View Full Version : За "Обичам те"
Така значи представете си че имате птиятел/ка , с който/която излизате от извесно време. У вас още не са се породили дълбоки чувства, за да кажете "Обичам те", но точно тогава приятелят/приятелката ви казва "Обичам те" и ако вие нямате сериознни чувства какво ще и отговорите?Ще кажете ли обичам те само защото и тя/той го е казал или нещо друго?
SouL^*DiViNe
03-18-2007, 17:11
mm..bih kazala 4e tova e dosta kofti situaciq i ne znam kak bih postypila :-k
cherinka
03-18-2007, 17:12
Не бих му казала "обичам те" само защото той ми го е казал, защото после ще се (по)чувствам гузна, че съм го казала просто тъй..на вятъра.
В такава ситуация бих го погледнала страшно мило, бих се усмихнала лекичко, ще го целуна нежно по устните, след което следва една супер огромна прегръдка.
tova naistina e kofti situaziq, no 6tom ti ne izpitva6 s16toto ne biva da kazva6 "Obi4am te". 6tom ne ispitva6 tova k1m dadeniq 4ovek po dobre 6te e ako ne go kaje6, vse pak tezi sumi imat nqkakva stoinost i ne se kazvat prosto taka. Hubavo si pomisli, e vqrno e 4e ako ne kaje6 "Obi4am te" na dadeniq 4ovek sled kato toi ti go e kazal 6te se polu4i mn kofti, moje da se skarate dori i da se razdelite, no e po dobre taka ot kolkoto da l1je6. Dobre pomisli kakvo izpitva6 i 4ak togava kakvo 6te kaje6. USPEH!
sexy_dizzy
03-18-2007, 17:18
Ще попитам
"Сигурен ли си?", за да замажа положението.
А ако сте гледали първия сезон на ОС в 1 епизод Мариса каза на Раян "Обичам те", а той и каза "Мерси" ](*,) :smt005 ужас
ami predi vreme mi se slu4i ... i poznaite kakvo otvurnah na mom4eto - mersi ](*,) ](*,) ](*,) tve be6e nai-tupata situaciq v koqto sum bila-mersi,ebasi,vse edno nqkoi me e kazal "mnogo qka pri4eska si izbarala" i az "mersi " :smt021 :smt120 :smt095
ThePainIsReaL
03-18-2007, 17:30
Ще го погледна много умилкващо се, ще се гушна в него и ще го целуна..
няма да кажа "Обичам те" на някого просто така. Не обичам да лъжа нито себе си, нито другите.
madlencheto:)
03-18-2007, 17:36
Еми ще се опитам да изляза от ситуация,като му кажа че и аз си го обичКам.. щото мисля,че е още по-тъпо,ако ми каже "Обичам те" и аз му кажа "емии.. добре";)
Не, защото това означава да го излъжа.А предпочитам да не давам напразни надежди. :wink:
хех щях да кажа "и аз" важното е че не казвам "Обичам те" пък и като кажа и аз той ми е казал Обичам те и аз като казвам "и аз" означава че и аз се обичам :D чисто и просто :-D
yeah_baby
03-18-2007, 17:57
Поговори с него.Кажи му че и ти имаш силни чувства към него но мислиш че все още е рано да кажеш нещо ак толкова сериозно. И.ли просто го излъжи,че и ти го обичаш... :) :) :) Аз така бих направила :lol:
Поговори с него.Кажи му че и ти имаш силни чувства към него но мислиш че все още е рано да кажеш нещо ак толкова сериозно. И.ли просто го излъжи,че и ти го обичаш... :) :) :) Аз така бих направила :lol:
[-X Не биа така да казваш. Предпочитам да не ми кажат "Обичам те" пред това да ме излъжат. :smt011
miloto_girl_4e
03-18-2007, 18:09
Поглеждам го в очите, усмихвам му се и го целувам, за да замажа положението :mrgreen: :P И да, случвало ми се е ..
krem4et0
03-18-2007, 20:41
Аз бях така с гаджето си. Аз му го казвах, а той не. И какво правеше-мълчеше,а аз се разтройвах. И реших да не му го казвам вече. Примирих се,че няма да го чуя. И когато изгубих надежда той ми го каза. И ми го казва още и аз усещам,че е така!
nelkalee
03-19-2007, 07:34
Не му казвай че го обичаш ако не е така!Кажи му какво чувстваш независимо от това дали ще му хареса или не!!!Не мисля че той ще се зарадва да чуе нещо което не е истина само за да не го убидиш!
bqsna_teenagerka
03-19-2007, 08:47
А ако сте гледали първия сезон на ОС в 1 епизод Мариса каза на Раян "Обичам те", а той и каза "Мерси" ](*,) :smt005 ужас :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 хахахах ето защо ще кажа "и аз"
:oops: tva mi se e slu4valo i moq otgovor be6e:"mersi" :oops: nikoga ne bih kazala na nqkoi 4e go obi4am ako ne go 4uvstvam naistina!!!!!
