View Full Version : kak da mu kaja....
i taka....imam fr v 4ata,koito mn xaresvam i iskam da buda s nego...poznavame se ot 1 godina i se razbirame 4udesno....mislq 4e toi znae za 4ustvata mi kum nego,a as mislq 4e i toi ima takiva kum men,samo 4e iskam da mu pokaja simpatiqta si po po-razli4en i neobi4aen na4in....nqkvo po-ludo suob6tenie,nekuv po na mqsto namek ili ne6to takova.a ne prosto da mu kaja tipi4noto xaresvam te....iskam da e ne6to gotino :wink:
MyLiVeStYlE
03-21-2007, 10:27
amiii primerno kato se vidite po4ni da go gushka6 i go celuni i toi 6e razbere za 4uvstva ti i she se po4uvsta po sigurten i 6e stanat ne6tata
divo_kotence
03-21-2007, 10:42
не е лоша идея...може да мине и без харесвам те а/у ми направо си го :smt008 ама внимавай само да не са стресира...щот ако няма чувства може леко да е като паднал от небето :-D
Просто му го кажи.Не е нужно от такива неща, като според теб той предполага какво изпитваш. :wink:
Papagal4e
03-21-2007, 18:23
Може да му се обадиш за кафе,но вместо да отидете там където си му казала,може да го закараш на някое романтично,уединено място и да го :smt008
Кажи му по-добре, защото ако почнеш да го гушкаш нз как ще реагира.
По-добре да знаеш неговото мнение.
Е та главицата ти тряя да роди нещо не може по цял ден само чат и форуми. Заведи го вечерта някъде , на място което харесваш, или което той харесва. Поговорете си и ако разговора почне да клони към сближаване дръпни си столчето към него и го гушни щом ти е толкоз мерак :-D Тва мисля :idea: