View Full Version : kakvo pravite kogato.....
izvinqvam se ako e imalo takava tema,no i da e imalo az pone ne q vidqh.taka,q sa kajete va6ite kogato vi biqt lii vi se karat,vie kakvo pravite(pravite nevinni fizionomii it.n.)Na men kogto mi se karat,az si gledam tv i ne obra6tam vnimanie ili i az ponqkoi pat si otvarqm ostata i po4vam i az da im vikam.vie ko praiti v teq slu4ai???
kat4enceto
03-20-2007, 19:54
еми и аз по4вам да им кре6та и да викам и не6тата с оправят:D
olive_oil
03-20-2007, 20:00
доста пъти виквам и аз, но два-три пъти вече си сдрържам нервите, въпреки, че умирам отвътре да ги сложа на мястото им.
Glezanka
03-20-2007, 20:19
Tei ne se nauchihte che usta se pishe sus U ... u u u u u ...
Inache ... mulcha i slusham kato mi se kara tatko,koeto rqdko se sluchwa,a na maika ne i obrushtam wnimanie shtoto to pri neq permanentno,profesionalno izkriwqwane e :P
ProstoAz
03-20-2007, 20:25
Зависи за какво ми се карат, но аз по наследство явно съм си доста устата, така че не им оставам длъжна. :lol:
Не ме бият. :shock:
sladur4eto_f
03-21-2007, 01:26
с баща ми не се карам преди се разправах с майка ми обаче разбрах че няма смисъл и вече не и обръщам внимание :D
рядко ми се карат аз съм англече ;] но понякога като ми се ОпънЪт се хиля като малумник xD
die_die_my_darling_
03-21-2007, 19:53
еми седя и гледам тъпо после или и аз се развиквам или казвам:никога пове4е няма и си правя каквото си зная
My_Infernal_Majesty
03-21-2007, 19:59
Овиквам ги- по-често майка ми а с баща ми се заяждам ако нещо ми държи тон много много...
мразя да ми се праат некви тъпи забележки и затова повечето пъти се карам и аз, обичам също да си надуя музиката и да не чувам нищо- или да я надуя от мр3 ката така още повече нищо не се чува и е много готино щото майка ми фучи и се дразни а аз си пея и си тактувам!!! хахахахаххаа!!!!!! :smt005 :smt005 :smt005 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Майка ми не ми е посягала откакто бях на 10
Пък и да ме удари аз няма да я усетя
А колкото до скандалите
Най-често вмъквам по някоя саркастична забележка между словоизлиянията й колкото да я вбеся
Другия редовен номер е да не й обръщам внимание
Полудява направо
Няма само аз да се ядосвам в крайна сметка
teenkopele
03-22-2007, 07:03
Когато викат- почти не им обръщам внимание. :lol:
ne smeqt da mi se karat da ne govorime za boi! ne 4e sum im napravil ne6to ili go zapla6vam prosto ne smeqt nz 6to :smt026
:-s
Като малка си мълчах,сега вече отговарям,което изооообщо не се харесва на майка ми.А ако се отнасям с безразличие към нейното викане още повече се ядосва.
А за бой-последно ми е ударила шамар през 2005-та,когато за пръв път се прибрах мъртво пияна.
Fucking_Bitch
03-22-2007, 11:01
Аз съм си устата и не си поплювам...Креща си,обаче никога не са ме билии!Пък и рядко се случва да ми крещят. :wink:
umrqlabubole4ka
03-22-2007, 11:30
ами като ми се карат аз не слушам или пък и аз викам а иначе изобщо не ме бият
Аз пък веднъж почнах да бия баща си с каквото ми падне .... Хе-Хе базикам се , никога не бих го направила :smt059 ,но иначе когато те ми викат за нещо и аз им отговарям.и нешо което мисля е че с викането още повече родителите настройват децата си да правят точно това за което са им викали .. :smt017
alkobalko
03-22-2007, 14:39
Родителите ми никога не са си позволили да ми повишат тон.
