PDA

View Full Version : СУПЕР ОТЧАЯНА ПОМОЩ

Sunshine_gadna ku4ka
03-16-2007, 18:38
начи хора имам много голям проблем.начи вижте как стоят нещата. аз съм на 13 год и от две години си харесвам едно момче много ама тои не ми обръща внимание и сега си харесвам него,единия му наи добар приятел и другия ми най добър приятел и нз ко да прая.с тоя въпросния първия се забихме много на рождения ден на втория и после след тфа се едно не се познавахме което ме нарани много и са сме само на здрасти как си ми добре и аз ми оки аиде чау и тфа е разговора пишем си ама не е кат преди щот аз се сприятелих с приятелката му която му е като сестра и тя почна да ме води в неговата компания и се сближихме.супер много сам страдала заради него ама нишо не става и секи ден става се по лошо тоест че аз се влушавам щот ПОСТОЯННО мисля за него и нз ко да прая моля ви се помогнете ми МОЛЯ ВИ

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 18:45
:smt005 гадна ку4ка? какъв е този ник не стига 4е е гаден ника ами и си на 13? както и да е и аз сам се изагала.......ами 1 я си изясни кой си харесваш, него...единия му най добър приятел или другият ти най добър приятел..и тогава ни пиши щото сега въпросът ти е много тъпо зададен...

nencuHka
03-16-2007, 18:53
Хахха,ти харесваш оня,приятеля му и твоя приятел,с който се запозна на роженния ден на втория,който не ти обръща внимание,заради оня другия :roll: :-D Разбрах ли те добре??

03-16-2007, 18:55
мхм знам начи аз наи много си харесвам първвия калин се казва ама за сметка на тфа наи много ми е разбивал сърцето така да кажа и са нз ко да прая с него защото супер много го харесвам ама тои ме смята само за ФР :smt087

Sunshine_gadna ku4ka
03-16-2007, 19:07
ми начии харесвам си тримата най добри приятели :-D ама единия от тях ми харесва много от две години го харесвам и нз кфо да напр за да ми обарне внимание шот тои си пада малко дебил :-D

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:21
милаа ото4ни кой харесваш най мнооогоооо

Sunhine_gadna ku4ka
03-16-2007, 19:25
ми аз харесвам първия наи много дет го харесвам от 2 год кам него имам наи голямо привличане смис аз МНОГО ГО ОБИЧАМ а към другите двама само някфо привличане иначе нишо сериозно е тоя първия дет се забих с него е него наи много

Valar
03-16-2007, 19:26
начи хора имам много голям проблем.начи вижте как стоят нещата. аз съм на 13 год и от две години си харесвам едно момче много ама тои не ми обръща внимание и сега си харесвам него,единия му наи добар приятел и другия ми най добър приятел и нз ко да прая.с тоя въпросния първия се забихме много на рождения ден на втория и после след тфа се едно не се познавахме което ме нарани много и са сме само на здрасти как си ми добре и аз ми оки аиде чау и тфа е разговора пишем си ама не е кат преди щот аз се сприятелих с приятелката му която му е като сестра и тя почна да ме води в неговата компания и се сближихме.супер много сам страдала заради него ама нишо не става и секи ден става се по лошо тоест че аз се влушавам щот ПОСТОЯННО мисля за него и нз ко да прая моля ви се помогнете ми МОЛЯ ВИ
Колко зряло расъждаваш за годините си! :shock:

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:27
:wink: тогава мацко кво 4акаш нападай го 4е някоя друга хаха гадна ку4ка ще го вземе :smt016 аре късмет

03-16-2007, 19:29
мерси аз сам умно дете :D ми аз хубаво да го нападам ама тои неще нищо повече от забивка :cry:

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:30
:-k като се замисля имах по4ти същия слу4ай мацко...ама го изпуснах този дето аресвах 3год...защото дойде едно друго мом4е и ме открадна...

