,но..не знам как..С бившия още си пишем от време на време..той винаги казва,че ме мрази и .. не иска да ме вижда,но преди месец ми каза как .. пази всичко от мен,пази снимките ни заедно,пази нещата ми,които останах в тях..но..нещото,което много ме нарани е,че .. каза,че дори и да умира за мен..дори да не обича друга,НИКОГА няма да се върне при мен и НИКОГА няма да погледне назад... :(

Казал ти е, че те мрази, пък после, че е запазил всичките ви снимки, спомени etc... Ко ти говори тва? Не знаеш. Ми аз ш'ти кажа. Просто човечецът е мноо свестен, ти си преебала всичко, сринала си му достойнството, утъпкала си мъжката му гордост и цялото старание, което е имал. А ти си прецакала сичко. Screw IT. Т.е. запазил е спомена, за него е било хубаво, но толкоз. Преживял те е вече, не поглежда назад и му прая евала за тва нещо. Но както обичат някой тука да пишат:

Оценяваме нещо, едва когато вече сме го изгубили, и никога не ще можем да си върнем обратно. Твърде късно е.

Mishity
05-09-2007, 16:02

Казал ти е, че те мрази, пък после, че е запазил всичките ви снимки, спомени etc... Ко ти говори тва? Не знаеш. Ми аз ш'ти кажа. Просто човечецът е мноо свестен, ти си преебала всичко, сринала си му достойнството, утъпкала си мъжката му гордост и цялото старание, което е имал. А ти си прецакала сичко. Screw IT. Т.е. запазил е спомена, за него е било хубаво, но толкоз. Преживял те е вече, не поглежда назад и му прая евала за тва нещо. Но както обичат някой тука да пишат:

Оценяваме нещо, едва когато вече сме го изгубили, и никога не ще можем да си върнем обратно. Твърде късно е.

Да,ама НЕ го е преживял..просто го усещам чрез нещата,които казва и пише и .. т.н.Все пак го познавам доста добре и..само с един поглед знам какво ще ми каже.А относно най-последното..мда,може да ти звучи банално,но и аз осъзнах какво съм загубила едва вече като прикючи всичко,може да е късно,но ВСЕ ПАК СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА!Амаа...няма какво май вече да направя.А и той НЕ Я ОБИЧА бе..разбри гоооооо.. :|

BAYO
05-09-2007, 16:22

Да,ама НЕ го е преживял..просто го усещам чрез нещата,които казва и пише и .. т.н.Все пак го познавам доста добре и..само с един поглед знам какво ще ми каже.А относно най-последното..мда,може да ти звучи банално,но и аз осъзнах какво съм загубила едва вече като прикючи всичко,може да е късно,но ВСЕ ПАК СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА!Амаа...няма какво май вече да направя.А и той НЕ Я ОБИЧА бе..разбри гоооооо.. :|

Еми ето пак идваме на моето, разбрала си, че си обичала и че си загубила. Какво е да загубиш нещо, а после да си го искаш обратно? Непоносимо чувство нали? А и от къде знаеш, че не я обича. Може би така го демонстрира пред тебе... А и не го е преживял викаш ... еми нормално, ще му тряя време преди да се изправи на крака, щот да те бутнат в гръб не е мноо приятно усещането. И последно, червеното май е достатъчно.

