View Full Version : Гаджето ми не ме задоволява. Имам нужда от повече секс.
Споделяща
03-23-2007, 15:59
Вече се питам, дали да не започна да му изневерявам. Но пък не искам да ставам кyрва. Обичам си момчето. Но от както съм с него винаги свършва бързо. За 10 - 15 мин. и аз почти никога не свършвам и ми е нужно после самичка да се довършвам. Говорих с приятелки и те ми казаха, че техните гаджета нормално, средно го правят за 30 - 60 мин. Аз съм с моето момче от 1.5 година вече ще стане. Влюбена съм в него и не ми се иска да му изневеря с друг. Не съм била и с други. Той си ми е първия. На 19 съм, той е на 22.
На скоро се закачам с един, на 28. Доста опитен ми изглежда и знам, че ще бъде коректен и дискретен. Но и малко се страхувам. Просто ви моля за съвет. Надявам се да мине без нападки по мой адрес. Предварително благодаря на отзовалите се.
ChRiSTiaNo_07
03-23-2007, 16:03
Вече се питам, дали да не започна да му изневерявам. Но пък не искам да ставам кyрва. Обичам си момчето. Но от както съм с него винаги свършва бързо. За 10 - 15 мин. и аз почти никога не свършвам и ми е нужно после самичка да се довършвам. Говорих с приятелки и те ми казаха, че техните гаджета нормално, средно го правят за 30 - 60 мин. Аз съм с моето момче от 1.5 година вече ще стане. Влюбена съм в него и не ми се иска да му изневеря с друг. Не съм била и с други. Той си ми е първия. На 19 съм, той е на 22.
На скоро се закачам с един, на 28. Доста опитен ми изглежда и знам, че ще бъде коректен и дискретен. Но и малко се страхувам. Просто ви моля за съвет. Надявам се да мине без нападки по мой адрес. Предварително благодаря на отзовалите се.
Ако наистина го обичаш не би трябвало да си помисляш за друг :? :|
ABSOLUTme
03-23-2007, 16:06
ами свършва бързо,защото се възбужда момчето!!след като го обичаш,не мисля,че е редно да търчиш по други.по-скоро поговори с него,сменяйте пози,ако трябва - да се забавя малко по време на акта...не може да не ги знаете тея неща.не се(го) предавай толкоз лесно! :smt011
n1ght_shadow
03-23-2007, 16:08
sledva6tiq put mu kaji da si nabii 1 4ekiq 30 min predi da praite sex....trqq svar6i raota
Schnitzer
03-23-2007, 17:25
sledva6tiq put mu kaji da si nabii 1 4ekiq 30 min predi da praite sex....trqq svar6i raota30 Минути е малко множко,малко по-малко :wink:
Ми пробвайте той да свърши преди секса и може така да издържи по-дълго.
malka_sladuranka
03-23-2007, 17:50
Говори с него по този въпрос.
ау мн гадна ситуация.... е възбужда се момчето... незнам говорете по въпроса
alkobalko
03-23-2007, 18:49
Толкова ли е трудно да поговорите? Все пак имате дълга връзка и се предполага, че може да сте открити един към друг.
krem4et0
03-23-2007, 18:54
А не може ли да заложи на дълга любовна игра, при която да свършиш? да ти кажа времето няма значение. Всичките пъти, когато съм свършвала по време на секс е било при по-кратък секс. При по-дългия ту пресъхвам, ту се уморявам,ту ми се схване крака и се разсейвам. Заложете на повече ласки преди секса и ти и той ще сте доволни!
Glezanka
03-23-2007, 19:01
Imashe edna takawa statiq w posledniq broi na spisanie Hai Club,otnosno burzoto swurshwane i nachini erekciqta da se zadurji ... abe neshto takowa :)
sexy_momi4e
03-23-2007, 19:08
Imashe edna takawa statiq w posledniq broi na spisanie Hai Club,otnosno burzoto swurshwane i nachini erekciqta da se zadurji ... abe neshto takowa :)
Da,tam ima6e mnogo suveti,vij tam :wink:
Da,tam ima6e mnogo suveti,vij tam :wink:
daaa i az gi 4etoh :) v 4as po matematika :D
ivelin9021
03-23-2007, 21:35
lafi si s pi4a i gotofo :P
Толкова ли е трудно да поговорите? Все пак имате дълга връзка и се предполага, че може да сте открити един към друг.
Tedka-Medka
03-23-2007, 21:47
може би свършва бързо,защото и той е влюбен
в теб и те харесва много.явно го възбуждаш
и така ..за мен това да му изневериш не е
много одачен вариянт,но това ти си го решаваш сама.