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:32
ами заеби го тогава...аз толкоз сам ревала за тоз 4е направо и накрая дойде 1 мом4е което толкова ми се доказа 4е ми завъртя главата 5 пъти...и сегааа много си го оби444кааамммм

03-16-2007, 19:36
еми сички така ми казват че не бил подходящ за мен но ми казват че тоя неговия приятел жоро много си отиваме щот тои жоро секи пат ме гушка за здр и е така един път играхме баскет и тои трагна да ме цунка и то сичко тфа пред очите на калин първия за които ви разказах и тои погледна с некфа злоба към нас и един ни прекъсна и каза да играем и после да си праим хубаво и така и напрао и аз мноу рева все още за него което е най лошото ;(

няма ме
03-16-2007, 19:39
бих ви помогнала с тежките задушевни проблеми, но не искам, а пък и ме мързи да чета дългите досадни постове

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:40
:shock: ооо господи трябва да се запознаем моята история е абсолутик същатаааа!!!!!!!! 4естно то4но по същия на4ин е с мен само дето моят голям ухажор даже най големия ми досега се казва ввлислав...хвани го...защото такива мом4ета се срещат много рядко..казвам ти ще се влюбиш в него просто предвиждам ще хлътнеш като луда пба4е гледай да не го изгубеш докато се туткаш с идиоти аз слава богу хванах влака....той ме 4акаше 2 години...е тва се казва мом4е

SaYoNaRa
03-16-2007, 19:41
Съвети на гадни кучки не давам [-( [-X

03-16-2007, 19:42
еми щом искаш немаше кфо да измисля и тфа ми доиде на акала :-D

Sunshine_gadna ku4ka
03-20-2007, 21:17
кажете ми кфо да правя че ше откача вече.мноо почва да ми писва :roll: ама и много ми харесва абе страшна история.са ше хоим на една екскурзия и един негов приятел вика и калин и алекс ги гоня от стаята и аз викам ми калин го прати при мен и тои каза ше го питам и тои е казал че ше си помили ама не ми се вярва да се навие щот абе само ако е пиян :-D

BAYO
03-20-2007, 23:33
Съвети на гадни кучки не давам [-( [-X

:-s Ми за кво пишеш тогаа ве майна ......... иначе съм съгласен с тебе де спор неа :smt081 :smt082 :twisted:

Тва са мноу зле раоти 13 годишни 12 годишни , те оше незнаят къде се намират и се чудят дали пият мляко или вода ама карай .... ние остаряхме, те малките хлапета вече и "близалки" опитват. :::

vvs_go
03-21-2007, 05:07
под забихме кжо разбира6 13 годи6на кукло 4е не6то не те разбрах

Violenza
03-21-2007, 05:54
мерси аз сам умно дете :D ми аз хубаво да го нападам ама тои неще нищо повече от забивка :cry:
И какво значи 'забивка' ?!

helen4ee
03-21-2007, 06:13
:smt005 гадна ку4ка? какъв е този ник не стига 4е е гаден ника ами и си на 13? както и да е и аз сам се изагала.......ами 1 я си изясни кой си харесваш, него...единия му най добър приятел или другият ти най добър приятел..и тогава ни пиши щото сега въпросът ти е много тъпо зададен... mi muci gadna ku4ka se razvnopostavq na bqsna teenagerka... tui 4e are na na 6turbel se prismql hurbel .. [-X :P :smt005

koalka
03-21-2007, 07:10
Първо си изясни чувствата към всички, защото момчетата са 3!Няма смисъл обаче да се занимиваш още време с това момче, което не ти обръща внимание от 2 години.

iiirish
03-21-2007, 07:29
Хахха,ти харесваш оня,приятеля му и твоя приятел,с който се запозна на роженния ден на втория,който не ти обръща внимание,заради оня другия :roll: :-D Разбрах ли те добре??

не се и опитвай :lol: на 13 ги перат хормоните и не могат да пишат :lol: нито да обясняват :lol: