View Full Version : da pravia li sex ?
zdr na vs edno momche s koeto sme gadjeta iska da pravim sex noi me e strah che az sam na 14 a toi na pochhti 16 mislite li che mi e rano a i da podchertaia che momcheto e tuchin i bashta mi gi mrazi ako razbere prosto she me ubie
JoeBanana
03-24-2007, 18:18
и аз ги мразя :mrgreen: ако разбера и аз ще те убия след баща ти :mrgreen:
miss_fatty
03-24-2007, 18:18
цигани,турци........... на къде тръгнахме!!!ма ти си само на 14 беееееееееееееее!!Леле ма мноо сте заспали вие тука!ае по кофите
Anf3tamin4o
03-24-2007, 18:20
По - добре си намери някои българин остави ги тези турци нека си ходят в турция да си търсят
да ранно ти е според мене поне ощте 1,2 години изчакай :)
stra6no_sexy
03-24-2007, 18:21
никой не може да ти каже дали да го направиш или не....това зависи единствено от теб,ако се чувстваш готова да направиш тази крачка и мислиш,че той е подходящото момче направи го....но да го направиш само,защото той го иска е по добре се откажи.....все пак това е твоя живот и ти си решаваш как да постапиш
Според мен самият факт, че пишеш тази тема показва, че не си готова. По-добре изчакай момент, в който вече не си задаваш този въпрос.
А относно това, че е турчин - аз не намирам проблем в това. Но след като баща ти е против тях.... представи си как ще реагира и пак помисли дали искаш да го направиш.
mani gi teee turzii . mirishat mnogo gadno,, !
parvo:te ne mirishat shtoto vseki den po 2 pati se kapiat lichno sam gi vijdala postoianno se kapiat vtoro kva si ti che da kazvash che sa mrasni kato te se kapiat 3 pati poveche ot teb !!!!!
miss_fatty
03-24-2007, 18:51
parvo:te ne mirishat shtoto vseki den po 2 pati se kapiat lichno sam gi vijdala postoianno se kapiat vtoro kva si ti che da kazvash che sa mrasni kato te se kapiat 3 pati poveche ot teb !!!!!
да,а ти се къпеш с тях,а??ма ти си яко тъпа искаш хората да си казват мненията,а само се смущаваш!Турци,мангали никой не харесва(е има малки исключения и ти си една от тях)!!!Само кат ми говориш за тва ме хваща ГНУС шото те действително си СМЪРДАТ!!!
JoeBanana
03-24-2007, 18:54
стига си лъгала, ей :mrgreen: миришат ! който ги харесва - мирише на квадрат ! :mrgreen:
Eй-ей спрете с тези предрасъдъци. По-добре помогнете не момичето. Не е тук мястото да се проявява омраза на основа на етноса. Никой не може да каже, че всички турци/цигани "смърдят". Да не би да се е срещал с всички :?: И още нещо: има и много българи, които смърдят и причината е много проста: те не се къпят често. Хайде стига с тази омраза!
P.S. Ако някой - се чуди: българка съм!
miss_fatty
03-24-2007, 18:58
P.S. Ако някой - се чуди: българка съм!
да аз си го мислех тва!! :-D
Ice_Queen
03-24-2007, 19:01
НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JoeBanana
03-24-2007, 19:03
е, защо не ? :mrgreen:
миличка, трябва да послушаш сърцето си, шъ знайш :mrgreen:
miss_fatty
03-24-2007, 19:04
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-24-2007, 19:08
хаха кво сърце ще слуша бе!Сърцето или това дето е в гащите на гаджето й?тя е на 14 а родителите мразят гаджето й което е по голямо...по добре недей!
JoeBanana
03-24-2007, 19:10
хаха кво сърце ще слуша бе!Сърцето или това дето е в гащите на гаджето й?тя е на 14 а родителите мразят гаджето й което е по голямо...по добре недей!