05-09-2007, 16:47
Има много хора, които винаги ще помня, по една или друга причина са заслужили място в сърцето и ума ми. Но тук ще разкажа за един човек, с когото макар да нямахме нищо общо, остави у мен много траен спомен и ме накара да повярвам в любовта от пръв поглед...
Бях осми клас, запалена по чата, но вече ми беше писнало от олигофренчетата там... Един човек започна много забавен и приятен разговор, дори помня всяка дума, накрая си уредихме среща пред едно заведение. Казва се Сава и тогава беше 12 клас. Когато той се появи, загубих ума и дума- беше най-красивия човек, който бях виждала, идеалът ми за момче. Няма да забравя топлото ръкостискане и лъчезарната усмивка. От момента, в който си казахме "Здравей", не сме спрели да говорим и то толкова свободно, сякаш се познавахме от години. Не млъкнахме в продължение на два часа. Дори успях да направя изцепка- той попита "Защо ме гледаш така?" а аз изцепих без да мисля: "Защото си много готин" :-D Накрая аз трябваше да си вървя /имах вечерен час/, а той отиде в една зала да се срещне с някого. Когато се здрависвахме за довиждане, аз знаех, че няма да го видя повече, но нямах смелост да му искам телефона /все пак, той не поиска моя, а и беше намекнал, че страда след раздяла и не търси връзка/. Когато вървях към къщи, сърцето ми се беше стегнало, а сълзите ми се стичаха по лицето. Изглежда безмислено и не мога и до днес да си го обясня, с какво успя да ме спечели този непознат само за два часа... Не можех да го изкарам от ума си, само за него говорех на приятелките си, рисувах го в тетрадките си, разпитвах приятели от неговата гимназия за него... Веднъж ми изпрати поздрави по общ познат и бях на седмото небе, но така и не го видях. От тогава минаха повече от 6 години, случиха се много неща в живота ми... но не го забравих и никога няма да го забравя. Все още помня всяка дума от разговора ни, завладяващия глас... не помня как точно изглеждаше, помня само проницателния поглед и нежната усмивка... Той едва ли ме помни и едва ли подозира как ми повлия, остана ми един приятен и леко меланхоличен спомен и сладки мечти на тема "Ами ако можеше..."
И сега се усмихвам като се сетя за този лъчезарен човек, надявам се да е щастлив и да е постигнал онова, което искаше...

RoSsY88
05-09-2007, 17:04
Ами първата любов...мн го обичам...винаги ще го помня като най-милото и най-добро момче...винаги мн готин и сладък..2 години го обичах...А другият който ен нзам дали ще забравя е сегашният ми приятел...вече бивш,разделихме се преди 2 дена и ся си умирам пак да самс него..може би и него няма да забравя щот година и половина се обичахме и някква лапетия ни арздели докато аз не бях в града...Може би наистина никога няам да забрава тея двама човека и винаги ще ги обичам дори и тайно...Може би ся повече от всичко искам да съм с приятеля си...сам да осазнае грешкаат си и да се върне при мен ...

ThePowerOfLove
05-09-2007, 17:07
Аз никога няма да забравя, човека,който обичам от 3 години,но не можем да сме заедно.Не спирам да мисля за него и винаги стигам до извода, че е съвършен :roll: Той е идеалното момче 8) Познаваме се от едни състезания, той е умен, учен, забавен, красив и всичко хубаво е той...започнахме да си пишем писма, после мирк, скайп ии....така...виждали сме се по състезанията (по математика) ,но аз не мога да отида при него :? Говорили сме само веднъж наживо, беше преди година и пиловина някъде той дойде при мен и ми каза "Здравей, знаеш кой съм.Приятно ми е....Ти в тази стая ли си,аз съм на долния етаж" и това :( Иначе си чатим,но.....
Сори,че ти отекчих ама :cry:

Feel Lonely
05-09-2007, 17:13
Mi momicheto koeto sum obichal ili obicham,priqtelite koito sa bili do mene vinagi i sa mi pomognali s neshto;p

Victorya
05-09-2007, 17:35
Гледайки половината постове отгоре отгоре виждам, че всички обичат гаджетата си и няма да ги забряват. Ама малко хора изясниха защо ги обичат с какво ги впечатлиха.
Аз не бих могла да забравя първата си любов. Тривиално, но е факт. Той...беше самовлюбен, силен, понякога арогантен и циничен, не винаги нежен, но винаги беше самият себе си. Обичах начина, по който говори. Беше ужасно мъдър и умен. Но най-много ме впечатли начина му да ме държи под достатъчен контрол без да ми заповядва и да ми вдига скандали. Аз съм човк, който обича да се качва на главите на хората, които ми го позволяват. Но той никога не ми го позволи. В него имаше достатъчна доза достойнство и харизматичност. Накара ме да изпитам някои от най-хубавите чувства в живота си и винаги е успявал да накара адреналина ми да скача до небето. Ето за това не мога да го забравя...Онова пораснало голямо момче превърнало се в най-красивия мъж-не само като външност, но и като човек. И до днес сме добри приятели, но не сме заедно за съжаление. Живота си поигра и ни раздели. Съдба! Ето този Ангел няма да забравя, защото той беше уникален.... :smt048 :smt048 :smt048

danny_f4e
05-09-2007, 18:32
от повечето постове виждам, че никой не забравя пътвата си любов.. :) ... да и аз няма да забравя първата си любов... :smt007 винаги ще помня приятелите си, благодарение на които живота ми е прекрасен и изпълнен с много хубави моменти \:D/ ... няма да забравя и едно момиче, което вече не е при мен, което дори вече не е и на този свят :smt010 дори да беше отдавна , тя винаги ще си остане моята приятелка, която обичам и до края на живота си ще я помня в сърцето си ... :smt010 страшно много ми липсва и изключително много съжалявм, че живота я помете толкова рано... :smt010 но това е реалноста , називисимо дали ми харесва или не :)

