PDA

View Full Version : Евгений Онегин сюжетът накратко трябва ми за утре:(

elf4o
03-20-2007, 15:28
ами ако може някои да ми даде наи -важното от сюжета че трябва да го науча до утре много ви се моля имам контролно :) или да ми го преразкаже някои ако може ........ накратко само наи важното.

лолитката
03-20-2007, 15:42
Той е млад и богат.Наследява пари от чичо си и ги пилее по балове,но тава празно съществуване му омръзва и заминава на село.там се запознава с Ленски-поет,писател.Той става негов приятел.Татяна е обикновено момиче,което мечтае да срещтне любовта и щом вижда Онегин се влюбва в него и му се обяснява в любов.Той не изпитва същите чувства и я отхвърля.Тя по-късно се омъжва за богат човек и става дама от вишето общество.Едва тогава Онегин осъзнава.че я обича,но е вече късно.(Ленски предизвиква на дуел Онегин,защото той охажва неговата любима.Най- накрая Онегин убива Ленски.Те губят връзка с Татяна,тя се омъжва и той се обяснява и тя го отрязва.) :) дано съм ти била полезна!

лолитката
03-20-2007, 15:45
Моля ви пратете ми тест по етика!10клас съм.Утре имам контролно :cry: Благодаря ви!

elf4o
03-20-2007, 17:07
Моля ви пратете ми тест по етика!10клас съм.Утре имам контролно :cry: Благодаря ви!
благодаря ти много.Щях да ти пратя тест по етика ама ние не правим :) само господина преподава уроци и след това пишем каквото сме запомнили от тях :) теи като имаме 1 час седмично :) етика и право ;)