PDA

View Full Version : Мусколистите момчета, по предпочитани ли са?

шарлатанин
03-22-2007, 21:05
Всички приятели взеса в последно време да ходат на фитнес, да прават мусколи... Става въпрос за възрста от 17 - 18 години. Искам да питам жените в форума, момчетата които са мусколести, здрави и оформени ,повече ли ги харесвате и забелязвате или има друг критерии при ваз за мъжката красота... ?

Не че от отговорите които получа ще се реша дали да хода и аз, защото не се чувставам нито слаб, нито силен и не ми е проблем ... както и да е :P

03-22-2007, 21:15
ami 4esno kazano e xubavo da ima oformeno tqlo da ne e kato vol no da ne e i kato xilka [-X xubavo e da ima nekoe drugo muskol4e osobenno ako mom4eto e po slavo e xuvavo \:D/

мацка от класа
03-22-2007, 21:15
Зависи. Има момчета,които не ходят редовно на фитнес и са с по-скромни телца,но са просто божествени(такива едни слабички...абе има доста такива сладури),но не отричам,че има и мн сексапилни мъже с доста добре оформени тела. Но смятам,че всеки е сам за себе си и си има собствен чар-на едни им отива да се блъскат във фитнеса,на други-не. Симпатяга по душа трябва да си,другото се променя,е зависи от структурата най-вече(която не се променя,амаа...). Та всеки и сам за себе си,само че мен мн ме дразнят някви сууупер нацепени,такива дето са само мускули,нз ама нищо красиво не намирам в такова тяло..цялото астероиди апфф..изглежда толкова фалшиво,дразнят ме такива типове,културисти разни. Едно е да си с леко загатнати плочки,оформен гръб и ръце и т.н.,друго е да си се превърнал в жертва в преследването на вс тия цели..та така де,ако ще е мускулест,обичам да е умерено,но това не означава,че не обичам и по-слаботелесните момчета-има мн готини и сред тях..! Както казах-има и по-важни неща(но не отричам,че е яко да е със секси тяло,но в никакъв случай секси не значи задължително да е нацепен!!!-това значи самите извивки на тялото,спецификата му и др.) хаах,кво се разписах и аз нз :) Ама исках да изкажа мнение и даже май попрекалих... ::: Няма да ми се сърдите,нали :mrgreen:

KaL1StRa^^
03-22-2007, 21:18
Pi4 ne e zadaljitelno da si na 17-18 za da iam6 hubavo tqlo :!: Az li4no treniram za6toto se 4uvstvam po-uveren v sebe si ne kato nqkoeq torba :smt006 :wink: A i mislq 4e i da nqma6 hubava figura nqma da ostane6 nezadovolen ot momi4e :-k ddz tak mislq

KaL1StRa^^
03-22-2007, 21:21
Зависи. Има момчета,които не ходят редовно на фитнес и са с по-скромни телца,но са просто божествени(такива едни слабички...абе има доста такива сладури),но не отричам,че има и мн сексапилни мъже с доста добре оформени тела. Но смятам,че всеки е сам за себе си и си има собствен чар-на едни им отива да се блъскат във фитнеса,на други-не. Симпатяга по душа трябва да си,другото се променя,е зависи от структурата най-вече(която не се променя,амаа...). Та всеки и сам за себе си,само че мен мн ме дразнят някви сууупер нацепени,такива дето са само мускули,нз ама нищо красиво не намирам в такова тяло..цялото астероиди апфф..изглежда толкова фалшиво,дразнят ме такива типове,културисти разни. Едно е да си с леко загатнати плочки,оформен гръб и ръце и т.н.,друго е да си се превърнал в жертва в преследването на вс тия цели..та така де,ако ще е мускулест,обичам да е умерено,но това не означава,че не обичам и по-слаботелесните момчета-има мн готини и сред тях..! Както казах-има и по-важни неща(но не отричам,че е яко да е със секси тяло,но в никакъв случай секси не значи задължително да е нацепен!!!-това значи самите извивки на тялото,спецификата му и др.) хаах,кво се разписах и аз нз :) Ама исках да изкажа мнение и даже май попрекалих... ::: Няма да ми се сърдите,нали :mrgreen:

:-D nqma da ti se sardim daje te podkrepqm v kazanoto mn si prava :)

HagpycaH
03-22-2007, 21:45
Човек ако си комплекс и не ти се ходи на фитнес а ходиш по добре недей няма смисал защото нищо не пречи на един младеж да ходи на фитнес да си направи едно добре изглеждащо тяло релефно израсходва енергия и за здравето.

sensei_d
03-22-2007, 22:16
tqloto ne e vs osobeno za jenata
edna jena moje mn pove4e da se potdade na dumi i na otno6enie otkolkoto na tqlo
a za fitnesa moi trenirai moje da ne efitnes no sportuvai boini izkustva pluvane moje da e prosto navun v parka da ti4a6 ama go pravi 6ot e polezno zdrave mu vikat horata i dulgoletie
az predi trenirah tejka atletika bqh 100 kila po4ti hodeh po sustezaniq i tn na 21 sega ne treniram ot 19 godi6en sega sum 75 kg hodq da treniram 3 4 puti v sedmicata za tqlo da ne se otpuskam sega kato sum na teq kila imam perfektno tqlo pone za men i vs okolo men ( priqteli ) go haresvat ama ot mn muskul nqma smisul otdava6 se izcqlo na tqloto si i zabravq6 za vs dr zatupqva6
za tva su4etavai ot vs po malko a jenite spoko na 17 si 6te se u4i6 tepurva mn vajnoto e da slu6a6 jenata kvo ti govori i da 4uva6 vs koeto e kazala nau4i6 li se da 4uva6 kvo ti govori endo momi4e 6te si nai jelaniq ot men da znae6 :)

03-23-2007, 06:26
4уйте ме заблудени 4ада мой, хе хе. Жените на подсъзнателно ниво препо4итат по силните мъже, за6тото подсъзнателно организма е устроен така 4е да избира по силните, за6тото те са по издръжливи и оцеляват в екстремни ситуации (това е свързано с миналото ни когато силата е била ре6ава6та, ли4но според мен тя винаги 6те бъде ре6ава6та де). Затова жените и без да го съзнават когато упре до сериозно не6то предпо4итат по силните мъже. А и един силен мъж има доста пове4е авторитет и респект, отколкото ако си някой кожа и кости.

Следва6тото което 6те напи6а е от мъжка гледна то4ка само- колкото си по силен толкова по добре, за6тото в един момент по4ти всяка жена изневерява и по добре да си от силните, за да смя4ка6 физиономията на слабтото копеленце, което незнайно как се е добрало до това да се 4ука с гаджето ти.

И като цяло- за сериозна връзка жените избират силните, за изневяра избират малки хитри лигави мом4енца :D

bungle
03-23-2007, 06:33
Хубаво е момчето да е със стегната фигура. Обаче, ако ми е грабнал окото с нещо ( интелект, чувство за хумор..) няма никакво значение.

gazarka
03-23-2007, 07:01
az predpo4itam hubavo oformeni tela ne e zaduljitelno da sa mn muskulesti.

olive_oil
03-23-2007, 07:07
разбира се, че са по-предпочитани. Поне от мен. Ако е готино момчето не е толкова здължително да е някакъв огромен, но да е с поддържано тяло. А ако му липсва нещо в главата :arrow: :arrow: :arrow: "по-добре тъп и голям, отколкото само тъп" \:D/ \:D/ \:D/

My_Infernal_Majesty
03-23-2007, 07:12
Не не харесвам такива - некви фитнесаджии и манияци на тема мускули!!! бля!
мразя някой да ем ного по-едър и по-силен от мен затова си харсвам нормалните момчета -слабички и по-високи от мен но не с много и да не е фрапираща разликата!

mnogomili4kata-sf
03-23-2007, 07:55
1во- мускУли се пише, 2ро - не, не ме привличат повече. Мускулести приятели съм имала 2ма, повечето са били по-слаби, но това никога не ми е пречело. Даже сега моят приятел не е мускулест, но определено има хиляди други неща, които ги оценявам доста по-високо!

koalka
03-23-2007, 08:15
Не, не са толкова важни поне за мен.Даже има проучване, че повечетето жени не харесват мускули, а по-слаби момчета.Иначе е хубаво едно момче да има стегнато тяло, ако не мускули, защото е грозно слабо момче, ама наистина слабо.

KaL1StRa^^
03-23-2007, 09:18
4уйте ме заблудени 4ада мой, хе хе. Жените на подсъзнателно ниво препо4итат по силните мъже, за6тото подсъзнателно организма е устроен така 4е да избира по силните, за6тото те са по издръжливи и оцеляват в екстремни ситуации (това е свързано с миналото ни когато силата е била ре6ава6та, ли4но според мен тя винаги 6те бъде ре6ава6та де). Затова жените и без да го съзнават когато упре до сериозно не6то предпо4итат по силните мъже. А и един силен мъж има доста пове4е авторитет и респект, отколкото ако си някой кожа и кости.

Следва6тото което 6те напи6а е от мъжка гледна то4ка само- колкото си по силен толкова по добре, за6тото в един момент по4ти всяка жена изневерява и по добре да си от силните, за да смя4ка6 физиономията на слабтото копеленце, което незнайно как се е добрало до това да се 4ука с гаджето ти.

