.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Теодора Теодорова
    Guest

Помагайте адски бързо!

Казвам се Теодора Теодорова. Моля ви казвайте ...ооХХхоохх... веднага какво да правя, щото стана нещо ужасно! До преди 5 минути с приятеля ми ...оооОООоХХхХхххх... Васил Василев правихме секс и внезапно майка ми влезе в стаята, аз се стреснах и ...ооООххХХ... мускулите ми долу се свиха много силно и той се заклещи в мен и не сега не може да излезне. Но това ....оооОООХхХХХ.... но не това е най-лошото. Майка ми се ...оООххХх... разяри задето сме мърсували в къщата и викна ...ООоООоХХххХХ.... баща ми. И той също се разгневи много и извади стреличките от ...ООхХХх... дарца и започна да мята по нас. Васил много ме обича и се надупи срещу баща ми, за да ...ОоОХххх... ме предпази, но баща ми е много точен ...ОООхХхх... и му вкара една стреличка в гъза. Сега баща ми и майка ми ...ООхХХхооооХхх... извадиха някакъв камшик от някъде и се редуват да ни бият с него и ми разкървавиха ...ОоОхХхХ... дупето, а на Васил ташаците. Сега майка ми отиде да вземе бебешкото гърне, а баща ми продължава да ни шиба с камшика и да се ...ОоООхХХх... смее злобно. АААааа виждам как майка ми сере в бебешкото гърне в коридора. Баща ми отиде при нея и спря да ни шиба. Нямаме много време - ПОМАГАЙТЕ! Ужас! Баща ми също тропа в гърнето и с общи усилия успяха да го препълнят. Консистенцията на лайната им е от най-опасната - като смола - лепкави и много миризливи. О БОЖЕ! Те идват към нас с гърнето. НЕеенЕЕНенеее какво ще правят?!?!? АаАаааааАаааАаа надигат го над главите ни.... аааААаААА&^*^АР%А&^Т*агъаа6аа уа9 аа8аатъ9а7ауАЪфат7аТА*ЪА*ХГА *ЙАХАУ*А ...БЪЛБУК... ПОМОЩ!!!.... ...БЪЛБУК.... ...БЪЛбук... ...бълбук...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    твърде fake.... кат са научиш да ги мислиш по добри пак ела
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    ОхОоххх горката ОхоХохоХ

Супер фен