Влез

View Full Version : za6to e taka?

markinho
03-18-2007, 11:16
nz za6to no si mislq 4e jenite se pritesnqvat da si govorqt s men za6toto sum mn gotin.kadeto i da hodq me oglejdat i 4ak mi stava dosadno ponqkoga samo4e i az sum malko stesnitelen i mn trudno suzdavam nqkakvi kontakti.na 16 g sum samo4e izglejdam mn po golqm i do sega sum izlizal samo s kaki i mn 4esto mi se iska da se zapoznaq s nqkoe momi4e ama se sduhvam nz kvo da pravq :cry:

DjBaloon
03-18-2007, 11:22
nz za6to no si mislq 4e jenite se pritesnqvat da si govorqt s men za6toto sum mn gotin.kadeto i da hodq me oglejdat i 4ak mi stava dosadno ponqkoga samo4e i az sum malko stesnitelen i mn trudno suzdavam nqkakvi kontakti.na 16 g sum samo4e izglejdam mn po golqm i do sega sum izlizal samo s kaki i mn 4esto mi se iska da se zapoznaq s nqkoe momi4e ama se sduhvam nz kvo da pravq :cry:
ъъ готин?ьхьхьхь,смени дилара ьхьхь

Schnitzer
03-18-2007, 13:10
Щот имаш голямо самочувствие а пък мое си мноо тъп :lol: :lol:

kAdrOkoSkA
03-18-2007, 13:12
Щот имаш голямо самочувствие а пък мое си мноо тъп :lol: :lol:

ХААААХАХАХАХАХАХА! МАЙ МАЙ Е ТАКА А :smt005

Made_of_Pain
03-18-2007, 13:33
Зле си :? :? :?

Mad&Bad
03-18-2007, 13:42
Мм, и си скоромен на всичкото отгоре. :lol:

Tedka-Medka
03-18-2007, 14:24
първо ми се струва,че темата не е за тук,
второ сигурен ли си че си готин..все пак понякога
огледалото лъже,то не че то лъже ами просто ти се
заблуждаваш,ти се харесваш ама понякога си единствен.
Пробвай,отиди при някоя заговори я,щом се
мислиш за толкова готин едвали би те сбъркало
да отидеш при някоя и да си говориш с нея,стига
да знаеш какво да и кажеш :oops:

ThePainIsReaL
03-18-2007, 14:49
Еее .. намали го малко това самочувствие де. Верно жените си падаме по хора със самочувствие и самоувереност, ама чак пък толкова .. леле , недей :-D

koalka
03-18-2007, 19:05
Еми опитай се да се отпуснеш и да не се сдухваш. :wink:

_VIP_
03-18-2007, 19:58
качи снимка бе :-D

[Lucifer]
03-18-2007, 20:03
i taz tema hubava :) ni sex ima v neq ni ni6to :)

Schnitzer
03-18-2007, 20:04
Аиде бе уба'е'ц дааи снимка да те видим :-D

markinho
03-19-2007, 13:10
xaxaxa za poreden put se ubejdavam 4e v tozi forum vlizat dosta ne dorasli ''teenove''.Napravih temata malko provokativno 6toto znaeh kvo 6e posledva ama iskah da se ubeda.naistina sum gotin 6oto tva sa mi go kazvali mn hora az ne se vuzpriemam taka to4no no nqma zna4enie.snimka nqma da postna 6oto nqma kade a puk i nqmam jelanie 6te ostana inkognito ;-) i edin suvet ne badete tolkova purvosignalni v izkazvaneto na tupi mnenia O:)

03-19-2007, 13:30
Ти си грозен и затова не се показваш, срам те е да не те обиждат.
Сигурен ли си, че наистина го мислят, че си готин?!? Те може само защото виждат че си фльорца със самочувствие да го правят, за да не им се сърдиш като чуеш истината, че не си.
"Аз съм готин, аз съм супер, светът се върти около мен!" -> Леле ти така ли мислиш?!? Гледали те момичетата, че те може да те гледат защото не са виждали по-грозен.

03-19-2007, 13:34
Еее .. намали го малко това самочувствие де. Верно жените си падаме по хора със самочувствие и самоувереност, ама чак пък толкова .. леле , недей :-D
Не може само защото ти си падаш по надутите пуяци да казваш че всички си падат по тях!!!

bungle
03-19-2007, 14:56
xaxaxa za poreden put se ubejdavam 4e v tozi forum vlizat dosta ne dorasli ''teenove''.Napravih temata malko provokativno 6toto znaeh kvo 6e posledva ama iskah da se ubeda.naistina sum gotin 6oto tva sa mi go kazvali mn hora az ne se vuzpriemam taka to4no no nqma zna4enie.snimka nqma da postna 6oto nqma kade a puk i nqmam jelanie 6te ostana inkognito ;-) i edin suvet ne badete tolkova purvosignalni v izkazvaneto na tupi mnenia O:)

Добре де, ние може да правим тъпи изказвания, но поне са написани на кирилица.