Ei tva e prikazka brao mn mi haresa :P 8)

И като цяло- за сериозна връзка жените избират силните, за изневяра избират малки хитри лигави мом4енца :D

kukli4ka__
03-23-2007, 09:20
много силно ме привличат силните и по-мускулести мъже и затова излизам повече с такива

KaL1StRa^^
03-23-2007, 09:20
:arrow: :arrow: :arrow: "по-добре тъп и голям, отколкото само тъп" \:D/ \:D/ \:D/[/quote]

:-D taka si e

koalka
03-23-2007, 09:38

И като цяло- за сериозна връзка жените избират силните, за изневяра избират малки хитри лигави мом4енца :DДонякъде е прав.

Victorya
03-23-2007, 10:53
По принцип мускулестите мъже винаги са ми приличали на скулптури...такива едни изваяни, твърди, стегнати.... Красота! :smt007 Красота, ама да ги гледаш, да се наслаждаваш на творението на фитнес-уредите. Ама повечето от тях като отворят уста да приказват и страшна работа, братче. Лъхва на селяния. Лично аз предпочитам не огромни мускулести мъже, а по-слабички, пак стегнати пак оформени ама не канара от мускулна маса. Има и изключения разбира се :) някои слабости не се преодоляват...Ако един ден Вин Дизел ми падне...е няма да му гледам акъла със сигурност :smt005

sensei_d
03-23-2007, 11:05
gledam nqkolko puti e povtoreno posta za purvi4noto v jenata
ami gleite sega da popricnip se podbirat po silnite no vuv dne6no vreme e civilizovana rabota ne sme kromanionci deto si svalqme jenite sus tupalkata v glavata i aide za kosata, makar 4e selqka i do den dne6en praktikuva taka ama tva dr tema ...
za telata sega na4i silen muskulest i slab sa mn 6iroko spekturni gledni to4ki
moje da si silen ama da si debel kato turme koeto e sme6no
moje da si muskulest i da si slabi4ak tova mu se vika tqlo tim Spartanski voi
tova sa nai krasivite i nai dobre slojenie muje jivqli na zemqta nakoga silni i vuv su6tiq moment ne nqkvi buci !!! perfektnite kilogrami i razmeri sa do 75 kg max tova govorim za krasivo i dobre razvito tqlo da ne si mn slab i sme6en kato zaka4alka nito da si kato giule v rucete, kazah vi bil sum taka i nar4no sum svalil kilogrami 6ot ne e udobno purvoto koeto e i esteti4eski ne e izdurjano silata v dne6no vreme e slovestnata tq moje da te skape mn po burzo i ka4estveno ot edin boi !!!!

to sie kazano v edna prikazka sus me4ka i durvar ranata ot bradvata zarastnala ama dumata ne se zabravila taka 4e moje da se pospori koe e po silno fizi4eskoto ili slovestnoto
kakto i da e mom4eto pipita prosto dali trq da trenira

Da pi4 trenirai zanimavai se sus spord za da ima6 dulag i zdravosloven jivot ne prekalqvai nito s jenite nito s parite nito s alkoholi trevi i adrenalin 6ot ina4e na 30 6te si pobelql osobeno ot jeniete :smt016 :-D

krem4et0
03-23-2007, 11:15
Аз пък изобщо не харесвам мускулести и напомпани. Искам естествен човек. Естествено не отпуснат и с трясящи се месарлаци. Моя има склоност към пълнеене и за това ходи и тича на стадиона. Това му стига да е в добра форма и ми харесва.

03-23-2007, 11:29
Аз не харесвам културистите, като изкуствени ми изглеждат някак. Но момче със стегнато тяло, стегнато дупе особено,... ммм, направо ме побъркват! Харесвам мускулестия, стегнат и плосък корем - харесва ми да целувам момчетата по корема и когато и стегнат е много по-яко.
Това дето му викате "кофа" - като плавници отзад на гърба, смятам, че е супер грозно когато е по-масивно, не знам защо на момчетата толкова им харесва.

lLady_MooN_RaiN
03-23-2007, 12:30
Аз не харесвам мъже с мускули...Така че никой не може да твърди, че всички момичета харесват мускулести момчета...В крайна сметка за всеки влак си има пътници

sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2007, 12:37
абе, мускУлЕстите може и да не са сред най-предпочитаните, но НЕГРАМОТНИТЕ като теб със сигурност НЕ СА!

malka_sladuranka
03-23-2007, 12:37
Определено ме привличат здравеняците. И приятелят ми е такъв. :smt007 Просто ми харесват големите, здрави мъже. Намирам точно тези мъже за доста привлекателни.

ПП. Лафчето което виждам, че се цитира в тази тема всъщност е " По-добре здрав и тъп, отколкото само тъп"(на другото някак му се губи ефекта... :-k )