PDA

View Full Version : обрязах се,ами сега?

versace
03-13-2007, 21:04
на 22 февруари се обрязах и главичката ми е много чуствителна и не мога да манстробирам вапросът ми е дали тази чуствителност ще намалее до колкото да мога да си пипам главичката без да ми е непроятно като го правя
:cry:

malka_sladuranka
03-13-2007, 21:06
Сигурно ще намалее :-s Иначе турците какво щяха да правят...? А бтв защо си се обрязал?

:>
03-13-2007, 21:06
абе не съм много запознат ама би трябвало след около седмица всичко да си е наред все пак успех дано е така =D>

Schnitzer
03-13-2007, 21:08
И с ква цел е тая турска простотия,някои ще ми каже ли?Ще мине споко :wink:

versace
03-13-2007, 21:09
Сигурно ще намалее :-s Иначе турците какво щяха да правят...? А бтв защо си се обрязал?
ми налагаше се иначе нямапе да се подложа на това :(

malka_sladuranka
03-13-2007, 21:13
ми налагаше се иначе нямапе да се подложа на това :( Неприятно, имам познат които се е обрязал по здравословни причини(незнам точно какви), ама не съм чувала да се е оплаквал от чувствителност. Явно трябва да намалее, мисля че е нормално в началото да е по-чувствително..

Schnitzer
03-13-2007, 21:14
Нали все пак там е кълцано,докато не заздравее напълно е нормално :wink:

versace
03-13-2007, 21:17
И с ква цел е тая турска простотия,някои ще ми каже ли?Ще мине споко :wink:
дано :(

versace
03-13-2007, 21:19
Нали все пак там е кълцано,докато не заздравее напълно е нормално :wink:
ми то заздравя но главичката си е чуствителна още пак и те не са ми рязали нея

Schnitzer
03-13-2007, 21:20
Докторите не ти ли казаха за странични ефетки,за който да не се притесняваш? :|

versace
03-13-2007, 21:24
Докторите не ти ли казаха за странични ефетки,за който да не се притесняваш? :|
ми не това маи го е забравил:(

moncho
03-13-2007, 21:33
Значи обрязването не е само обичаи някои хора се подлагат на това заради по голямото удоволстви в секса , някои казват че е по хигеенично ....... чел съм че в САЩ доста хора го правят за по голям кеф
Когато бебето момче е малко трябва да му се забелва бубата по някои пат се налага да се мажи с мехлеми и ако има проблем при заголването се обрязва хироргично
Чувал съм че при турците го прави някав ходжа или нз точно
И все пак не мисля че не е лошо щом някои хора да го правят без да се налага

Schnitzer
03-13-2007, 21:36
Сакатлък,и кво му е по-голямото удоволствие в секса :smt017 :smt017 ?

moncho
03-13-2007, 21:42
Аааа и още нещо , и на жените им допадало повече
П.П. Сега земе всички се обрежете заради този ми коментар :smt005

03-13-2007, 21:46
Може би скоро и на мен ще ми се наложи, защото имам фимоза в начален стадий. Въпроса ми е къде мога да си направя тази операция и може ли без да ходя при личния лекар, защото ме е срам :oops: Ти как го направи?

BuBi008
03-14-2007, 01:27

Ne mislq che si prav osobeno za tova v sexa ... razbiraemo e glavichkata da e po chuvstvitelna v nachaloto zashtoto do sga e bila pokrita s kojikata i togava e normalno sexa da bude po-dobyr no sled vreme glavichkata na momcheto shte vzeme da svikva s nezagladeni povurhnusti i shte zagrubee koeto shte dovede do po-slabo zadovolqvane v sexa tai kato glavichkata na momcheto nqma da chuvstva tolkova mnogo. Pone mislq che ima logika v tova.

ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:40
Ще се оправи много ясно . Просто трябва време , все пак са те клъцнали , не забравяй .
Споко .. само малко време да мине .

ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:41

Ne mislq che si prav osobeno za tova v sexa ... razbiraemo e glavichkata da e po chuvstvitelna v nachaloto zashtoto do sga e bila pokrita s kojikata i togava e normalno sexa da bude po-dobyr no sled vreme glavichkata na momcheto shte vzeme da svikva s nezagladeni povurhnusti i shte zagrubee koeto shte dovede do po-slabo zadovolqvane v sexa tai kato glavichkata na momcheto nqma da chuvstva tolkova mnogo. Pone mislq che ima logika v tova.

Абсолютно права си ! Обрязването намалява чувствителността на главичката в голяма степен .

moncho
03-14-2007, 07:05

Абсолютно права си ! Обрязването намалява чувствителността на главичката в голяма степен .
Нищо не разбирате а се правите на интересни земете прочетете нещо

moncho
03-14-2007, 07:27
http://www.mastilo.info/content/view/163/2/
Относно хигиенните предимства
ще потърся и нещо за секса за да ви затворя неграмотните човки

koalka
03-14-2007, 07:28
Ми дано ти мине.Ако не-отиди на лекар.

moncho
03-14-2007, 07:42
Сега нямам време да потарся но обещавам ще намеря и ше ви дам да прочетете

ThePainIsReaL
03-14-2007, 07:44
Сега нямам време да потарся но обещавам ще намеря и ше ви дам да прочетете

Няма нужда . Познавам дузина и повече обрязани момчета , те сами са ми го казвали .

moncho
03-14-2007, 08:00
Както и да е докато се рових разбрах че имало два вида обрязване
1.При турците където се отсранявало цялата кожичка която покрива главата
2.Обрязване при което кожичката остава а не може да се прибере
Разбрах и още нещо интересно ,че имало 3 вида женско обрязване когато намеря време ще прочета
Чао ви

ThePainIsReaL
03-14-2007, 10:15
Както и да е докато се рових разбрах че имало два вида обрязване
1.При турците където се отсранявало цялата кожичка която покрива главата
2.Обрязване при което кожичката остава а не може да се прибере
Разбрах и още нещо интересно ,че имало 3 вида женско обрязване когато намеря време ще прочета
Чао ви

Ми аз определно споря за това при турците , което се прави по религиозни причини .
А относно женското - мале , по-брутално нещо от това няма мисля . Не знам ти за кои три си чел , ама аз май знам за повече . И просто косата ми се изправя , само като си го помисля .

AngelOfDarkness
03-14-2007, 15:12
Турците, та турците. Кво знете вие?
Мюсюлманите го правят по религиозни причини. Нарича се сюнет доколкото помня. А като чуете мюсюлманин, само за турци мислите, нали? Те даже са твърде либерални за мюсюлмани! ... Някои...

Иначе женското образване, доколкото знам се пректикува в ужасно нецивилизовани племена. Май се осакатява клитора, не помня, но е с цел жената да не изпитва удоволствие от секса и оттам да не изневерява на партньора си.

Съжалявам, ако имам грешки при писане, замръзнали са ми пръстите.

03-14-2007, 19:47
Здравей. Аз също съм обрязан. Максимум месец и главичката ти ще привикне на търкането и няма да имаш проблеми :wink: търпение! :-D

Kianna
03-14-2007, 19:51
Сакатлък,и кво му е по-голямото удоволствие в секса :smt017 :smt017 ?

