View Full Version : НевЪзмоЖнатА ЛюБоВ
историята се свежда до едно мом4е което напрао ме кара да се разтапям само при вида му,мн ме кефи,но проблема е 4е си има приятелкаа.Днес излизахме и после слу4айно я вдях и ми стана мн кофти.Но приятелката ми каза 4е според нея не съм му безразли4на и 4е не трябва да се отказвам от него макар да се полу4ава малко тъпо за другото моми4е.А пи4а е супер пе4ен мноо е готим мн ме кефи и сега нз кфо да правя мн ме кефи и ми е кофти 4е 6те трябжа да се откажа от него при положение 4е може и да станат не6тата между нас и нз какво да правя :smt010
Ne vsi4ko koeto iska6 ot jivota se polu4ava.Po dobre prodylji na pred i zareji tazi detska liubov.Nameri idelniq!
щом не е безразличен към теб значи се нуждае от нещо,което приятелката му не му дава...Но пък може да е само някакво привличане...Не знам...опитай се да разбереш нещо.. :roll:
Хайде стига да разваляте връски само защото ви харесва някой....просто живей и ако се освободи действай
По-добре не им се меси в отношенията.Така можеш да развалиш една връзка, която може и да е щастлива.Постави се на мястото на момичето и виж, предполагам няма да ти е много приятно.Остави ги да си живеят живота и да са щастливи.Да не е само това момче.Разбирам, че сега ти го искаш, но се замисли...Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.
Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.
emi тва е проблема 6тото наскоро се запознахме и факти4ески той е тръгнал с нея преди да се познаваме още
Не се отказвай щом не си му безразлична.И още повече,че ако си има приятелка от скоро няма да е проблем да я зареже :roll: Все пак трябва да бъдеш и малко тарикат в живота,за да не ти се качват на главата и да не страдаш.Като го виждаш му се усмихвай,питай го нещо,поздравявай го.Ако ходите в една и съща дискотека и ако се засечете го дръпни и танцувайте,дори да е на бърза песен.
Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.
emi тва е проблема 6тото наскоро се запознахме и факти4ески той е тръгнал с нея преди да се познаваме още
Ами значи, при това положение, изчакай малко време и ако иска да е с теб, ще е с теб.
В една връзка има място за 2ма човека->3тият е излишен.Т.е. остави момчето на спокойствие.
mimibarby
04-12-2007, 13:22
Po-dobre,ne pravi ni6to!Ako toi iska da e s tebe,6te napravi ne6to po vuprosa!Super glupavo e da razvali6 edna vruzka! :!: Ami ako na teb taka nqkoi se kani da ti otmukne gadjeto!Mn e gadno!Prectavi si ako priqtelkata mu gi obi4a,zaradi teb trqbva da strada!Ne 4e imam ne6to protiv teb,no ponqkoga trqbva da mislim i za drugite!Po dobre ostavi toi da napravi purvata kra4ka!Spored men ima namerene za takava i moje bi te haresva!No ne budi ti vinovna za kraq na vruzkata im!Neka toi da e vinovniq i da nqma6 ti ugrizeniq!
Но приятелката ми каза 4е според нея не съм му безразли4на и 4е не трябва да се отказвам от него
Е, знаеш ли, защо ти го е казала приятелката ти? Защото иска да ти вдъхне кураж, да те подкрепи, да те накара да не се чувстваш зле? Иначе мислиш ли, че тя знае ВСИЧКО. От къде ТЯ може да знае, че тоя пич не е безразличен към теб? Тя да не е Баба Ванга???