не ги слушай, миличка, те са злобни расисти :mrgreen: слушай сърцето си :mrgreen:
Ice_Queen
03-24-2007, 19:10
Защото така ! :-D
Секса е вреден! :-D
Сърцето си да послуша или други части на тялото си ? :-D
bashta mi e priatel s nego i se razbirat mnoogo dobre ama toi po princip mnog mrazi vs turci i obicha samo haraktera na gadjeto mi no ne i tva che e turchin i nikoga ne bi se saglasil dori da go celuna ( gadjeto de )
JoeBanana
03-24-2007, 19:25
bashta mi e priatel s nego i se razbirat mnoogo dobre ama toi po princip mnog mrazi vs turci i obicha samo haraktera na gadjeto mi no ne i tva che e turchin i nikoga ne bi se saglasil dori da go celuna ( gadjeto de )
винаги може да избягате в Турция и да не се връщате :mrgreen:
E KO SHE PRAIM TAM TOI DAJE NE E HODIL.TOI E OT SILISTRA
:evil: :evil: :evil: :evil: deiba i malkata kurva ima 100000000000000000000000000000000 takiva temi
1.vo trqbva da si sigurna 4e go iska6
2-ro na taq vyzrast organizma ne e o6te suzrql za polovi snu6eniq
i 3-to da ne govorim 4e psihi4eski qvno ne si potkotvena ama kakto iska6 ti si re6ava6
P.S temata ne e za tuk moderatora da q mesti v sex :smt012
Щом не си готова-не го прави!Отговора е ясен.Просто трябва да го почувстваш, а теб още те е страх.Колкото и да иска, дръж си на своето.
JoeBanana
03-24-2007, 19:35
:evil: :evil: :evil: :evil: deiba i malkata k***a ima 100000000000000000000000000000000 takiva temi
1.vo trqbva da si sigurna 4e go iska6
2-ro na taq vyzrast organizma ne e o6te suzrql za polovi snu6eniq
i 3-to da ne govorim 4e psihi4eski qvno ne si potkotvena ama kakto iska6 ti si re6ava6
P.S temata ne e za tuk moderatora da q mesti v sex :smt012
тихо, ма ооооу :mrgreen: чети шибания проблем преди да се правиш на капацитет :mrgreen:
zdr na vs edno momche s koeto sme gadjeta iska da pravim sex noi me e strah che az sam na 14 a toi na pochhti 16 mislite li che mi e rano a i da podchertaia che momcheto e tuchin i bashta mi gi mrazi ako razbere prosto she me ubie
pro4etah go be kolega nz kyv ti e problema :-)
По - добре си намери някои българин остави ги тези турци нека си ходят в турция да си търсят
Ей,ще те схрускам,много си готин!
JoeBanana
03-24-2007, 19:46
колежке, прочела сте го, но не сте вникнала в него :mrgreen: въпросът не е дали да прави секс, а дали да прави секс с турчляк :mrgreen:
колежке, прочела сте го, но не сте вникнали в него :mrgreen: въпросът не е дали да прави секс, а дали да прави секс с турчляк :mrgreen:
:smt005 ako 6te i mangal da e ako obi4a 6to da ne mu pusne ama kato ne e sigurna da si stqga ga6tite i da si trae
JoeBanana
03-24-2007, 19:49
колежке, прочела сте го, но не сте вникнали в него :mrgreen: въпросът не е дали да прави секс, а дали да прави секс с турчляк :mrgreen:
:smt005 ako 6te i mangal da e ako obi4a 6to da ne mu pusne ama kato ne e sigurna da si stqga ga6tite i da si trae
че й се ебе е ясно, но основният й проблем е бащата в този случай :mrgreen:
и как така що ? щото е рязана пушка, що :mrgreen:
че й се ебе е ясно, но основният й проблем е бащата в този случай :mrgreen:
и как така що ? щото е рязана пушка, що :mrgreen:
emi men ne me interesuva nali men nqma da me upyva nqkav tur4in :smt019 :smt019 :smt019 da sedne i da govori s nego maina slivi li ima v ustata
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 19:58
#-o ОЛЕЛЕ ГОсПОДИ...КАКВА Е ТАЗИ МАНИЯ ДА СЕ ПРАВИ СЕКС НА 14Г? ЗА 2ПАТ ЗА ТАЗИ ВЕ4ЕР ЗАДАВАМ ТОЗИ ВЪПРОС..не мислиш ли 4е ти е малко рано? дааже не малко а много рано...нямам предрасъдаци с кого да го правиш оба4е имам предрасъдаци на колко ще го направиш...и те съветвам 4исто приятелски не го прави..закъде бързаш? мом4етата и мъжете ням да из4езнат...вярно след 10000милярда години живота на земята ще из4езне ама мисля 4е дотогава има време щ...така 4е мисли...за последиците...и той сиг ще иска без презарватив...и след това каква бъркотия става!!! ТАКА 4Е БЪДИ РАЗУМНА И НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!
