Влез

View Full Version : Испанска муха

03-20-2007, 16:49
Някой ползвал ли го е ? Какъв е ефектът ?!? Има ли смисъл да се купува.

pidbolkata
03-20-2007, 18:22
ne sam izpolzvala to4no ispanska muha no znam 4e 4ovek mnoo se razbukva i adski mnoo mu se ebe na koito q dade po princip dokolkoto znam az e taka

malka_sladuranka
03-20-2007, 18:25
ne sam izpolzvala to4no ispanska muha no znam 4e 4ovek mnoo se razbukva i adski mnoo mu se ebe na koito q dade po princip dokolkoto znam az e taka Какво означава razbukva? :-s

03-20-2007, 18:27
ne sam izpolzvala to4no ispanska muha no znam 4e 4ovek mnoo se razbukva i adski mnoo mu se ebe na koito q dade po princip dokolkoto znam az e taka
Хаха Градска :-D не е тъка просто може да се възбуди много ама не е и да му се до*бе
malka_sladuranka Добре че си се родила безгрешна

pidbolkata
03-20-2007, 18:28
xax razbukva zna4i vazbijda i ti se doebava ne6ty xaxaxa

NiksaN4o
03-20-2007, 18:29
хмм чувал съм за това .. н осамо с чуването си оставам май :lol: кажете и от каде може да се намери това и какво точно е :-D

malka_sladuranka
03-20-2007, 18:30
malka_sladuranka Добре че си се родила безгрешна :-s Кога съм го казала пък това? Просто зададох въпрос, никога не съм я чувала тази дума... :-s

Anf3tamin4o
03-20-2007, 18:31
Хаха Градска :-D не е тъка просто може да се възбуди много ама не е и да му се до*бе
malka_sladuranka Добре че си се родила безгрешна
Това горе бях аз
А аз разбрах за Думата Разбухва :-D

pidbolkata
03-20-2007, 18:38
ako ti sa idva do dgr az 6ti namerq

Anf3tamin4o
03-20-2007, 18:45
Питай в някой еротичен магазин
Ако не Има ги в аптеките 100%
Мисля че темата стана изчерпателна :)

acer
03-20-2007, 18:57
а какво представлява въпросната "Испанска муха" някакво средство за възбуда? за жени ли е, за мъже ли е, на хапчета ли е,.... дайте малко инфо, че ми се стори интересно :smt007

Schnitzer
03-20-2007, 19:08
Сигурно и разтварял една таблетка в количката и като стане,стола остава мокър :lol: :lol:

SFX
03-20-2007, 19:26
О я дайте инфо кво е това,че не съм го чувал. Нещо ново. Може да се окаже интересно.

malka_sladuranka
03-20-2007, 19:33
“Испанска муха” възбуждащи капки

http://shop.sexapila.com/items/50.jpg
Това е прочутата “Испанска муха” – афродизиак с вековни традиции, познат по целия свят! Сваля задръжките, засилва сексуалното желание и увеличава потентността и издържливостта. Само няколко капки от него ще превърнат вашият партньор или партньорка в ненаситни сексуални хищници! Оптимална доза – 5 до 10 капки. Може да се смесва с всякакви напитки, без да променя вкуса им. Предлага се в опаковка от 20 ml с дозатор.
Произведен в Германия.

Цена: 30.00 лв.

Инфото го копирах от едно сайтче, иначе доколкото знам я има и на таблетки, но не съм сигурна, не съм я употребявала.

LoRinSeR
03-20-2007, 20:04
Средство за възбуда, както за мъже така и за жени. Повдига сексуалното либидо. Ефектът е до 30минути след употреба. Насочва кръв към половите органи. Това е с две приказки, но мога да ви кажа, че и действа безотказно :wink:

n1ght_shadow
03-20-2007, 20:55
hmmm kat go pro4etah tfa mi stana interesno.... zema da go probvam nqkoi put \:D/

malka_sladuranka
03-21-2007, 10:26
hmmm kat go pro4etah tfa mi stana interesno.... zema da go probvam nqkoi put \:D/ Аз много съм чела за това и мисля в най-скоро време да го пробвам. :-D После, ако слушкате ще ви пиша дали си заслужава. :-D

LoRinSeR
03-21-2007, 18:06
hmmm kat go pro4etah tfa mi stana interesno.... zema da go probvam nqkoi put \:D/ Аз много съм чела за това и мисля в най-скоро време да го пробвам. :-D После, ако слушкате ще ви пиша дали си заслужава. :-D

Но това няма толкова силен ефект, например да ви вдигне члена или пък момичетата да се овлажнят ей така от нищото. Както казах в предишния ми пост, препарата повдига либидото, желанието за секс, както и увеличава притока на кръв към половите органи. Истината, че по време на самия акт се усеща ефектът му. Като пример давам пълно отпускане на партныорите, мисъл само за секс и ако уцелите правилното време ще изпитате невероятни удоволствия, защото чувствителноста се засилва. В чаша с течност се слагат от 5 до 15 капки от шишенцето, което е 20мл. Това шишенце практически стига за поне 40 пъти употреба от един човек. В крайна сметка си заслужава да се опита. Успех ! :wink:

n1ght_shadow
03-21-2007, 18:55
Както казах в предишния ми пост, препарата повдига либидото, желанието за секс, както и увеличава притока на кръв към половите органи.
4e malko li e :D to tova stiga spored mene :)

sineok_31
03-22-2007, 09:46
продава се в сексмагазините от 30 до 45 лв. зависи от производителя. В аптеките не се продава.Върши работа аз съм пробвал няколко варианта но не на всеки действа по един и същ начин ,в смисъл че не е 100% ефективно но си струва да си го купиш.Доста по-лесно можеш да си осигуриш секс със испанска муха.Има и еднократни дози около 3 лв. струват.Действа и на мъже и на жени.Прави и секса по-добър,по-дълъг и с по-добър оргазъм и на двата пола.