View Full Version : Девствен
Ghost_Rider
03-15-2007, 20:14
На 16 години съм и искам да попитам дали е нормално на тази възраст да не съм правил секс, защото наскоро участвах в разговор с приятели на тази тема, които ме скъсаха от подигравки за това, че още съм девствен. :(
оффф тва па е много тъпо...те па като са правили секс и кво...бате споко...има и хора на по 30 и все още са девствени(гледай 40 Годишен Девственик :D )
ми значи са ти доста тъпи приятелите
nelence7o
03-15-2007, 20:19
На 16 години съм и искам да попитам дали е нормално на тази възраст да не съм правил секс, защото наскоро участвах в разговор с приятели на тази тема, които ме скъсаха от подигравки за това, че още съм девствен. :(
Според мен не от значение кога ще го направиш а с кого...?Замисли се в/у това. На 16 си имаш цялото време на света.....защо да бързаш...защото приятелите ти се подиграват????!!!!!
Ghost_Rider
03-15-2007, 20:21
Според мен не от значение кога ще го направиш а с кого...?Замисли се в/у това. На 16 си имаш цялото време на света.....защо да бързаш...защото приятелите ти се подиграват????!!!!!
Не, заникъде не бързам, само че просто исках да разбера дали има и други с този проблем.
shmatka_s_patka
03-15-2007, 20:23
mnogo qsno 4e ima... pak i edin pat kat po4ne6 e hubavo da ne spira6 ....
BloodSoul
03-15-2007, 20:25
Това са пълни глупости! Какво като си на 16 и си девствен. Остави ги, мислят си, че вече като са го правили и са голямата работа. Не се притеснявай, напълно нормален си. Ще го направиш, когато му дойде времето! :)
nelence7o
03-15-2007, 20:41
. Ще го направиш, когато му дойде времето! :)
:smt041
Luciferian
03-16-2007, 00:14
Ако поне половината от тях са виждали гола жена, аз ще си обръсна веждите! Смотани комплексари, надуват се, не им вярвай. Пред теб се правят на велики, а кой знае по колко люти чекии на дем праскат. Накарай ги да докажат поне 1 бройка и ще видиш как ще увиснат.
alkobalko
03-16-2007, 04:03
В случая проблема не е в теб, а в тях. В това, че си девствен няма нищо лошо и срамно. Когато откриеш подходящия човек ще го направиш.
О що не им теглиш едни майни...
Намерили кво да се подиграват, като те путка (как мразя тая дума...) само на картинка са виждали... И в някои филми
helen4ee
03-16-2007, 06:14
ХАх естествено че има и други момчета които не са правили секс на 16.ЗАбога на не трябва от толкова рано да се прави секс против всякакви правила е! Кво се сдухваш мислиш ли въобще че тия които са те ебавали са го правили? Едва ли.Незнам според мен не трябва да се срамуваш а гордееш все пак рядко се срещат свестни мъже :-k
Нормално е.
Един мой приятел е на 19 и още е девствен.
Друг направи сефтето след като навърши 18.
Споко, не се сдухвай. :)
ThePainIsReaL
03-16-2007, 07:15
Супер нормално си е даже. Кво се сдухваш от такива излишни неща . Я гледай по-позитивно . И твоето време ще дойде.
Има хора на по 25 дето са девствени, споко :mrgreen: , имаш време до тогава :mrgreen:
olive_oil
03-16-2007, 07:18
На 16 години съм и искам да попитам дали е нормално на тази възраст да не съм правил секс, защото наскоро участвах в разговор с приятели на тази тема, които ме скъсаха от подигравки за това, че още съм девствен. :(и ги наричаш приятели?!?!?!
Не трябва да им обръщаш внимание.Въпрос на личен избор си е кога ще го направиш.Напълно нормално е да си девствен на 16.Това да не е много голяма възраст случайно!?
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 09:08
:-s охооо не ми казвай 4е се притесняваш от това 4е си детствен пи4 аз ти свалям шапка...другите като са тъпи и като се излагат да го правят на по 14,15 години!!!! моля те единствения който трябва да се смее това си ти и то на тях...я моля ти се направи го като си готов с когото искаш и колкото по глям толкова по добре според мен най добре го направи на миним като навършип 17 и не се притеснявай...единствените идиоти са приятелите ти..
Master_88
03-16-2007, 19:56
Нормално е,остави ги какво ти говорят. Просто още не си срещнал подходящата партньорка. Да не говорим,че тези,които се правят на най-голями разбирачи,често също се оказват девствени или пък неопитни
Виж пич аз съм живия пример, на 17 съм и не съм правил.Имал съм възможността като секи друг, но просто не беше с човека, който харесвам,обичам или както искаш го наречи.Не е важен спорта, се пак секса е породен от чувства(лично мое мнение, не се опитвам да обременявам никой с него, така че може да не ми се подигрявате, че съм задръстен и прочие).Вече имам сериозна приятелка просто чакаме момента, а той рано или късно ще дойде, така че всичко с времето си. Не се притеснявай
HagpycaH
03-22-2007, 21:53
Не им обръщай внимание да не ти пука всичко с времето си не бързай за никаде..Бтв да не си от Кърджали ти ?