обсъдете този въпрос заедно,ние не можем
да ти дадем 100% правелен съвет. :-k
може би свършва бързо,защото и той е влюбен
в теб и те харесва много.явно го възбуждаш
и така ..за мен това да му изневериш не е
много одачен вариянт,но това ти си го решаваш сама.
обсъдете този въпрос заедно,ние не можем
да ти дадем 100% правелен съвет. :-k
Туй щото я обича и свършва по бързо много ми звучи .... х ама!
Лесно говори с него! А ако не ти се говори по леко с пъшканията ако разбира от намеци ще чатне!
Tedka-Medka
03-23-2007, 22:01
какво ти звучи?
A_Loving_Girl
03-23-2007, 22:05
Говори с него!!!!!!
какво ти звучи?
Хъъъъъъъъъъъ ми звучи! Или аз не познавам себе си или до сега не помня да съм свършил по бързо само заради това че я обичам. :-D
Любов и секс вървят ръка за ръка ама нямат нищо общо!
HagpycaH
03-23-2007, 22:21
Това ли ти е обичта ако обичаш един човек ще го приемеш такъв какъвто е с всичките му недостатаци не когато не ти отърва да бягаш при други виш едно мога да ти кажа щом мислиш да правиш секс с друг когато обичаш един човек ти незнае какво е обич ти неможеш да обичаш повече няма какво да пиша ако човек обича друг прави всичко за него и не при най малкия проблем да бяга при друг.
Tedka-Medka
03-23-2007, 22:27
какво ти звучи?
Хъъъъъъъъъъъ ми звучи! Или аз не познавам себе си или до сега не помня да съм свършил по бързо само заради това че я обичам. :-D
Любов и секс вървят ръка за ръка ама нямат нищо общо!
аз написах,че той е влюбен в нея и съответно я харесва много,
от което следва че тя го възбужда и за това свършва толкова
бързо.Сега схвана ли ми мисълта?не ме карай да пиша свързано
в 2 часа сутринта ;)
ами в началото и с моя имах такъв проблем.Оплаках му се и сега го правим така,че като му кажа "свършвай" и тогава свършва.голям съм садист,ама пък др.вариант няма-или ще си остана незадоволена или задоволена.предпочитам 2-я вариант. :-D
поредната тъпа куpва не можах да се сдържа
sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2007, 06:26
абе, к'во говорите всички наизуст, че ако го обичала щяла да търпи и да го приеме такъв... колко връзки са се разпадали, защото момичето не се чувства задоволено... много ви е лесно на вас като вие нямате такъв проблем.. нали се сещате, че тя ако сексуално не се чувства задоволена и чувствата й с течение на времето ще изчезнат... и наистина всичко ще приключи... и ще отиде при някой друг...
според мен наистина е по-добре да поговорите или поне да започнеш да му намекваш, защото той ако до сега не се е усетил, че не си достатъчно задоволена... от само себе си няма да се досети...
а и една бърза преди това... помага също, както по-горе вече предложиха 8) дано да има ефект и да се оправите :)
gangbang
03-24-2007, 11:00
Бе то природно ако си му е отредено да си свършва за по 10 мин. квото и да говорите и да правите, нема се оправи. Виж кво може постигнеш се пак, па ако нема оправяне, мини на следващия и това е. Хората се срещат и разделят все пак, нема трагедия от тая работа :)
lamzzzercho
03-24-2007, 11:48
намери си нов ест
sensei_d
03-24-2007, 11:58
tva za lubovta i sexa sum napulno suglasen i az ne pomnq da sum obi4al i da sum svur6val za tva !!!
to ako e taka az se vliubvam na den po 1231251 puti vuv kakvo li ne na4i trqq da si hodq i da si erectiram po ulicite hahahaha
a na mackata na4i tva si e tvoi izbor ama da ti kaja na 19 si tva 4e go obi4a6 ni6o ne znae4i pred tebe o6te 657658578 deto moje6 da obikne6 4oveka e suzdaden taka 4e trqq da si tursi perfektnata polovinka tazi koqto nai mn go dopulva mn sa slu4aite kogato dori semeistva sa s ne6tastna sexualna vruzka za tva sa lubovnicite ama dokato si o6te mald i ne si obvurzan seriozno nqma qd kvo kazva6 mu ei gotin slu6ai sq ne me zadovolqva6 iskam sex kato horata ako isak6 da se stqga6 vzemi si sprei tam ne6o za zadurjane ili me pusni da se navilneq puk ako ne ti e problem mje da si se vurna pri tebe
Toi ako kaje ne mi macko neznam kvo prai6 pri nego !! Za obi4aneto i lubovta tq e nai golqmata ku4ka na sveta taka 4e i pokaji edin sreden prusti si pravi kefa 6ot se pak za tva se jivee ti ako qde6 vseki den smao bob cql jivot mislq 4e 6te ti e mn tupo a ?!?!?!? zamisli se v dumite mi makar nqkoi ot tqh da sa dosta prosta6ki i glupavi za nqkoi ( pove4eto ) v toq sait !!!!!
