View Full Version : сладка vs фатална
Th3WildAng3l
03-16-2007, 14:11
Та момчета .. какво момиче бихте предпочели - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н) или секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н).
Ако въпросът ми е неясен или темата се повтаря - извинявам се и модераторите да си свършат работата. :)
секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н). twa bih izbral az :)
[Industrial_Fr3aK]
03-16-2007, 14:14
секси фатална
Schnitzer
03-16-2007, 14:19
Кефят ме нежни и мили,но зависи според настроението :wink:
n1ght_shadow
03-16-2007, 14:57
predpo4itam 1voto - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)
alabalalaa
03-16-2007, 14:59
xexe :wink: ne zabravqite ,4e ima sladki mili angel4eta,koito sa seksi fatalni , sabaznitelni i mnogo strogi....xixix
Scandalous_lady
03-16-2007, 20:21
xexe :wink: ne zabravqite ,4e ima sladki mili angel4eta,koito sa seksi fatalni , sabaznitelni i mnogo strogi....xixix
Поради факта че съм нисичка момчетата си мислят че съм някаква добра миличка .... Но има едно голямо НО.Любомото на едно мое бившо гадже беше мойта "трансформация" от милото момиче в ненаситна искусителка :oops: Казваше ми че съм мултифункционална :-) След като знам че мога да съм и двете според момчето си избирам подход и поведение за свалка \:D/
My_Infernal_Majesty
03-16-2007, 20:26
Не мисля че имам мили меки черти... незнам де то другите ще кажат но досега само един човек ми е казвал че съм сладка /и аз знам защо само той го казва/ ....но по принцип не обичам да ме възприемат като некво сладко малко момиченце...щото не съм! :evil:
искам да съм с мръсница много ясно! най ме кефи когато момичето ме предизвиква непрекъснато когато е съблазнителна както с външния си вид така и с държанието си ;)
секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)
:wink:
Ain't that perfect?
03-17-2007, 10:11
Дама за пред другите и курва в леглото :)
mimi_pink
03-17-2007, 10:20
Тъй като съм зодия Близнаци :smt052 -- мога да съм всякаква!Иначе на ръст и размери съм ДЖОБНА,ама съм си и доста голяма лудетина!Така че секса зависи от настроението ми!!
babi_girl
03-17-2007, 10:54
mi na men vsichki mi kazvat che sym malko sladurche, ama kato sym s gadjeto mi i po-skoro sym dqvolche :oops:
Секси сладка. 1-вия вид :)