View Full Version : sram me e...strax me e...
MonitOoOo
03-18-2007, 17:16
zdraveite na vsi4ki!parvo sorry za tva 4e puskam cqla tema samo za tva,ama za mene e super vajno.Zna4i ot okolo dva meseca si 4atq s edno mom4e.Postepenno po4nax da go xaresvam.vsqka ve4er dokato ne vleze6e v 4ata mi be6e mn kofti,a sled kato vleze mi stava6e super qko!ta ot okolo tri sedmici toi iska da izlizem,da si pogovorim.Edna moq mn dobra priqtelka e v negoviq klas i sa priqteli.TA tq e govorila s nego i toi e kazal,4e neistina me xaresva.DSamo 4e tuka idva problema mi:do sega ne sam se celuvala i toi znae tova.kato go e razbral reakciqta mu e bila mn dobra,smisal priel go e mn dobre.oba4e prosto mene me e stram da izlqza s nego,6toto toi znae tva,4e ne moga da se celuvam.a i ne iskam da se vidim i 6toto ne zman za kvo 6te si govorim...offf mn sam obarkana i nz kvo da pravq...pls daite mi nqkakav savet,6toto ve4e toi e na pat da se otkaje ot mene,a az ne iskam tva da stava :oops: :oops: :oops: :oops:
moeto mnenie e 4e ne trqva da se zamislq6, a da izleze6 s tova mom4e. Ne biva i da se sramuva6 ot tova 4e ne si se celuvala do sega, p1k i nali toi znae i kato e razbral reakciqta mu e bila super. Po dobre deistvai predi da se e otkazal, a mi se struva 4e ne iska6 da go zagubi6. Ne se zamislqi naistina, p1k i za vsqko ne6to si ima p1rvi p1t. Ne se pritesnqvai, nqma smis1l da se pritesnqva6, po tvoeto opisanie s1dq 4e mom4eto e mn dobro i razbrano. Deistvai momi4e. Tova e tvoqt 6ans. USPEH!!!
sladurana2319
03-18-2007, 17:37
az sashto mislq kato cat_f nqma za kakvo da se pritesnqvash tova e tvoq shans ne go propyskai a i....naistina shtom e reagiral sasem normalno kat e razbral 4e nemojesh da se celyvash nachi momcheto e qko i shtom sled kato znae tova prodaljava da te iska nachi naistina ima seriozni namereniq kam tebe....ne se strahyvai zashtoto sled vreme shte sajalqvash ( kazvam go ot opit). A za tova kakvo shte si govorite...to vsichko si idva ot samosebe si...daje i da ne si govorite mnogo ne e problem...no opredeleno trqbva da izleznesh s nego...haide YSPEH!! :wink:
Не знам от къде идва проблема ти и защо толкова много се притесняваш.Недей да изпускаш момчето само заради едното притеснение. :wink: Просто излезте, поговорете, опознайте се, прекарайте си добре и ако те целуне просто се отпусни и се остави инстинктите ти да те водят, а не така да се притесняваш от сега.Успех, и дано момчето е свястно.
madlencheto:)
03-18-2007, 17:51
Е все някога трябва да преодолееш срама си и да се целуваш с момче, нали? Може би този момент е настъпил.Споко момчето те харесва и щом настоява да излезете значи има защо.Не виждам за какво трябва да се притесняваш толкова.. Все ще измислите за какво да си говорите, просто трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе си!Друга формула няма..;]
айде късмет и да разкажеш после как е било ;)
miloto_girl_4e
03-18-2007, 17:55
Хах, щом има в чата за какво да си говорите, ще има и на живо, спокойно :wink: Няма от какво да се притесняваш, никой не се е родил научен, това, че не можеш да се целуваш не е нещо, от което да се срамуваш, не си опитала просто, като опиташ ще видиш колко лесно и приятно е :P Не си изпускай шанса заради пустата срамота :wink: :wink:
$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-18-2007, 17:55
според мен не трябва да се замисляш толкова.всичко ще дойде от самосебе си.както намирате общи теми и в чата така ще намерите и общи теми като сте заедно общо взето няма кой знае каква разлика.а това че не си се целувала не е кой знае какъв проблем защото повечето момичета се справят доста добре на първата целувка а преди това страшно много са се притеснявали че нещо ще се обърка.така че имай малко повече смелост и се срещни с него ;-)
dAnnyb0y
03-18-2007, 17:56
Няма такова понятие като не мога да се целувам. Може да не го правиш уверено или сигурно, но да не можеш не е възможно. Излез с него, а ако се стигне до целувка го остави да води. Той ще ти покаже. :)
Няма нищо страшно. Просто се дръж естествено. А колкот до целувката: ми то и аз така се притеснявах ама сичко мина ок! Вероятността да се изложиш е много малка, а дори и да се изложиш тва си е нормално и п-редполагам че той ше те разбере щото нали се пак ти е за пръв път! Къмсет! После кажи кво е станало!!!
