View Full Version : Докосвания
И така, споделете къде НЕ обичате да ви пипат, дали в секса или просто като се гушкате, или пък когато ви докосва приятел и т.н. /споменете си пола все пак/
Аз съм от женски пол, но не обичам онези "момичешки" приятелски изблици на гушкане и прегръщане. Не обичам да ме докосват по принцип, някакво развито чувство за неприкосновеност... Мразя случайно хора да ме докосват /в смисъл, нали знаете, има един тип хора, които ви потупват по рамото, по коляното, бутат ви по ръцете да ви привлекат вниманието/ Това в общ план. Иначе с партньора си се гушкам, но и от негова страна дори не обичам следните неща: да ми пипа косата, да ми докосва по какъвто и да е начин ушите, да ми пипа краката /ходилата/. Сега ще кажете "За к'во пък ще ти пипа краката", предлага ми масаж например, ама не обичам. И не пипам чужди крака, абе това ми е като фобия /тъпо е знам, но просто мразя крака, моите също/. Много мразя да ми пипат косата и като ходя на фризьор да ме подстригва пощурявам направо. Мразя тълпите, мразя да се допират до мен хора на концерт, в асансьора или в автобуса. Не просто да ми е неприятно, ами изпадам в истерия като ме притискат. :-k Странен човек съм... Моя така и не можа да ме научи да ходим прегърнати или да се гушкаме навън, понякога дори неговият допир ме дразни, като малките на кукувиците съм :wink:
Е сега е ваш ред, кажете си какво ви дразни, какво и от кого не обичате...
mimi_pink
03-13-2007, 12:07
Мисля че имаш някакъв проблем :!: , от това което споделяш останах доста изненадана!Може ли да полудяваш от това че някои неволно те е докоснал(примера ти с асансьора).
А що се отнася по темата Нямам опредлено място където да мразя да ме докосват!Или поне не съм забелязала че има такова :-k :-k
malka_sladuranka
03-13-2007, 12:13
Уфффф и аз много мразя някакви непознати да ме докосват или на спирката да ме побутват само защото не съм се изстреляла като стела в автобуса(обикновено им правя забележки да не ме докосват). Иначе не мисля, че има място където да ми е неприятно да ме докосва приятелят ми.
Мразиш да се ДОПИРАТ до теб на концерт?!
А какво,направо да те смачкат? :smt005
Аз пък нямам нищо против да ме пипат навсякъде.
Мразиш да се ДОПИРАТ до теб на концерт?!
А какво,направо да те смачкат? :smt005
Аз пък нямам нищо против да ме пипат навсякъде. Обаче си толкова противна, че едвали някой иска да те пипа някъде. :smt078
е,щом казваш .. ще трябва да се примиря със съдбата си.. :cry:
Бреи...... Какво в реиса ако случаино се бутна в ниакоя да се чувствам виновен!Да си режа вените ли. :-D
malka_sladuranka
03-13-2007, 12:59
Бреи...... Какво в реиса ако случаино се бутна в ниакоя да се чувствам виновен!Да си режа вените ли. :-D Абе не става въпрос за спирачки и случайно побутване. Аз мразя старците да ме побутват го рамото или гърба примерно, за да хвръкна или да се телепортирам в автобуса, да не се забавят случайно и да останат отвън :smt013 :smt013 :smt013
А ок не съм разбрал старците са много отровни в някои случаи! :wink:
hahavteen
03-13-2007, 13:24
Ami ne obi4am da me po6tipvat po korema.. :-k Ne znam za6to ama priatelite mi vse natam posiagat i mn se draznia.. :x Ina4e priatelia mi go ostaviam da me dokosva navsiakude i ni6to ne mi e nepriatno :roll:
Glezanka
03-13-2007, 13:29
Mrazq da mi machkat dupenceto,da go shtipkat i wsqkakuw wid pipane!Priqtelq mi mnogo obicha da go prawi twa ama men kraino mn me iznerwq !
dimitrios
03-13-2007, 14:05
Вси4ко ми се струва малко пресилено
~ShaDoW~
03-13-2007, 14:20
аз пък не обичам да ме докосват в областта на корема :oops: ама не за друго ами щото имам страшен гъдел...иначе като цяло преди мразех всякакъв вид допир до себе си ама сега ве4е е то4но обратното :lol: (е зависи си и от човека който ме докосва де O:) )
ThePainIsReaL
03-13-2007, 14:24
Мразя някой , който ми е никъв , да ми докосне дупето . До тази област пропуск има само един :)
Чесно казано не обичам да ме докосват случайни хора , въобще не ми е приятно и съм готова да ударя когото и да е , ако го направи .
sexy_momi4e
03-13-2007, 17:08
ami az mn mrazq da mi pipat kosata i az ne moga da si obesnq za6to(no ne govorq za friziorkata mi)
Upgrade_U
03-13-2007, 18:05
аз също не харесвам когато някои ме докосва по главата,а пък когато ми докосват корема полудявам направонаи обичам да ме целуват по гърба или шията
Няма място, на което не обичам приятелят ми да ме докосва, но има места, които други хора не се допускат...
pinK_Baby
03-13-2007, 18:35
Мразя да ми пипат или да ми лигавят ушите (дори и гаджето ме изнервя като го прави) .Странно е , защото на повечето момичета сякаш им харесва да си играят с ушетата им. Другото , което мразя е да ме ръчкат под мишниците или като цяло да ме пипат там...Дали от гъдела или някакво притеснение ама направо изтръпвам...Преди най-добрата ми приятелка постоянно ме ръчкаше там....Като някоя бълхичка беше :-D ама спря... :) Мразя да ме галят по косата...Сякаш това е израз на снизхождение и "Ооо виждате ли горкото малко момиченце..." :evil: Иначе обичам навсякъде другаде , а най-много обичам на гръбчето да ме пипат :) Започвам да мъркам от удоволствие
mnogo mrazq da me po6tipvat v oblasta na korem4eto :? otvratitelno mi e,6toto imam golqm g1del i za tva.s16to mn mrazq nqkoi da me hva6ta za dupeto(osobeno nepoznat)tam moje da me pipa samo edin edinstven 4ovek :)
mai nqma takova mqsto 8-[
BrokenInnocence
03-13-2007, 23:41
По принцип мразя адски който и да било да ми пипа косата, но стават чудеса. Понеже сега позволявам на един човек да го прави и дори не ми е неприятно.