View Full Version : Moderated:Той си мисли, че не изпитвам нищо към него...
всичко се случи, аз тръгнах с едно момче към което не изпитвах никакви чувства в един момент се влубих в него или поне така си мисля, още сме заедно и си мисля, че тои си мисли че не изпитвам нищо към него.Излизали сме само веднъж,тогава си мислех че ще излезем само двамата(се пак ...) тои доиде с негов приятел и аз се чувствах много тупо беше ми супер неодобно, постояно мълчах и после му казах че ми беше много тъпо тои мисля че ме разбра и на скоро се бяхме разбрали да излезем само двамата тои каза че нямало да е хубаво само двамата кво сме штели да праими двамата. Как да му покажа или кажа какво изпитвам към него ??? PLS помогнете ми :(
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
divo_kotence
03-18-2007, 08:21
ем хващаш го под рачичка и отивате само двамата на кафе...дръж се мило по кажи му че се интересуваш от него а/у
ThePainIsReaL
03-18-2007, 08:50
За кое да ти помогнем ..
всичко зависи само и само от теб.
За кое да ти помогнем ..
АхАм..много точно казано..
Ами покажи му го с действия. :wink:
toi skusa s men kak da si go vurna otnovo :( :( :(
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 16:35
ами като не иска да сте насаме..и не ще да ти вярва кажи му го пред приятелите му и такаа ще го обедиш...и да не ти пука..или да те е срам...или пиши му смс не знАМ измисли нещо
in__love
03-26-2007, 22:10
mi prati mu edin sms i s nego mu obqsni kvo izpitva6 6ot i az taka sum pravila i e mnogo po lesno a i toi ako naistina te obi4a bi trqbvalo da iska da ste samo dvamata ili moje bi ve4e se e ot4aql i si misli 4e ti ne go obi4a6 i moje bi neiska neudobni vaprosi ili moje bi misli 4e toi e izgubil 4uvstvata si k1m teb i ve4e ne iska da ste nasame zaedno.?.!
sasha_90
03-27-2007, 11:35
Zaedno ste?A toi tvardi 4e nqma kakvo da pravite dvamata?Toi mai si misli 4e ne hodite?!?!?
Q se izqsnete dali hodite ili ne,za6toto tva koeto stava e samo priqtelstvo.....
SaYoNaRa
03-27-2007, 12:25
И аз като бях на 10 не исках да излизам с лапетата на 8-9 години щото няма какво да прая с тях
За кое да ти помогнем ..
АхАм..много точно казано..
Да,и аз подкрепям.
Ама тоя приятеля ти е мн сбъркан-съжалявам,че го казвам...Как може да не иска да излезнете само двамата.Та вие,ако почнете секс да правите ще викате приятели да ви гледат,или да се включват?!?!На колко сте.......