- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обрязах се,ами сега?
на 22 февруари се обрязах и главичката ми е много чуствителна и не мога да манстробирам вапросът ми е дали тази чуствителност ще намалее до колкото да мога да си пипам главичката без да ми е непроятно като го правя
![]()
Сигурно ще намалееИначе турците какво щяха да правят...? А бтв защо си се обрязал?
абе не съм много запознат ама би трябвало след около седмица всичко да си е наред все пак успех дано е така =D>
И с ква цел е тая турска простотия,някои ще ми каже ли?Ще мине споко![]()
ми налагаше се иначе нямапе да се подложа на товаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Неприятно, имам познат които се е обрязал по здравословни причини(незнам точно какви), ама не съм чувала да се е оплаквал от чувствителност. Явно трябва да намалее, мисля че е нормално в началото да е по-чувствително..Първоначално написано от versace
Нали все пак там е кълцано,докато не заздравее напълно е нормално![]()
даноПървоначално написано от Schnitzer
![]()
ми то заздравя но главичката си е чуствителна още пак и те не са ми рязали неяПървоначално написано от Schnitzer
Докторите не ти ли казаха за странични ефетки,за който да не се притесняваш?![]()
ми не това маи го е забравилПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Значи обрязването не е само обичаи някои хора се подлагат на това заради по голямото удоволстви в секса , някои казват че е по хигеенично ....... чел съм че в САЩ доста хора го правят за по голям кеф
Когато бебето момче е малко трябва да му се забелва бубата по някои пат се налага да се мажи с мехлеми и ако има проблем при заголването се обрязва хироргично
Чувал съм че при турците го прави някав ходжа или нз точно
И все пак не мисля че не е лошо щом някои хора да го правят без да се налага
Може би скоро и на мен ще ми се наложи, защото имам фимоза в начален стадий. Въпроса ми е къде мога да си направя тази операция и може ли без да ходя при личния лекар, защото ме е срамТи как го направи?
Първоначално написано от moncho
Ne mislq che si prav osobeno za tova v sexa ... razbiraemo e glavichkata da e po chuvstvitelna v nachaloto zashtoto do sga e bila pokrita s kojikata i togava e normalno sexa da bude po-dobyr no sled vreme glavichkata na momcheto shte vzeme da svikva s nezagladeni povurhnusti i shte zagrubee koeto shte dovede do po-slabo zadovolqvane v sexa tai kato glavichkata na momcheto nqma da chuvstva tolkova mnogo. Pone mislq che ima logika v tova.
http://www.mastilo.info/content/view/163/2/
Относно хигиенните предимства
ще потърся и нещо за секса за да ви затворя неграмотните човки
Както и да е докато се рових разбрах че имало два вида обрязване
1.При турците където се отсранявало цялата кожичка която покрива главата
2.Обрязване при което кожичката остава а не може да се прибере
Разбрах и още нещо интересно ,че имало 3 вида женско обрязване когато намеря време ще прочета
Чао ви
Ми аз определно споря за това при турците , което се прави по религиозни причини .Първоначално написано от moncho
А относно женското - мале , по-брутално нещо от това няма мисля . Не знам ти за кои три си чел , ама аз май знам за повече . И просто косата ми се изправя , само като си го помисля .