View Full Version : какъв тип момчета харесвате?
[Industrial_Fr3aK]
03-16-2007, 13:19
Еми кажете какъв тип момчета харесвате..
HopeLesss
03-16-2007, 14:02
Мисля, че само с една дума не може да се определи какъв тип момчета харесва едно момиче. Аз честно казано обичам момчета с характер, които отстояват мнението и желанието си. Не си падам по разни лигльовци, нито пък по разни биячи. Просто търся нещо специално и различно, което да ме грабне още от първия момент. :wink:
haha razli4no no vinagi, koeto posle v posledstvie ni6to ne mi nosi kato uspeh to sa mom4etat koito izglejdat napravo za6emetqva6to i vapreki 4e vsi4ki mi kazvat 4e primerno ne e za men az si prodaljavam da si go haresvam i posle stradam haha e vse nqkoga 6te namerq 4oveka za men
Не знам кой обича сдухани момчета...Нямам определен тип момче, а и всеки си е индивидуален.Може например от тези, които си ги изброил да е сдухан и добричък или скейтър+ лошо момче.Момчето, което обичам не е нито сдухан, нито скейтър, а под лошо момче не знам какво разбирате...Ако имате в предвид всяка нощ да е с различно момиче-и това не е.
malkoto^f
03-16-2007, 14:32
az glasuvah za dobrichak,makar che ima i drygi neshta koito sa vajni... :roll:
Ice_Queen
03-16-2007, 14:45
Bad boy ми се видя най-близко...
Момче което умее да ме остави без дъх,глас и думи е просто :smt007 .С 1 целувка да ми замая главата и да ме накара да искам още и да не я забравя дълго..Момче което само с погледа си да ми обръща вс вътре.дааа.....Момче което не м исе дава на поднос,с което има интрига ,чувстваш се желана,но не и прежелана..офф..трудно ми е да го обясня ,но...но погледа и гласа по специален начин..по онзи палав и дяволски начин.... :twisted:
леле... :oops:
Gabelitka
03-16-2007, 14:51
Харесвам и добрите и лошите момчета :D Но накак си като всяко момиче не привлича повече лошото :D
Ur_HaNds_0n_m3
03-16-2007, 15:00
оо определено "Bad Boy" :smt016
мацка от класа
03-16-2007, 15:24
Абе,малко плиткоумно е направена анкетата... [-( Моя ''тип'' момчета е с излъчване,пекан,отворен,вн мателен,абе пич. Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям :roll:
mila_pila
03-16-2007, 15:36
Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям
еее защо пък? и те си имат чар, ако са сдухани в определени граници. леееко срамежливите мен лично много ме кефят :wink:
мацка от класа
03-16-2007, 16:00
Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям
еее защо пък? и те си имат чар, ако са сдухани в определени граници. леееко срамежливите мен лично много ме кефят :wink:
Кхммм...има огромна разлика между срамежлив и сдухан! Усещаш ли се?
ThePainIsReaL
03-16-2007, 16:06
Лошите момчета .. :?
mila_pila
03-16-2007, 16:11
Кхммм...има огромна разлика между срамежлив и сдухан! Усещаш ли се?
да. сдуханите са и срамежливи, освен всичко останало :lol:
happy_cute
03-16-2007, 16:30
Аз си падам по недостъпния,но печения,който понякога ме ядосва адски много,но може да ми се извини по такъв начин,че да не мога да му простя :oops: Задължително е да има чувство за хумор,за да може да ме засмее и да ме провокира :P
Ама не сме си говорили от толкова време...BTW с какво да го заговоря?
nelence7o
03-16-2007, 17:12
Не обичам да типизирам хората.Обичам разнообразието...Гласувах за Добричак ..защото сегашното ми гадже найстина е съкровище...
Авторът на темата е идиот.
Сега аргументите ми.
1ви аргумент-Аз не греша и казах така.
2ри аргумент-Има опция вижте резултатите,е има и вариант да обича да щрака на клавиатурата и затова прави безполезни отговори.
3ти аргумент-Котката ми го потвърде,а тя също не греши.
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
[Industrial_Fr3aK]
03-16-2007, 18:30
Авторът на темата е идиот.
Сега аргументите ми.
1ви аргумент-Аз не греша и казах така.
2ри аргумент-Има опция вижте резултатите,е има и вариант да обича да щрака на клавиатурата и затова прави безполезни отговори.
