Влез

View Full Version : до всички тъжни момчета(мъже)

darkdevil
03-14-2007, 02:18
аиде излеите си душата момчета :smt004
нека секи наранен или инфектиран от момичетата да си каже сичко без да му пука!!! :-D
момичетата си имат такава тема и направо ни усраха нека и ние отговорим [-X
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

JoeBanana
03-14-2007, 06:30
вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл :mrgreen:
любовта не е всичко :mrgreen:

ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:56
вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл :mrgreen:

Много яко го каза :wink: Така си е , но ние малките мазохистчета не можем да се откажем от пустата любов .

П.П. Сори , че съм момиче и пиша в темата ви :wink:

koalka
03-14-2007, 07:21
То беше ясно, че ще се пусне тема и за момчетата, но и те имат причини.

patoka_dafi
03-14-2007, 08:12
понякога момичетата въртят едни номера казват чете харесват а после неискат и да чуят за теб :-#

Valar
03-14-2007, 10:50
Абе що всички моми са толква зли!?
Не знаят какво искат,как и кога го искат,също и къде!?
И защо като си добър и миличък с тях ти е*ават майката!?
Мога ли да си купя идеална мома !?Колко пари е тя за мен не е проблем кажете!?Както съм казвал в други теми прекалено съм добър, доверчив и толерантен за тази планет.А вие сте зли и нищо не оценявате драги дами!Поне тук в България сте и красиви :D СТРАХ МЕ е от вас вие сте не логични същества как може нещо толква красиво всъшност да е толква опастно!?
Е аз единствен писах по темата,(до момента).

jus7_a_boy
03-14-2007, 11:00
Когато искаш да дадеш всичко и имаш съвършеното момиче, просто винаги се намира нещо което да ви пречи..............обичах я и бях готов да направя всичко за нея...а се разделихме заради обстоятелства и нечовешки глупости... в момента незнам къде съм...и сигурно скоро няма и да ми мине, по гадно и безсилно никога не съм се чувствал...

03-14-2007, 11:36
..ми те в мюсюлманските държави отдавна са си го решили "проблема със жените", ..... по доста радикален начин :mrgreen: (нищо не намеквам, нито давам оценка, само обръщам внимание :mrgreen: )

Digital
03-14-2007, 11:42
мене ме дразни,че адски тъпи и плиткоумни същества,а после имат претенции и искат да ги считаме за равни на нас... няма да стане,щото не сте. Нито физически,нито психически,нито мисловно...
И само реват,че мъжете били гадни и ги преебавали,а се фащат с най-големите боклуци,щото са първосигнални и те ги привличат най-силно,примерно щото се гъзарчета... Вместо да си хванат някой свестен пич :wink: Абе жена ли е - не ми го хвали :lol: Само ебане за тех и тва е... Има и изключения,но те само потвърждават правилото.
Абе ти ако беше тъп щеше ли да го осъзнаваш ? Айде моля ти се. Плюс това има и добри момичета. :)

Valar
03-14-2007, 11:56
Защо ли ходят с пълни боклуци :roll:
Защо ли ми се правят на недостъпни и интрестиални!?
1.Под нивото са ми интелектуално
2.Под нивото са ми физически
3.Под нивото са ми финансово
И продължават.Това ми беше от последните дни.И разбира се не се отнася за всички.

Pepon
03-14-2007, 13:19
Да ти имам проблемите бихте казали ...харесвам едно момиче от моя клас....и тя не е базразлична към мен,но е много вятърничава работа...ту при един,ту при друг...не се чувствам сигурен че би отговорила на каквото и да било действие от моя страна...!Самия факт че вчера седнах до нея за един час предизвика у мен невероятен прилив на енергия и някакви такива работи дето не мога да ги опиша...И имам друго доста тегловно проблемче ...имам малко технически проблеми с мотора...но не ми достигат 110 лева при положение че с наще обединяваме усилия ...!Какви ли не вариянти са ми минали през главата но нищо което би развило темата...... ](*,) :-kНякакви идеи?Каквито и да било!?!

Valar
03-14-2007, 13:22
Да ти имам проблемите бихте казали ...харесвам едно момиче от моя клас....и тя не е базразлична към мен,но е много вятърничава работа...ту при един,ту при друг...не се чувствам сигурен че би отговорила на каквото и да било действие от моя страна...!Самия факт че вчера седнах до нея за един час предизвика у мен невероятен прилив на енергия и някакви такива работи дето не мога да ги опиша...И имам друго доста тегловно проблемче ...имам малко технически проблеми с мотора...но не ми достигат 110 лева при положение че с наще обединяваме усилия ...!Какви ли не вариянти са ми минали през главата но нищо което би развило темата...... ](*,) :-kНякакви идеи?Каквито и да било!?!
Първо завърши 2-ри клас и тогава удряаи такава мисловна дейност.