FiRe_LaDy
05-09-2007, 18:52
Tova e pyrvata mi lubov.Ot nishtoto se zarodi nashata lubov.Imah s nego prekrasni migove,makar i malko da sa te.Loshite sa dosta poveche,no vypreki vsichko toi shte si ostane v syrceto mi.Kato se seshtam sega za nego ... samo losho si spomnqm,no toi me promeni korenno i mi pokaza kakvo e da obichash i da boli.

Mishity
05-09-2007, 19:18

Еми ето пак идваме на моето, разбрала си, че си обичала и че си загубила. Какво е да загубиш нещо, а после да си го искаш обратно? Непоносимо чувство нали? А и от къде знаеш, че не я обича. Може би така го демонстрира пред тебе... А и не го е преживял викаш ... еми нормално, ще му тряя време преди да се изправи на крака, щот да те бутнат в гръб не е мноо приятно усещането. И последно, червеното май е достатъчно.

Ми аз принципно никога не съм ги виждала заедно,тя е от Сф,той от Св .. просто приятелите му ми казват .. до сега бях с един негов пр-л и..той ми каза,че бившия още ме обича,но не знае какво да прави... :|

Pretty poison
05-09-2007, 19:22
Nikoga ama nikoga nqma da zabravq parvata si liubov.Tq zavinagi ostana v sarceto mi.Vapreki 4e sega sam s 4ovek koito mn obi4am

GossipGirl89
05-09-2007, 19:27
Ми първата ми истинска любов. Никога не бих могла, а и не бих искала да го забравям. Той е ... сега няма да го хваля с комплименти, защото всяко момиче би казало за човека когото обича, че е най-добрия и т.н. За мен по-добър от него няма, я и не вярвам да има. Това е единственото момче, което обичам и съм обичала някога, единственият човек който съм допуснала до себе ди, до сърцето си... Дори след време,ВИНАГИ ще го помня квото и да стане винаги ще има място за него в сърцето ми :smt007

lindetu
05-09-2007, 19:35
nikoga nqma da zabravq mom4eto koeto promeni celiq mi jivot!mom4eto koeto oburka vsi4ko vav mene!Mom4eto koeto me nakara da povqrvam v lubovta makar 4e sega ne sme zaedno az o6te go obi4am!I kato 4e li tursq mom4e koeto da prili4a na nego po nqkakuv na4in! Vinagi toi e bil v umat mi v suni6tata mi!Kato go vidq iztrupvam! Tova mom4e 6te obi4am ve4no

05-09-2007, 20:49
Az sum obi4ala samo vednuj. Samo edin 4ovek.
Opasno e kogato obi4a6 nqkogo pove4e otkolkoto obi4a6 sebe si....No vseki rano ili kusno go pravi.
I az go napravih.
Ednovremenno ruhnah i se izvisih.
nikoga nqma da buda 4ovekut kogoto bqh predi da se vliubq.
I moje bi vinagi 6te buda tova v koeto me prevurna liubovta.
No jiveq v mir sus sebe si za6toto:
Dadoh vsi4ko ot sebe si. Kakvo ot tova 4e ne polu4ih ni6to v zamqna.
Borih se.
Riskuvah.
Za purvi put izvurvqh edna puteka ot na4aloto do kraq.
I nikoga ne polu4ih tova koeto iskah.
No tova izob6to nqma zna4enie :-)
It's better to have loved and lost then never to have loved at all....
No ne e li tujno 4e nai trudno v tozi jivot e da se razdeli6 s ne6to koeto nikoga ne si imal....

maybelline
05-10-2007, 06:27
Човекът когото никога няма да забравя е сегашният ми приятел,независимо дали още дълго време ще сме заедно(както ми се иска) или не.Неговите доброта, чистосърдечност, любов...неговото сърце ме промени.От него научих,че не всички мъже на земята са гадняри...има и страхотни хора.

BAYO
05-10-2007, 09:56
Едно момиче с което ходих година и половина, която ме върна към нормалния живот, помогна ми и направо ме отказа да взимам разни работи и да правя много други глупости...
Ще я помня винаги, защото въпреки нашата раздяла продължаваме да сме адски близки приятели и просто сме свързани по някакъв начин...