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 20:23
болката и неприятното минава след време знам от приятели големи...ще ти поизсъхне малко ще мине след известно време :) :wink: :wink: :P :P :P

versace
03-14-2007, 20:45
Може би скоро и на мен ще ми се наложи, защото имам фимоза в начален стадий. Въпроса ми е къде мога да си направя тази операция и може ли без да ходя при личния лекар, защото ме е срам :oops: Ти как го направи?
ми имах фимоза и ми беше голям комплекс и затова се реших ми аз не ходих при личната ми лекарка 4е тя щеше да ме изпрати ж пирогов и таме страшно просто правих сия в клиника вита операцията струва 180 лв но поне си сигорен че няма да си трагне6 без пишка;) но може да питаш личната дали се налага,щом казва6 че е в начален стадии

versace
03-14-2007, 20:48
Здравей. Аз също съм обрязан. Максимум месец и главичката ти ще привикне на търкането и няма да имаш проблеми :wink: търпение! :-D
точно исках мнение от обрязан че супер много се бях наплашил не теб месец ли ти отне това свикване

fulldelight
03-15-2007, 08:41
на 22 февруари се обрязах и главичката ми е много чуствителна и не мога да манстробирам вапросът ми е дали тази чуствителност ще намалее до колкото да мога да си пипам главичката без да ми е непроятно като го правя
:cry:

=D> =D> Да, ще отмине, спокойно - ако се притесняваш се консултирай с лекаря, който те е кълцал ;)

XePouH`
03-15-2007, 08:43
ще загрубее но не веднега няколко дена след операцията ще е готова

solveig_m
03-15-2007, 10:55
Pi4 chill i az se obrqzah po med pri4ini vsi4ko 6te es opravio mackite 6te se vliubqt v penisa ti obiknoivenno stavali mnogo krasivi ;)

Schnitzer
03-15-2007, 12:44
Тва че женското обрязване било с цел да не изпитва удоволствия са глупости,леля ми е познавала жени от Ирак който също са били разяни отдолу и се реже някаква кожичка която е покраи клитора,или поне така дочух :smt017 :smt017 :-D :-D даже това се праи като са още малки и много момиченца са починали от кръвоизливи,дееба скапаните мусулмани :smt011 :smt011

03-15-2007, 13:21
Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \:D/

Miteto_bs
03-16-2007, 14:17
Приятел, ще ти дам съвет.. вземи научи корана.. и хем си рязан хем куран.. сичко че си дойде на мястото.. спри църквите ходи в джамия. Ходел лиси в родопите хубави села и гледаш от далеко как в центара на такова красиво село се извисява ракета.. ужас мразя турците по дяволите :|

03-16-2007, 19:51
точно исках мнение от обрязан че супер много се бях наплашил не теб месец ли ти отне това свикванеДори и по-малко :wink: Споко,изчакай известно време и всичко ще си дойде на мястото :)

TheKiddd
03-16-2007, 21:05
А някои знае ли каде мога да се обрежа в гр Плевен? Защото и ме ме е срам да утида при личния лекар и да го попитам.

ThePainIsReaL
03-16-2007, 22:43
А някои знае ли каде мога да се обрежа в гр Плевен? Защото и ме ме е срам да утида при личния лекар и да го попитам.

Какъв срам, какво чудо. Я иди и питай !

03-16-2007, 22:52
Приятел, ще ти дам съвет.. вземи научи корана.. и хем си рязан хем куран.. сичко че си дойде на мястото.. спри църквите ходи в джамия. Ходел лиси в родопите хубави села и гледаш от далеко как в центара на такова красиво село се извисява ракета.. ужас мразя турците по дяволите :|

тоз пак бухал с това твое мнение личи колко си ПРОЗ !!!
баси идиота направо няма никакъв смисъл
дано да ти се случи нещо гадно, че да ти се наложи да се обрежеш
пожелавам ти също така и СПИН ( пази боже )
тъпак олигофрен шматка

XePouH`
03-17-2007, 06:48
ти си мноо зле честно не е задължително да си мюсулманин,че да си обрязан може да се наложи заради фимоза или други болести #-o

versace
03-18-2007, 19:30
ми мрази ги аз не съм турчин

versace
03-18-2007, 19:33
Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \:D/
:wink: а кои те клацка?

