PDA

View Full Version : gospojite???

CrAzY bAbY
03-17-2007, 06:03
za6to u4itelite sa tolko tupi.edno mom4e nqmashe u4ebnici purviq srok i gospojata mu se karashe za6to ne si e kupil.kraq na purviq srok si kupi i gospojata mu izhvurli u4ebnicite prez prozoreca za6toto malko govore6e v 4as.ama i da govori ot kude na kude 6te mu hvurq u4ebnicite.Vie kakvo mislite??? :-) :-) :-)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!

03-17-2007, 06:05
е това е прекалено, но съвсем "нормално" за повечето учители.Аз съм ставала свидетел как учителка хвърля чантата на ученик в коридора,даже съм виждала как учителка бие шамар на едно момче( е за това си имаше основателна причина) и с дневниците съм ги виждала как налагат...уф луда работа са ! Винаги са недоволни каквото и да правим.

Qnchety
03-17-2007, 06:21
Тая наред ли е :o ! Тя и наща класна се гледа да се кара за най малкото нещо а пък даскала ни по математика даже ни удря!!!

saninka91
03-17-2007, 06:38
Доста ненормално е това с хвърлянето на учебниците,но го погледни от тази страна че почти всеки учител е изкрейзил

krisi_pisi
03-17-2007, 06:44
От тея учители всичко може да очакваш вече.Нашата класна я перът малко лимкитe .Замерва ни с химикали , обижда много здраво! , бие ни със
дневника, някои учебник, хвърля ни тетрадките в коша за боклук като ги е хванала с два пръста като нещо отвратително,защото имало няква картинка със po-разголени известни личности ,а тя харесва само тетрадки на цветя :).На родителски срещи казва на родителите ,че ние учениците сме мълтретирали,заплашвали,пс ували,теторизирали сме учителите :lol: да всички тея глупости ги е казала.Познавам само една нормална учителка няма равна!
CrAzY bAbY споко не сте сами! :)

03-17-2007, 06:45
pove4eto daskali se darjat mn tapo s nas tineidjarite v moeto daskalo ima edna edinstvene deto mn me kefi i s neq moje da se govori na vs temi i vinagi ni razbira problemite nikoga ne pi4e 2 i otsastviq-ei tva se kazva qk daskal :P

sherry
03-17-2007, 07:03
Трудно е да си учител - много работа, много отговорности, малки пари и малко уважение от тея, които учиш.

Повечето даскали направо се побъркват заради нас, не ги слушаме, не ги уважаваме, нервираме ги супер много. Разбирам я тая жена, ядосала се е много, но не трябваше да му хвърля учебниците, все пак тези неща пари струват...

N0_feAR
03-17-2007, 08:33
е това е прекалено, но съвсем "нормално" за повечето учители.Аз съм ставала свидетел как учителка хвърля чантата на ученик в коридора,даже съм виждала как учителка бие шамар на едно момче( е за това си имаше основателна причина) и с дневниците съм ги виждала как налагат...уф луда работа са ! Винаги са недоволни каквото и да правим.
всъщност забравих да добавя че г-жата по английски замери веднъж един съученик с маркер щото уж говорел(което не беше вярно) и на всичкото отгоре много ме изнервят такива учителки които пишат забележки в дневниците за най-малкото:
дежурния не знае отсъстващите(ега тъпизма,а колко още такива има...)
И заради такива забележки изключват ученици.... О.о

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-17-2007, 08:43
sigurno ima slabi nervi.. ina4e kak tai shte mu hvruli u4ebnicite?!?!? gadna daskalka... :roll: nie imame reshetki na prozorcite taka 4e nqma opasnost ot takiva neshta :lol: :lol: :lol:

Fucking_Bitch
03-17-2007, 08:49
Не всички са тъка,но доста от тях имат професионално изкривяване вече,което автоматично означава липса на каквито и да било нерви. :lol:

IdiOtKa
03-17-2007, 08:54
оооо тва е супер тъпо маина ...аз до ся тряше секи ден да ходя си сабирам учебниците от двора на даскало ..аз не спирам да говоря и до ся тва не ми се е случвало ... тва са простотии ... !

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-17-2007, 10:17
оле тва е много тъпо те и нашите даскали са откачени ама чак пък толкова...то който е учител рядзко е напълно нормален :D

mon4eto
03-17-2007, 12:05
Mi...prosto ludnicata nqma sredstva i za tva vsi4ki ludi sa navan :twisted:

malkoto^f
03-17-2007, 14:33
Трудно е да си учител - много работа, много отговорности, малки пари и малко уважение от тея, които учиш.

Повечето даскали направо се побъркват заради нас, не ги слушаме, не ги уважаваме, нервираме ги супер много. Разбирам я тая жена, ядосала се е много, но не трябваше да му хвърля учебниците, все пак тези неща пари струват...

i az mislq taka

Stealth_s
03-17-2007, 14:53

Е ще и счупа главата :smt013

krasivata_luvica
03-17-2007, 17:03
za6to u4itelite sa tolko tupi.edno mom4e nqmashe u4ebnici purviq srok i gospojata mu se karashe za6to ne si e kupil.kraq na purviq srok si kupi i gospojata mu izhvurli u4ebnicite prez prozoreca za6toto malko govore6e v 4as.ama i da govori ot kude na kude 6te mu hvurq u4ebnicite.Vie kakvo mislite????????????????? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
mani gi daskalite :lol: mene mi izxvurlixa 4antata na edno kato balkon ama moje6e tam samo da se stupi ako sko4i6 i trqbva6e da ska4am da si gi zimam :lol: te daskalite sa ludi beeee :o :x :lol: :-D pone na6te nie gi pravi me ludi gorkite otiva6 v 95-to v sf v kv.gerena i pita6 za 9b klas :twisted: :lol: i te 6te pobegnat kato popareni :mrgreen: ;-) =D> \:D/ :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: mnogo sa tupi4ki gorkite :lol:
sajelqvam gi daje :lol: :lol: :lol:

Dissenter
03-17-2007, 21:10
Ебах им мамата на даскалите.Откъде накъде ще му хвърля учебниците.НЕ иска да си купува и не си купува,кво толкова.А за малкото говорене в час...и това ли се превърна в ГРЯХ вече.Ако е така,закво ходим на даскало изобщо :smt005

punisher
03-17-2007, 21:10
не са виновни даскалите,че някои сте пълни олигофренчета.
то как да не изкуфеят..както каза някой по-горе ''трудно е да си учител,,,никакво уважение,,малко пари''
И аз мисля,че някои от учителите ми понякога се държат страшно тъпо,ама тука нали виждам за кво става въпрос.. само се лигавите..
а красивата лъвица .... молятисе моме...спри се..почвам да си мисля,че нарочно се правиш на толкова ТЪПА! #-o

koalka
03-18-2007, 07:55
Тая май е луда.Длъжна е да му плати нещата.

Ellie
03-18-2007, 08:24
1.Кажете на директора да я накаже и още неколко оплаквания, ако имате, ще я уволни.
2.Лично тя да му събере нещата.
3.Да ги плати.
4.Това, че е говорел малко в час, не значи, че учебниците тряа да се изхвърлят през прозореца.

Предишната класна беше скъсала дневника в главата на един от предишния й випуск.

iLoveChocolate
03-18-2007, 13:07
тая да я заведете при директора :roll: :roll:

iNsaNE`giRL
03-18-2007, 13:27
Мда определено на повечето даскали им члопа дъската.
Ама какво да се прави тряабва да ги търпим. Пък да не ви казвам, че и майка ми е даскалка.
Ужас.... ](*,)

Gravity^of^love
03-18-2007, 13:43
хаха кофти е ама..откачени колкото искате.. :) аз го имам един такав даскал по физика..голям образ е :) колко пъти е гонил ученици из стаята или пък "ще ги бие със стола".. много ми е забавен като почне да хвърля дневника на кадето му падне (нашя дневник е най-окаян всяка година)..а за друг такъв образ се сетих..даскалицата ми по история УАУ! :) Тя просто кърши! като се ядоса и като почне да трепери като лист..то принципно не е забавно щото се носи слух че има проблем с нервите..обаче като се развика и започне да трепери ..абе направо да се тресе..и то на целия клас му е адски смешно..но последни който посмя да се изсмее на глас при такава ситуация (която е почти всеки час) просто тая го направи по-нисък от тревата..смятайте колко му е викала на главата..ест след часа се почва "Тая пак не си е взела дозата" и тоя сорт ебавки..ама..какво да се прави..побъркваме я :) И нея като и останалите дето ни предават :) Не случайно все ние сме темата на разговори в учителската " 'В' клас" хахахахха :D :twisted: ноо не винаги ние сме по-кротките :P Онзи ден щеше да стане мелето с едни патки от класа и аз щях да сам в главната роля :) ляляляля :P но за тва друга тема ще пусна

