View Full Version : И не спирам да мисля за него..
Страшно объркана съм..Сега ходя с едно момче,да го наречем Б.,той е един от най-добрите приятли на П. (който е бившия,за който ще разкажа по-долу)..Значи ходех преди известно време с П...Обаче той нямаше подход към момичетата и не знаеше как да се държи ,смисъл,ходим по улицата на по 1 метър разтояние,в кафето седим един срещу друг и т.н..И в последствие скъсахме,защото явно бяхме различни характери.Той е свикнал момичетата да му се свалят,аз обаче не мога да падна на такова ниво той да седи на 1 метър от мен и аз да отида да му се натискам :| И той реши че съм много срамежлива и реши да ме зареже..Не ми пукаше в началото..НО в последствие разбрах колко много е значел той за мен ,дори и да не се е държал нормално.Срещнах приятеля му, Б.,без въобще да знам че е приятел на П..Ходим с него вече..2 седмици..Виждам,че държи на мен..държи се страхотно с мен,просто когато съм с него се чувствам все едно има някой до мен..Той просто знае как да се държи към момичетата..Но как да ви кажа не спирам да мисля за П..Нищо не ми липсва с Б..Но не мога да спра да мисля за бившия...А той само говори на ляво и на дясно как съм била тъпа,сдухана и така на татък..Той никога не е оценявал това което съм му давала..Та въпроса ми към вас е..Как мислите..да продължа ли да ходя с Б. и дали ще започна да изпитвам някакви чувства към него с времето и ще забравя бившия...Защото аз наистина искам сериозна връзка..Или да зарежа Б. и да остана сама,както винаги съм била...
uf se mi e taq куpва си и то не защото предлагаш секс за пари а за6тото не знае6 кво иска6 и съм сигурен 4е ако не сега то поне някога или след време 6те скапе6 кефе на някое свястно мом4е
Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
HopeLesss
03-13-2007, 20:26
Какво само се чудиш как да си усложниш живота?!? На оня не му пука за теб, на теб пък нищо не ти липсва с новия... Стига лиготии. Стой си при Б. :::
L-U-D-I-A
03-13-2007, 20:29
типична жена... единия те тъпче като боклук и ти го обичаш, другия държи на теб и ти ще го захвърлиш...
Sperminator
03-13-2007, 20:33
Spored men mom4eto P ima su6tite 4uvstva kum tebe prosto nz kak da ti go kaje i da preglutne gordosta!Kazvam ti go ot li4en opit,za6toto sum bil v takava suitaciq (na mom4eto P) :!:
типична жена... единия те тъпче като боклук и ти го обичаш, другия държи на теб и ти ще го захвърлиш...
Да между другото така е. :-D Сичките ми приятели го знаят ама никой не им го казва щото мн се обиждат... бахахахахах :lol:
Защото аз наистина искам сериозна връзка..
Начи има едни теми които имам чувството че са програмирани във всяка една жена. Където и да отида, ето ги темите :
1. Колко съм наранена и колко са ме рязали. ( бонус - давала съм всичко от себе си )
2. Искам нещо сериозно ( тва не е задължително но в повечето случаи )
3. Живота sux и напоследък съм много объркана.
Schnitzer
03-13-2007, 20:54
Някои жени са много странни същества,обичат тоя дето ги тъпчи а тоя дет си дава здравето за тях-не им пука за него. :smt017 :smt017
bqsna_teenagerka
03-13-2007, 21:12
uf se mi e taq куpва си и то не защото предлагаш секс за пари а за6тото не знае6 кво иска6 и съм сигурен 4е ако не сега то поне някога или след време 6те скапе6 кефе на някое свястно мом4е
:smt012 стига бе 4овек този форум не е ли то4но за това за съвети...и вси4ко да си помагаме със тях като можем ти сигорно и ти си правил теми и вси4ки са ти отговаряли подобаващо а не с някоя обида както и да е...ТА наистина има такив апериоди в които се сещаш за бифшия в които просто се сещаш какво сте правили с него...о не това не озна4ава 4е го харесваш я се пробвай да ги погледнеш двамата 1 до друг и ми кажи с кого се 4увстваш по добре с кого ти е по кеф? с тоя който е идиот и те пренебрегва или с този който е пи4 и държи на теб?
FeelTheBeat
03-13-2007, 21:17
Вярно, колкото повече му лижеш г*за, толкова повече те мачка и ти толко по го искаш... :evil:
Стои при Б. !
не мисля, че решението на проблема е да останеш сама! щом сегашния ти приятел ти дава това от което се нуждаеш значи все пак до някаква степен ти си щастлива с него...
а според мен бившия ти липсва по простата причина, че си изпитвала най-вероятно известна тръпка във връзката си с него. той не е бил като момчетата, които непрекъснато висят на шията на прителката си... което разбира се може да се каже, че дори поддържа тръпката. а сега всичко ти е едва ли не наготово... от там правиш разликата предполагам и непрекъснато мислиш за бившия. но съм сигурна, че това ще мине с времето ;)
miloto_girl_4e
03-13-2007, 22:25
Оставаш при Б. още известно време и силно се надяваш да се влюбиш в него...
ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:09
Б. е правилният отговор . Няма да ставаш парцал в краката на П. :!:
И аз мисля, че Б. е по-добрият вариант.Ти сама каза, че се чувстваш доре с него, дава ти всичко, от което се нуждаеш.А онзи само глупости прави, а освен това те злепоставя.Помисли малко и си направи изводите.
kofti.//mi nz ko moje6 da napravi6..hodi pri P.,padni mu na kolene,razpla4i se i mu se moli..tova bih napraila az
magito_gandia
03-14-2007, 19:31
mila stoi si pri B i tva e :) a dokolkoto biv6iqt ti povqrvai mi 6te go zabravi6 s vremeto,kazvam go ot li4en opit:)uspeh :P
ami normalno o6te da misli6 za predi6niq, se pak si go obi4ala i nqma da go zabravih ei taka , vse pak e po dobre da si sedi6 s novoto gadje. dyrji se po dobre s teb i sym sigurna 4e se 4uvstva6 mn po dobre. ne se tormozi s minaloto. gledai byde6teto v novi hora ;) uspeh