View Full Version : Neznam Kakvo da MisLia...:{
Moje da me pomislite za nai golqmata glupa4ka che vi pisha tova..No Neznam kakvo Da mislia tai te mi nqkakav savet Molqvi 4e napravo umiram Imam priqtel i s nego hodihme 9 meseca i ne6to no toi izvednaj po4na da se darji mnogo studeno kam men.Izleznem navan i sled 1 4as mi kazva chao Tragvam Si...So6ti govorih S nego Kazaha Mi 4e e Bolen Zasekohme se v edna diskoteka...A predi tova kato mu zvanqh ne MI digashe i si izkluchi tela POsle kazva na moite priqtelki tq si go napravi shtom drugite sa po vajni no az ni6to ne sam napravila... Kaje te Mi Kakvo da Pravia Molqvi :{Pls...I zashto tova go Pravi...Dali Sam Mu Umraznala...
nencuHka
03-17-2007, 08:38
Обръщай му повече внимание,излизайте повече двамата и гледай да съчетаеш времето с него и приятелките ти.
Kato Izlizam Sam S Nego I MU obrashtam VnimanIe :{
cherinka
03-17-2007, 09:03
Kato Izlizam Sam S Nego I MU obrashtam VnimanIe :{
Ми DqVoLcHe_Ot_RaQ ти каза да излизаш ПО-ЧЕСТО С НЕГО и да СЪЧЕТАЕШ ВРЕМЕТО С НЕГО И прИЯТЕЛКИТЕ ТИ. Не четеш ли??!!?
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 09:06
Обръщай му повече внимание,излизайте повече двамата и гледай да съчетаеш времето с него и приятелките ти.
е явно си направила нещо или поне той така си мисли,ами вземи го питай направо какво е и как можеш да се поправиш,ако пък не можеш поне се опитай
Говорете за това и го питай направо заради какво той се държи така с теб.Трябва да има някаква причина.Щом изведнъж така е станало...
aMI tOI veche izobshto neiska da govori s mene nito mi zvani ot tri dni ne sme se vijdali:{
`Death`Whore`
03-18-2007, 09:14
Не иска да е с теб вече - спестете си обнадеждаващите мнения.
Не иска да е с теб вече - спестете си обнадеждаващите мнения.
А така бе ! Така те искам бе ! Ах ти мръсницооо... дъд бич.
$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-18-2007, 09:39
Говорете за това и го питай направо заради какво той се държи така с теб.Трябва да има някаква причина.Щом изведнъж така е станало...
и според мен трябва да говориш с него така най добре ще разбереш защо се държи така с теб!
LaDy_FroM_HeLL
03-18-2007, 21:49
Sujalqvam,no az ne smqtam,che na 9 mesechna vruzka momicheto trqa se otkazva i da i kazvate`krai ne shte da e s tebe`Az smqtam,che naistina trqbva da govorish s nego i da my pokajesh,che sujalqvash za tova,ot koeto se e obidil ili go e naranilo ili otblusnalo i,che iskash da se popravish ..ne se otkazvai momiche zvanni my,kaji na negov pr-l da si oredqt sreshta i go pomoli da otidesh vesto nego za da govorite,izmisli neshto,no moq savet e ne ostavqi taka glupavo da svurshi vsichko..bori se za liubovta vi i nameri nachin da se revanshirash...nachin,koito toi shte haresa i nqma da zabravi :smt008 neka go ima otnovo :wink: uspeh ti pojelavam
I cum blood
03-19-2007, 00:08
opredelenoi si mu omruznala :| ama toi 6te te oceni 4ak kogat i ti po4ne6 se durji6 taka :!:
nelkalee
03-19-2007, 07:22
Няма какво да се чудиш,варви и го попитай!Така ще разбереш какво трябва да направиш!:)
divo_kotence
03-19-2007, 07:34
ем освен да поговориш др начин няма...и се пак си помисли как се държиш с него...може вината наистина да е в теб и ти да си го отблъснала несъзнателно....
Ами най-вероятно си му омръзнала и си търси причини да скъсате :::
Ми питай го. Сигурно има причина! Не може просто така изведнъж да се отдръпне от теб.
ant1_4alga
03-19-2007, 08:39
поговорете за това няма как ина4е ;) а относно вниманието не отделяй прекалено мн внимание само на нега 6тот може да стане досадни4ко и да му писне обръ6тай му внимание но в умерени коли4ества и ако нещата не се оправят поговорете за това :)
Blagodaria vi Za savetchetata Vi...Da Moje da sam mu omraznala kakto kazvat NqkoI V Foruma...No VSe pak e gadnichko nali taka ...:{No kakvo da se Pravi...Takav E jivota...Palen S Bolka a i poNqkoga sas shtasltlivi Migove!!!!Ne PoJelavam na na nikoi Da e V tova PoloJenie...