View Full Version : Боли ме...
I'm crazy
03-18-2007, 18:10
не ме обича вече :smt012 първо той ме скъса, защото съм била много лигава... :smt009 Сега пак тръгнахме, защото той ми поиска 2-ри шанс...и се държи ужастно с мен.А аз нямам сила да го скъсам :cry:
miloto_girl_4e
03-18-2007, 18:12
Миличка, като нямаш сила седиш и търпиш и се мъчиш повече, отколкото ако имаш воля да му биеш шута ...
Ако го скъсаш болката ще е по-малка, отколкото, ако седиш и го търпиш и страдаш заради това, което прави(или не прави) ...
Твой е избора дали да бъдеш момиче с характер или поредното мекотело...
Миличка, като нямаш сила седиш и търпиш и се мъчиш повече, отколкото ако имаш воля да му биеш шута ...
Ако го скъсаш болката ще е по-малка, отколкото, ако седиш и го търпиш и страдаш заради това, което прави(или не прави) ...
Твой е избора дали да бъдеш момиче с характер или поредното мекотело...Съгласна съм.Не винаги, когато обичаш е добре да си с този човек, понякога е по-добре да си разделен с него.
sladurana2319
03-18-2007, 18:18
Твой е избора дали да бъдеш момиче с характер или поредното мекотело...Съгласна съм.Не винаги, когато обичаш е добре да си с този човек, понякога е по-добре да си разделен с него.
аз съм напълно съгласна с тях...но ако искаш мжеш да измислиш нещо което да напрайш и него супер много да го заболи....макар че и да не си ти ще е някоя друга която ше го постави на място в крайна сметка колелото напреде се върти :wink:
I'm crazy
03-18-2007, 18:18
толкова ми е гадно...той се върна пак при мен...а сега се държи с мен точно като лайно :cry: И аз търпя ли, търпя :-# :(
Sujalqvam 4e ti go kazvam no ne e trqbvalo da trugva6 2-ri put s nego.
Ako toi se durji lo6o s teb ne mu go pozvolqvai,kaji mu 4e ne iska6 da si s nego budi silna i ne zabravqi 4e nikoi nqma pravo da te unijava!!! :)
A ako iska6 da mu otmusti6 druj se i ti lo6o s nego!No nai dobre e da skusa6 s nego,toi ne zaslujava da e s teb!!!
:)
nikoi nqma pravo da se darji s teb lo6o kolkoto i da si vlibena v nego ne mu go pozvolqvai [-X nali vse nqkoga trqbva da se nau4im da kazvame NE :roll: [i]
FiRe_LaDy
03-18-2007, 18:37
Ami mila kolkoto i da ti e trudno po - dbore go zareji sega.Zashtoto posle moje da stane prekaleno kysno i da te narani oshte poveche.Taka moej da te boli,no bolkata shte e mnogo po malka ot tazi,ako te zareje oshte vednyj.ot lichen opit ti go kazvam .. taka,che ako iskash da ne stradash poveche - go zareji.
ужасТно,а?Като не можеш да го зарежеш-ще търпиш.
sorry za v1prosa ama ti mazohistka li si? Kak moje da se v1rne6 pri nqkogo koito ti e dones1l tolkova mn bolka, a i sega se d1rji otvratotelno s teb. 4estno da ti kaja az ne bih se v1rnala pri 4ovek, koito me e naranil tolkova, nz ti kak si uspqla da se v1rne6. Ne te li be6e strah, 4e pak 6te te zareje? Po dobre 6te e da go ostavi6, toi ne e 4ovek1t koito trqbva i moje da se d1rji po tozi na4in s teb. Moje da ti e trudno, moje da go obi4a6, no bez nego 6te ti e mn po dobre. USPEH!!!
evil_lady_in_black
03-18-2007, 19:38
Ами да ти си лигава , доказала си го много пъти! Елеонорче /май така беше/ можеш да се сърдиш само на себе си ! Ако те боли късай , ако не можеш търпи ! Няма друг начин за слабохарактерните хора
LaDy_FroM_HeLL
03-18-2007, 19:50
Zdraveite na vsichki..znam che ne e redno da go pisha tuka ama vse pak :? Mnogo otdavna vlizam v saita ama taka i ne sum vlizala vuv forumchety.Reshih se ...i se nadqvam da me priemete..Siana se kazvam pr mi e :) nadqvam se da se zavurjat razgovori zanapred :) Samo moje li nqkoi da mi okazva helpche kogato mi e nujno shtoto ne sum ot nai-redovnite po forumchetata..
Taka sega na teb milichka da ti dam moeto mnenie...lichno az sum imala takuv sluchei(malko po razlichen e)Oshte i oshte obicham chovek,koito ne me oceni!OSAZNAI SE SKUPA,NE MY POZVOLQVAI DA PRAVI KAKVOTO SI ISKA..ako produljish da go turpish shte stava vse po zle(ot lichen opit)Po dobre go zareji sega i my dokaji che ne si ligla,a si nezamenimoto momiche,koeto toi toky shto e zagubil..Opravi si jivota dalech ot takuv neblagodarnik..i shte ti e mnogo po-dobre taka..povqrvai mi..shte go kazberesh sled mesec,dva..spored men si neshto mnogo ama mnogo poveche ot tova,koeto toi nqkoga bi mogul da ima i ne si struva da se unijavash taka..oshte poveche za momche,koeto ne te ceni istinski..taka che stqgai se i deistvai..pokaji harakter ..ti si mila,uspeh!
alabalalaa
03-18-2007, 19:56
mm Vij mila kakvo 6te ti kaja.Mom4etata (pove4eto) sa si malko stranni ptici!Poznavam mom4eta (dosta bif6i..)koito vmesto da skasah s teb zapo4vat da se darjat po-vazmojno nai -idiotskiq na4in,abe bokluci ot sqkade!Zapo4vat da te vartqt,razigravat,da se sarsqt,da te oprekvat ,4e ne gi obi4a6,da te obvinqvat,4e ne gi uvajava6 ,4e ne im vqrva6 ,4e ne im zvani6.... i holqdi gluposti ot tozi rod! Pita6 se "za6to?"...mi mojebi za6toto tqhnata psihika i mislene si ebali maikata ...
Tova darjanie mi e do bolka poznato..kazvat ,4e te obi4a,no se darji kato mrasno kopele...to nakraq ne izdarja6 i kasa6 s nego-s misalta ,4e 6te go narani6,za6toto kazval ,4e ima 4uvstva kam tebe ,4e iska 2ri 6ans ,4e ne moji bez teb , NO vsa6tnot celi to4no obratnoto, -toi da izlezi dobriq,nevinniq v cqlata rabota, a ti 4ovekat koito sloji krai na vsi4ko..
Citiram edno mom4e "darjah se kato palen idiot ,bukluk ,glupak,razigravah i sceni,revnuvah q ..... samo i samo da me ostavi!
Kato go popitah"Za6to?"
Toi otgovori "Predpo4itam da me mrazi,zaradi darjanieto mi kato bokluk ,otkolkoto zaradi tova ,4e sam q zarqzal...!
Emi kakvo pove4e da se dobavi ](*,)
Sry zaromana deto napisah,NZ kak e v tvoqta sitoaciq,za6toto ne vi poznavam,No iskah da ti dam i druga gledna to4ka po vaprosa :wink:
Moqt savet : REJI GO !
Kasmet
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 19:59
Твой е избора дали да бъдеш момиче с характер или поредното мекотело... [-( [-( [-( [-( [-( съгланса сам покажи му характер скъпа! =; спри страданията...
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 20:02
mm Vij mila kakvo 6te ti kaja.Mom4etata (pove4eto) sa si malko stranni ptici!Poznavam mom4eta (dosta bif6i..)koito vmesto da skasah s teb zapo4vat da se darjat po-vazmojno nai -idiotskiq na4in,abe bokluci ot sqkade!Zapo4vat da te vartqt,razigravat,da se sarsqt,da te oprekvat ,4e ne gi obi4a6,da te obvinqvat,4e ne gi uvajava6 ,4e ne im vqrva6 ,4e ne im zvani6.... i holqdi gluposti ot tozi rod! Pita6 se "za6to?"...mi mojebi za6toto tqhnata psihika i mislene si ebali maikata ...
Tova darjanie mi e do bolka poznato..kazvat ,4e te obi4a,no se darji kato mrasno kopele...to nakraq ne izdarja6 i kasa6 s nego-s misalta ,4e 6te go narani6,za6toto kazval ,4e ima 4uvstva kam tebe ,4e iska 2ri 6ans ,4e ne moji bez teb , NO vsa6tnot celi to4no obratnoto, -toi da izlezi dobriq,nevinniq v cqlata rabota, a ti 4ovekat koito sloji krai na vsi4ko..
Citiram edno mom4e "darjah se kato palen idiot ,bukluk ,glupak,razigravah i sceni,revnuvah q ..... samo i samo da me ostavi!
Kato go popitah"Za6to?"
Toi otgovori "Predpo4itam da me mrazi,zaradi darjanieto mi kato bokluk ,otkolkoto zaradi tova ,4e sam q zarqzal...!
Emi kakvo pove4e da se dobavi ](*,)
Sry zaromana deto napisah,NZ kak e v tvoqta sitoaciq,za6toto ne vi poznavam,No iskah da ti dam i druga gledna to4ka po vaprosa :wink:
Moqt savet : REJI GO !
Kasmet ей тва беше супер изказване мацко!!!!!!! РЕЖИ И ДА НЕ ТИ ПУКА!!!!!!
ако останеш с него после ще те боли повече! няма смисъл щом се държи така значи не си заслужава да го търпиш!!! Ако не сега, то по-късно когато те зареже заради друга ще те боли мн повече :!:
ani_miss
03-19-2007, 05:41
Колкото и грубо да звучи ти си си виновна,че го търпиш.
Любовта си има граници.Като не те зачита като човек и като нищо няма смисъл да го търпиш.Боле,не боли ти само се мъчиш.
Не искам да те засегна с нещо,но просто така се мъчиш още повече.Като виждаш,че нещата между вас не вървят и се държи с теб като с "лайно" (както сама се изказа) няма смисъл да го търпиш повече.Коклкото и да го обичаш имай малко достойнство.Не му позволявай да те тъпче по този начин.Така сигурно си мисли,че може да прави каквото си иска и ти пак да му прощаваш и да си с него.
Не трябва да е така.Колкото и да те боли прояви малко характер.За добро ще е.
Пожелавам ти успех!!!
I'm crazy
03-20-2007, 16:43
Днес го скъсах :cry: Но се чувствам по-добре така :-({|=
Предполагам,че ти е било трудно,но определено така ще е много по-добре за теб.
Сигурна съм,че го прави,за да си отмъсти на нещо,но и той сигурно не знае какво.85% от момчетата са отмъстителни личности и ти май си попаднала на един от тези.Просто го скъсай и не се измъчвай с такива лекета,защото ще страдаш повече.По добре си поплачи 1,2 месеца но после ще ти е по-добре :wink:
Ооо ти вече си го скъсала.Радвам се,винаги чета темите не до край :-D
muhlqsal_4orap
03-20-2007, 19:10
Днес го скъсах :cry:
ооо баси якото, ма разчекна ли му двата крака настрани или му завърза главата и краката за два коня, дето тичат в противоположни посоки?
изпадам в еуфория^^
ThePainIsReaL
03-20-2007, 19:11
Браво, че си успяла да го скъсаш. Отсега нататък успех и повече късмет във връзките.
eXtAzY7o0o
03-20-2007, 19:33
milichka kolkoto i da ne ti se shte po-dobre k1sai s nego nezabavno da n e te isprevari toi -ot lichen opit ti kazvam p1k i...shtom se d1rji tei gadno s tebe tva moje da te dovede edinstveno do mis1lta che ne te obicha a samo te izpolzva dori moje da si sigyrna che ne si samo ti :( sorry no s1m 99% sigyrna che e taka i bivshiq mi taka post1pi ,no samo che az ne tr1gnah 2-ri p1t s nego shtot veche razbrah k1v e i tei...K1SAI S NEGO dokato e rano ,za da ne se naranish otnovo (edva li iskash tova?!)kolkoto i da go obichash shte go zabravish spox "vremeto lekyva vsichki rani" ...[/u][/i]
WindfaLL
03-21-2007, 08:11
е Браво!Поздрав :wink:
sexy_dizzy
03-22-2007, 15:35
Сега е твоя ред да скъсаш с него!Защото щом веднъж го е направил, каква е гаранцията, че няма да го направи отново
Мисля,че е най-добре да седнете и да поговорите.Обясни му как се чувстваш.Ако те разбере му дай втория шанс за който те е помолил.Ако ли не въпреки,че може много да те боли,но смятам,че е най-добре да се разделите. :wink:
alabalalaa
03-23-2007, 11:07
Imam vapros :wink:
Kaji samo s nqkolko dumi Kak reagira toq bokluk kato mu kaza ,4e kasa6 s nego
("bqsna_teenagerka" Misi,radvam se ,4e imam baby-ta deto mislqk kato mene :wink:
the dark angel
03-23-2007, 11:20
Егати нещастника първо той ти иска 2ри шанс после се държи зле с теб!!!Ама и ти си си виновна защо го търпиш тоя малоумник?Бии му шута и да си троши главата!!!Нямаш ли малко гордост??????тегли му една хубава маина!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
sexi_lady_666
03-26-2007, 21:49
znam 4e lubovta e mn silna no edva li mje6 da turpi6 takiva gadosti a?!?!?! taka 4e mislq 4e za tebe ima i drugi mom4eta i trqbva da si izbere6 nqkoi!!!!