Евала за мацето и за тебе, че си имал волята да откажеш разните гадории. Още един път, евалата!

danny_f4e
05-10-2007, 16:43
от повечето постове виждам, че никой не забравя пътвата си любов.. :) ... да и аз няма да забравя първата си любов... :smt007 винаги ще помня приятелите си, благодарение на които живота ми е прекрасен и изпълнен с много хубави моменти \:D/ ... няма да забравя и едно момиче, което вече не е при мен, което дори вече не е и на този свят :smt010 дори да беше отдавна , тя винаги ще си остане моята приятелка, която обичам и до края на живота си ще я помня в сърцето си ... :smt010 страшно много ми липсва и изключително много съжалявм, че живота я помете толкова рано... :smt010 но това е реалноста , називисимо дали ми харесва или не :)

a и искам да допълня, че няма да забравя сегашия си приятел, който като лъч светлина проникна в живота ми и го изпълни с щастие и любов и накара самотата да изчезне от съзнанието ми :wink:
обгърна ме с нежности и ме накара да се почувствам щастлива и обичана :) ... :smt008

NaNa_SladuRana
05-10-2007, 17:01
Никога няма да забравя гаджето ми Кристиян,защото той е първят човек който наистина обичам,а човек не променя чуствата си,а само начина по който възприема нещата!

ABSOLUTme
05-10-2007, 17:47
Много хора са минали през живота ми,някои се застояват,други не чак толкова.И все пак всеки от тях ми е повлиял по някакъв начин..
Доста се замислих дали да пиша в тази тема и по-точно за кого да пиша.Първоначало се сетих за баба ми,която наистина много обичах и която беше изключително важна за мен,но то е ясно,че освен първата любов(за която виждам всички сте се изказали :-({|= ),най-добрата приятелка(респективно най-добрият приятел),ще помним и семейството си..
Преди няколко дни получих неприятната вест,че един мой добър приятел е починал.Знаех,че е болен,но наистина новината беше голям шок за мен.Та той беше само на 19 години,изглеждаше чудесно и въпреки болестта си беше изключително лъчезарен,винаги усмихнат,добродушен,как да не го обича човек... :smt050 Всеки път,когато се сетя за дебилната му усмивка се разсмивам от сърце. :lol: Като си затворя очите и го виждам как ентусиазирано ми обяснява нещо,играе си с пиерсинга,държи си ръцете в джобовете и още куп други жестове,мимики,самият му поглед..Чувам и гласа му..Беше голяма откачалка.. :lol:
Трудно ми е да приема,че повече няма да го видя наяве,но знам едно - че е невъзможно да го забравя! :smt049
За последен път се видяхме преди 3месеца и малко..разбрахме се да се видим следващия път,когато се прибера в България.И да,ще се видим,т.е. ще го посетя.А бе сещате се..

Поздрав за Свен => Schiller - I Feel You..

Octofunk
05-10-2007, 18:01
Една приятелка с която бяхме много близки и която беше единственият човек, който ме познаваше истински и знаеше какво е важно и кое не е за мен! За съжаление тя самата беше много затворен човек и това доведе до едни неща..... :smt010

07-05-2007, 17:10
nikoga nqma da zabravq nai dobrata mi priqtelka (Vesi)
tq mi pokaza kakvo e da ima6 na sre6ta istinski priqtel koito da ti pomaga v dobri i trydni momenti tq mi ekato sestra s neq moga da spodelqm vsi4ko i tq s men iskam da i kaja vesi blagodarq ti za vsi4ko koeto pravi6 z amen

BeBsItO
07-05-2007, 17:25
iskam pak da se pohvalq 4e taq tema e moq...predi da se regna :D i pak da kaja 4e nqma da zabravq nikoga moito mom4e i dvete si the best fr {P}

sexy_for_you
07-05-2007, 17:33
Ами много са хората,които са оставили трайни следи.Човекът,когото никога няма да забравя,е дядо ми.Той ми даде много,научи ме на много неща.Той беше наистина уникален човек и такъв не съм срещала до сега.Смятам,че той означава много повече за мен и ми е дал много повече от всеки друг(приятел,любим).Относно любовта,не бих забравила първата любов,но нея всеки я помни.Едно момче,което ме научи да обичам и ме нарани много силно,както никой не беше до сега.Но аз ще го помня с добро,защото ако не го бях срещнала,нямаше да знам какво е любов и болка.

