View Full Version : Защо???
Защо момичетата предпочитат умните мъже, а момчетата тъпите жени? И защо една жена се приема за нормално да е глупава, а от мъжът се изисква твърде много в това отношение. Да не би в леглото акълът да има знамение??? Всеки има право да е глупав!!!
mechtaq_za_teb
03-19-2007, 13:09
Vobshte ne sam saglasna! Koi e kazal 4e majete haresvat tapi jeni?!Spored men tova ne e nikak vqrno.I ot kakav zor jenata trqbva da e glupava za da q haresvat?V edna vrazka se iziskva akal i ot dvamata!Tova si e moeto mnenie.
Allthatshewant
03-19-2007, 13:11
никой не би искал половинката да му е тъпа .. както единия трябва да се старае и да полага усилия така и другия трябва да прави същото
Е явно само в София е така, ама то София е най-голямото село.
Нещата не опират само до леглото, както може би си мислиш!Аз такова нещо, което казваш не съм забелязала.Един мъж предпочита една жена да е тъпа, когато е само заради секса с нея и тя да не може да разбере това.
nencuHka
03-19-2007, 15:16
Не съм съгласна с теб....
bawdy talk
03-19-2007, 15:23
Аз не бих ходил с тъпа жена защото ще ме подиграват и ще ме е срам да ходя с нея,само ще ме излага :lol: ,но има мъже които излизат с такива защото са по лесно податливи в леглото и във всичко останало :wink:
malkoto^f
03-19-2007, 15:24
Vobshte ne sam saglasna! Koi e kazal 4e majete haresvat tapi jeni?!Spored men tova ne e nikak vqrno.I ot kakav zor jenata trqbva da e glupava za da q haresvat?V edna vrazka se iziskva akal i ot dvamata!Tova si e moeto mnenie.
i az mislq taka :wink:
slan4evo_momi4e
03-19-2007, 15:30
Кой ти каза, че момчетата избират тъпи момичета?! Това изобщо не е вярно! Може и да ги търпят известно време, но това е защото имат някаква полза от тях .... Имах един приятел, който хопдеше с една много куха лейка .... просто милата беше много зле ... и всички го виждаха .... дори той говореше гадни неща за нея, когато не е в нейната компания .... Малко гадничко наистина ... Но причината поради, която я търпеше беше, че работеше за баща й и това го устройваше .... Всеки с интересите си ... :)
alkobalko
03-19-2007, 16:22
Само комплексарите искат да имат тъпа жена до себе си, за да могат да я контролират и въртят на малкия си пръст. Както е важно мъжът да е умен, не по-малко важно е и жената да бъде умна.
sexy_momi4e
03-19-2007, 17:00
OMG kva e taq prostotiq
CrazyWitch
03-19-2007, 17:52
Едно момиче предпочита да има умно момче до себе си за да има аджеба с кого да приказва, ако момичето е просто естествено, че няма да й направи проблем да има до себе си куха лейка.
Някой момчета, ще предпочетът по-просто момиче от по-умното, защото на тях им стига само 1 мъж в къщата. Тия мъже бих казала, че все още са с турски манталитет.
За в кревата не трябва мозък.., точно и за това момчета които си търсят креватно преживяване си харесват глупавите момичета.
Това са пълни глупости,претъпкани даже :twisted: От къде ги измисли тези глупости,че мъжете харесвали тъпи жени?Това напълно си зависи от човека.Но не мисля,че който и да било човек,би искал гаджето му да е тъпо.Сега,съгласна съм за това,че като нямат с кой да правят секс си търсят някоя по-тъпичка,за да си задоволят нуждите,но до тук.Няма да тръгнат с нея много ясно.Може да я потърсят пак в краен случай,за да я на...т пак и така ще е винаги.Не съм съгласна с твоето мислене.Използват тъпите момичета да секс,за нищо повече.
Оооо,повярвай ми не всички (и момчета и момичета) държат на акъла.Аз лично държа,и то много,но голяма част от хората на моята възраст се интересуват само от пари и секс.Което е жалко.
Не смятам, че харесват тъпи момичета.Все пак кой би искал да е с някоя куха лейка, освен ако самия той не е тъп, че да не се комплексира от по-умно момиче! Но по принцип никой не иска да търпи тъпотията!
Едно момиче предпочита да има умно момче до себе си за да има аджеба с кого да приказва, ако момичето е просто естествено, че няма да й направи проблем да има до себе си куха лейка.
Някой момчета, ще предпочетът по-просто момиче от по-умното, защото на тях им стига само 1 мъж в къщата. Тия мъже бих казала, че все още са с турски манталитет.
За в кревата не трябва мозък.., точно и за това момчета които си търсят креватно преживяване си харесват глупавите момичета.
Ти чуваш лш се бе? те и двамата да са умни няма пак за какво да си приказват, приятелство между момиче и момче няма заради липсата на общи интереси, кво той ше й говори за коли, тя за гримове ли?!?
Абе нз ама май единствената тъпа тука излезе авторката на абсурдно тъпата тема :-D :smt005 :-D
Само да вметна едно мое наблюдение:
Умните хора се подценяват и се правят на тъпи, а тъпите се смятат за умни.
kPaCuHka
03-22-2007, 11:04
Нещата не опират само до леглото, както може би си мислиш!Аз такова нещо, което казваш не съм забелязала.Един мъж предпочита една жена да е тъпа, когато е само заради секса с нея и тя да не може да разбере това.
Подкрепям!
За сериозни взаимоотношения няма мъж,който да предпочете празноглава кранта,която си отваря краката за поздрав.
всеки човек според мен е идивидуален и това дали ще е умен или глупав не засяга това от кой пол е.
Но е факт, че софиянци са по-грозни мъже и по-малко мъже от провинциалистите. А, и някои провинциалистки са по-истински жени от надутите и взискателни софийски п*тки.
Но е факт, че софиянци са по-грозни мъже и по-малко мъже от провинциалистите. А, и някои провинциалистки са по-истински жени от надутите и взискателни софийски п*тки.
И тва до голяма степен се отнася за някои, които живеят в центъра и си мислят: "Аз съм Бог/богиня! Имам пари, значи съм нещо! Не мога да си представя как някой няма да иска да живее в центъра." Плюя на такива нищожества с претенции. И искрено заявявам, че не бих заменил квартала си, който за разлика от центъра не е гъз до гъз претъпкан, има междублокови пространства и хората са нормални.
Manic_Panic
03-22-2007, 12:35
Ти чуваш лш се бе? те и двамата да са умни няма пак за какво да си приказват, приятелство между момиче и момче няма заради липсата на общи интереси, кво той ше й говори за коли, тя за гримове ли?!?
Като изключим тези теми и още 3-4... всички останали могат да свършат работа...
Ти какво искаш да кажеш... че никога не си говорил с човек от срещуположния пол, че никога не си излизал с такъв?
Имаш ужасно странно и грешно разбиране... :-s
Само комплексарите искат да имат тъпа жена до себе си, за да могат да я контролират и въртят на малкия си пръст. Както е важно мъжът да е умен, не по-малко важно е и жената да бъде умна.
Като изключим тези теми и още 3-4... всички останали могат да свършат работа...
Ти какво искаш да кажеш... че никога не си говорил с човек от срещуположния пол, че никога не си излизал с такъв?
Имаш ужасно странно и грешно разбиране... :-s
Напротив, разбирането ми е правилно. И в детската гладина заже е така. Приягел - от същия пол, познати - от всеки, а гаджета от срещуположния. Не ми е приятно. Не искам да имам жени приятелки.
Говорил съм от срещуположния пол, но ми е гадно, в смисъл нямаме какво да си кажем?!? За какво да говорим, като нея я влечат гримовете, мен колите?!?
Единственото момиче, което ме кефи като характер и е от моя клас се гримира постоянно, говори за това къде ходила и с кого. Нея поне не я интересуват тъпи теми като животът, политиката, новините и подобни простотии. Тя не говори за живота, живее го.
Само вметка от мен - вече разбрах какъв тип приятели ми харесват. Купонджии, да не мислят за живота, да го живеят. Без умопомрачителни умозаключения, излишни философствания, гледане на другите, интересуване от политика и тем подобни простотии. Съжалявам, че през петте години, през които си губех времето с гореизброените глупости все едно не съм живял а и си намирих тъпа компания, от която скоро ще се отцепя.
изобщо не съм съгласна!по се приема мъжа да е глупавичък, отколкото една жена!и не го казвам само защото съм жена! [-X и някой, който иска тъп човек до себе си значи го иска, за да не се комплексира може би! :-k