.

Виж резултатите на анкетата: Гей мъжете или хетерото са по хубави?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Гей

0 0%
  • Хетерото

5 45,45%
  • До човека си е, кой както се подържа

6 54,55%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Гей момчета или хетерото са по-хубави?

Знам, че темата може би звучи глупаво, но искам да споделя едно свое наблюдение.

През 2004 г. бях в Англия, първото ми излизане в чужбина, (още юноша бледен ) имах малко задължения, и после към 3 дни да се мотам - та овършах клубовете на Ипсуич - в това число естествено една вечер се забих и на гей клуб \/
    Това, което видях в Англия беше горе долу следното - гей мъжете бяха хубави, със стегнати тела и т.н. После ходих и в други държави, там също гейовете като че ли бяха по-красиви от хетерото.

В БГ обаче ми прави впечатление, че хетеро момчетата са доста хубави, особено що се отнася до спортната фигура, докато повечето гейчета, които съм виждал, не спортуват. Някои се задоволяват с това да са слаби, което според мен не е достатъчно...

Мислите ли, че съм прав или се заблуждавам? Хетерото в БГ по-хубави ли са от гей момчетата?
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Мега фен
    Какво общо има красотата с телата?

Обърни внимание - не говоря само за тела, а изобщо - външност, излъчване ако искаш също и тн.
    Но огромно значение за външният вид все пак има поддръжката.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Мега фен
    Обаче хубавото и с чувал си е хубаво. Аз пък не си падам по поддържани мъже - за мъжете стига да се къпят и бръснат лицето си. И си падам по слаби всъщност. Бтв, ти май си мъж - какво те интересува външният вид на другите мъже?

А освен да се къпят и бръснат - не ти ли си струва, че не е лошо и да тренират нещо примерно, а не да са 100-килограмови лайновози?
    А иначе за прекомерното поддържане при мъжете - имам предвид прекалено използване на козметика; епилации навсякъде и тн - то май е мода сега, ама на мен много не ми допада тая мода

Мега фен
    И на мен не ми допада
    Иначе споменах, че ми допадат слабичките, макар че бившият ми приятел си е дебеличък. Не е това най-важното

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Омфг

Guest
    gay-ovete se glasiat pove4e i sa mi po-gotini

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Хората навсякъде по света са различни! Няма един с друг еднакви, дори и близнаците се различават по нещо... И все пак българските мъже са си най-хубави!
    Примерно, познавам момче, което се грижи супер МНОГО за външността си, бръсне се навсякъде, скубе си веждите, ходи на фитнес и т.н. и НЕ Е ГЕЙ!
    Виждала съм (но не познавам лично) момчета, които отстрани им личи, че не се грижат за външния си вид... миришат и т.н.
    От там нататък вече всеки си решава как да поддържа външността си...

До човека си е, кой както се подДържа
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    pdlrir
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си