MaRiNkA_16
07-05-2007, 19:12
ami sus sigyrnost nqma da zabravq maika si nikoga ama razbira se koi li 6e zabravi maika si ama moita e mn pekana i mn q obi4am.mamo mn si dale4e ot mene ama da znae6 4e te obi4kam :oops: a vsu6nost sega6niq mi priqtel nqma da zabravq nikoga 6toto s nego sum prekarvala super qki momenti or razli4ni durjavi sme i prosto nikoga teq izjivqvaniq nqma da gi zamenq sus drygi.

SpOrTs_GiRl
07-05-2007, 19:23
Мисля, че не бих забравила бившия.. незнам.. :cry:

X-taZ
07-06-2007, 09:24
НЯма да забравя моето ПАтенЦЕ ;)) искам да съм винаги с негооооооооооооооооооООоо о........ също и най-добрия ми приятел ....

07-06-2007, 09:30
ловиме ли бас, че никой няма да забрави първата си любоВ 8)

alkobalko
07-06-2007, 09:32
Със сигурност няма да забравя човека, с който съм в момента. Той е първата ми истинска любов. Той ми показа какво е щастие и какво е да се чувстваш наистина обичана. Не вярвам, че някога ще мога да го забравя и залича любовта си към него. Дори и един ден да не сме заедно съм сигурна, че ще останат само хубавите спомени и обичта ми.

07-06-2007, 09:38
Съгласна за баса.. аз вече почти не си го спомням тоа :mrgreen: Никога няма да забравя... мама, татко, сис, най-дубрите си приятелкии, момчету, с коету съм в момента, щоту и той много добър приятееел, лелите, чичовците, двете първи братчедки, бабите ми, дядо, съседката от първия, един по койту си падах около 5 години пък той излезе празен идиот.. котката в една видиотека също няма да забравя, и едноо кууче, папагалите ми, които отдавна починаха, лека им пръст, опаааа... май минах към животните, съжалявам... Та такива ти раути дету ни са забравят няма да забравя :mrgreen:

flowerlina
07-06-2007, 09:43
Много хора няма да забравя никога.Като започнем от родителите ми и баба ми,които са ми дали много,бившият,който е страхотен човек.Въпреки,че вече не сме заедно аз винаги ще го нося в сърцето си и ще си спомням за него с усмивка.Няма да забравя и човека,с когото съм в момента.Той ми даде много,научи ме на много,научи ме да обичам и ми показа какво е да бъда обичана,дава ми любовта си,а в замяна не иска нищо.Той е цял ангел :smt007

IceCold{Frozen`Heart}
07-06-2007, 10:19
nikoga nqma da zabravq moje bi nai-golqmata mi lubov dosega. imahme razlika 6 godini i toi be6e po-golqm. bqh ludo vlubena. toi go znae6e i me obi4a6e sa6to. kazval mi go e, no go be6e strah 4e e mn po golqm ot men i 4e ako na6ite razberat,6te postradam. :smt010 dori i sega mi lipsvat pregradkite mu... :smt010 :smt010 :smt010 no toi otide da raboti v drug grad.ottogava po4ti ne sam go vijdala i stra6no mi lipsva6e.sega si imam gadje, no dori i sega mislq za... :smt009 :smt010

IceCold{Frozen`Heart}
07-06-2007, 10:23
ima i dr 4ovek, koito nqma da zabravq - nai-dobrata mi priqtelka petq. mn si q obi4am. poznavame se ot detskata gradina i sme nerazdelni ot 2 klas :-D tq e 1 ot horata, na koito vinagi moga da raz4itam i kakvoto i da pravq zn, 4e 6te me podkrepi :smt056

reason
07-06-2007, 10:41
Dennito-nai-dobrata mi priqtelka ot nqkolko godini nasam.Mnogo e luda kato mene :D S neq sme pravili stra6no mnogo 6turotii,gluposti,no znam 4e moga da raz4itam na neq,da i kaja vsi4ko i da znam 4e tq 6te me podkrepi dori da ne e suglasna s tova,koeto pravq.I naistina nz kakvo 6te pravq bez neq,sega kogato se razdelim.Mnogo se nadqvam da si ostanem su6tite fr.
Denni mnogo te obi4am!Nqma nujda da se obqsnavam pove4e,mislq,4e sama si znae6 ostanaloto.