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-22-2007, 16:11
mi kakvo.. kogato ne mi se zanimava sedq i gledam umno i se pravq 4e razbiram ot vreme na vreme kazvam "da be znam nqma da se povtori.." :lol: :lol: :lol: ponqkoga prosto mul4a :roll: e est imalo e slu4ai v koito si trushkam vratata i si izlizam.. mn`mrazq da mi se karat :lol: vednuj maika mi se be6e obadila na maikata na bivshiq mi da q pita kude sme bili shtoto tq se pritesnqvala puk maika mu mu zvunq na nego da mu kaje az da se pribera .. (moqta zvunqla na men no bateriqta mi bila padnala) i bribiram se az tq me podhvashta ot vratata i az i vikam "4akai malko purvo az.." i az po4nah da i se karam ! ne moje taka da zvuni kato znae 4e ne sum zakusnqla pove4e ot 4as... :-s
GLeZoRanA
03-22-2007, 16:58
Зависи за какво ми се карат, но аз по наследство явно съм си доста устата, така че не им оставам длъжна. :lol:
Не ме бият. :shock: :wink:
В годината 2 пъти се карам с мама и тати и след 30тина минути всичко е окей вече,така,че нямам такива проблеми. :P
Ми по принцип те ми се карат аз уж слушам, т.е. през едното влиза през другото излиза.Ама се е случвало и аз да викна.Просто някой път не са ми издържали нервите :P
Еми на майка ми и аз започвам да й викам, а на баща ми гледам да си мълча но не се здържам и му отговарям което си е голям риск #-o ! Не ме бият!!!
FiRe_LaDy
03-23-2007, 12:46
emi mene ne me biqt.Do sega samo vednyj bashta mi me e udrql i bqh mnogo malka.Sega samo da mi viknat i az pochvam da im kreshtq syshto i do boi ne se stiga nikoga,zashtoto te se otkazvat .. s mene ne moej da se spori.Dori da ne sym prava ne se otkazvam nikak lesno .. dyrja si na svoeto.
Какво да правя... и аз крещя и се защитавам. Ако се стигне до бой, много ясно, че и аз бия.
kati_0513
03-24-2007, 10:46
По принцип ги слушам внимателно какво ми говорят, защото зная, че съм сгафила и то жестоко, затова предпочитам да ги слушам и да си вземам поуки от грешките си, но пък от друга страна- умен е този, който си взима поука от своите грешки и гениален е този, които взима поука от грешките на другите... така, че понякога и аз откривам грешките на нашите и им ги разкривам... :)
Като малка си мълчах, сега вече отговарям, което изооообщо не се харесва на майка ми.
...и на баща ми...
kati_0513
03-24-2007, 11:05
Като малка си мълчах, сега вече отговарям, което изооообщо не се харесва на майка ми.
...и на баща ми...
Е хора вие не сте си добре, говорете цивилизовано с родителите си като големи хора, без кавги и други подобни... малко мир няма да е излишен... :wink:
Allthatshewant
03-24-2007, 14:39
зависи от ситуацията понякога почвам да се налагам .. понякога не им обръщам внимание..
mechtaq_za_teb
03-24-2007, 16:38
Kato mi se karat pove4eto pati i az po4vam,no ima i momenti,kogato se pravq 4e ne gi 4uvam :-D Mnogo se draznqt ot tova...ama kakvo da se pravi.
stra6no_sexy
03-24-2007, 18:06
когато ми се карат просто седа,гледам ги в очите и се права,че ги слушам...ииииии след като си повикат хубаво просто си отовам в стаята
ами и аз им отговарям особено на майка.как тъй ще стоя и ще ги слушам нали и аз имам права.обичам да казвам и мойто мнение и винаги се защитавам.даже някой път те ми казват абе варно така е или извинявай сгреших..;)
Lorraine
03-25-2007, 17:27
Ами понякога викам,понякога просто млъквам и плача,защото много са ме наранили,а съм си чувствителна.. :-D
theEXPLOITED
03-25-2007, 21:38
MI NIE NIKOGA NE SME SE KARALI 6TOTO TQH PREZ PO GOLQMATA 4AST OT JIVOTA MI GI E NQMALO NO KATO SA V BG NE SE KARAME AZ SI PRAVQ KVOTO SI ZNAM I HI4 NE MI PUKA
Еми зависи кой ми вика и колко съм ядосана отпреди това. Ако се карам с майка ми понякога излизам извън нерви и почвам да й викам, като накрая обикновено ми крещи 'прави каквото си искаш, но после ще съжаляваш и ще си викаш защо не си ме послушала', ако баща ми ми вика - гледам да не се обяснявам много много и мълчаливо слушам кфот ми нарежда. :smt012 НО напоследък гледам да си трая, когато ми викат, защото после само облагодетелстват сестра ми..
Mi az si se za6titaavm i si durjana svoeto, a kogato vidq 4e polojenieto stane nape4eno zapo4vam da pal4a i te se razmekvat i mi pro6tavat ili puk kazvam ''izvinqvaj'' i vsi4ko mi se razminava :-D
Чакам да спрът да ми викат за да почна аз да им викам. :-D
Mimka_sweet
03-27-2007, 17:53
Аз им мълча.......както днес.......от следобяд не съм излизала от стаята си :cry:
Или им се развиквам за да им обясня или хлопвам вратата зад гърба си и отивам в друга стая.
dinosaur
03-27-2007, 19:42
нищо неказвам... мълча им ама по изражението ми разбират, че вътрешно ги нареждам и то яко :P след време съжаляват, че са крещяли и почват да се държат добре, а аз некво супер гадно :wink:
teenkopele
03-28-2007, 06:57
Родителите ми никога не са си позволили да ми повишат тон.
Сериозна ли си или се ебаваш? :shock:
InviSibLe`SuN`__
03-28-2007, 15:36
Ами отвътре ми иде да им кажа всичко,което не знаят,какво мисля за тях(за майка ми повече,баща ми не ми се кара,нито ме бие),но не мога,защото ще стане по-зле.Трая си и се надявам по-бързо да спре да крещи...Пф,а това най го мразя...крещенето...не може ли спокойно да ми се направи забележка,не съм глуха,не може ли по цивилзован начин да ми го каже,вместо да ме обижда.... :-s
Emi zavisi za kakvo kreshtqt. Ponqkoga prosto si mlukvam i chakam da sprat da narejdat i nakraq kazvam edno izvinqvam se za kakvoto i da sa kazali.... v takiva momenti prosto ne chuvstvam che e udachnod a se nerviram z aneshta koito tuko shto sa im hrumnali ili nqma dori da pomnqt an drugiq den . A ponqkoga sym si ustata ... i se stiga do kavgi ama nakraq vsichko se opravq s razgovori i takam.
gabbybon
03-29-2007, 08:38
Ами аз в повечето случаи се правя на луда и не им обръщам внимание обаче ако се ядосам много почвам да псувам и да им крещя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KiLLeR_InSTiNkT
03-29-2007, 08:45
Ми или седя спокойно и ги изчаквам да приключат /което в повечето случаи ги изнервя още повече/ или започвам и аз да викам. Само дето после пак си правя това, което съм си наумила /гаден инат съм/...
kukli4kata_anastasia
03-30-2007, 06:35
Na men na6te nikoga ne me biqt i ne mi se karat!Samo mi govorqt ponqkoga sys zapoveden ton!Nie za vsi4ko ssi se razbirame!Taka e super! :)Pojelavam go na vseki!
<black soul>
04-01-2007, 11:07
Не ме бият. :shock:
Ами при мене едното следва от другото....
Когато ми се карат ги слу6ам..гледам воновно и т.н.
Оба4е ако си отворя Устата става стра6но..по4ва се ти кфа си да ни говори6 така как смее6 кфо си позволява6...и в пове4ето пъти завър6ва с бой :(
Но ве4е сам се нау4ила...като ми кре6тят само ги слу6ам и з ни6то на света не казвам ни6то ( уверявам ви много е трудно като ти дигат адреналина )
Казвам му изрод и че го мразя и си заминава. :smt006
Ctrl+Alt+Del
04-01-2007, 20:11
http://img155.imageshack.us/img155/1433/puke7htpy6.gif
ThePainIsReaL
04-01-2007, 20:22
Да ме бият? Боже .. само да ми посегнат и ще се изнеса от нас, повече няма да ме видят.
