Влез

View Full Version : Отношението ви към секса...

MaXy_GiRL
03-16-2007, 07:54
М...бих искала да разбера какво е отношението ви към секса!?Как го приемате...като задължение...фаза на любовта...нейзменна част от вразката...просто удоволствие...или...ох всичко!!!Какво за вас значи тази дума и това действие и как се отнасяте кам това.....?!

krem4et0
03-16-2007, 08:28
на първо място за мен е интимността- сексът и любовта за мен са неразривно свързани, следва удоволствието, но не само физическото, но и емоционалното и не на последно място самата потребност от секс е напълно човешка и естествена!

sladur4eto_f
03-16-2007, 08:29
mi az go pravq za udovolstvie.ne mislq 4e nqkoi go pravqt po zadaljenie :wink:

wildlife18
03-16-2007, 08:39
ami az sa6to go pravq za udovolstvie,zadaljenie nikoga ne mi e bilo i ne iskam i da go pravq ot zadaljenie i sa6to spored men e nujda =P~

koalka
03-16-2007, 09:29
За мен секса е неизменна част от любовта, но това не значи, че не може двама души да се обичат и без него.Просто най-прекрасно е като обичаш някой и да правиш секс с него.Не трябва да е задължение, дори и когато си женен.

miloto_girl_4e
03-16-2007, 09:31
Пфф.. за мен сексът е нещо много .. лично и интимно нещо ..
До сега съм спала само с едно момче, защото съм обичала само него ..
Аз лично секс без любов не мога да правя.. при сексът се сливат телата .. стават в едно .. всичко е истинско, първично ...
Никога не съм го правила по задължение .. винаги съм влагала чувства и желание

malone
03-16-2007, 10:48
Ами при мен и секса и любовта вървят ръка за ръка така че ако има любов ще има и секс. :wink:

ThePainIsReaL
03-16-2007, 10:53
Бтв много хубава тема ..
та .. за мен сексът винаги е вървял ръка за ръка с любовта, не можех да си представя, че ще се съблека пред човек, когото не обичам или че ще дам на просто някой си да ме бара, както и аз да докосвам него.
Правенето на секс го възприемах като правене на любов, отдаване на другия, сливане на двама души в едно .. ако преди 6 месеца ме бяха питали същото нещо, сигурно щях да кажа, че никога няма да спя с някого, ако не го обичам ..
Дааа , ама НЕ !
Хората си променят мненията, бурните връзки приключват. И изпадаш в състояние, в което не си способен вече да обичаш. Сърцето не чувства, но тялото си иска неговото, хормоните бушуват в главата. Така, че ти правиш секс и вече не го възприемаш като любов, а като удоволствие. Изпитваш нужда да го правиш, защото ти харесва сексът .. самият секс .
Едва ли много добре го обясних, но както и да е...
Уверила съм, ако не ЛЮБОВ , то поне СЕКС на този свят има много много .

03-16-2007, 11:42
Удоволствие...

bungle
03-16-2007, 11:53
Задълбочаване на връзката.

alkobalko
03-16-2007, 12:59
Нещо много красиво и интимно. За мен сексът е неразривно свързан с любовта. Никога не бих спала с човек, който не обичам. Сексът задълбочава връзката, сближава влюбените. Никога не съм го правила по задължение. Винаги е било, защото за мен и приятелят ми е удоволствие, нещо прекрасно.

Ice_Queen
03-16-2007, 13:02
Обичам секса :)
Правя го само ако привличането е голямо.
Не е задължение.

kukli4ka__
03-16-2007, 13:11
секса е неизменна част от всяка една връзка :!: за мен е удоволствие,било е и задължение,но много го обичам,както казват някои-повече от хляба.Без секс живота би бил много скучен,ама говоря за качествен секс,не за ръчкане :!: