PDA

View Full Version : koe predpo4itate

Sexy Boy Toy
03-21-2007, 11:17
кое предпо4итате безразборен секс или с подходящия 4овек

alkobalko
03-21-2007, 11:18
С подходящия.

bungle
03-21-2007, 11:19
С подходящ, много ясно.

ABSOLUTme
03-21-2007, 11:25
луд/нежен секс с моя човек :-D

gabituuu
03-21-2007, 11:31
и двата варианта не са лоши,а и за доста хора особено под 20г е трудно да издържат дълго време само с един човек (а и защо да си слагаш оковите толкова рано?!) тва е моето лично мнение,ако вие си падате по дълги връзки - ок и тва си има своите предимства

malka_sladuranka
03-21-2007, 11:52
С подходящия. 8)

coolwarrior
03-21-2007, 12:25
Общо взето безразборен секс със подходящия човек \:D/ \:D/ \:D/

Sexy Boy Toy
03-21-2007, 12:27
а така пи4 =D>

gabituuu
03-21-2007, 13:02
](*,) женииииииииии = винаги свързват секса с чувства :-&

GossipGirl89
03-21-2007, 13:31
Естествено, че с подходящия.

ABSOLUTme
03-21-2007, 13:34
](*,) женииииииииии = винаги свързват секса с чувства :-&
офца.просто най-добрия секс,които съм имала,е с човека,когото обичам.ти кат нямаш тоя късмет,лапай безразборно на всички :-D

gabituuu
03-21-2007, 13:44
уфца - може - къдравка съм
иначе ела ми го кажи в лицето кат си толкоз смела...
моя работа си е на кой ще го лапам а отделно едва ли те интересува фактът че и при мен най добрият секс беше с човек който страшно много обичах
а освен това мнението ми и възмущението ми че повечето жени свързват секса с чувства се основава на факта,ве все още смятат че съществува ИДЕАЛНИЯТ и го чакат,а няма никаква причина чакайки го да прави секс с др ако и харесва,щот не смятам че трябва да 'се отпушвам' с някой с който мисля че ще съм завинаги и който ще ми бъде най голямата любов :-& а и защо след като момчетата могат да имат повече ,no краткотрайни връзки,било то неангажиращи или временно ангажиращи :-$ , жените да не могат ?

BloodSoul
03-21-2007, 14:16
С подходя човек, на когото вярвам!

ABSOLUTme
03-21-2007, 16:36
иначе ела ми го кажи в лицето кат си толкоз смела...
ммм не,няма да бия 2000км за да ти го кажа,защото както сама каза - не ми пука

моя работа си е на кой ще го лапам а отделно едва ли те интересува фактът че и при мен най добрият секс беше с човек който страшно много обичах
ето,сама казваш,че най-хубавият секс е с човек,към когото имаш чувства,а аз искам за себе си най-доброто :arrow: затова и предпочитам постоянния си партньор :wink:

а освен това мнението ми и възмущението ми че повечето жени свързват секса с чувства се основава на факта,ве все още смятат че съществува ИДЕАЛНИЯТ и го чакат
мдаа,и точно това ни отличава от животните - че правим секс с чувства,за удоволствие,от любов...а не заради едното съвокупление(е,има и такива дни :lol:) или само заради продължение на рода.
никоя тука,която е казала,че предпочита постоянния си партньор(секса с чувства) пред безразборния секс,не мисли,че той е идеалният.аз моя приятел не го имам за идеален,има неща,които определено не ми харесват,но това не ми пречи като цяло да го обичам,да виждам хубавите му страни и да искам да се чукам само с него,защото го прави добре!и при другите е така

а няма никаква причина чакайки го да прави секс с др ако и харесва,щот не смятам че трябва да 'се отпушвам' с някой с който мисля че ще съм завинаги и който ще ми бъде най голямата любов :-&
никoй не ти твърди,че трябва да седиш със затворени крака.ставаше въпрос какво предпочитате..и те си казват хората..това,че го предпочитат,означава ли,че повечето го практикуват? :-s
ми не.има хора,които си се ебът като разпрани,но вътрешно са неудовлетворени и предпочитат някои,които да ги гушне след секс,а не да си обуе гащите и да си ходи 'до следващия път'

а и защо след като момчетата могат да имат повече ,no краткотрайни връзки,било то неангажиращи или временно ангажиращи :-$ , жените да не могат ?
що за феминистки прояви?ние сме хора и това е право на личен избор.кой с когото иска да си се ебе,никoй няма да го съди после.има мъже и мъже,ти защо искаш да си 'равнопоставена' с бройкаджиите?
всеки плейбой в даден етап от живота си почва тайничко да си мечтае вечер,след работа или каквато и да е там дейност,да има при кого да се прибере..да го чакат,да му е сготвено(или поръчано по телефона :lol: ),да го посрешнат... и този човек да не е майка му!...

gabituuu
03-21-2007, 16:46
ок явно ни се препокриват вижданията по въпроса само че анкетата е : безразборен или подходящият (не постоянният!) затова го приемам като : ще практикувате безразборен секс или ще чакате подходящият (идеалния който споменах в предния пост) ... затва и се възмутих на задължителното смесване на секса с чувства,защото гледам на секса сам по себе си като на удоволствие,което когато се превърне в правене на любов е с пъти по голямо :)

ABSOLUTme
03-21-2007, 16:48
аз го разбирам като Кое предпочитате? = Кое ви доставя по-голямо удоволствие?
некоректно зададен въпрос :lol:

ThePainIsReaL
03-21-2007, 16:50
Нито едно от двете. Правя секс с човек, който харесвам. Той не е нито човек, който ще обичам (а бих могла, ама тъпите обстоятелства :? ... ) , нито е човек, който бих заменила за друг, защото ми е хубаво с него .
Така че .. моят отговор е както дойде , докато срещна подходящия.

sexy_momi4e
03-21-2007, 17:39
s moeto mom4ence :-D

BAYO
03-22-2007, 02:08
Принципно от както съм със сегашното маце с нея, но преди тваааа, хах....Така че .. моят отговор е както дойде + тва аз съм тук, а тя там... 8)