.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    шарлатанин
    Guest

Мусколистите момчета, по предпочитани ли са?

Всички приятели взеса в последно време да ходат на фитнес, да прават мусколи... Става въпрос за възрста от 17 - 18 години. Искам да питам жените в форума, момчетата които са мусколести, здрави и оформени ,повече ли ги харесвате и забелязвате или има друг критерии при ваз за мъжката красота... ?

Не че от отговорите които получа ще се реша дали да хода и аз, защото не се чувставам нито слаб, нито силен и не ми е проблем ... както и да е :P

Guest
    ami 4esno kazano e xubavo da ima oformeno tqlo da ne e kato vol no da ne e i kato xilka xubavo e da ima nekoe drugo muskol4e osobenno ako mom4eto e po slavo e xuvavo \/

мацка от класа
    Guest
    Зависи. Има момчета,които не ходят редовно на фитнес и са с по-скромни телца,но са просто божествени(такива едни слабички...абе има доста такива сладури),но не отричам,че има и мн сексапилни мъже с доста добре оформени тела. Но смятам,че всеки е сам за себе си и си има собствен чар-на едни им отива да се блъскат във фитнеса,на други-не. Симпатяга по душа трябва да си,другото се променя,е зависи от структурата най-вече(която не се променя,амаа...). Та всеки и сам за себе си,само че мен мн ме дразнят някви сууупер нацепени,такива дето са само мускули,нз ама нищо красиво не намирам в такова тяло..цялото астероиди апфф..изглежда толкова фалшиво,дразнят ме такива типове,културисти разни. Едно е да си с леко загатнати плочки,оформен гръб и ръце и т.н.,друго е да си се превърнал в жертва в преследването на вс тия цели..та така де,ако ще е мускулест,обичам да е умерено,но това не означава,че не обичам и по-слаботелесните момчета-има мн готини и сред тях..! Както казах-има и по-важни неща(но не отричам,че е яко да е със секси тяло,но в никакъв случай секси не значи задължително да е нацепен!!!-това значи самите извивки на тялото,спецификата му и др.) хаах,кво се разписах и аз нз Ама исках да изкажа мнение и даже май попрекалих... Няма да ми се сърдите,нали

Pi4 ne e zadaljitelno da si na 17-18 za da iam6 hubavo tqlo Az li4no treniram za6toto se 4uvstvam po-uveren v sebe si ne kato nqkoeq torba A i mislq 4e i da nqma6 hubava figura nqma da ostane6 nezadovolen ot momi4e ddz tak mislq
    YOU CANT SEE ME!!!

Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Зависи. Има момчета,които не ходят редовно на фитнес и са с по-скромни телца,но са просто божествени(такива едни слабички...абе има доста такива сладури),но не отричам,че има и мн сексапилни мъже с доста добре оформени тела. Но смятам,че всеки е сам за себе си и си има собствен чар-на едни им отива да се блъскат във фитнеса,на други-не. Симпатяга по душа трябва да си,другото се променя,е зависи от структурата най-вече(която не се променя,амаа...). Та всеки и сам за себе си,само че мен мн ме дразнят някви сууупер нацепени,такива дето са само мускули,нз ама нищо красиво не намирам в такова тяло..цялото астероиди апфф..изглежда толкова фалшиво,дразнят ме такива типове,културисти разни. Едно е да си с леко загатнати плочки,оформен гръб и ръце и т.н.,друго е да си се превърнал в жертва в преследването на вс тия цели..та така де,ако ще е мускулест,обичам да е умерено,но това не означава,че не обичам и по-слаботелесните момчета-има мн готини и сред тях..! Както казах-има и по-важни неща(но не отричам,че е яко да е със секси тяло,но в никакъв случай секси не значи задължително да е нацепен!!!-това значи самите извивки на тялото,спецификата му и др.) хаах,кво се разписах и аз нз Ама исках да изкажа мнение и даже май попрекалих... Няма да ми се сърдите,нали

nqma da ti se sardim daje te podkrepqm v kazanoto mn si prava
    YOU CANT SEE ME!!!

Човек ако си комплекс и не ти се ходи на фитнес а ходиш по добре недей няма смисал защото нищо не пречи на един младеж да ходи на фитнес да си направи едно добре изглеждащо тяло релефно израсходва енергия и за здравето.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

tqloto ne e vs osobeno za jenata
    edna jena moje mn pove4e da se potdade na dumi i na otno6enie otkolkoto na tqlo
    a za fitnesa moi trenirai moje da ne efitnes no sportuvai boini izkustva pluvane moje da e prosto navun v parka da ti4a6 ama go pravi 6ot e polezno zdrave mu vikat horata i dulgoletie
    az predi trenirah tejka atletika bqh 100 kila po4ti hodeh po sustezaniq i tn na 21 sega ne treniram ot 19 godi6en sega sum 75 kg hodq da treniram 3 4 puti v sedmicata za tqlo da ne se otpuskam sega kato sum na teq kila imam perfektno tqlo pone za men i vs okolo men ( priqteli ) go haresvat ama ot mn muskul nqma smisul otdava6 se izcqlo na tqloto si i zabravq6 za vs dr zatupqva6
    za tva su4etavai ot vs po malko a jenite spoko na 17 si 6te se u4i6 tepurva mn vajnoto e da slu6a6 jenata kvo ti govori i da 4uva6 vs koeto e kazala nau4i6 li se da 4uva6 kvo ti govori endo momi4e 6te si nai jelaniq ot men da znae6

Guest
    4уйте ме заблудени 4ада мой, хе хе. Жените на подсъзнателно ниво препо4итат по силните мъже, за6тото подсъзнателно организма е устроен така 4е да избира по силните, за6тото те са по издръжливи и оцеляват в екстремни ситуации (това е свързано с миналото ни когато силата е била ре6ава6та, ли4но според мен тя винаги 6те бъде ре6ава6та де). Затова жените и без да го съзнават когато упре до сериозно не6то предпо4итат по силните мъже. А и един силен мъж има доста пове4е авторитет и респект, отколкото ако си някой кожа и кости.

Следва6тото което 6те напи6а е от мъжка гледна то4ка само- колкото си по силен толкова по добре, за6тото в един момент по4ти всяка жена изневерява и по добре да си от силните, за да смя4ка6 физиономията на слабтото копеленце, което незнайно как се е добрало до това да се 4ука с гаджето ти.

И като цяло- за сериозна връзка жените избират силните, за изневяра избират малки хитри лигави мом4енца

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хубаво е момчето да е със стегната фигура. Обаче, ако ми е грабнал окото с нещо ( интелект, чувство за хумор..) няма никакво значение.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    sofiq
    az predpo4itam hubavo oformeni tela ne e zaduljitelno da sa mn muskulesti.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

разбира се, че са по-предпочитани. Поне от мен. Ако е готино момчето не е толкова здължително да е някакъв огромен, но да е с поддържано тяло. А ако му липсва нещо в главата "по-добре тъп и голям, отколкото само тъп" \/ \/ \/
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    In The Heart of Darkness
    Не не харесвам такива - некви фитнесаджии и манияци на тема мускули!!! бля!
    мразя някой да ем ного по-едър и по-силен от мен затова си харсвам нормалните момчета -слабички и по-високи от мен но не с много и да не е фрапираща разликата!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Град
    София
    1во- мускУли се пише, 2ро - не, не ме привличат повече. Мускулести приятели съм имала 2ма, повечето са били по-слаби, но това никога не ми е пречело. Даже сега моят приятел не е мускулест, но определено има хиляди други неща, които ги оценявам доста по-високо!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не са толкова важни поне за мен.Даже има проучване, че повечетето жени не харесват мускули, а по-слаби момчета.Иначе е хубаво едно момче да има стегнато тяло, ако не мускули, защото е грозно слабо момче, ама наистина слабо.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4уйте ме заблудени 4ада мой, хе хе. Жените на подсъзнателно ниво препо4итат по силните мъже, за6тото подсъзнателно организма е устроен така 4е да избира по силните, за6тото те са по издръжливи и оцеляват в екстремни ситуации (това е свързано с миналото ни когато силата е била ре6ава6та, ли4но според мен тя винаги 6те бъде ре6ава6та де). Затова жените и без да го съзнават когато упре до сериозно не6то предпо4итат по силните мъже. А и един силен мъж има доста пове4е авторитет и респект, отколкото ако си някой кожа и кости.

Следва6тото което 6те напи6а е от мъжка гледна то4ка само- колкото си по силен толкова по добре, за6тото в един момент по4ти всяка жена изневерява и по добре да си от силните, за да смя4ка6 физиономията на слабтото копеленце, което незнайно как се е добрало до това да се 4ука с гаджето ти.