Иначе като ми се карат, аз съм си устата.. не мълча. И скандалът става още по-голям.
еми в последно време докато ми се карат аз или им викам или им се смея ... понякога говорят такива работи че просто .. голем смех :-D :-D :-D
CrazyWitch
04-06-2007, 15:00
Еми баща ми ме е бил .. (от скоро не са ме тупали), защото си отварям устата, а те са изнервени.
Като ме бие просто не го гледам в очите, защото в тоя момент съм пълна с омраза и угорчение. Седа до кат не се набие и това е.
Ne znamm .. s maika mi vyobshte ne moga da se razbera .. moje bi i v men e vinata ne moga da razbera .. iam chuwstowoto che sme nqkwi zakleti wragowe .. ne moga da q tyrpq .. a otnosno twa .. probwam se da ne i oburshtam wnimanie .. no w powecheto puti sm mnogo nerwna .. iii kreshtq .. daje wednuj se ipusnah ii q udarih .. :? :? :? :? :?
CraZyTyY
06-29-2007, 07:05
kato mi dignat ton ili ako mi e mn na kef im kazvam "a boi de :-D " a poprinci ne me grei 4e mi vikat sviknala sym im :smt012 . A za boi- ne se me bili posledno kogato bqh na 10 ama tfa be6e samo 1 6amar :smt069
eXtrem3-g1rl
06-29-2007, 19:23
Или се правя, че не ги слушам и накрая казвам "Хубаво", или почвам да се надвиквам с тях.. накрая почват да заплашват, ама досега нищо не са направили..
...emO_g1RL...
07-03-2007, 09:49
hm...ot skoro vzehme dosta da se karame...
az ne im mul4a...no ponqkoga se nalaga 6toto ne samo az sam pravata v tfa semeistvo :-D
be...izrodi sa i dvamata,ne mojem da se traem,ma se obi4ame...po nqkuf stranen na4in :smt026
ем на мен често ми се карат за кво ли не....ма честно казано не им обрущам мн внимание казвам добре добре добре и си отивам в стаята...
mi az mnogo divotii pravq i ako ne6to mi se karat pravq se 4e gi slu6am dokuto gledam tv i kato mi se razkarat ot glavata na pcto na tvto i tva e ili curna edin telefon da gadjeto nai 4esto i kazvam pak po4naha i taka
LaDy_DaQnA
07-05-2007, 19:36
PIsuci i krasuci do nebesata i vsi4ko e spokoino :smt014 :smt014 :smt014
betka_13
07-06-2007, 17:48
az si mal4a dokato si izpeqt konskoto :smt014
Violenza
07-07-2007, 17:31
Тя майка ми и да й се иска не може да ме набие... :lol:
Иначе... почва да се спори.. да се вика.. накрая завършва с тряскане на врата.
ami edin put se pribrax 10 4asa i ba6ta mi pobesnq i po4na da me ydrq i az revax ne 6toto ne boli van6no a vatre6no 6toto si predstavix jivota na moite fr te imat vsi4ko a az ne sam katy tqx i mi stava mn gadny i za tfa ina4e nqkoi put i az si otvarqm ystata i mi se sardqt za 1 sedmiv\ca i ne mi govorqt i se poly4ava taka---> :smt014
sladkata_presi
07-19-2007, 17:09
Аз винаги им отговарям. :smt093 :smt084
Често така се оправят нещата. :smt057
Vikitooo
07-19-2007, 18:20
С бащата се разбирам идеално, с мама малко се понапрегнаха нещата в последно време ама ще се оправят де ;-) Иначе сега като се сетя май само със сестра ми си повишаваме тон ;-) С майка много рядко, отварям си устата и даже взех да посягам :smt005 :smt011
Правя се че не ги чувам :mrgreen:
young_rich_famous
07-21-2007, 07:50
Ми на мен избягват да ми се карат ... все пак съм с една глава над всеки от тях и съм доста едър :smt005 Ако почнат нещо се дърпат те ги оставям, пала колата и отивам да пия бира някъде ... после кат съм се върнал сичко е тип топ :smt005
Като ми викат не им обръщам внимание но ако е продължително и аз почвам да викам ! Но в повечето случаи е много кратка караницата !