[Lucifer]
03-18-2007, 19:48
:) brao brao :) m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan :) koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava :) tui 4e turpi :) sq to 6te mine do 2-3 sedmici :) to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai

03-18-2007, 19:53

д-р Ботев - частна клиника Вита =D>

Много печен човек - обяснява ти както си трябва всичко - никакви забележки към него. Даже му звънях на мобилния един път в неделя, понеже имах малко притеснения - изслуша ме човека, обясни ми всичко .. абе нема грешка :)

Schnitzer
03-18-2007, 19:56
Я обяснете компетентните,ква е тая болест Фимоза,и кво се получава че трябва да се кълцаш? :-D

[Lucifer]
03-18-2007, 20:01
Проблемът с тъй наречената фимоза (от старогръцки – намордник или захлупник) е обект на хирургични спорове, свързани с масово прилаганата циркумцизия (обрязване) не само в мюсюлманските страни, но и в много развити държави. Всъщност става дума за хипердиагностика на едно нормално състояние или свръхактивност при поставяне показанията за хирургична манипулация. Няма да е грешка, ако се каже, че обрязването в тези страни е рутинна и доходоносна практика.

Физиологична фимоза
Кожичката на главичката на пениса или т.н. препуциум (the foreskin) не е просто кожен израстък – неговата вътрешна повърхност е подобно на лигавица с плосък епител и е населена с нервни клетки, наречени Майснерови. Те играят роля на финни сензорни елементи, важни за чувствителността при половия акт и за сексуалната наслада. Казано иначе, природата се е погрижила за стабилното продължение на човешкия род.

Анатомичните познания по въпроса почти не са се променили след изследванията на Николо Маса през 15 век. Кожата на препуциума не е свързана с подлежащата тъкан, както е при кожата на тялото. Тя е подвижна и изглежда като самостоятелен орган, като продължение на собствената кожа на пениса, която служи не само за защита на главичката.

Това което наричаме фимоза, всъщност е физиологично слепване (синехии) на кожичката към главичката (гланса). Кожичката изглежда като хоботче на слон и има нормален вид и в никакъв случай не пречи на уринирането.

При раждането си около 90 % от децата имат такива синехии. До към 3 - 5 година слепналата кожичка спонтанно се отлепва в голямата част от децата. При останалите това става през пуберитета. За постепенното отлепване допринася и заиграването на момченцата със своя мъжки символ.

По време на естествената сепарация се отделя секрет подобен на белезникави перли, които не са вследствие възпалителен процес. Ако при уриниране препуциумът се издува като балонче, това е нормално и допринася за постепенното разделяне.

Вродена фимоза

При 2 – 4 % от момчетата се наблюдава вродена фимоза. Това е патологично състояние, което се дели на хипертрофична или атрофична. Именно при нея има показания за хирургично лечение.

Патологична фимоза

Освен вродена, различаваме и патологична фимоза. Насилственото забелване в бебешка възраст води до травма на кожата, нарушение на нормалното клетъчно срастване, увреждане на сетивните нерви на гланса, гъбично или бактериално възпаление (баланит) и деформация на кожата (склерозит). При това възниква нарушаване на нормалната лигавица и настъпват склеротични деформации и хронично възпаление, което води до вторични рецидивиращи слепвания. Подобна процеси се наблюдават и при проходили деца, които все още стоят с памперси (амониев дерматит).

Именно това състояние, което води до проблеми с уринирането и локални инфекции, се приписва на всяка физиологична фимоза. Вследствие неумелите и повторни опити за забелване кожичката стои като купол, с характерния релеф на дървесна кора, с нарушен цвят и възпалително променена. В центъра на грубия препуциум има много малък отвор на върха, през който урината минава трудно и болезнено дни наред. Всяка манипулация на мястото е болезнена. Децата се стресират и развиват негативни емоции при всеки опит да се извърши преглед.

