PDA

View Full Version : Докосвания

03-13-2007, 11:57
И така, споделете къде НЕ обичате да ви пипат, дали в секса или просто като се гушкате, или пък когато ви докосва приятел и т.н. /споменете си пола все пак/
Аз съм от женски пол, но не обичам онези "момичешки" приятелски изблици на гушкане и прегръщане. Не обичам да ме докосват по принцип, някакво развито чувство за неприкосновеност... Мразя случайно хора да ме докосват /в смисъл, нали знаете, има един тип хора, които ви потупват по рамото, по коляното, бутат ви по ръцете да ви привлекат вниманието/ Това в общ план. Иначе с партньора си се гушкам, но и от негова страна дори не обичам следните неща: да ми пипа косата, да ми докосва по какъвто и да е начин ушите, да ми пипа краката /ходилата/. Сега ще кажете "За к'во пък ще ти пипа краката", предлага ми масаж например, ама не обичам. И не пипам чужди крака, абе това ми е като фобия /тъпо е знам, но просто мразя крака, моите също/. Много мразя да ми пипат косата и като ходя на фризьор да ме подстригва пощурявам направо. Мразя тълпите, мразя да се допират до мен хора на концерт, в асансьора или в автобуса. Не просто да ми е неприятно, ами изпадам в истерия като ме притискат. :-k Странен човек съм... Моя така и не можа да ме научи да ходим прегърнати или да се гушкаме навън, понякога дори неговият допир ме дразни, като малките на кукувиците съм :wink:
Е сега е ваш ред, кажете си какво ви дразни, какво и от кого не обичате...

mimi_pink
03-13-2007, 12:07
Мисля че имаш някакъв проблем :!: , от това което споделяш останах доста изненадана!Може ли да полудяваш от това че някои неволно те е докоснал(примера ти с асансьора).

А що се отнася по темата Нямам опредлено място където да мразя да ме докосват!Или поне не съм забелязала че има такова :-k :-k

malka_sladuranka
03-13-2007, 12:13
Уфффф и аз много мразя някакви непознати да ме докосват или на спирката да ме побутват само защото не съм се изстреляла като стела в автобуса(обикновено им правя забележки да не ме докосват). Иначе не мисля, че има място където да ми е неприятно да ме докосва приятелят ми.

_donna_
03-13-2007, 12:43
Мразиш да се ДОПИРАТ до теб на концерт?!

А какво,направо да те смачкат? :smt005

Аз пък нямам нищо против да ме пипат навсякъде.

03-13-2007, 12:44
Ти да не миришеш?

03-13-2007, 12:45
Мразиш да се ДОПИРАТ до теб на концерт?!

А какво,направо да те смачкат? :smt005

Аз пък нямам нищо против да ме пипат навсякъде. Обаче си толкова противна, че едвали някой иска да те пипа някъде. :smt078

_donna_
03-13-2007, 12:46
е,щом казваш .. ще трябва да се примиря със съдбата си.. :cry:

Valar
03-13-2007, 12:51
Бреи...... Какво в реиса ако случаино се бутна в ниакоя да се чувствам виновен!Да си режа вените ли. :-D

malka_sladuranka
03-13-2007, 12:59
Бреи...... Какво в реиса ако случаино се бутна в ниакоя да се чувствам виновен!Да си режа вените ли. :-D Абе не става въпрос за спирачки и случайно побутване. Аз мразя старците да ме побутват го рамото или гърба примерно, за да хвръкна или да се телепортирам в автобуса, да не се забавят случайно и да останат отвън :smt013 :smt013 :smt013

Valar
03-13-2007, 13:04
А ок не съм разбрал старците са много отровни в някои случаи! :wink:

hahavteen
03-13-2007, 13:24
Ami ne obi4am da me po6tipvat po korema.. :-k Ne znam za6to ama priatelite mi vse natam posiagat i mn se draznia.. :x Ina4e priatelia mi go ostaviam da me dokosva navsiakude i ni6to ne mi e nepriatno :roll:

Glezanka
03-13-2007, 13:29
Mrazq da mi machkat dupenceto,da go shtipkat i wsqkakuw wid pipane!Priqtelq mi mnogo obicha da go prawi twa ama men kraino mn me iznerwq !

dimitrios
03-13-2007, 14:05
Вси4ко ми се струва малко пресилено

~ShaDoW~
03-13-2007, 14:20
аз пък не обичам да ме докосват в областта на корема :oops: ама не за друго ами щото имам страшен гъдел...иначе като цяло преди мразех всякакъв вид допир до себе си ама сега ве4е е то4но обратното :lol: (е зависи си и от човека който ме докосва де O:) )

ThePainIsReaL
03-13-2007, 14:24
Мразя някой , който ми е никъв , да ми докосне дупето . До тази област пропуск има само един :)
Чесно казано не обичам да ме докосват случайни хора , въобще не ми е приятно и съм готова да ударя когото и да е , ако го направи .

sexy_momi4e
03-13-2007, 17:08
ami az mn mrazq da mi pipat kosata i az ne moga da si obesnq za6to(no ne govorq za friziorkata mi)

Upgrade_U
03-13-2007, 18:05
аз също не харесвам когато някои ме докосва по главата,а пък когато ми докосват корема полудявам направонаи обичам да ме целуват по гърба или шията

koalka
03-13-2007, 18:21
Няма място, на което не обичам приятелят ми да ме докосва, но има места, които други хора не се допускат...

pinK_Baby
03-13-2007, 18:35
Мразя да ми пипат или да ми лигавят ушите (дори и гаджето ме изнервя като го прави) .Странно е , защото на повечето момичета сякаш им харесва да си играят с ушетата им. Другото , което мразя е да ме ръчкат под мишниците или като цяло да ме пипат там...Дали от гъдела или някакво притеснение ама направо изтръпвам...Преди най-добрата ми приятелка постоянно ме ръчкаше там....Като някоя бълхичка беше :-D ама спря... :) Мразя да ме галят по косата...Сякаш това е израз на снизхождение и "Ооо виждате ли горкото малко момиченце..." :evil: Иначе обичам навсякъде другаде , а най-много обичам на гръбчето да ме пипат :) Започвам да мъркам от удоволствие

_eLITO_
03-13-2007, 18:54
mnogo mrazq da me po6tipvat v oblasta na korem4eto :? otvratitelno mi e,6toto imam golqm g1del i za tva.s16to mn mrazq nqkoi da me hva6ta za dupeto(osobeno nepoznat)tam moje da me pipa samo edin edinstven 4ovek :)

SuN4o_F
03-13-2007, 23:01
mai nqma takova mqsto 8-[

BrokenInnocence
03-13-2007, 23:41
По принцип мразя адски който и да било да ми пипа косата, но стават чудеса. Понеже сега позволявам на един човек да го прави и дори не ми е неприятно.