Влез

View Full Version : Аз ли съм сбъркана...деа знам,к`во е това чудо?!

объркана
03-24-2007, 06:45
Харесвам си едно момче,бяхме заедно няколко пъти и след това само си говорихме.Доста тъпо,знам го,но е факт.Та не мога да го разбера какво иска от мен от нея.Изпраща си ме до нас,излизаме,говорим си,пише ми в скайпа,гледа ме малко странно......НО в същото време се целува с друго момиче в дискотеката вече няколко вечери подред.Аз не ходя,защото не искам да ги виждам,и да се излагам пред хората :-k .Та въпроса ми е,според вас какво иска този човек?Да уточня,че другата е курва и не се съмнявам,ако вече са спали.Той да кажем да е на 15 да не знае какво иска,а той е на 19......Аз такова чудо не съм виждала до сега.Харесвам го много,но не мога да го разбера какво иска.ту с едната,ту с другата.Когато на дискотека я няма аз ходя и при мен идва,но естествено вече се сдържам и въобще не му се натискам,говориме си,но погледът ми много издава.Мисля,че на всеки,който ме е виждал как го гледам е 1000% убеден,че го харесвам,че дори самият той.Движим се повечето пъти в една компания и понякога като днес се чудя въобще какво правя там,защо не се отдръпна от тях и да го забравя...Но имам мн добри приятели там и не искам да си прекратявам връзките с тях,заради 1 момче.Етапа на сълзливите истории в живота ми отдавна е минал,дори да искам трудно мога да се разплача за някой,на който не се интересува от мен от моя гледна точка.Само че ми е супер гадно и не знам какво да правя...да се опитам ли да направя нещо по въпроса за нас,да не го ли правя,да си говоря ли с него,или не...? #-o Приемам всякакви съвети...10х предварително :wink:

dAnnyb0y
03-24-2007, 06:48
Ти знаеш отговора. Просто не искаш да го приемеш. Говори с него и ако продължава така просто се откажи.

nasty_f
03-24-2007, 06:50
Неее,в никакъв случай не си сбъркана.Момчето още не е изживяло детството си :-D ...Бих те посъветвала да се опиташ да го забравиш и като си говорите не му намеквай нищо,за да не разбира,макар че вече знае,хаха,дори не го гледай ::: Просто си намери някой,който няма да те разиграва и да те прави на идиот.

divo_kotence
03-24-2007, 06:51
щом нз кво иска по добре не бъди с него...забрави го...само фр и нищо повече иначе ще ти е по гадно...

03-24-2007, 07:20
Аз бих те посъветвала да се бориш.Защо да бъдеш сама заради някаква си курва там?Аз на такива не се давам,защото знам,че съм много повече от тях.Попадала съм в ситуация като твоята.Не се oстaвих на онази...Ако успееш по добрия начин-ок,ако не,влизаш в играта и го печелиш отново. :) Ама това вече е в случай,че си струва момчето.Айде,прецени си и успех. :wink:

`Death`Whore`
03-24-2007, 07:21
Аз бих те посъветвала да се бориш.Защо да бъдеш сама заради някаква си курва там?Аз на такива не се давам,защото знам,че съм много повече от тях.Попадала съм в ситуация като твоята.Не се oстaвих на онази...Ако успееш по добрия начин-ок,ако не,влизаш в играта и го печелиш отново. :) Ама това вече е в случай,че си струва момчето.Айде,прецени си и успех. :wink:
Не курвата е главното, а това, че момчето И се натиска с курви.

Anf3tamin4o
03-24-2007, 07:27
Ми Добре След време тои ако тръгне с нея и след време я напусне пак заради няква кур*а ко щте стане това момиче ( В случая автора на темата ) пак щте Тъжи :)
По Добре не мисли за него :)

sexy_momi4e
03-24-2007, 08:49
ami vie ne ste gadjeta i si pozvolqva da pravi kakvoto iska,zareji go po-dobre dokato ne e stanalo kusno

MoHuTo
03-24-2007, 09:12
Ми моя съвет е да се откажеш от всякакви връзки с него.Този човек не знае какво иска и от коя го иска.Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек, колкото и да го харесваш, защото после наранената ще бъдеш ти [-X [-(

Chukasimo
03-24-2007, 09:19
де натегай го дееееее :arrow:

Just_say_no
03-24-2007, 10:26
nameri si drug !!! ;) ne zabravqi pogovorkata sled mom4e i avtobus ne se ti4a .. sledva6tiq e sled 5 minuti ;)

kofti_nick
03-24-2007, 10:42
Ти знаеш отговора. Просто не искаш да го приемеш. Говори с него и ако продължава така просто се откажи.

=D>

Къде отиваш ти, може би ?

Iv4eTy
03-24-2007, 10:51
Ми моя съвет е да се откажеш от всякакви връзки с него.Този човек не знае какво иска и от коя го иска.Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек, колкото и да го харесваш, защото после наранената ще бъдеш ти [-X [-(

mp3f
03-24-2007, 14:39
ami vie ne ste gadjeta i si pozvolqva da pravi kakvoto iska,zareji go po-dobre dokato ne e stanalo kusno
i az taka mislq :-#

03-24-2007, 18:10
ooooollllllllllll

vvs_go
03-24-2007, 20:32
ti na kolko si na 12 ili 13

03-25-2007, 17:34
Не,не съм на 12,или 13.На 16 и половина,още 4,5 месеца и ще направя 17..Но не го разбирам това момче.Мерси за съветите,ще се опитам да го забравя,колкото и да е непосилно за мен.От опит глава не боли.

koalka
03-25-2007, 17:39
Много добре знае какво иска-иска да е и с двете ви.Така му е най-добре, има мечтаното разнообразие, не е с едно момиче и си мисли, че ти ще го търпиш, защото го харесваш.По-добре се откажи от него, защото това момче, каквито и чувства да има те не са сериозни и не може да ти е верен, както предполагам би искала.Ако искаше да тръгнете, до сега поне да се е опитал, но и той е лаком и иска и двете...Не е нужно да губиш приятелите си, просто преставаш да обръщаш внимание на закачките му и на погледите му.Отказваш се от него, има много други момчета, да не е само той.