View Full Version : xa-xa sportex zdravi da ama ne
Zdr na vsi4ki ! Zashto se zablujdavate 4e sk1pite prezervativi sa po ka4estveni ? Ne ne sa az li4no se ubedih v tova ! 6 p1ti mi se k1sa sportex a durex 11 kakvo da kaja pove4e ? Faktite ogovrqt samo za sebe si ! Zaradi tezi izd1nki na proizvoditelite se 6a6kam i piq postinori ili eskatel ! S fr mi ve4e go pravim s obiknoven e vqrvaite mi nito edin ne se e sk1sal do sega ! Pravete si sami izvodite !
ProstoAz
03-20-2007, 20:10
При мен що пък никога никакъв презерватив не се е късал... :-k
Не ги поставяте правилно, оставяте въздух в тях! [-X
KaL1StRa^^
03-20-2007, 20:22
Saglasen sam s po gorniq komentar.8)
malka_sladuranka
03-20-2007, 20:25
Не ги поставяте правилно, оставяте въздух в тях! [-X :-D И аз това щях да кажа.
da za tova se kasat
mnogomili4kata-sf
03-20-2007, 20:30
Ох,как не ви го наби кратуната,че проблемът е в поставянето НЕ в презервативитееееее :!:
KaL1StRa^^
03-20-2007, 20:44
Подкрепям с всичките си ръце и крака :wink: 8)
ako momi4eto e mnogo suho su6to moje da se skusa ot turkaneto!!!
ABSOLUTme
03-20-2007, 21:47
ние пък не сме кусали никога...може би тези по-горе са прави,няма да се повтарям :roll:
frozenrose
03-20-2007, 23:15
Хмм и на мен с бившия ми постоянно се късаха-durex,обикновени... 8-[ Явно щот с него не се възбуждах достатъчно~отначало винаги ме болеше,а понякога и през цялото време~ :| Но със сегашния сичко е супер и нито един досега не се е скъсал-нито от по-скъпите,нито от обикновените :smt016
alkobalko
03-21-2007, 04:17
На мен само веднъж ми се е късал. Други проблеми никога не сме имали.
krem4et0
03-21-2007, 10:46
Само 1 скъсан презерватив за повече от 1 година. не е зле!
ABSOLUTme
03-21-2007, 11:36
тва,че ти си съкат и не можеш да го сложиш правилно е твой проблем..пробвай с Durex Extra Safe,като си толкоз некадърен.за тех нож ти трябва за да ги скъсаш :lol:
Спортекс са големи боклуци.
На мен сами един Дюрекс ми се е късал. Тъй де, беше си дефектен и видяхме преди да стане гафа.
LetiCherry
03-21-2007, 12:47
Absolutno suglasna sum!
Prezervativite se kusat MNOGO 4esto,za6toto ne se slagat pravilno i ostava vuzduh v rezervoar4eto i mnogo rqdko ako sa defektni. NA nas ni se e kusal samo vednuj i az vidqh, 4e be6e malko defekten,no za sujalenie ne mu oburnah vnimanie...
тва,че ти си съкат и не можеш да го сложиш правилно е твой проблем..пробвай с Durex Extra Safe,като си толкоз некадърен.за тех нож ти трябва за да ги скъсаш :lol:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
rockfire
03-21-2007, 17:34
при мен също е имало гафове наи-вече със спортекс и вече не ги ползвам!Късал ми е се от 6-7 пъти 5!А durexa само 2 от много,много....!Така че не ползвайте sportex!а за по евтините незнам нищо!
^npocTo^a3^f^ е права.Не може да ти се късат толкова пъти и да си го поставил правилно!
eternity
03-21-2007, 18:58
Za men sporetx sa si i si ostavat nai dobrite,no vseki si ima svoe mnenie i opit :)
az prezervativi ne postavqm nikoga, 6toto imam d1l1g manikiur i vinagi gi k1sam. ina4e nikoga ne sam imala gafove s prezervativi. ako 6te se k1sat to 6te e ot noktite mi. a p1k sportex sa qki , i imat gel4e, nqkoi kazaha 4e se k1sat ot protrivane, eto re6enie za tqh.
HagpycaH
03-21-2007, 19:39
Zdr na vsi4ki ! Zashto se zablujdavate 4e sk1pite prezervativi sa po ka4estveni ? Ne ne sa az li4no se ubedih v tova ! 6 p1ti mi se k1sa sportex a durex 11 kakvo da kaja pove4e ? Faktite ogovrqt samo za sebe si ! Zaradi tezi izd1nki na proizvoditelite se 6a6kam i piq postinori ili eskatel ! S fr mi ve4e go pravim s obiknoven e vqrvaite mi nito edin ne se e sk1sal do sega ! Pravete si sami izvodite !
не сме виновни че приятеля ти незнае как се слага кондом той не се къса от самосебе си добре защо на мен до сега не ми са е късал дурекс а спортекс само веднъж а обикновените мн пъти?
HagpycaH
03-21-2007, 19:41
не сме виновни че приятеля ти незнае как се слага кондом той не се къса от самосебе си добре защо на мен до сега не ми са е късал дурекс а спортекс само веднъж а обикновените мн пъти?
NiksaN4o
03-21-2007, 22:49
и на мен никога не ми се е късал :-k може би трябва 1во да се научите как се поставя презерватива и след това да правите секс :-k :smt005 но това е само предложение. ако искаш продължавай да си пиеш хапчетата. и защо направо не го правите без. така и така около 20 пъти се е късал ... :-D
Пусни едно клипче от Ютуб-а , после земи един банан, лапни го 1-2 пъти, отвори скафандърчето, виж по клипа как се слага, опитай да видиш че не е трудно. Деа за кфо давам съвети кат с такиа неща не се занимаам :-k