View Full Version : Дайте ми някакъв съвет плс...
Плс хора хелп! :? Значи аз съм на 14г. и имам приятел ,който е на 17...заедно сме от половин година.Независимо, че съм малка аз го обича супер много и съм сигурна,че и той...преди ми беше казал,че ако искам да станем още по-близки (демек да правим секс) и също когато се почувствам готова да му кажа...ии...аз усещам, че сега той иска, но не ми го казва,защото чака аз да го реша(то е естествено) и незнам какво да правя...една част от мен го иска, защото мисля, че това е точния човек, но отдруга страна мисля,че още съм малка... :? и просто незнам... искам го,но някак си годините ме карат да обмислям отново решението си... :? :? просто..ако може дайте ми някакъв съвет. :?
Благодаря предварително!
Плс хора хелп! :? Значи аз съм на 14г. и имам приятел ,който е на 17...заедно сме от половин година.Независимо, че съм малка аз го обича супер много и съм сигурна,че и той...преди ми беше казал,че ако искам да станем още по-близки (демек да правим секс) и също когато се почувствам готова да му кажа...ии...аз усещам, че сега той иска, но не ми го казва,защото чака аз да го реша(то е естествено) и незнам какво да правя...една част от мен го иска, защото мисля, че това е точния човек, но отдруга страна мисля,че още съм малка... :? и просто незнам... искам го,но някак си годините ме карат да обмислям отново решението си... :? :? просто..ако може дайте ми някакъв съвет. :?
Благодаря предварително!
E 6tom misli6 4e e 4oveka i ti se prai sex deistvai kfo mi misli6 tolkova
KiLLeR_InSTiNkT
03-15-2007, 18:46
Виж сега, твоят приятел ти е казал, че ще изчака, колкото е необходимо и ако наистина го направи докато вече ти си готова, значи, че държи много на теб. Доколкото разбирам вече сте заедно половин година и не сте правили секс - щом е издържал толкова, ще успее да почака още... А и щом се колебаеш по-добре изчакай още, защото си все още на 14.
Но все пак най-добре - слушай сърцето си! :wink: /дано не звуча много изтъркано/
bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:15
:? ох ами аз сам на 13 и едва ли ще мога да ти дам кой знай какъв съвет но ще се опитам...виж за секс според мен си малка наистина...и ако ще го направиш само за да угодиш на гаджето си недей! но ако наистина го желаеш страшно и се 4увстваш готова и 4е това е 4овека с който го искаш никой не може да те спре,....говори с него обясни му друго и му обясни нещата!!! но не бързай..ако ще го правиш по добре и ти много да го искаш а не само за негоа изгода..пак ако те зареже майната му!!! да ходи при друга която ще му се поддаде..не изневерявай на себе си!
Още не си готова, щом се двоумиш.Изчакай, не го прави само, защото той иска.И ти си важна!
CrazyWitch
03-15-2007, 19:19
Все пак няма да се замисляш да го правиш с първия случаен.
Това е момчето което обичаш и то теб.
Колебаеш се, защото чувстваш, че за пред хората ще излезеш курва.. или просто, че това е неморално на твоята възраст.
Само да имаш желание... недей се колебай.
Ти решаваш.
jadna_za_lubov
03-15-2007, 19:35
spodelqm mnenieto na drugite...po dobre iz4akai malko da ne sujalqvash posle :)
dinosaur
03-15-2007, 19:51
Все пак няма да се замисляш да го правиш с първия случаен.
Това е момчето което обичаш и то теб.
Колебаеш се, защото чувстваш, че за пред хората ще излезеш курва.. или просто, че това е неморално на твоята възраст.
Само да имаш желание... недей се колебай.
Ти решаваш.
И аз съм на същото мнение! :smt023
miloto_girl_4e
03-15-2007, 20:20
Щом все още го обмисляш, значи не го искаш напълно.. т.е изчакай още време, не бързай, момчето явно те обича и е готово да е с теб и без да получава секс.. евалата за което :!:
happy_cute
03-16-2007, 06:47
Ами ако ти се прави го прави го прави!Ако той те насилва,а ти вътрешно знаеш,че не си готова,НЕ го прави :roll: :arrow: а пък и това доказва,че той не е човекът за теб :wink:
helen4ee
03-16-2007, 07:51
аз се запознах с гаджето ми когато бях направила 14 и го държах 1 година и 9 месеца без секс в момента още сме си заедно 3 години вече хаха даже и 1 месец хаха!АКО НЕ ГО ЗАДОВОЛЯВАШпо никакъв начин може да има проблем, просто иома няколко вида секс аз моя не съм го държала на сухо при това никога винаги е бил задоволен.. просто още самия ти организъм не го позволява! :)
Losser-a
03-16-2007, 17:32
Не е ли идиотско и извратено 17-18 год момчета да ходят с 14 годишни момичета.Някак си....нередно ми се вижда, а срещам непрекъснато такива индивиди.Аз ли съм нещо консервативен или съм прав ](*,)
divo_kotence
03-16-2007, 17:48
щом се двоумиш недей...трябва да си 100% сигурна че го искаш...
fAsHi0nAbLe
03-16-2007, 18:49
Как ще е малка, вие чувате ли се съобще какво говорите?? Има лапета на по 11 12 13 годи бременни, вие ми говорите, че била малка. И сугурна ако момичето ви беше питало дали е малка за сериозна връзка пак бихте и казали, че е малка, но не е така, в живота големи са не тези на няква си възраст, а тези които мислят като такива!
Ако наистина го обичаш действай, не карай момчето толкова време да стои на сухо, опадно е за здравето :lol:
nencuHka
03-16-2007, 19:07
Ако си готова и мислиш,че това е точният човек-давай! Не му мисли за годините!
Първо според мен всеки решава кога е готов, но ако го правиш само, защото смяташ че той иска, а ти не си напълно сигурна не го прави!!! ако наистина той има чувства ше те изчака колкото е необходимо :!:
Виж сега, твоят приятел ти е казал, че ще изчака, колкото е необходимо и ако наистина го направи докато вече ти си готова, значи, че държи много на теб. Доколкото разбирам вече сте заедно половин година и не сте правили секс - щом е издържал толкова, ще успее да почака още... А и щом се колебаеш по-добре изчакай още, защото си все още на 14.
Но все пак най-добре - слушай сърцето си! :wink: /дано не звуча много изтъркано/
prava e :) slu6ai sarceto si