Щом не го обичам-няма да му го казвам.Ще му споделя,че ми е хубаво с него и ще го гушна. :P
ами приятеля ми в началото като ми каза за първи път обичам те,аз не му отвърнах със същото.просто си замълчах и го цунках.но вече всеки божи ден си го казваме по доста пъти.някой път като ме надразни за нещо и като ми каже обичам те,аз му отговарям добре,хубаво.а аз като му го кажа първа и той млъкне му викам ти не ме ли обичаш и ставам тъжна,а той много много много те обичам миличко. \:D/
FiRe_LaDy
03-20-2007, 14:36
Ne!Ne bih go izlygala.Znam,che shte s epochuvstva kofti,no ne mislq che shte epo dobre da go izlyja.MOje bi bih go celunala ili gushnala.No edva li shte mu kaja i az ` obicham te ` bez da go chuvstvam.
Не!Никога не бих го направила.По-скоро ще му кажа нещо от сорта "Не мислиш ли,че малко избързваш?" Дори и с риск да ми се разсърди.Просто трябва да бъда честна,така ще е по-добре :wink:
Сигурно ще го гушна, и ще го целуна ама едва ли ще му кажа "Обичам те" ако не е така...за всичко си има време и може би след време ще изпитвам същото! :roll: ама ако наистина стане незнам в бързината ко ще кажа! :wink: :wink: :wink:
Butterfly^
03-21-2007, 06:35
Така значи представете си че имате птиятел/ка , с който/която излизате от извесно време. У вас още не са се породили дълбоки чувства, за да кажете "Обичам те", но точно тогава приятелят/приятелката ви казва "Обичам те" и ако вие нямате сериознни чувства какво ще и отговорите?Ще кажете ли обичам те само защото и тя/той го е казал или нещо друго?
Изпадала съм в таква ситуация. Просто му казах, че още не мога да кажа "обичам те" без да съм на 100% сигурна в чувствата си. Той ми каза, че това изпитва той и иска да го каже, и това не ме задължава да го кажа и аз. След известно време просто ми дойде от вътре и го казах :wink:
helen4ee
03-21-2007, 06:44
az ne mislq 4e 6te moga da mu go kaja, v kraina tazi duma e mnogo silna i poema6 golqma orgovornost kogato q proiznese6!Neznam ne mis e e slu4valo :) ne iskam i da mis e slu4va!@
`Death`Whore`
03-21-2007, 11:32
На бившия му казвах "Знам" - да го лъжа ли?
alkobalko
03-21-2007, 11:35
Не бох казала "обичам те", щом не го чувствам. препдочитам да си замълча пред това да го излъжа. Когато го почувствам истински ще му го кажа.
gabituuu
03-21-2007, 12:50
страхотно е чувството когато ти го кажат и усещаш че наистина е така,когато го виждаш в очите му/й ... при мен специално го казвам когато ми е наистина хубаво с мойто момче,докато го чувам доста по често и се налага да отговарям със същото.. не ми е неприятно,мисля го/чувствам го/ но се изтърква,но знам ли може да ме обичат мн \:D/
TORBALAN
03-21-2007, 13:03
е ще отвърна със същото мн ясно .. кво да кажа "мерси" ?! :wink:
IKisseDAGirL
03-21-2007, 13:36
Случвало ми се е като по-малка и тогава бях изтърсила едно неуверено "и аз", напълно противоречащо на истината, но ако ми се случи сега най-вероятно бих му обяснила, че все още незнам какво изпитвам и че трябва да мине време.. или нещо такова.. пък и зависи от момчето, има някои, които на всяка следваща приятелка си казват "обичам те", само колкото да се отбележи за в протокола :-D
sexy_momi4e
03-21-2007, 17:07
Ще попитам
"Сигурен ли си?", за да замажа положението.
ami i az s ne6to 6te go zamaja :-D
Да ве де*а хубав въпрос :wink: Преди са ми го казвали , и то цели 3 пъти, аз съм отговарял и на 3те пъти "И аз!" Сега обаче е различно. Моето маце не ми е казвало " Обичам те " от 1 месец да речем , ма тва не значи че не ме обича. Въпрос на виждане :shock:
sexi_lady_666
03-26-2007, 21:53
4estno kazano nqma da mi stane gano ili guzno 4e sum mu kazala obi4am te bez 4uvstva za6toto sum si takava!!!taka 4e ne se kosi :D i ne bih go kazala za6toto e mn rano!!!