PDA

View Full Version : ши*ана история

ебаси
03-20-2007, 19:39
Имах гадже с което ходихме 3 месеца почти.(тъппо ми е да пиша в моинало време беее) обаче скъсах с нея заради друго момиче, с което се познаваме от много години. Проблема е, че с новото ми гадже сме от различни квартали, различни училища, различни смени и с две думи е*ало си е майката... Виждаме се рядко, а супер много искам да съм с нея... Обаче не мога.. имам чувството,че ше умра е така като си видя бившата в даскало, а другото момиче не е до мене.. и не знам кво да правя... да си ходя ли поак със староито гадже (едно даскало една смяна...)
дразна се... хелп плс

IGNGN
03-20-2007, 19:43
Ти защо си с новата? Защото ти е кеф с нея или за да се фукаш пред старата?
Ако е първото какво ти пука че новата не е до теб като се виждаш със старата? Ще се виждате вечерта

03-20-2007, 19:52
не бе братле те не се познават. и аз не искам да ги лъжа за тва скъсах с едната за да ходя с другата. Тва момиче, с което тръгнах се познаваме от 5 клас... сега сме 9ти и двамата. Общо взаето доста неща сме преживели и тва не ни е първото ходене... Слабост ми е един вид. А ми е кофти за другата защото се привързах към нея... абе нз.. избрах си вече.. може и да бъркам ама то си е за мене.. :)

03-20-2007, 19:55
Май май си доста объркан. Ре6и окон4ателно с коя от 2те иска6 да си и това е.

Iv4eTy
03-20-2007, 19:56
Нормално е да има тръпка към бившата ти, но то е по скоро привикване. А щом харесваш другата, не е проблем тва че сте от различни училища и сте различни нали са казали хората:Противоположностит се привличат!
Но все пак се замисли с коя наистина искаш да си!

03-20-2007, 19:57
ахаха мани да е толко лесно... ако ми беше лесно нямаше да се сдухам толко и да пиша теми... абе нз.. баси

BuBi008
Emi shte go prejiveesh shtom i si napravil izbora tova e shte turpish da q vijdash a i nqma nishto losho da se vijdate malko po chesto vse shte namerite nachin kak da svurvate uchilishteto s liubovta. A do kolkoto za bivshata emi normalno e kakvo tolkova vse pak ste bili zaedno normalno e da trepka vse oshte neshto v teb .... Ti sam si akza che veche sim reshil taiche shte ti mine taq trupka s vremeto...Smqtam che oshte en mojesh da se osuznaesh s koq si i kakvo stava okolo teb.

Pitomno i Divo
Abe ne e hubavo .. da slushash ostanalite obache pomisli si kum koq izpitvash poveche chuvstva .. ostani s neq.. apuk ako iskash se .. vodi po ''Druj pitomnoto za da ne go ispusnesh zaradi divoto'' ponqkoga nqkoi hora si zaslujavat jertvite,a drugi ne! Uspeh :)

03-20-2007, 19:59
Spored men si dobre s novata si priqtelka. A tova 4e ti e trudno da ne q vijda6 zna4i 4e q obi4ka6 mnogo. Vsi4ko e svyr6ilo sys staroto gadje. jivei i gledai napred :)

KisskilleRcHe
03-20-2007, 20:05
Ми скъсай тая дето си с нея... Фани си бившата. Пък ако не стане се въни пак при тая. :)

03-20-2007, 20:30
еми братоци мерси за отговорите. ае живи и здрави

bqsna_teenagerka
03-20-2007, 21:12
](*,) Абе брато4ка я първо си изясни с коя искаш да си...тая е по хубава ама е по дале4е..дрън дрън като я харесваш ще праиш вси4ко възможно да се виждате..пък ако харесваш бифшото си не я мотай...тя да не ти е неква слугиня..яла тука пак след тва си отиди..!!!! реши с коя искаш да си и не ги мотай..щото е кофти

Kianna
03-20-2007, 23:15
Хората са в различни градове та се обичат,а вие-от различни квартали.Това не е извинение.Явно няма достатъчно желание от страна на двама ви..

03-21-2007, 05:45
Имах гадже с което ходихме 3 месеца почти.(тъппо ми е да пиша в моинало време беее) обаче скъсах с нея заради друго момиче, с което се познаваме от много години. Проблема е, че с новото ми гадже сме от различни квартали, различни училища, различни смени и с две думи е*ало си е майката... Виждаме се рядко, а супер много искам да съм с нея... Обаче не мога.. имам чувството,че ше умра е така като си видя бившата в даскало, а другото момиче не е до мене.. и не знам кво да правя... да си ходя ли поак със староито гадже (едно даскало една смяна...)
дразна се... хелп плс
да ми ядеш кура

helen4ee
03-21-2007, 06:36
ne6to tupo s epolu4ava vzemi da razbere6 kakvo iska6 vsu6tnnost

koalka
03-21-2007, 07:05
Явно доста се двоумиш, но трябва да се ръководиш не от това коя е по-близко и по-удобно, а от чувствата ти.И с моя приятел сме различни смени, далечни квартали, различни училища, но това не ни пречи да имаме връзка.Въпрос на чувства, а и нали има събота и неделя?

Undying
03-21-2007, 08:12
Боже,ти явно си от тия момчета,които просто умират за физически контакт,пък няма значение с коя ще е той.За теб чувствата не са ли важни?Ти като не можеш да издържаш да я виждаш,а сте от един град и т.н.,представи си тея,които са от различни градове?Имай малко търпение бе човек,то винаги се възнаграждава.За кво са тия телефони,интернет и глупости-да поддържате връзка постоянно,пък като я видиш ще я нацелуваш,напрегръщаш и т.н.
Еееегати.

AnTi^SoCiaL[SkAtE:]
03-24-2007, 20:34
awee az ako biax na miastoto na edna ot tia dvete shtiax da sum te zaebala odavna. Reshi tam s koia ti e po hubavo i tva e ebasi se pak i te sa hora ne moe da gi motkash kato nekvi ku*vi

sweet_DENI_f
03-24-2007, 20:37
пич споко ако наистина новата те кефи много не трябва да ти пука толкова от старата за тва хвани си помисли добре на коя се кефиш поече ...

Guarana
03-24-2007, 20:41
абе путьо, как можеш да се подиграваш така с хората бе? :x избери едната и бъди с нея - остави другата намира :idea:

vikipf
03-25-2007, 14:32
Ми скъсай тая дето си с нея... Фани си бившата. Пък ако не стане се въни пак при тая. :)
Е ТОВА Е ИСТИНАТА :lol:

[Fr33land3R]
03-27-2007, 09:26
Е ТОВА Е ИСТИНАТА :lol:
Тва е най - правилното решение! :D

03-30-2007, 10:02
Постъпих много тъпо като си зарязах гаджето заради другото момиче... не правете така ... от двата стола на земята хахаха 8-[

03-30-2007, 10:15
Postinor DUO

v protiven slu4ai ot dva stola na zemqta 6te stane..

FiRe_LaDy
03-30-2007, 11:58
Ami shtom ti e gadno i iskash starata ... bydi s neq.