не порсанхте ли,ние тях трябва да бием не те нас,вече ... :-D (естевствено в метафоричния смисъл)
`^FiRe^LaDy^
07-21-2007, 19:25
Аз им викам,но те ми викат как може да отговаряш на родителите ти бля бля... търпя си нервите!И утре сутринта са добре и ми се умилкват :)
Exothermic
07-21-2007, 19:43
Не ме бият,но като ми крещят и аз крещя или
пък си мълча и се плавя ,,че не съществуват.
Зависи поради каква причина се е вдигнал скандалът.....
дали съм виновна или не...и тн.
sladko_sramejlivo_girl4e
07-22-2007, 00:28
po4vam da vikam i na6te se otkazvat :lol: :lol: :lol:
live2beCooL
07-22-2007, 07:55
ammm...moite ne sa mi se karalili nito sa mi posqgali ot dooosta dulgo vreme :D
Хиля се като олигофрен!!!!Хи хи бачка не им се занимава да ме удрят или да ми се карат!!В прочем от много време не са ме били!!!Яммм тряя да направя нещо за да ме степат набързооо!!! :smt014 :smt014 :smt014 :smt014
music_pirate
07-22-2007, 11:29
S ba6tata sme drujki, a maika mi kogato tq vika i az vikam :)
doakto nai nakraq az ne otida na kompa
ZAVISI OT MN NE6TA DA SAM VINOVNA ILI NE I T.N. ....... 1-OTVORAM SI YSTATA I KRA6TA KATO OTKAENA PO4VAM DA TRESKAM DA 4UPQ I TE MI OTSTUPVAT 2-ZQPAM SI TV ILI SAM NA KOMPA I IM VIKAM SAMO DA , DOBRE. RAZBIRA SE ZA DA SVUR6AT P BURZO A I PREDSTAVA SI NQMAM ZA KFO GOVORQT I TAKA I TE SA DOVOLNI 4E SE SUGLASQVAM S TEH I AZ SAM DOVOLNA 4E NE STAVA GOLQM SKANDAL 3- AKO ME O4AKVA NAKZANIE SE IZVINQVAM UJ TAM NE6TO I PRAA MILI FIZIONOMII I SE OPRAVDAVAM
mi te rqdko mi kre6tqt no ako maika mi mi kre6ti i az i kre6tq ili po skoro i se zaqjdam a kogato ba6ta mi mi kre6ti (tva a e o6te po radko 6tot s nego se razbiram ama s maia mi ne) az si mul4a a ako mi e stanalo kofti trees vratata na moita staq...
mi te rqdko mi kre6tqt no ako maika mi mi kre6ti i az i kre6tq ili po skoro i se zaqjdam a kogato ba6ta mi mi kre6ti (tva a e o6te po radko 6tot s nego se razbiram ama s maika mi ne) az si mul4a a ako mi e stanalo kofti trees vratata na moita staq...ina4e ne sa me bili nikoga
BaD_GiRl_mL2
07-22-2007, 14:01
predi beshe povehe za udrqneto ma sq..te vikat ma as poveche :)
Murder Bunny
07-22-2007, 20:36
В повечето случеи просто си седя и я гледам.Мисля си кога ше излизааме с фр.,кво станало с еди кой си ала бала,всичко..но не и да я слушам( просто защото ми се кара за най-дребните работи) Преди отговарях мноо и се тръшках,ма ся си викам ..няма за кво да си тровя нервите просто;] Ест. понякога когато мноо ме ядоса праа некфи муцуни и повишавам тон .. :mrgreen:
~`PrEtTy_!N_pUnK`~
07-22-2007, 23:22
Ем рядко се случва,но когато ми викат или не им обръщам внимание, или и аз почвам мааалко да викам... :-D
Shadowstrike16
07-23-2007, 01:02
хиля са като олигофрен и праа реплики от сорта не ми бараи хладилника за да не ти чупа ръката и в повечето случаи съм на компа и съм се съсредоточил върху играта и като почнат да викат и гледам да става така че да се прецакам в играта и обикновенно работите се обръщат кои на кого се кара
КЪДЕ ОТИВАШ ТИ КЪДЕЕ
SpOrTs_GiRl
07-23-2007, 09:38
taka,q sa kajete va6ite kogato vi biqt lii vi se karat ..
