Влез

View Full Version : razdqla za izvestno vreme

neli87
03-14-2007, 16:53
zdraveite iskam savet ot vas :smt010 mnogo sam ne6tastna. da vi popitam ako imate gadje s koeto ste zaedno nad 2 godini i toi zamine za 5 6 meseca v 4ujbina i vi kaje 4e otiva zaradi vas , kato si doide da moje da napravite ne6to zaedno . kak 6te postupite ?po4uvstvate ? 6te go 4akate li ? bihte li mu bili verni ? i 6te mu vqrvate li 4e i toi vi e veren i nqma da vi izneveri ? pri men sityaciata e takava za sajelenie . vie kak bihte postapili na moe mqsto

ThePainIsReaL
03-14-2007, 16:59
За да съм 2 години с него - аз го обичам , аз му вярвам , аз му имам доверие . Значи аз ще го чакам , аз ще съм му вярна , аз няма да спра да го обичам .

iiirish
03-14-2007, 17:04
щом казва, че прави тази жертва заради теб, значи действително е така, особено като се има в предвид, че вие не сте заедно от вчера или днес. все пак това са две години през които е нормално вие да сте имали някакви планове и именно сега той да е открил начин да ги реализира. не мисля, че за 5 или 6 месеца ще умреш ако останеш без момче. обичаш ли го, логично ще е да му останеш вярна. времето ще покаже доколко доверието ти в него е било оправдано!

thirteen
03-14-2007, 17:05
Ами ти си тази която е с него от толкова много време! Ти знаеш дали може да му се разчита и вярва. Щом сте се задържали толкова много време, струва си да го изчакаш и да му бъдеш вярна! Оправдайте си досегашното доверие! За любовта няма граници и в този случай, стига сами да си го направите така! Късмет и не се сдухвай :wink: !

neli87
03-14-2007, 17:12
blagodarq vi mnogo za savetite ,okurajavate me makar i malko . mn mn mi e gadno ,nadqvam se vsi4ko da ni e su6toto! :smt010 :smt010 :smt010

koalka
03-14-2007, 17:20
Естествено, че ще му вярвам, 2 години не са малко време, през което той ми е показал, че ме обича.5-6 месеца от една страна са много, но от друга не.И ще видиш как бързо ще мине времето, когато мислиш за него.Нормално е след като го обичаш да не му изневериш, а като се видите после всичко ще бъде наред. :wink:

nencuHka
03-14-2007, 17:24
За да съм 2 години с него - аз го обичам , аз му вярвам , аз му имам доверие . Значи аз ще го чакам , аз ще съм му вярна , аз няма да спра да го обичам .

xixi
03-14-2007, 17:27
О.о странно е как се някой е написал кво мислиш по-горе...

03-17-2007, 16:59
#-o #-o