Pepon
03-14-2007, 13:24
Първо завърши 2-ри клас и тогава удряаи такава мисловна дейност.
Ще те чакам там....

Digital
03-14-2007, 13:30
Абе тапаци, не се карайте в наща тема бе. :smt013

А по темата : ми трябва да сте келеши момчета. :) Щото иначе никой няма да ви хареса, сори. :lol:
А да и се научете да не ви пука. Все пак е по-добре тя да реве, не вие. Нали ? :smt006
п.п.: чак сега се отвратих от себе си :-s а трябваше ли ? :lol:

xixi
03-14-2007, 17:22
Колко яко сега си имаме тема и за безволеви момчета.
Ехх този нов свят пълен със всичко.

Master_88
03-14-2007, 17:37
Доста от момичетата не знаят какво искат и се мислят за голяма работа,особено пък ако няколко души са им казали че са готини.. летим в облаците вече :)

niki000
03-14-2007, 18:23
da jivee sexa za 1 no6t da jivee alkoxola da jivee futbola i kuponite a za lubovta sled 28 sa komu e nujna taia zabluda :P

Digital
03-15-2007, 04:43
da jivee sexa za 1 no6t da jivee alkoxola da jivee futbola i kuponite

И тва е мойта житейска фиолософия + алкохола :lol:
И накрая като деградираш няма да имаш житейска философия като цяло.

niki000
03-15-2007, 10:21
Въпрос на гледна точка е кое е деградация и кое градация. Не мисля,че да си правиш кефа е деградиране...
:D a obratnoto e

03-15-2007, 10:29
И продължават.Това ми беше от последните дни.И разбира се не се отнася за всички.
Самият факт, че говориш за момичетата или жените събирателно и за тфа, че са ти под "интелектуалното ниво", говори сам по себе си за умствения ти потренциял :lol:

Valar
03-15-2007, 10:44
Самият факт, че говориш за момичетата или жените събирателно и за тфа, че са ти под "интелектуалното ниво", говори сам по себе си за умствения ти потренциял :lol:
А!? :roll:

Digital
03-15-2007, 11:00
Абе боклуци, нафлудихте ни темата. :roll:

Valar
03-15-2007, 13:03
Aбе пубер недоразвит казваи, ако имаш някакви проблеми ако не не флуди и ти!Намерило, се кой да ни хока за спам и флуд!
Пиклю! :roll:

03-15-2007, 13:52
Aбе пубер недоразвит казваи, ако имаш някакви проблеми ако не не флуди и ти!Намерило, се кой да ни хока за спам и флуд!
povqrvai mi ne iska6 da mu go kaje6 v o4ite :lol:

Digital
03-15-2007, 14:06
povqrvai mi ne iska6 da mu go kaje6 v o4ite :lol:
Това аз трябваше да го напиша. :smt012
А иначе не се дразни бе, приятелю, шегувам се. :)

03-15-2007, 17:56
аз искам да си намера няква мацка ама нещо не мога и ми е много гадно полудявам чак като гледам момичетата по центара
в даскалото нямаме момичета и полудявам

xixi
03-15-2007, 18:00
Не мисля,че да си правиш кефа е деградиране...
Не деградацията е следствие от този вид кеф.

vvs_go
03-15-2007, 18:10
любовта не е всичко :mrgreen: еби са в гъзa ако не мой6 от темата 6ти купим вибратор педeраст нещастен
по темата изръсих се бая пара за цветя, а не полу4их нито един смс единствено ми писа "благодаря но няма6е нужда" и то при условие 4е първи аз и писах по скайп

xixi
03-15-2007, 18:17
еби са в гъзa ако не мой6 от темата 6ти купим вибратор педeраст нещастен

За човек който е стигнал до там,че да праща цветя и пак да го игнорират си оригинален ^^
Продължавай така някой ден можеш да излезеш на среща...с майка си примерно о.О

