View Full Version : mokri suni6ta
na 18 sam i ot izvesno vreme 4esto imam mokri suni6ta bih iskal da popitam normalno li e tova qvleni , na kakvo se dalji i do koga prodaljava
^KaSiDi^
03-14-2007, 12:55
Ne,tva ne e normalno...ti si psihichno bolen,ako iskash moje da doidesh da te pregledam i da te nastanq za lechenie,dano stegnantite beli drehi ti haresvat :twisted: i ne se pritesnqvai ot reshetkite po prozorcite,to prosto,za da ne mi izbqgash :mrgreen:
Ne,tva ne e normalno...ti si psihichno bolen,ako iskash moje da doidesh da te pregledam i da te nastanq za lechenie,dano stegnantite beli drehi ti haresvat :twisted: i ne se pritesnqvai ot reshetkite po prozorcite,to prosto,za da ne mi izbqgash :mrgreen:
ти си изключително грозен тъп и дебел котур ЗАМЪЛЧИ!
dam ako pri4inata e 4e mi sa pravi sex sigorno moje6 da pomogne6 ;))
ama seriozno pitam ako nqkoi ima informaciq za mokrite suni6ta da napi6e pls
И аз съм болничък ще ме прегледаш ли!? :(
mai se pak nqma da nau4a ni6to polezno otnostno temata ;((
crazy_m145
03-14-2007, 15:20
няма нищо ненормално в това споко
ThePainIsReaL
03-14-2007, 15:55
няма нищо ненормално в това споко
Съгласна :wink:
DarkAngelOfHope
03-14-2007, 16:11
Ми нормално е . сигурно не правиш много често секс
А докога продължава ... то няма период мисля ... ако не правиш често секс ще има и мокри сънища ... или поне би трябвало да има ...
а иначе тва може да го предотвратиш ако си удряш по една от време на време :)
^KaSiDi^
03-15-2007, 12:17
ти си изключително грозен тъп и дебел котур ЗАМЪЛЧИ!
kompleksite ne na men sladurche... :-D pyrvoto ne sym kotur :mrgreen: v nai-loshiq sluchai shtqh da byda koturka xaxa i vtoro ako na teb vseki den ti povtarqt,che si grozen i typ i debel,to na men ne mi se sluchvat takiva rabori,i tva che nqkakav bylharnik v nqkav si forum me obidil,nqma da ti kazvam koe me zabolq...onaq rabota,det q nqmam :twisted:
^KaSiDi^
03-15-2007, 12:18
И аз съм болничък ще ме прегледаш ли!? :(
tebe shte te pratim na lekar ;) syglasnichyk li si ... ? :P