Verdandi
03-24-2007, 20:01
Само ти решаваш.Едни ти викат еби се др не.Ама последствията са си твой ако го направиш и не ти хареса...А ако баща ти разбере.А ако стане нещо по сериозно(нали се сещаш).Аз ти изтъквам отрицателни факти,но не забравяй че има и положителни-какви ги говора М О М И Ч Е П Р Е М Е Р И С И Т Е М П Е Р А Т У Р А Т А И П О С Л Е М У М И С Л И!!! [-X
#-o ...и той сиг ще иска без презарватив...и след това каква бъркотия става!!!
xax 6te stane maika na 14 a sled 14 godini baba i sled o6te 14 pra-baba :-k
и аз ги мразя :mrgreen: ако разбера и аз ще те убия след баща ти :mrgreen:
И аз! И аз! :lol:
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 20:12
#-o ...и той сиг ще иска без презарватив...и след това каква бъркотия става!!!
xax 6te stane maika na 14 a sled 14 godini baba i sled o6te 14 pra-baba :-k :-D ама напълно съгласна сам можели дето аз сам по малка от нея да мисля по трезво да му се невиди!
Ти нормална ли си?!Освен,че си на 14 ами и гаджето ти е турчин?!
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс :lol:
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 20:21
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс :lol:не я нападаме а и даваме съвети барем в тая куха глава влезе нещо...щото после като гледа 3 4ерти4ки на теста ше реве ама ще е късна така 4е по добре сега да сърди 4е я обиждаме и сме малко по груби от колкото после....да реве колко глупаво е постъпила...като порасне ще разбере много неща и тогава ще ни е благодарна
SaYoNaRa
03-24-2007, 20:34
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс :lol:не я нападаме а и даваме съвети барем в тая куха глава влезе нещо...щото после като гледа 3 4ерти4ки на теста ше реве ама ще е късна така 4е по добре сега да сърди 4е я обиждаме и сме малко по груби от колкото после....да реве колко глупаво е постъпила...като порасне ще разбере много неща и тогава ще ни е благодарна
Преди да влизаш в интернет и да пишеш теми си научи уроците и питай майка си какво значи ирноия ](*,)
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс :lol:не я нападаме а и даваме съвети барем в тая куха глава влезе нещо...щото после като гледа 3 4ерти4ки на теста...
Гледам си опитна с тия неща. =D>
ху че не каза 20-20 и нещо ...ами ти си решаваш , но според мен тря много дуре да обмислиш нещата ..
Tedka-Medka
03-24-2007, 20:44
оле .. я си представи след време някой те попита,
с кой ти беше първият път и ти кво ще му кажеш,
"с един резак" хаха по - добре недей,
не са се свършили българите още!
а за това за годините,специално за мен няма зн
на колко ще го направиш,стига да не е на 11 или 12,
щото това си е чиста гадост.когато се почувстваш готова,
тогава го направи,щом те е страх значи не си готова :|
NatureBoy
03-24-2007, 20:51
оле .. я си представи след време някой те попита,
с кой ти беше първият път и ти кво ще му кажеш,
"с един резак" хаха по - добре недей,
не са се свършили българите още!
а за това за годините,специално за мен няма зн
на колко ще го направиш,стига да не е на 11 или 12,
щото това си е чиста гадост.когато се почувстваш готова,
тогава го направи,щом те е страх значи не си готова :|
/OFF
Tва за манията за секса под 16-17 e за мен щото от поколение на поколение стават все по отворени малчовците,баси нацията...!
Dissenter
03-24-2007, 20:59
Абе,махни ги тия турци,цигани и други такива,и после мисли за секс :-D
Ти луд ли си бе брат!? Как ще го мане турчина? Кой друг би могъл да й подари чердже... тоест фередже за Трифон... тъй де... за Св. Валентин? :lol:
чай сега, ти първо с ЦИГАНИНА сега с турчина? еййй ненаситна уруспия бе... 8)
Ама тя първо през циганин ли е минала?
А стига бе... Айше, сопри се малко бе
Кротни се малко... почини
ами виж тя е тази която е пуснала двете теми за ЦИГАНИНА по надолу :idea:
лелелелелеле
14 годишни се разнасят с цигани и турци и се чудят с кой от тях (циганина или турчина) да се изчукат, 20 годишни налитат на 43 годишните приятелки на майка си... накъде върви този свят?
Скоро сигурно и Майкъл Джексън ще започне да налита на малки момченца!
Weiss_Teufel
03-24-2007, 21:28
ОООО не го прави с него тва е изключено! [-(
Нека той прави секс с теб!Така баща ти ще убие него ,а не теб! :lol:
какво се правиш на мотика, Майкъл е съден няколко пъти за педофилия :idea:
какво се правиш на мотика, Майкъл е съден няколко пъти за педофилия :idea:
Стига бе!
Вярно ли!?