Ei tva e prikazka brao mn mi haresa :P

И като цяло- за сериозна връзка жените избират силните, за изневяра избират малки хитри лигави мом4енца
    YOU CANT SEE ME!!!

Град
    Пловдив
    много силно ме привличат силните и по-мускулести мъже и затова излизам повече с такива
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

"по-добре тъп и голям, отколкото само тъп" \/ \/ \/[/quote]

taka si e
    YOU CANT SEE ME!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Донякъде е прав.

Голям фен
    По принцип мускулестите мъже винаги са ми приличали на скулптури...такива едни изваяни, твърди, стегнати.... Красота! Красота, ама да ги гледаш, да се наслаждаваш на творението на фитнес-уредите. Ама повечето от тях като отворят уста да приказват и страшна работа, братче. Лъхва на селяния. Лично аз предпочитам не огромни мускулести мъже, а по-слабички, пак стегнати пак оформени ама не канара от мускулна маса. Има и изключения разбира се някои слабости не се преодоляват...Ако един ден Вин Дизел ми падне...е няма да му гледам акъла със сигурност
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

ahahaahha

gledam nqkolko puti e povtoreno posta za purvi4noto v jenata
    ami gleite sega da popricnip se podbirat po silnite no vuv dne6no vreme e civilizovana rabota ne sme kromanionci deto si svalqme jenite sus tupalkata v glavata i aide za kosata, makar 4e selqka i do den dne6en praktikuva taka ama tva dr tema ...
    za telata sega na4i silen muskulest i slab sa mn 6iroko spekturni gledni to4ki
    moje da si silen ama da si debel kato turme koeto e sme6no
    moje da si muskulest i da si slabi4ak tova mu se vika tqlo tim Spartanski voi
    tova sa nai krasivite i nai dobre slojenie muje jivqli na zemqta nakoga silni i vuv su6tiq moment ne nqkvi buci !!! perfektnite kilogrami i razmeri sa do 75 kg max tova govorim za krasivo i dobre razvito tqlo da ne si mn slab i sme6en kato zaka4alka nito da si kato giule v rucete, kazah vi bil sum taka i nar4no sum svalil kilogrami 6ot ne e udobno purvoto koeto e i esteti4eski ne e izdurjano silata v dne6no vreme e slovestnata tq moje da te skape mn po burzo i ka4estveno ot edin boi !!!!

to sie kazano v edna prikazka sus me4ka i durvar ranata ot bradvata zarastnala ama dumata ne se zabravila taka 4e moje da se pospori koe e po silno fizi4eskoto ili slovestnoto
    kakto i da e mom4eto pipita prosto dali trq da trenira

Da pi4 trenirai zanimavai se sus spord za da ima6 dulag i zdravosloven jivot ne prekalqvai nito s jenite nito s parite nito s alkoholi trevi i adrenalin 6ot ina4e na 30 6te si pobelql osobeno ot jeniete

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък изобщо не харесвам мускулести и напомпани. Искам естествен човек. Естествено не отпуснат и с трясящи се месарлаци. Моя има склоност към пълнеене и за това ходи и тича на стадиона. Това му стига да е в добра форма и ми харесва.

Guest
    Аз не харесвам културистите, като изкуствени ми изглеждат някак. Но момче със стегнато тяло, стегнато дупе особено,... ммм, направо ме побъркват! Харесвам мускулестия, стегнат и плосък корем - харесва ми да целувам момчетата по корема и когато и стегнат е много по-яко.
    Това дето му викате "кофа" - като плавници отзад на гърба, смятам, че е супер грозно когато е по-масивно, не знам защо на момчетата толкова им харесва.

Аз не харесвам мъже с мускули...Така че никой не може да твърди, че всички момичета харесват мускулести момчета...В крайна сметка за всеки влак си има пътници

абе, мускУлЕстите може и да не са сред най-предпочитаните, но НЕГРАМОТНИТЕ като теб със сигурност НЕ СА!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Определено ме привличат здравеняците. И приятелят ми е такъв. Просто ми харесват големите, здрави мъже. Намирам точно тези мъже за доста привлекателни.

ПП. Лафчето което виждам, че се цитира в тази тема всъщност е " По-добре здрав и тъп, отколкото само тъп"(на другото някак му се губи ефекта... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си