JoeBanana
03-15-2007, 19:13
любовта не е всичко :mrgreen: еби са в гъзa ако не мой6 от темата 6ти купим вибратор педeраст нещастен
по темата изръсих се бая пара за цветя, а не полу4их нито един смс единствено ми писа "благодаря но няма6е нужда" и то при условие 4е първи аз и писах по скайп
свинявай, може ли да повториш ? :mrgreen:
а, да - хахахахахх така ли стана е хахаххаха
за нищо не та бръснат начи :mrgreen: мишляк

bungle
03-15-2007, 19:15
еби са в гъзa ако не мой6 от темата 6ти купим вибратор педeраст нещастен

За човек който е стигнал до там,че да праща цветя и пак да го игнорират си оригинален ^^
Продължавай така някой ден можеш да излезеш на среща...с майка си примерно о.О

Хихиииииии, ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕ. :smt005 :smt005 :smt005

punisher
03-15-2007, 19:16
палец от мене :wink: :smt023

bungle
03-15-2007, 19:21
Нещо против хейтърския метъл ли , а ? :-D

Chukasimo
03-15-2007, 19:24
или си the best или никоя не ти обръща внимание!
тфа с тъпака дето тръгва с най-якото момиче го има само в американските филми!

xixi
03-15-2007, 19:52
тфа с тъпака дето тръгва с най-якото момиче го има само в американските филми!
ДА АМА НЕ
виждал съм го и в испански :Р

03-15-2007, 20:27
haha,kak moga da mrazq momi4e kato nikoga ne pozvolqvam da me lujat,a i jenite ne umeqt da lujat hubavo-vinagi gi hva6ta 4ovek i stavat jalki po tozi na4in! :-D

darkdevil
03-15-2007, 20:30
ах и заблодени даже има го не само в филмите маи вие (xixi и госта с последния пост) сте в някъв филм!!!

xixi
03-15-2007, 20:37
ах и заблодени даже има го не само в филмите!!!
А да забравих,че живота е различен за идиотите.

punisher
03-15-2007, 20:58
Нещо против хейтърския метъл ли , а ? :-D
цъ

darkdevil
03-15-2007, 21:10
ти изобщо излизаш ли оглеждал ли се скоро как е живота навун или само циклиш на тоя комп кат робот ????

xixi
03-15-2007, 21:14
ти изобщо излизаш ли оглеждал ли се скоро как е живота навун или само циклиш на тоя комп кат робот ????
Принципно не си представям роботите на комп ^^
Иначе съм тук само в малките часове.
Отговорът ти не променя константния факт,че си тъп.

darkdevil
03-15-2007, 21:39
ти си яко ограничен ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и как така прецени че почти сички в тоя форум сме глупаци и тъпаци щото не съм 1вия на които го казваш и няма да съм последния тва че ти се праиш на интересен не означава че аз или които и да е било в тоя форум на които си го казвал е тъп или идиот ............... :!:

Digital
03-15-2007, 21:51
ти си яко ограничен ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и как така прецени че почти сички в тоя форум сме глупаци и тъпаци щото не съм 1вия на които го казваш и няма да съм последния тва че ти се праиш на интересен не означава че аз или които и да е било в тоя форум на които си го казвал е тъп или идиот ............... :!:
Всъщност той се майтапи. Смешното идва от това като му се вържеш примерно. Аз самия деградирам тук за тва спирам да посещавам форума иначе ще се превърна в чикиджия. :roll:

xixi
03-15-2007, 22:30
ти си яко ограничен ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и :!:
Твойте отговори са много странни
се едно ти казвам слънцето е кръгло а ти ми казваш аз обичам сладолед о.О
Когато незнаеш какво да кажеш на място защо не млъкнеш?

darkdevil
03-15-2007, 22:33
бих ти предложил един пистолет да си разпилееш тъпата глава и прокисналия мозък из скапаната си стая :idea: :!:

xixi
03-15-2007, 22:47
бих ти предложил един пистолет да си разпилееш тъпата глава и прокисналия мозък из скапаната си стая :idea: :!:
Още един точен отговор ^^
Замалко си мислех,че водим спор,но сега разбирам,че ти предпочиташ да пишеш буквички.

