Влез

View Full Version : Гей момчета или хетерото са по-хубави?

Langedok
03-17-2007, 13:29
Знам, че темата може би звучи глупаво, но искам да споделя едно свое наблюдение.

През 2004 г. бях в Англия, първото ми излизане в чужбина, (още юноша бледен :) ) имах малко задължения, и после към 3 дни да се мотам - та овършах клубовете на Ипсуич - в това число естествено една вечер се забих и на гей клуб \:D/
Това, което видях в Англия беше горе долу следното - гей мъжете бяха хубави, със стегнати тела и т.н. После ходих и в други държави, там също гейовете като че ли бяха по-красиви от хетерото.

В БГ обаче ми прави впечатление, че хетеро момчетата са доста хубави, особено що се отнася до спортната фигура, докато повечето гейчета, които съм виждал, не спортуват. Някои се задоволяват с това да са слаби, което според мен не е достатъчно...

Мислите ли, че съм прав или се заблуждавам? Хетерото в БГ по-хубави ли са от гей момчетата?

`Death`Whore`
03-17-2007, 13:32
Какво общо има красотата с телата?

Langedok
03-17-2007, 13:33
Обърни внимание - не говоря само за тела, а изобщо - външност, излъчване ако искаш също и тн.
Но огромно значение за външният вид все пак има поддръжката.

`Death`Whore`
03-17-2007, 13:39
Обаче хубавото и с чувал си е хубаво. Аз пък не си падам по поддържани мъже - за мъжете стига да се къпят и бръснат лицето си. И си падам по слаби всъщност. Бтв, ти май си мъж - какво те интересува външният вид на другите мъже?

Langedok
03-17-2007, 13:48
А освен да се къпят и бръснат - не ти ли си струва, че не е лошо и да тренират нещо примерно, а не да са 100-килограмови лайновози?
А иначе за прекомерното поддържане при мъжете - имам предвид прекалено използване на козметика; епилации навсякъде и тн - то май е мода сега, ама на мен много не ми допада тая мода

`Death`Whore`
03-17-2007, 13:50
И на мен не ми допада ;)
Иначе споменах, че ми допадат слабичките, макар че бившият ми приятел си е дебеличък. Не е това най-важното :)

scion_of_Storm
03-17-2007, 13:50
Омфг :D :D

03-17-2007, 14:32
gay-ovete se glasiat pove4e i sa mi po-gotini

Div_angel_f
03-17-2007, 14:53
Хората навсякъде по света са различни! Няма един с друг еднакви, дори и близнаците се различават по нещо... И все пак българските мъже са си най-хубави! :wink:
Примерно, познавам момче, което се грижи супер МНОГО за външността си, бръсне се навсякъде, скубе си веждите, ходи на фитнес и т.н. и НЕ Е ГЕЙ!
Виждала съм (но не познавам лично) момчета, които отстрани им личи, че не се грижат за външния си вид... миришат и т.н.
От там нататък вече всеки си решава как да поддържа външността си...

До човека си е, кой както се подДържа :-k

iLoveChocolate
03-17-2007, 14:54
pdlrir [-X