nelkalee
03-18-2007, 20:01
Ами и според мен трябва да излезеш с момчето,явно е свясно!Темите за разговор ще дойдат сами,а и като сте чатили не сте мълчали все пак!Колкото до целувката...нали вече знае,няма да се изненада дори и да се изложиш(макар че шанса е макък)!Никой не се е родил научен!Така че по-добре излез с него за да не съжаляваш после!!!И успех!
nencuHka
03-18-2007, 20:04
Ако продължаваш да се инатиш да излезете ще се откаже от теб ...По добре да излезеш и ако те целуне-инстинкт.Никой не е бил роден научен ,за всичко си има 1ви път :wink:
Излез с него, не трябва заради едно притеснение да изпуснеш това момче,
пък и нали знае за това че не си се целувала...тогава какъв е проблема?
Щом се харесвате не позволявай на страха да ти попречи!!! Айде късмет ;-)
чакай малко =; ти излизаш с него за да се целувате или за да го опознаеш още по-добре!? явно целиш първото :-k иначе за теб не би било от значение това, че не си се целувала
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 20:22
Хах, щом има в чата за какво да си говорите, ще има и на живо, спокойно :wink: Няма от какво да се притесняваш, никой не се е родил научен, това, че не можеш да се целуваш не е нещо, от което да се срамуваш, не си опитала просто, като опиташ ще видиш колко лесно и приятно е :P Не си изпускай шанса заради пустата срамота :wink: :wink: и със теб и със cat_f сам съгласна!!! хващай го 4е ще го изпуснеш не се срамувай....щом го видиш си мисли само 4е изживяваш един от най приятните ти мигове в живота....отпусни се...и просто следвай сърцето си вси4ко останало вее4е го казаха :wink: хайде вси4ки стискаме палци!!! И ПОСЛЕ ДА НИ РАЗКАЖЕШ КАК Е МИНАЛО!!!!
spokoino 6te se spravi6 i az kogat ose celunah za 1-vi pyt mom4eto s koeto bqh(be6e dosta po golqmo ot men)znae6e 4e nemoga da se celuvam i kote se celunah mi toi mi vika:mnogo hubavo se celuva6 ak one mi be6e kazala nqma6e da znam:) :oops: za tfa 4e spokoino na vseki mu idva 'otvytre' izlez ni6to ne gubi6.Dori i da ne stignete do celuvka vse pak 6te ima6 priqtelstvoto mu :wink:
beautiful.soul
03-19-2007, 12:27
Карай да върви пък квото ще да става!
mechtaq_za_teb
03-19-2007, 13:06
Izlez s nego! Posle shte sajalqvash 4e ne ste izlezli.P1k i nali go haresvash,nqma ot kakvo d se pritesnqvash 6tom znaesh 4e i toi te haresva :) Nqma ot kakvo da te e sram,osobeno ot tova 4e ne si se celuvala.Za vsqko neshto si ima parvi pat,p1k i specialno tova(celuvaneto)e neshto priqtno,osobeno ako e s pravilniq 4ovek :) Nqma kakvo da se zamislqsh :)
Карай да върви пък квото ще да става!