1. В тези неща няма "природно отредено". С течение на времето всеки един мъж, който желае да задоволява партньорката си, се научава да се "сдържа".
2. Също съм на мнение, че е твърде вероятно да го възбуждаш много (но не е задължително.. може просто да няма тренинг) и затова да свършва бързо.
3. Определено е нужно да поговориш със него. Това трябва да стане във всеки един вариант за решение на проблема (защото си е проблем).
Бих ти дал и няколко съвета:
1. Направи му една френска, докато свърши, а след това да пристъпите към акта. Има голяма вероятност да "окапе", но все пак е вариант.
2. Помоли го той да ти направи една френска, докато свършиш (напътствай го, ако не те "напипва"), а след това правете секс.
3. Като за начало може да започвате със пози, които изискват по-малко движение от мъжа (например ти да си отгоре). В тази поза има голяма вероятност да свършиш, като се движиш повече напред-назад (нещо като кючек :)), отколкото нагоре и надолу. Комбинирай ги, като второто използвай по-малко (за да не свърши), но и внимавай да не му счупиш гордостта (има риск да му спадне ерекцията).
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 20:46
вместо да се 4удиш с кого и как да му изневеряваш я по добре вземи и му кажи проблема ти..... [-( не мога д аповярвам 4е си помисляш за изневяра а уж го оби4аш
gangbang
03-25-2007, 13:15
вместо да се 4удиш с кого и как да му изневеряваш я по добре вземи и му кажи проблема ти..... [-( не мога д аповярвам 4е си помисляш за изневяра а уж го оби4аш
бясна тийнейджърка :-D то любов, любов, ама ако и ти постоянно си суха, дали нема погледнеш към нещо качествено? Я помисли малко :)
parviq pat moje da svar6va po-bavno ama kato prodaljite s vtori i treti ne vijdam kade 6te e problema..az imam vrazka ot 2 godini i moga da mu kaja absolutno vsi4ko taka 4e ne vijdam kakvo ti pre4i da mu kaje6 da se postarae malko :)
Allthatshewant
03-25-2007, 15:24
любовна игра .. може би е решението .. пък и нищо не пречи когато го правите ако той свърши бързо а на теб не ти стига да го направите още веднъж.. млади хора сте споко :wink:
Svar6va barzo 6toto e tapak i egoist. Ne moje za godina i polovina da ne se nau4i da te dokarva do krai vseki pat. pi6i mi ako iska6 na kofe@mail.bg za da ti dam nqkoe savet4e da opraite ne6tata. Ina4e si prava da si iska6 svoeto .
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 20:21
Ам виж сега...това че той св1ршва б1рзо е знак че ти го в1збуждаш до максимум.. #-o Ако това ти го считаш за проблем..седнете поговорете двата..."за случая".. а и недей да му изневеряваш... 1.5 год е много време.. ти го обичаш...той те обича... недей да правиш фатанлата грешка да му изневериш... :---) а до колкото до б1рзото св1ршване.. отивате в някой секс-шоп.. там си има едни спрейчета... редовно им дават рекламата по телевизията.. купете си и ползвайт 8-[
любовна игра .. може би е решението .. пък и нищо не пречи когато го правите ако той свърши бързо а на теб не ти стига да го направите още веднъж.. млади хора сте споко :wink:
Мацето е право само дето преди 2рия , 3тия или 4тия път взимайте по душш щот стават бели. От личен опит го казвам, не говоря на изуст [-X
bebo4kaa
03-26-2007, 14:25
ami az hodq s gadjeto mi ot polovin godina i pravim seks i toi vinagi svar6va za 10-15minuti nai mnogo 20.. a az nemoga da svar6a
i v pove4eto slu4ai svar6i izbar6i se i mi vika shte prodaljavame li ? i zapo4avm da mu lapam tva onova malko da se vazbydi topva mi go i si prodaljavame i togava izdarja dosta pove4ko daje nqkoi pat az se otkazvam predi toi da e svar6il !
a i edin vapros kam BAYO
za6to da vzimame du6 kakvo stava ?
nie nikoga ne sme vzimai dy6 i ne sme sa mieli prosto se bar6i
PaRkInSoN
03-26-2007, 14:33
Ако имаш нужда от повече секс пиши ми Лично ;)