Бой?! :smt017
А по темата.. гледам да се разбирам с наш'те.. Обикновено като има няк'ъв проблем сядаме и говорим.. и т'ва е ;)
malka_sladka i brotalna f
07-29-2007, 12:40
AZ predi taka kre6tqh 4e nebesata se otvarqha.SEGA VE4E ME MURZI I TVA DA PRAVQ -KAJA TAM NE6TO DA GI ZATVORA I TVA E
Почвам да викам и аз и се почват караниците, понякога си мърморя под носа, а друг път не им обръщам внимание.По-често мама ми се кара, ама сега просто не се засичаме когато се върне от работа, аз съм навън и няма време да ме овика, а баща ми всеки месец когато трябва да ми плаща сметката :-)
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
07-29-2007, 16:17
Ами опитвам се да не ги слушам, но понякога и аз почвам да викам.. :roll:
FuCk LoVe
08-17-2007, 16:20
викам или излизам нека сами да си говорят[/b]
love_enrique
08-17-2007, 16:48
Независимо колко ми се карат и викат ,аз си отстоявам мнението и защитавам позицийте си...Така де,не може само да си премълчаваш за да не те накажат...
Justified
08-17-2007, 17:06
Еми на мен не ми викат нито ме бият,просто баща ми разговаря с мен и ме оставя и аз да си изкажа мнението за съответното нещо.
sladkish_14
08-17-2007, 17:20
Ами ако ми вика майка :-D - не й обръщам внимание,а ако татко си признавам,че съм виновна,защото той винаги е прав 8-[
Викам колкото мога за щяло и нещяло ,но съм го наследила от баща ми ,който е абсолютен невротик и за една дъвка скандал прави.Същата съм.....викам,карам се ,ръкомахам
belerofone
08-17-2007, 19:50
izvinqvam se ako e imalo takava tema,no i da e imalo az pone ne q vidqh.taka,q sa kajete va6ite kogato vi biqt lii vi se karat,vie kakvo pravite(pravite nevinni fizionomii it.n.)Na men kogto mi se karat,az si gledam tv i ne obra6tam vnimanie ili i az ponqkoi pat si otvarqm ostata i po4vam i az da im vikam.vie ko praiti v teq slu4ai???
Просто стоя и се съгласявам с всяка тяхна критика ....Това ги кара да млъкнат....Вътрешно ми е все тая предивд , че това при нас е ежедневие.....
alkobalko
08-17-2007, 20:09
Никога не съм била бита. Само веднъж майка ми ми удари шамар, но обстоятелствата го изискваха.
Спорове също нямаме, не си викаме. В смейството ми цари мир и хармония, тъй като на всеки се дава свободата сам да избира. Никога не са ми се карали за глупости.
armani169
08-17-2007, 20:14
Ми обикновено като ми се карат или гледам телевизия , или се надвиквам с тях ... :twisted:
~sweet_girl_th~
08-17-2007, 20:55
Ами на мен ми се карат,когато съм извършила поредната простутия и то най-вече майка ми се кара.Баща ми е на мнението:'Живота е един-изживей го пълноценно".И аз много го уважавам затова. :mrgreen:
Mi ili se pravq,4e ne gi 4uvam ili mi kipva i im vrqkam dokato se iznesa i prestavam da gi slu6am!
sladkish_14
08-17-2007, 22:25
Ами ако ми вика майка :-D - не й обръщам внимание,а ако татко си признавам,че съм виновна,защото той винаги е прав :roll:
NerazreshenSimvol
08-18-2007, 11:21
Аз им викам: "Ооо, я млъквай!" или "Айде разкарай се!" (на мама де, щото най-често тя ми врещи истерично...) Иначе понякога се правя, че нищо не чувам като ми говори и си зяпам телевизора все вдно я няма. :smt004 А пък на тати му се мръщя...