03-15-2007, 23:14
Ebahti umstvenno nedorazvitie kele6i.Nqkoi den 6e se usetite i 6e razberete nqkoi ne6ta ... do togava ;] jiveite si zabludeno.Preach 4 aLL .... [-o<

xixi
03-15-2007, 23:17
Ebahti umstvenno nedorazvitie kele6i.Nqkoi den 6e se usetite i 6e razberete nqkoi ne6ta ... do togava ;] jiveite si zabludeno.Preach 4 aLL .... [-o<
Каза умният батко който пожела да остане анонимен защото регистрирането е нещо сложно,а и навярно да измислиш ник е трудно.

iChi
03-16-2007, 05:11
darkdevil , браво на теб за хубвата тема :) Момичетата ли .... тях неможеш да ги разбереш! Както беше казал един автор или учен не съм сигурен " Жените са загадка " :) Загадка която мъжете се мъчат да решат и да ги направят щастливи. Сега няма да започвам с моите истории на тема любов , защото няма да ми стигне време , а и трябва да пиша много ! За това обичайте момичетата ( жените ) и ги правете щастливи :)

bebe_tu_na_darkdevil
03-25-2007, 19:14
izkam da kaja 4e naistina nie momi4etata ponqkoga pravim ne6ta koito ne izkame i sled vreme sajelqvame mnogo obi4m edin 4ovek i toi znae koi e no ni razdeliha roditeli i men mnogo me boli vapreki 4e po prinuda s sdrug,no nikoga az nqma da go zabravq tozi 4ovek obi4am go mnogo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

darkdevil
03-26-2007, 05:00
darkdevil , браво на теб за хубвата тема :) Момичетата ли .... тях неможеш да ги разбереш! Както беше казал един автор или учен не съм сигурен " Жените са загадка " :) Загадка която мъжете се мъчат да решат и да ги направят щастливи. Сега няма да започвам с моите истории на тема любов , защото няма да ми стигне време , а и трябва да пиша много ! За това обичайте момичетата ( жените ) и ги правете щастливи :)
да наистина е хубава но западна и се пак сподели някоя история :)

izkam da kaja 4e naistina nie momi4etata ponqkoga pravim ne6ta koito ne izkame i sled vreme sajelqvame mnogo obi4m edin 4ovek i toi znae koi e no ni razdeliha roditeli i men mnogo me boli vapreki 4e po prinuda s sdrug,no nikoga az nqma da go zabravq tozi 4ovek obi4am go mnogo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
за сега оставам без отговор защото се отнася лично за мен може би да пусна някоя тема точно по този въпрос в която ще те помола да пишеш само ще отучня не родителите ни,а баща ти моите нямат нищо против теб и ти се разбираше доста добре с тях :)

bqsna_teenagerka
03-26-2007, 07:54
любовта не е всичко :mrgreen: :-D няма тема в която да не покажеш огромното си 4увство за хумор...
ПО ТЕМАТА:мога ли да ви питам..ваас мом4етата когато едно моми4е ви скъса...на вас вярно ли не ви пука или просто се правите на важни?....става ли ви кофти?

darkdevil
03-26-2007, 12:59
любовта не е всичко :mrgreen: :-D няма тема в която да не покажеш огромното си 4увство за хумор...
ПО ТЕМАТА:мога ли да ви питам..ваас мом4етата когато едно моми4е ви скъса...на вас вярно ли не ви пука или просто се правите на важни?....става ли ви кофти?
зависи си до момчето на някои им пука а на някои изобщо не им пука

IKisseDAGirL
03-26-2007, 15:39
Ееее най-сетне някой да се сети да го каже.. то бива любов, любов, ама някой път направо ми се повръща от лиготии и сълзливи историйки :x Дръжте се малко на положение, има и други неща на тоя свят :idea: От това, че момчето, в което си "влюбен/а", не те иска още никой не е умрял (поне не по естествен начин) 8-[

PankO
03-26-2007, 16:02
Мразя след хубава свирка тя да не остане да спи у нас и да я гушкам. :smt011

Ot m3ne
03-29-2007, 21:24
Искам да се оплача :( .... Сърби ме лявото ухо като го почешам , сърбежа преминава в дясното....От какво може да е ? Да не би да съм лудо влюбен в ушите си и да не го осъзнавам :?:

SaYoNaRa
03-29-2007, 21:28
Искам да се оплача :( .... Сърби ме лявото ухо като го почешам , сърбежа преминава в дясното....От какво може да е ? Да не би да съм лудо влюбен в ушите си и да не го осъзнавам :?:

А може би този месец още не си се къпал и явно имаш ушна кал в големи количества...Използвай клечки за уши ПОМАГАТ \:D/

03-29-2007, 21:33
Любов?Какво е т'ва животно?

cucyhko
03-29-2007, 21:45
абе аз се придържам към тезата жена му кажи и повече не го обиждаи... те са луди същества тва е .... просто могат да ни карат само да страдаме ... за тва по хубаво ние да ги караме да страдат !