View Full Version : Сухичка
beautiful.soul
03-22-2007, 04:10
Незнам ама напоследък не мога да се подмокря... тръгнеме да правиме секс с гаджето и аз съм суха от долу.. и ме боли.. и спираме..
и не само при секс ... като ходя до тоалетната също е адската болка...
И не ми казвайте, че е от тва че той не може да ме възбуди.. напротив много ме възбужда даже ебаси никви води не текат от мене...
гаджето ми вика че съм се била протъркала.. е как като не бяхме правили секс от 1 седмица.. и почнаха да му се въртят някви мисли в тиквата...
нз и при мен се е случвало така да съм суха ,но обикновенно преди цикъл ми става така пак може да пробвате с кремчета :lol: :-D
`Death`Whore`
03-22-2007, 07:16
Отиди на лекар.
DaniFilth
03-22-2007, 07:35
има специални овлажняващи гелове продават се в аптеките и секс шоповете
И според мен трябва да посетиш лекар.Да не е нещо от притеснение или да си напрегната?
krem4et0
03-22-2007, 07:45
Сухотата във влагалищкето е признак за нещо нередно. не е лошо да ти направят 1 изследване и да разбереш защо е така. Просто върви на лкар, нека ти вземат намазка и да те изследват. Ние не сме лекари и не можем да ти кажем какво е. майка ми има също сухота и парене и се оказа инфекзия. за това си взе гел, пи хапчета и слага вагинални свещи. Ест. може нищо да ти няма.
HagpycaH
03-22-2007, 08:34
И според мен трябва да посетиш лекар.Да не е нещо от притеснение или да си напрегната?
Съгласен сам с нея пробвайте още 1-2 пати ако няма подобрение иди на лекар да не се притесняваш ти и приятеля ти да не си внушава глупости.
za6to pove4eto momi4eta gi e strah ot ginekologa? bqgai na lekar. za6to si gubi6 vremeto da pi6e6 v forumi nz a i ne samo ti. tuk ima hilqdi temi deto napravo si pla4at za ginekolig