Аз съм много назад със светските събития значи...
ae daite savet we !!!!! mnooo e zle polojnieto
JoeBanana
03-25-2007, 08:54
ae daite savet we !!!!! mnooo e zle polojnieto
значи положението е като теб :mrgreen:
bqsna_teenagerka
03-25-2007, 09:32
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс :lol:не я нападаме а и даваме съвети барем в тая куха глава влезе нещо...щото после като гледа 3 4ерти4ки на теста...
Гледам си опитна с тия неща. =D> :? не сам опитна просто знам много такив а слу4аи...които са подследствия на глупоста на хората :smt016
bqsna_teenagerka
03-25-2007, 09:33
ae daite savet we !!!!! mnooo e zle polojnietoама ти си много тъпа мисля 4е бяхме прекалено из4ерпателни....4ети....
Anf3tamin4o
03-25-2007, 09:34
Ей,ще те схрускам,много си готин!
Не ме карай се изчервявам :oops:
Та по темата : Като го прави да не забрави капута че мангалите малко така правят без презарвативи и има 100% реалност да хване някоя болест :)
JoeBanana
03-25-2007, 09:35
ае бясната, горе вдясно има едно бутонче "редактирай" :mrgreen:
що се не научиш да го ползваш, моме ? :mrgreen:
bqsna_teenagerka
03-25-2007, 09:42
що се не научиш да го ползваш, моме ? :mrgreen: защото съм преценила 4е неми трябва...като преценя ще го използвам благодаря за съвета... :-D пи4 тоз хубавец дет си го сложил на снимката...как се казва?...да не сте роднини?
JoeBanana
03-25-2007, 09:46
що се не научиш да го ползваш, моме ? :mrgreen: защото съм преценила 4е неми трябва...като преценя ще го използвам благодаря за съвета... :-D пи4 тоз хубавец дет си го сложил на снимката...как се казва?...да не сте роднини?
ползвай го, щото пускането на последователни мнения след известно време ще ни лиши от светлото ти присъствие :mrgreen: а ние не искаме това
пича каза, че не е твоя работа :mrgreen:
shemetaa
03-25-2007, 10:57
awe momi4e... :smt017 :shock: ..hodi6 s tyr4in?!?! ebasi potrese me....ta na vaprosa ti emi az mislq 4e ne trqbva da pravi6 sex sega...rano ti e pone o6te godina dve iz4akai,a puk i vie ot kolko vreme hodite,a pomisli,ako e ot kratko ti se6ta6 li se 4e na negy mi e samo za ednoto ebane...po-dobre po4akai malka si....
6ti dam edin savet prosta cignako stiga fkarvai tyka temi da sazdava6 bezredici.Ni sme ti sednali na ymrqlata pytka tai 4e ebi sa s koito iska6.
Narode tvae nqkoi tpa mangal ili mangalka balgarka ne moje dori da si pomisli za takova ne6to!!!Tai 4e styiga si ma4ila da fprqga6 xorata.
WHITE POWER !!!
Ако го обичаш и сметнеш,че си готова не мисля,че възрастовата ви граница ще е голям проблем. :wink:
SeXyTo_f
03-25-2007, 12:18
недей да бързаш....
Прави прави... После да фанеш някоя болест... :lol: :lol: :lol:
Е народе народе.... Толкова ли няма българи че с турци ми се занимавате :lol:
П.П. Не съм расист... Ама се пак щом иска да го праите на 14 и той на 16... ПРОСТО МОЙТО МНЕНИЕ...
KAK moje da puskash na shibani rqzani karabine we!!V taq durjava ne ostanaha li normalni momi4eta we-s turci,s mangali, alooooooooooooooo hubavi bg mom4eta nqma li 4e se zanimavate s taq tupa sgan.Momi4e,bashta ti e mnoo dobur 4ovek i qvno ima akul v glavata si 6tom mrazi tupite turci i po-dobre mu kaji za da znae 4oveka kakvi merki da zeme za da te predpazi ot toq fes deto kato te e razbtal 4e si po-malko ot nego si e pomislil 4e si lekomislena i lesno podatliva i 6te mu pusnesh.Nai-dobre e bashtati da mu spuka glavata ot boi na toq lainio!!!!!!!!!! :smt013 :smt013 :smt019 ](*,) :smt011
{Sweety_f}
03-26-2007, 11:14
Никой не може да ти каже с кой да ходиш и какво да правиш но според мен наистина не е добре да се занимаваш с него....аз мисля така защото съм заклет расист...;)
Diabolique
03-26-2007, 11:54
aii stiga e malki ste bee stiga ste se ebali na 14 godini kade ste tragnali za kade barzate nemoga razbera
ДЕРЕКТНО ПО ТЕМАТА: НЕ :!: :!: :!:
Обичаш ли го??????И аз съм ДА НЕЕ ГО ПрАВИШ , но ако го обичаш!Твой е изборът
mi6enceto
03-26-2007, 13:48
tova si e li4en izbor..tova 4e e tur4in ot 1 strana e kofti no ot druga 6tom go obi4a6 ne trqbva da ti puka.. trqbva sama da re6i6..a i ne si malka pone spored men
alkobalko
03-26-2007, 13:55
Като изключим всичко останало (расата, баща ти, чуждото мнение), ти си на 14 години. За къде бързаш? Има толкова време пред теб.