п.с. ай ай на колко болни пи*ки се нагледах докато го намеря :-D :-D :-D

Schnitzer
03-18-2007, 20:11
Мерси много бате!

versace
03-18-2007, 20:30
]:) brao brao :) m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan :) koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava :) tui 4e turpi :) sq to 6te mine do 2-3 sedmici :) to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai
мда мен там ми е наи-неприятно докосването :cry:

versace
03-18-2007, 20:32

Много печен човек - обяснява ти както си трябва всичко - никакви забележки към него. Даже му звънях на мобилния един път в неделя, понеже имах малко притеснения - изслуша ме човека, обясни ми всичко .. абе нема грешка :)
мен пък д-р Кънев ме клацка :)

[Lucifer]
03-18-2007, 20:33
]:) brao brao :) m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan :) koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava :) tui 4e turpi :) sq to 6te mine do 2-3 sedmici :) to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai
emi sudeiki po men b itrqbvalo da se opravi :D sq ne 4yvstvam ni6to i dori m ie stranno nqko ikato mi kaje 4e primerno kato mu se zabeli glavi4kata i yse6ta ne6to kato bolkoa ili nepriqtno 4yvstvo pri dokosvane... koeto qvno kato se obreje6 e neizbejno ama se maha :)

versace
03-18-2007, 20:40
]

emi sudeiki po men b itrqbvalo da se opravi :D sq ne 4yvstvam ni6to i dori m ie stranno nqko ikato mi kaje 4e primerno kato mu se zabeli glavi4kata i yse6ta ne6to kato bolkoa ili nepriqtno 4yvstvo pri dokosvane... koeto qvno kato se obreje6 e neizbejno ama se maha :)
ани това под гваличката наи трудно ли минава,а ти на колко години се обряза и след колко време ти мина

03-18-2007, 21:32
Еми да ви споделия и аз сам образян .. много ми беше гадно но се свиква с времето.Но проблема сега е момичетата на 15 години сам и имам чустовото че момичетата няма да им хареса че сам обрарязан.Чесно казано срам ме е..

moncho
03-18-2007, 21:49
Аз също не харесвам турците но това че тои се е обрязал по някакви други причини не го прави мюсолманин

[Lucifer]
03-18-2007, 23:29
]

ани това под гваличката наи трудно ли минава,а ти на колко години се обряза и след колко време ти мина
na 13-14 se obrqzah i sled 2rata 3tata sedmica ve4e bqh zabravil za tva :) ama da si kaja 4estno ga6ti za pruv put nosih na 2rata :) taka 4e smqtai
.....

[Lucifer]
03-18-2007, 23:31
a koncite padnaha li !!!

Schnitzer
03-19-2007, 12:27
]a koncite padnaha li !!!Че то и конци ли има :o :o :o :o Аз си мислех че само режат кожата и готово :shock: :shock:

InitialD
03-19-2007, 12:37
Малелеле ти какво си си причинил... ](*,)

sharkybul
03-19-2007, 12:48

Какво представлява фимозата?

InitialD
03-19-2007, 12:51
Прочети по-нагоре!!!

versace
03-19-2007, 20:56
]a koncite padnaha li !!!
ми ходих да ми ги махнат преди 2 седмици вече ......от 22 се мина доста време но продалжава да ми е гадно докосването

03-20-2007, 09:55
Еми сега няма ли да ти е кофти дезнам...момчета едно друго

Schnitzer
03-20-2007, 11:17
АБе те какво шият бе хора???Не се ли реже само кожата? :-D :-D

versace
03-25-2007, 22:18

а дали рабовете от зашиването ще се махнат:(

TheKiddd
04-14-2007, 13:54
да и аз изкам да попитам след колко време и дали ще се махнат ръбовете-там дето е шито?

SFX
04-14-2007, 14:13
Ще намалее и ще се оправиш спок ;)

TheKiddd
04-14-2007, 16:10
Хора я ми кажете след обрязването при мен е останало малко от юздичката и се е подуло, станало е като и аз незнам???
Обрязах се преди 2 дена и искам да попитам дали тази час от юздичката ще се оправи или трябва 2 намеса, и дали на някой му се е случвало такова нещо??