много добре казано!!! :smt016 не се притесняваи за :smt008 то 6те му доиде времето
sexy_sladuran4e
03-20-2007, 16:53
Davai,macko!Ne se pritesnqvai izob6to!Davai pak kvoto stane!Aidi 6ti stiskam palci!ei,i da razkaje6 posle :P
FiRe_LaDy
03-20-2007, 17:19
Ami vij sq .. nqma ot kakvo da se strahuvash i sramuvash.Prosto priemi da izlezesh s nego.Pyk to sichko shte si doide ot samosebe si.Vsichko si ima pyrvi pyt.Taka,che davai smelo i bez mnogo da sa pritesnqvash.
Мисля,че вече ти дадоха доста отговори.Мисля като тях :wink:
{Sweety_f}
03-20-2007, 18:48
izlez s nego ako iskash da se polu4i neshty mejdu vas tova vse nqkoga trqbva da stane i spx za celuvkata vsi4ko shte si doide ot vytre;)
divo_kotence
03-20-2007, 18:54
абе кво ти пука толкова..квот стане...рано или късно ще дойде момента с целуфката...а и така ако продължаваш може и да спре да те харесва....
TORBALAN
03-20-2007, 19:41
Въобще няма кво да се чудиш , излизаш с него и да ти не е зор !! :)
IKisseDAGirL
03-20-2007, 20:02
От първата целувка такава паника, пък представям си като се наложи секс да правиш :?
Еми то си е за теб, или се престрашаваш, или го губиш - избираш кое ти е по-голям приоритет и тва е.. само после да не съжаляваш, че заради едното няма нищо си пропиляла хубава възможност. :?
Като че ли пък само ти се налага да ходиш на среща, всички около теб го правят, дай го малко по-смело :|
MonitOoOo
03-22-2007, 08:28
tazi ve4er trqbva da se vidim :oops: stiskaite palci vsi4ko da mine dobre :P :oops:
white_chik
03-22-2007, 15:38
Ами първо да си кажа,че аз не съм много фенка на интернет любовта,но както и да е.
Еми,трябва да излезете,какво като не си се целувала,щом той го е приел добре,ще му бъде кеф,че "ще ти е първият" в това отношение.В крайна сметка не губиш нищо,ако излезеш с него,а ако не го нпарвиш може наистина да си пропуснеш шанса.А ще си говорите,за всичко,за което си говорите в чата.
е споко we мацка не се притеснявай,аз така с сега6ния ми лафихме си 1 седмица и мн си се кефехме и се видяхме и си4ко е perfect.Няма от кфо да се притесняваш и да се страхуваш ае успех :)
Gravity^of^love
03-23-2007, 19:10
ей ей ей ..ти си падаш по него..той по тебе..писмена покана ли чакаш?!?!? :) :D какво по-хубаво от това..а за целуването то само ще си дойде така че..само гледай да не го ухапеш..и не си отваряй прекалено много устата..на първо време ако питаш мен - по-кратки целувки докато овладееш системата и така..всеки е имал такъв момент спокойно.. :)
die_die_my_darling_
03-23-2007, 21:57
100000000 тъпа тема......
`Death`Whore`
03-23-2007, 22:00
Със сдухване до никъде няма да стигнеш. Още не сте излизали, а ти се притесняваш за целувката...излезте с други познати - например с приятелката ти и още някои хора - така ще преодолееш поне малко от притеснението си. И после се виждате насаме...и аз много се сдухвах какво бих говорила със същество от мъжки пол, но просто се отпусни и приеми разговорите с него не като с човек, към когото имаш чувства, а като с приятел.
Tedka-Medka
03-23-2007, 22:32
ами като не искаш да се откаже от теб,
единствения вариянт е да излезеш с него.
щом той знае че не си се целувала до сега,
дори и да се изложиш няма да е голям проблем.
Целуването е едно от най-лесните неща..не трябва
да позволяваш това да става пречка.хайде действай,
стига му мисли и успех! :lol:
em az sam su6tata :oops: nogY sam pritesnitelna i sramejliva nz za teb :oops: :oops: :oops: