Теодора Теодорова
03-19-2007, 19:55
Казвам се Теодора Теодорова. Моля ви казвайте ...ооХХхоохх... веднага какво да правя, щото стана нещо ужасно! До преди 5 минути с приятеля ми ...оооОООоХХхХхххх... Васил Василев правихме секс и внезапно майка ми влезе в стаята, аз се стреснах и ...ооООххХХ... мускулите ми долу се свиха много силно и той се заклещи в мен и не сега не може да излезне. Но това ....оооОООХхХХХ.... но не това е най-лошото. Майка ми се ...оООххХх... разяри задето сме мърсували в къщата и викна ...ООоООоХХххХХ.... баща ми. И той също се разгневи много и извади стреличките от ...ООхХХх... дарца и започна да мята по нас. Васил много ме обича и се надупи срещу баща ми, за да ...ОоОХххх... ме предпази, но баща ми е много точен ...ОООхХхх... и му вкара една стреличка в гъза. Сега баща ми и майка ми ...ООхХХхооооХхх... извадиха някакъв камшик от някъде и се редуват да ни бият с него и ми разкървавиха ...ОоОхХхХ... дупето, а на Васил ташаците. Сега майка ми отиде да вземе бебешкото гърне, а баща ми продължава да ни шиба с камшика и да се ...ОоООхХХх... смее злобно. АААааа виждам как майка ми сере в бебешкото гърне в коридора. Баща ми отиде при нея и спря да ни шиба. Нямаме много време - ПОМАГАЙТЕ! Ужас! Баща ми също тропа в гърнето и с общи усилия успяха да го препълнят. Консистенцията на лайната им е от най-опасната - като смола - лепкави и много миризливи. О БОЖЕ! Те идват към нас с гърнето. НЕеенЕЕНенеее какво ще правят?!?!? АаАаааааАаааАаа надигат го над главите ни.... аааААаААА&^*^АР%А&^Т*агъаа6аатуа9 аа8аатъ9а7ауАЪфат7аТА*ЪА*ХГА *ЙАХАУ*А ...БЪЛБУК... ПОМОЩ!!!.... ...БЪЛБУК.... ...БЪЛбук... ...бълбук...