Ако питаш мен не си готова, щом питаш нас. Ако наистина беше готова щеше да го направи, а не да питаш във форума.
DevilWish
03-26-2007, 14:07
Виж ся няма значение дали баща ти го харесва или не :smt018 :smt012 Нали не е той с него.
Ако обичаш момчето и си сигурна ,че искаш да правиш секс с него и си сигурна в неговите чувства - демек знаеш ,че няма да си само за неговата бройка и след това да те зареже ---> действай! ;-)
gangbang
03-28-2007, 05:44
Ако искаш и ти и той, правете го. А баща ти, че мрази турците е по-големия проблем. Ше трее да го култивираш :-D
ZNA4I...Ti mai ne uto4ni ot kolko vreme hodte.....No neka da ti kaja 4e spored men na 14 ti e malko rano....Trqbva da si fizi4eski i PSIHI4ESKI gotova....Na 14 izob6to nqma da moje6 da mu useti6 isinskata su6nost na sexa....A sega kum mom4eto...Zamisli se dali tova e 4ovekut za teb ili bi pravila sex s nego samo , za da ne te ostavi..... :!: :!: :!: Suglasna sum s ba6ta ti (ne 4e sum rasitka) NO NE OBI4AM TURCITE i tova e za6toto predi edna godina edin tur4in 6te6e da me iznasili :smt018 ......Zapoznahme se v turciq, v hotela, otidohme da se razhojdame ve4erta i kato stignahme edin zabutan plaj..........................................Be6e ujasno, no az uspqh da go razkara ot men :smt010 Taka 4e otgovorut e NE !
teenkopele
03-28-2007, 17:23
Не! Намери си българин и прави с него. :wink:
Не разбирам защо трябва да питате насам и натам по форуми и темподобни за нещо толкова лично и съкровенно?!
Ние нито знаем какво изпитваш към това момче,нито знаем какво представлява връзката ви,нито колко силни за чувствата ви...единствено ти знаеш дали искаш да направиш тази толкова голяма крачка именно с него...единствено ти можеш да прецениш последствията...човек,който не може да прецени какво да прави със собствения си личен живот и интимност,ми се струва някак повърхностен...
напълно съсм съгласна! :wink:
WINTER_NIGHT
03-29-2007, 11:00
Стря6но ти е рано, особено като приемем, 4е тои е тур4ин!
[-X
CrazyWitch
03-29-2007, 11:32
Съгласна до някъде.
Ае ти си прицени. Ние може само да гледаме от странична гледна точка.
Всички, ще ти кажат "не", а те вече си го казаха.
И аз бих ти казала : Недей го прави!
OBi4aM_Si_MiLoTo
03-29-2007, 11:49
awe ko tolkoz ste protiv ciganite i turcite weeeeeeeee :twisted: ima nekoi turci i cigani,koito sa super a drugi bokluci.Az sa 6e vi razkaja edna moq istoriq zna4i ka4vame se 1 pat az i edni moi priqteli v reisa i ima6e nekuf bulgarin deto sigorno neznae6e ot 1 godina kakvo e voda :twisted: i smurde6e otvratitelno v reisa ot nego tui 4e i bulgarite smurdim
FiRe_LaDy
03-29-2007, 11:57
Ta ti si samo na 14,pyk i shtom pitash predpolagam ne si gotova da go napravish,ama tvoi si problem.Kakvoto si reshish tova pravi ... jivota e tvoi i posle ti shte si chupish glavata!
katttto3
03-29-2007, 14:05
ami ne ti e vreme,no i ne se 4uvstva6 gotova,tai 4e po-dobre ne go pravi
Ти кфо си мислиш,че те обича ли?Смисъл тука от стола е лесно,но според мен той иска само да се вълзползва...пък и ако ще го правеш на тая възраст да е с някой връстник,че тоя ще разпори...
ice_cream_f
03-30-2007, 10:31
Po-dobre si nameri nqkoi bulgarin,a ne tur4in!!!A i ti si o6te malka za da pravi6 sex!
sexy_momi4e
03-30-2007, 13:52
opredeleno NE!