PDA

View Full Version : izneverqva li mi?????????????

desi_
03-15-2007, 20:08
bih iskala da mi pomognete po edin vapros zna4i s priqtelq mi sme ot dosta vreme zaedno no sega zabelqzvam stranni ne6ta edin den tragvame da go pravim i toi mi vika ei znae6 li kak sa me preebali v kutiqta s prezervativi ima samo dva prezervativa i vadi ediniq i na men mi napravi golqmo vpe4atlenie 4e prezervativa e otvoren i e bil razvit i pak se e probval da go sloji az mi kazah e taka da sloji drugiq i ni6to nekazah ni6to sled nqkolko dni idva v nas vidqhme se celunahme se i ustata mu napravo a NAPRAVO SI MIRI6E6E NA PU*KA pak ni6to ne kazah sled nqkolko dni go popitah za prezervativite toi stra6no mnogo se qdosa 4e go pitam i otri4a6e da e otvoril prezervativa da oba4e na drugiq den razbrah ot aptekata 4e prezervativite se prodavat po 3 i toi si prizna 4e toi prosto e taka e re6il da otvori drugiq ne sm mu kazala 4e sm proverila kajete mi kak da predudvratq tova da se slu4va pak ako mi e izneveril na 17 sm imala sm mn takiva slu4ai no sq neznam ko da prava

miloto_girl_4e
03-15-2007, 20:13
Еми.. така като описваш нещата като нищо и да ти изневерява..
Но явно не го бива в лъжите ... не знам от колко време ходите и до колко си имате вече изградено доверие, но го хващаш и провеждате един сериозен разговор на четири очи :!: Няма да му позволиш да си играе с теб, нали?

Kianna
03-15-2007, 20:54
Целия пост едно изречение..То бива,бива простотия,ама толкова...
По темата: Щом си имала толкова много случаи,значи имаш вече достатъчн о опит.Явно някъде грешиш.

03-16-2007, 05:40
MI mai da...99% spored men.Hvani go i go napravi sam da si govori!neshtastnik ... toq e mnogo nagyl oba4e!tva s prezervativite me ubi!!!1vo 4e sa 2,vtoro 4e e bil otvoren.Toi da ne e na 8 4e da si igrae da otvarq prezervativite.Edva li e nadul prosto pyrviq...

bungle
03-16-2007, 07:06
Заеби го, ето това направи.

Но преди това му подари ароматизатор за уста. Може после да го използва и да го завира в разни дупки на любовницата. Мултифункционален е.

:smt005

koalka
03-16-2007, 07:07
Еми, така, както го описваш имаш голямо основание да се притесняваш, все пак казваш неща, които просто....Плюс това после си го хванала да лъже, така че...

helen4ee
03-16-2007, 07:17
Ами миличка има само един вариант.Питай го него щом не може да лъже го питай!И не само това кажи му че нняма да го търпиш и че ако сика да е с друга нека бъде, а не да те прави на маймуна.Просто бъди откровена! Така се изясняват нещата!

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 07:58
:-s така както го разказа този яко се е натискал....и това устата му мирише на п*тка напрао ме уби..скъпа я му тегли майната....изневерил ти е 100% просто ако това което ни казваш е иситина просто няма какво да говорим...то си ли4и

iiirish
03-16-2007, 08:47
поведението му наистина е странно. но ако той сам не ти каже каква е истината надали ще успееш сама да разбереш. изчакай още едно известно време да видиш дали тези неща ще се повтарят. и ако това продължава, а той упорито отрича... не се замисляй! защото никой не заслужава да го правят на идиот!

nelence7o
03-16-2007, 08:55
Кофти тръпка....по добре се поговори сериозно с него,ако той може де...,(бивали такова нещо да си беше измил зъбите какъв идиот)и му бии шута.Не се заслужава ..май ..май

[Industrial_Fr3aK]
03-16-2007, 13:14
зарежи го.. т'ва е.. според мен 100% ти изневерява

Iv4eTy
03-16-2007, 21:20
определено имаш право да се съмняваш! Поговорете си, кажи му че няма да го търпиш, защото първо ако види че си мълчиш, ще продължава да ти се подиграва и второ СРАМОТА Е ДА ОСТАВЯШ ЕДНО МОМЧЕ ДА ТЕ ВЪРТИ КАКТО СИ ИСКА :!: :!: :!:

nencuHka
03-16-2007, 21:22
"Устата му смърди на п*тка,дали ми изневерява?"

Ахахахахаха... :lol:

И аз исках да се изсмея на това :-D

03-16-2007, 21:28
ee kak razbra 4e ystaa mu miri6ela na putka?moje da e ql ne6ty i tka da ti se e storilo kolkoto doprezervativa taq istoriq s precakvaneto moje i da e vqrna....no nada li pi4a mai qko te menti po hubu prikazvai s nego i ako vidi6 4e ne6tata ne sa dobre go ostavqi