3ти аргумент-Котката ми го потвърде,а тя също не греши.
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
авторът на темата, че е идиот е идиот :-D ама поне не прави манафи с майка си и сестра (за разврат с животни и мъже няма да споменавам) като теб :evil:
]
авторът на темата, че е идиот е идиот :-D ама поне не прави манафи с майка си и сестра (за разврат с животни и мъже няма да споменавам) като теб :evil:
що не каза за разврата с животни?
Аз си падам по секс с амеби примерно.
[Industrial_Fr3aK]
03-16-2007, 19:03
]
що не каза за разврата с животни?
Аз си падам по секс с амеби примерно.
Еми сигурно.. :smt005 :smt118
Момче което умее да ме остави без дъх,глас и думи е просто :smt007 .С 1 целувка да ми замая главата и да ме накара да искам още и да не я забравя дълго..Момче което само с погледа си да ми обръща вс вътре.дааа.....Момче което не м исе дава на поднос,с което има интрига ,чувстваш се желана,но не и прежелана..офф..трудно ми е да го обясня ,но...но погледа и гласа по специален начин..по онзи палав и дяволски начин.... :twisted:
Оха как ще ти замаям ... аз ... !
Мой тип си :P
A и за да не е спам - темата е безмислена защото повечето свестни момичета предпочитат "Лошите МОмчета" а иначе другите тип момчета са за кифлите,тъпите,грозните,де елите ...
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:15
:mrgreen: ами аз просто оби4ам мом4етата вси4ки и всякакви!!1 не само като гаджета ами и акто приятели...аз сам израснала само сред мом4ета и ми е било старшно фецко...с вас става страшен купон!!!! ааз ли4но без мом4ета няма да мога да живея...вие сте прекрасно божие създание!!!! :smt007
SaYoNaRa
03-16-2007, 19:29
Оха как ще ти замаям ... аз ... !
Мой тип си :P
A и за да не е спам - темата е безмислена защото повечето свестни момичета предпочитат "Лошите МОмчета" а иначе другите тип момчета са за кифлите,тъпите,грозните,де елите ...
Това което искаш да не е се нарича ФЛУД а не спам
sweet_bubka
03-16-2007, 19:32
az pyk glasuvah za 'Bad boy' kyvto e moq samo deto s mene ne se dyrji lo6o a mi dava samo lubov i ne6jnost i pravi vsi4ko za men, no sprqmo drugire ... :oops: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
вие, хора, наистина ме удивявате с тъпотата на анкетите си - изключително малоумни
ми на мен bad boy маи най-близко ми се струва... 6тото за мен тряабва да е такова, което да не ме оставя да си поема дъх, такова с което никога няма да знам какво ще се случи в следващия момент такова което няма да ми дойде на крака,момче с което е интересно да съм, което само като ме погледне и... просто такова с което ще има тръпка, може да звучи странно, но такова с което има интрига абе нз просто няма начин да го обясня...
SupremacyGirl
03-16-2007, 20:43
Маалееее...
nencuHka
03-16-2007, 21:09
Гласувах за "друг тип" ...падам си по по недостъпни :roll:
Violenza
03-17-2007, 05:22
Нямам точно тип, но определено скейтърите са ми слабост.
happy_cute
03-17-2007, 09:31
Гласувах за "друг тип" ...падам си по по недостъпни :roll:
=D> me too =)
о аз гласувах за "BaD BoY" ,определено с тях има най-много тръпка :smt007
az glasuvah za dobrichak,makar che ima i drygi neshta koito sa vajni... :roll:
:wink: определено!пък и честно казано обичам да разнообразява!не ми харесват някои дето са постоянно добрички, пък и не обичам винаги да е bad boy!
sexy_momi4e
03-17-2007, 11:47
ami to s edna duma mnogo ne moga da ti kaja,ama opredeleno ne bad boy,ne iskam sled vreme da se pribiram u nas prebita ot boi,ama zavisi kakvo se ima predvid pod "bad boy"
Dissenter
03-17-2007, 20:43
Сладури :-D
svetlidim
03-18-2007, 00:24
Обичам пекани пичове,гъзарчета,ама пред мен да са си добрички.Гласувах за добър :!:
sexy_momi4e
03-18-2007, 10:39
ami az glasuvah za poslednoto(6-toto) :smt016 za6toto ne moga da razbera kakvo se ima predvid po lo6o mom4e :roll: