.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Евгений Онегин сюжетът накратко трябва ми за утре:(

ами ако може някои да ми даде наи -важното от сюжета че трябва да го науча до утре много ви се моля имам контролно или да ми го преразкаже някои ако може ........ накратко само наи важното.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

лолитката
    Guest

Евгени Онегин

Той е млад и богат.Наследява пари от чичо си и ги пилее по балове,но тава празно съществуване му омръзва и заминава на село.там се запознава с Ленски-поет,писател.Той става негов приятел.Татяна е обикновено момиче,което мечтае да срещтне любовта и щом вижда Онегин се влюбва в него и му се обяснява в любов.Той не изпитва същите чувства и я отхвърля.Тя по-късно се омъжва за богат човек и става дама от вишето общество.Едва тогава Онегин осъзнава.че я обича,но е вече късно.(Ленски предизвиква на дуел Онегин,защото той охажва неговата любима.Най- накрая Онегин убива Ленски.Те губят връзка с Татяна,тя се омъжва и той се обяснява и тя го отрязва.) дано съм ти била полезна!

лолитката
    Guest

Етика

Моля ви пратете ми тест по етика!10клас съм.Утре имам контролно Благодаря ви!

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Етика

Цитирай Първоначално написано от лолитката
    Моля ви пратете ми тест по етика!10клас съм.Утре имам контролно Благодаря ви!
    благодаря ти много.Щях да ти пратя тест по етика ама ние не правим само господина преподава уроци и след това пишем каквото сме запомнили от тях теи като имаме 1 час седмично етика и право
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си