03-19-2007, 06:16
От първите няколко мнения дето учителите биели ОМГ , да дойдат да ударят шамар на някой от моя клас да види ко ще и се случи...
Брат ми дето е 2ри клас...неговата класна пуска определени деца междучасието да ядат другите тряло си носят от вкъщи О_o...От стаята да излизат даже недава

mechtaq_za_teb
03-19-2007, 12:06
Dosta u4iteli sa shashnati :lol: Rqdko ima takiva s koito moga spokoino da proveda edin normalen razgovor

03-19-2007, 12:31
Leleee kakvo stana minalata sedmica.V syblekalnqta se preobuvame ne6to i onaq smotana krava(edinstvena v celiq svqt e mrazq e i ne samo az a cqloto daskalo i biv6ite i u4enici)daskalkata po FVS idva i ne6to daite si obuvkite maleeee.Edno momi4e i se izpsuva v o4ite i sega 6te q gonqt.Typa rabota 4esno.A v 4as po geografiq e ludnica.Samo da si gyknal 2 za edin den pisa na 15-16 u4enika 2-ki.A Istorika ni e otka4il.Ne6to himikala mi padna toq ze i go zabi v stenata do ko6a i posle si mi go iskara(mai vliza v kriti4eskata)

CrAzY bAbY
03-21-2007, 15:09
Emi v na6to daskalo kolko istorii ima 06te osobeno na6iq klas.Edin put po georgafiq edni u4enik se zavre pod biuroto i posle gospodina mu kaza:***** (nqma da komentiram imena)izlizai 4e kato te ritna 6a ti idat madete :lol: :lol: :lol:

GossipGirl89
03-21-2007, 16:24
Кво говорите - в нащо даскало имаме една по Счетоводство дето вчера каза на 2 съученички "Да го духате"... ма тва не й е първата изцепка - има още - "много сте тъпи...момичетата 89 набор са грешки на природата"...много такива бисери е имало. Почти всичките ни учители са побъркани. 1 свестен нямаме...

{girl_love}
03-21-2007, 17:10
mo nie v 4as po izobrazitelno g-dina vednuj po4na da udrq 4ina v zemqta 6tot 1 mom4e go qdosa,a 1 put bqhme hvurlqli piratki v 4as (e togava otsustvah no zaradi tova ni vikaha na r.sre6ta s u4enicite) abe mn takiva istoriiki ot na6to u4ili6te ima prosto na6ia klas e znamenit. :smt016

Cheesy
03-21-2007, 17:44
Значи той може да се държи зле,а тя не може така ли? Що наистина сички обвиняват г-жите/и аз съм така,де/ама пък ебаси тоя е отишъл на даскало да учи...

madlena15
03-21-2007, 21:15
алелее кви са тия учители бе :lol: в мойто не ни бият само имаме страх от директорката ни която е и учител по математика и за жалост ми преподава :(

variety
03-23-2007, 18:56
ba*ti gadnata koza tupa :smt013 awe te v na6to daskalo hi4 ne im mul4at na takiva naprao skandali i vednaga i svivat surmite :smt019

SeXyTo_f
03-23-2007, 20:33
ами.... то ние ги побъркваме в повечето слъчаи, и те съвсем откачат... :roll:

evil_lady_in_black
03-24-2007, 07:58
Всички са такива ](*,) мен ми хвърли чантата през прозореца , после като дойде майка ми и тъпачката си глътна езика . Трябва да покажеш на учителите че си по смел от тях и че не се страхуваш . Примерно мойта класна аз много я манипулирам , щото е тъпа и няма собствено мнение :-)

03-24-2007, 10:02
:cry: :cry: :cry: аз имам една супер отвяратителна госпожа по БЕЛ.Един ден тя ми писа 2 и аз се ядосах и я напсувах и тя ме чу и КРАЙ.от тогава ме намрази и постоянно ми пише по-слаби оценки от колкото заслужавам.и се даржи отвратително с мен и постоянно ми вика че не съм учела.и като имахме един ден да пишем есе и аз го бях написала хубаво ама тя каза че било малко и ми писа 3 ама на една друга от моя клас и беше също толкова колкото мойто ама на нея и писа 6.

Rock & Roll Queen
03-24-2007, 16:56
Ами много ясно, че каквото получават даскалите с такова ще и отвръщат..
Ти да си хабиш нервите по цял ден, за да научиш някакви идиотчета на нещо и после какво?! Да те гледат най-нагло и да ти се хилят в лицето..

03-26-2007, 12:37
а тая госпожа за която ви казах не ми е класна,а е по БЕЛ.!!!!!!!!!!! :-)

DevilWish
03-26-2007, 14:41
ПхаХхАхА ТаЯ ВаШаТа СъВсЕм Е ИзПЕрКалА ВеЧе...АмА ВиЕ СтЕ ФиНофНи ;)