Forest_girl
08-18-2007, 11:23
Не, не правя невинни физиономии, тъпо е! Когато смятам, че съм права споря и се карам, когато не съм - си мълча и поправям грешката си. Иначе мен не ме бият :roll:
_PuNk`PrInCeSs_
08-18-2007, 11:49
кряскам като луда и се затварям в стаята си. после като изляза се правя на сърдита и баща ми по4ва: ''кво има бе, дарнкулки искаш ли, какво ти става ще ти купим квото искаш, не бади тъжна'' Е? 8)
'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 08:22
Когато бях по-малка и по-непослушна се е случвало леко да ми повишат тон,но вече не им давам повод.Аз съм много отговорна и те нямат причина да ми се карат.
bqsna_teenagerka
09-09-2007, 08:31
мен не ме бият,а за карането....изслушвам ги и след това казвам "няма да се повтори,обещавам! ще поправя грешката си! не съм го направила наро4но все пак! не може да съм перфектното дете което не прави бели защото все пак такова дете не съществува" :-D и това съм си го наизостила действа винаги! но сега ве4е мнооогооо рядко ги ядосвам!
tItEufFf
09-09-2007, 21:18
зависи от настроението ми..някой път и аз крещя, друг път си мълча или мърморя под носа...аве различно
sexy&crazy
02-25-2008, 11:53
Овиквам ги- по-често майка ми а с баща ми се заяждам ако нещо ми държи тон много много...
мразя да ми се праат некви тъпи забележки и затова повечето пъти се карам и аз, обичам също да си надуя музиката и да не чувам нищо- или да я надуя от мр3 ката така още повече нищо не се чува и е много готино щото майка ми фучи и се дразни а аз си пея и си тактувам!!! хахахахаххаа!!!!!! :smt005 :smt005 :smt005 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
evala basi mn e qko trqbvva i az da se probvam i az da vi kaja 4esno mn ne iskam maika mi da se kara 6toto habi nervi a az ne iskam kato ostaree da zeme da stane nekva isteri4ka se 4uda ko da q praq ina4e tq ne mi vika mn
pepita87
02-25-2008, 19:24
Ако имат право..просто млъквам,дори да знам че съм виновна си мълча,не се извинявам :? а ако знам,че в случая нямам вина,не си затварям устата,докатоп не чуя"Ах,такова проклето на кой си се метнала" :-D
Уфф се едно на мен не се говори и после си задигам багажа и дим да ме няма,пребирам се когато ми скимне а не когато те ми кажат нокогато се прибера са се изпопретиснили на макс и не смеят да ми кажат нищо...щото ги е базе да не фана на някаде пак...хах хванала съм им слабото място..
Еми и аз им крещя (е само на майка ми де :D) На баща ми не мога да крещя защото след това знам какво ще последва ;D Понякога обаче когато нервите ми не издържат си хващам пътеките и отивам или при баба ми да и се оплача или някъде навън малко да се успокоя : ))
kuklichka_bg
03-02-2008, 11:58
kogato bahsta mi mi vika vzemam da qm i utiam v moita staq se edno 4e ne go zablelqzvam a kogato e maika mi i vikam leko ama poprincip na bahsta mi n6 ne mu kam 4e da ne mi spre neta :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Еми и аз почвам да им викам :D След това тръшкам вратата на стаята от външната страна с голяма сила и се затварям в моята стая. Понякога си слагам слушалките и слушам музика, за да не ги чувам, ако ме последват :D
sladku_bebzi
03-02-2008, 12:24
Когато баща ми започне да крещи, го слушам и правя, квото каже, просто защото обикновенно е прав.Ако майка ми ми крещи и е до мен и аз започвам да й говоря с висок тон, а ако примерно е в съседната стая се правя, че нищо не чувам!
enrique_fenka
04-02-2008, 18:28
Мен не ме бият,но когато ми се карат търся някакво оправдание за постъпката си :-D