View Full Version : Когато обичате някой а не сте с него...
Да предположим - обичате 1 човек , но по 1 или друга причина не сте с него...Или е далеч от вас , или си има той свое момиче , или вие си имате гадже което не искате да нараните.Знаете че може би и той има нещо към вас,а вие сте много хлътнали :| . Какво става тогава? Как си го връщате и как разрешавате ситуацията?
Ох като почнете с това "не искам да го/я нараня" направо ми иде да си прережа вените. Просто напоследък си много объркана, не се притеснявай. :wink:
alkobalko
03-15-2007, 14:49
Изяснявам си чувствата и след това взимам решение. Никога не бих останала с един човек, само защото не искам да го наранявам. Ако този, който е обвързан, не бих унищожила връзката му. Просто бих изчакала да видя как ще се развият нещата и можр би след време ще му призная.
Mad&Bad
03-15-2007, 14:52
Чувствата на първо място! Дори и да си имаш гадже, щом обичаш друг човек, то рано или късно ще направиш нещо по въпроса. :wink:
ThePainIsReaL
03-15-2007, 15:16
Чакам .. чакам .. чакам ... и изгарям от чакане . Защото едва ли има нещо, което мога да направя. Понякога е много трудно да се откъснеш от оковите на единия и да се дадеш на друг, обстоятелствата са такива, че нямаш избор. Само таиш надеждата, че някъде,някак и някога занапред нещата ще се подредят, защото всички заслужаваме да сме щастливи,нали ..
sqka6 e napisano tui za mene basi... nz i az sam mn obarkana i napravo...mislq parvo da iz4akam da vidq dali ne e samo momentno privli4ane kam mom4eto s koeto ne moga da bada, pak ako razbera, 4e ne e ve4e 6te deistvam..6te iz4akam da se razdelqt s fr si i 6te se vzemem :PPP
Nightmare
03-15-2007, 16:29
Честно казано случвало ми се е и общо взето нищо не правя. Продължавам си живота. Няма смисъл да се товаря с въпроси от сорта на Защо.. Така е трябвало да стане и така е станало.
divo_kotence
03-15-2007, 16:33
ем правя всичко възможно за да съм с него...а относно гаджето....накарай го той теб да зараже а не ти него....и така няма да го нараниш и ще ти е малко по добре.....
Най-напред бих поговорила с него, но бихме имали нещо общо само, ако чувствата му са силни.
maiskata_kralica
03-15-2007, 17:25
v momenta sum v tva polojenie...pre4kite sa goleeemi kato zapo4nem ot tova c4e sme ot edin klas i 4e sme malko rali4ni koeto ne e fatalno , no parvoto.... i 2mata si nqmame nikogo no pak neshto ne stava... :cry: vse nqkoga shte mi mine :-D
nelence7o
03-15-2007, 18:07
С моя приятел вече сме заедно от доста време.Аз съм много приварзана към него и искрено го обичам.За съжаление през повечето време сме разделени...по стечение на обстоятелсвата.Трудно ни е..но щом има любов :smt049 няма невъзможни неща.
По-гадно е когато обичате някого, тя ви е казвала че ви обича, говорите всеки ден и знаете, че никога няма да сте заедно.
Честно казано случвало ми се е и общо взето нищо не правя. Продължавам си живота. Няма смисъл да се товаря с въпроси от сорта на Защо.. Така е трябвало да стане и така е станало.
:smt023
mii na men mi se e slu4valo da sam s nqkoi samo za6toto ne iskam d ago naranq!no nakraq poslu6ah sebe si i slojih krai na tazi zabluda i se 4uvstvah mn mn po-dobre!
spored men tr da se precenqt mn dobre 4uvstvata i da se sledva sarceto!lo6o e nqkoi d ago boli,no vse pak tr da mislim po-4esto za sebe si,ne samo za drugite!makar 4e az vse obratnoto pravq [-X
FiRe_LaDy
03-15-2007, 19:14
Hmmm bqh v takov apolojenie.Mnogo go obichah,a toi ne iskashe da chuva za mene.E,v kraina smetka mi pisna da mu vyrvq podir zadnika i go zaebah.I moga da kaja che sega se chuvstvam mnogo po dobre.
jadna_za_lubov
03-15-2007, 19:39
sqka6 e napisano tui za mene basi... nz i az sam mn obarkana i napravo...mislq parvo da iz4akam da vidq dali ne e samo momentno privli4ane kam mom4eto s koeto ne moga da bada, pak ako razbera, 4e ne e ve4e 6te deistvam..6te iz4akam da se razdelqt s fr si i 6te se vzemem :PPP
DA...syglasna sam...i az sq sam v nqkfo takoa gadno polojenie... :oops:
bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:42
](*,) ОХ ТАКИВА ВАПРОСИ ГИ ИМА 1000 БЪДИ ИСКРЕНА ИЗЯСНИ СИ ВСИ4КО 1.ПИТАЙ ГО ИЗПИТВА ЛИ И ТОЙ СЪЩОТО АКО НЕ ГО ЗАБРАВИ АКО ДА...НАПРАВЕТЕ ВСИ4КО ВАЗМОЖНО ДА СТЕ ЗАЕДНО..ОБЯСНИ ПРОБЛЕМА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ И ДОРИ ДА ТЕ Е СТАРХ ОТ СТРАНИ ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА ВСИ4КИ ДА МУ КАЖЕШ ТАКА НЯМА ДА ГО ЛЪЖЕШ..
darkdevil
03-15-2007, 20:05
изясни се с другото момче дали изпитва същите чуства към теб ако да се събирате. А на гаджетата си обяснявате проблема направо няма смисъл да ги лъжете :)